A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:-) nekem pont október 23-án kellett beadni, úgyhogy Vass doki nagyon ajánlotta, hogy inkább magamnak adjam be, minthogy az utcára merészkedjek azokban a forrongó időkben:-)))))))))
modrooka

Én aznap voltam 35 éves! :D
szpandi

:-)))))))))))
modrooka

Gizmixxx
Csak kettőt kértünk vissza, mert eleve ezt beszéltük meg a párommal, Ő nagyon félt a hárommal járó kockázattól. Az egyik pete indult kétfele (ikrek lettek volna), és az is halt el. Így lett egy!

Pusza
übi

Sziasztok csajok!
Rég voltam, gondoltam, megnézem, kivel mi történt! Hajrá-hajrá!
Roxi nem írt mostanában???
Kagylókám, mi a helyzet Veletek???

nálunk off van minden szinten... Teljesen el vagyok keseredve. Régen azt gondoltam, minden nappal előrébb, most azt érzem, hogy egyre távolodunk a baba-témától... sajna :cry: :cry: :cry:
Jó lenne nekimenni az 5.nek, de egyelőre gyáva vagyok. Ez a legutóbbi kicsit sokkk volt.
pusza mindenkinek!
anna
-az egyik alapító-tag- :roll: :roll: :roll:
madaran

Madaran!

De jó, hogy jelentkeztél!!!
Kérlek, ne veszítd l teljesen a hited! Idő kell...ezt Te tudod a legjobban. Majd eljőn az az idő, amikor majd már neki mersz vágni annak az 5.-nek is...vagy netalántán nálad is történik egy csoda...
Kérlek, maradj velünk!!!!
modrooka

Köszi, Modrooka! :ari vagy...lol:
Wishről van valami hír??
Zsebike megszülte az ikreket szombaton, most olvastam a Kaális topicban!!! Szuper!
a
madaran

Sajnos Wishről semmi hír már hetek óta....

Zsebinek NAGY GRATULA! innét is:-)))
modrooka

Sziasztok!
Tegnap nem akart működni a babanet - legalábbis nekem.

Cyprus - egy éve sokat irogattam, de akkor is (külső szemlélő) voltam. Sajna. Remélem hamarosan én is "közétek tartozom", addig is én vagyok a mindenki drukkja

madaran - mi tavaly is elkerültük egymást, de sokat olvastam a beírásaidat. Én is csak azt mondom, hogy óriási a lelkierőd és nagyon csodára méltó. Szerintem meg kellene próbálnod az ötödiket. Annyi mindenen túl vagy már, egyszer már majdnem sikerült! Ahogy olvastam folyamatosan a régi beírásokat együtt örültem veled, utána együtt voltam szomorú. De azt mondom, hogy a lényeg az, hogy neked ott van még a remény, amely kiváltság, hisz vannak olyan nők, akiknek még ez sincs. Ez egy nagy kincs és élni kell vele.

Wish engem is érdekelne, de jó lenne ha lkt, Duddu, GIgi is benézne. Ezer éve nem láttam a beírásaikat.

A többieknek drukk ezerrel.
grillázs

Szia Anna!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, én is végigdrukkoltam a topik elejét, és borzasztóan sajnálom a történteket. Nem csodálom, hogy félsz az ötödik lombiktól, de szerintem nem fogod kihagyni ezt a lehetőséget – igaza van grillázsnak, élni kell vele.

Ja, amúgy a többieknek is: Sziasztok! :)
Mi túl vagyunk mindenféle laboron, EKG-n, mifenén, most kezdődik a leletek begyűjtése. Már kaptunk is időpontot febr.-ra.
Persze időben meg fogunk mindent tudni, de azért érdekelne, h volt még közületek valaki úgy, hogy nem volt ciklusa? Hogy néz ki ilyenkor egy stimuláció? Mert ugye a nemtomhanyadik ciklusnapon kell elkezdeni, ahhoz nyilván meg kell hoznia gyógyszerrel. Mondom, nem fontos egyelőre, csak érdekel, járt-e valaki hasonló cipőben.

Szpandi, Gizmixxx! Sok sikert holnapra! :)

Ági, utólag sok boldog névnapot kívánok, meg azt, hogy jövőre két szoptatás és pelenkázás között alig legyen időd megünnepelni a neved napját. (Ezt egyébként mindnyájunknak kívánom.)

f
február

Köszönöm Február!! Remélem te is így jársz majd, bár nem tudom Február nébnap mikor van!! :-)
Ági28

Szia Ági! Febrárban ugrasz neki megint, ugye jól emlékszem?

