Curse

De jó, hogy tejcsi-dolog megoldódott!
Fibi

Köhögő Bálint

(mi jön még??) Sok +++++++ Nektek!! Te és Zsolo már jobban?
Szrek

Buli rulez, már nem is emlékszem mikor voltam utoljára és még csak el sem tudom képzelni, mikor leszek legközelebb

Gyerkőcök nagyon édesek!!
Ancsi

Kívánságod parancs

: persze hogy lehet nem-keddi tali is, csak majd mondd meg, hogy Nektek hol lenne jó (és mikor)!
Rylie

Jaj de jó, hogy javulsz!!
Zsan

Másáék jól vannak, már az afp-eredményre vár, aztán irány az uh. Orsika és pocak mellett még dolgozik is, így aztán nem nagyon marad ideje netezni

de mindenkit puszil! És Igi már 3 hónapos kortól ifj. ágyban nyomja? hűha! Na most kicsit elgondolkodtam ezen, valszeg akkor kistesóval nem fogunk eddig várni, mint Bálinttal, mert a derekam nem rajongott a mélyre behajolásokért és ha másképp is lehet, miért ne

És Igi nem esett/tornázott ki belőle, amikor elkezdett felállni? vagy már akkor szépen lemászott róla, vagy hogy vészeltétek át ezt az időszakot? És Borisz hogy van? láza? Te UGYE pihensz?!
Votiv

Látom, "jó" napod van! sok +++++++++ Neked!!! Éjjel 2-kor motorozás

ráadásul hálózsákban? Milyen zsákja van Istinek? nyitott az alja, vagy nem zavartatta magát? Mert én akartam már B-nek zsákot venni, na de abban hogy tud lemászni az ágyról, attól félek elesik benne és összetöri magát, ami rosszabb, mintha esetleg megfázik, ha kitakarózik
Indi, Rylie, Curse
Tali: Nekem teljesen jó a Kusza 1-kor is, max. 2 körül lelépek, mert haza kell érnem, mire B. felébred. (Ő tényleg 1 körül alszik el, de mivel a magasplatós buszok miatt vele esélyem sincs eljutni oda, inkább egyedül megyek és majd nagyi vigyáz B-re és vele el is tud már aludni, de ébredéshez még kell neki anya.) Johinak is továbbítom, de Fannika is 1-kor elalvós, persze lehet hogy utána még el tud menni!
És ki jön még talizni????