Jaj! Lányok! Képzeljétek, voltam könyvesboltban és találtam több lombikos könyvet is, regényt. Újakat. Gyorsan átrágom magam rajtuk és ha pozitívak, akkor leírom a címüket nektek is.
Kicsit nehéz megtalálni az ilyen könyveket, mert rendszerint nem a babás köteteknél találni őket, így sokszor én is csak véletlenül bukkanok rájuk.
Amit pl tudok nyugodt szívvel ajánlani - bár annak csak egy része lombik, a többi babás - az F. Nagy Zsuzsa: Egyből ketten című könyve. Én jót szórakoztam rajta.
grillázs

Ági, természetesen egész februárban! :lol:
Amúgy májusban van a névnapom, akkorra én most reggeli émelygéseket és néhány kiló felszedését tervezem. :wink:
február

sziasztok
grillázs
Én is megveszem az összes könyvet amit kiadnak. Az utolsó: Simon Timea-Ha nem jön a baba.
Egyből ketten, A csodálatos utazás.Tele van 4 ds képekkel.
Modrooka
Köszönöm a felvillágositást! :lol:
Ági28
Ha most megjön már telefonálhatsz is. Idén már biztosan babás leszel! :lol:
Madaran(Anna)
Semmi különös... a 4. neki futásom, nem sikerült, nem volt egy sem ami vissza lett volna rakva. Várok! nekem nagyon nehezen akkar össze jönni. De te ne add fel, ha mindegyik megindult neked, akkor az 5. már bizosan meg marad!!!! Gondolok rád!!!!
Szpandi
Én is szerettem volna ha itthon lehet beadni, de sajnos az ügyeletre kellett mennem. Legközelebb a másikat fogom kérni, de az viszont drága. :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló
Simon Tímea könyvét én is megvettem, de az igazat megvallva én csalódtam benne, többet vártam volna tőle. Az igazat megvallva semmi újat nem tudtam meg belőle, szerintem felületesen érint dolgokat.
Mondjuk én amióta kiderült, hogy nem ketten, hanem jó páran velünk együtt kell hogy a gyerek-projekten dolgozzunk, én éjjel-nappal böngésztem a netet. És ott szinte minden - sokminden szó szerint - van leírva.
Amit régóta nem találok egyetlen üzletben sem, pedig eskü mindenhol lerohantam az eladókat, az a Bencsik Andrea könyve, amit itt sokan alapműként tartanak számon. Még próbálkozom pár üzletben, aztán inkább megrendelem a neten.

más kérdés: ha nálad a negyedik alkalommal nem volt mit visszarakni, az is beleszámít az ötbe?

Amúgy tudtok valamit a szabályozásról, hogy most hol is tartunk? A legutolsó, amiről én hallottam az két próbálkozás volt :( hogy mennének a fenébe
grillázs

Elvileg a Kódex Könyváruházban lehet kapni (1054 Budapest, Honvéd u. 5.)
erre gondolsz, ugye? http://www.kello.hu/Shop(bD1odSZjPTUwMA==)/Public/result.htm?matkl=999&searchstr=v%E1rva%20v%E1rt%20bab%E1k&ONLY_SHOP=X
de egy példányt hagyjál ott nekem is, jó? :)
február

február - köszi, a neten a konyvkereso.hu oldalon én is megtaláltam, de jobban örülnék ha valahol meglátnám a boltban, mert ez a neten rendelősdi nem az én műfajom. ráadásul akkor meg azon izgulnék, hogy mikor jön már a postás és amikor megrendelném, tuti szembe jönne velem valamelyik üzletben
grillázs

itt megrendelheted a neten, de oda is mehetsz, ez egy rendes könyvesbolt. Pesti vagy? Mert ha nem, akkor persze bonyolultabb a Honvéd u.-ba eljutni :)
február

Helló lányok!

A Bencsik A. könyvéről az jutott az eszembe, hogy én a múltkor láttam egy csomót Dévainál. Esetleg meg lehetne kérdezni tőle is, mert miért lenne neki ilyen sok?

Én ma megyek hozzá 6 körül. Szegény, már most ég a fejem, hogy még ilyenkor is ott van, ráadásul gondolom nem én leszek az utolsó.
cyprus

cyprus!
szerintem azért van nála annyi, mert ő maga is benne van. De szerintem kérdezd meg, én is találkozom vele nem sokára és ha esetleg nála is lehetne venni, akkor lehet hogy nála próbálkoznék.
grillázs

Ja, és ne égjen a fejed én jöttem el tőle már este nyolckor is :lol:
Én voltam az utolsó és még volt energiája velem pletyizni :)
grillázs

Cyprus
Én is ott voltam. Nem voltunk valami sokan. :lol:

kagyló

kagyló
És? Mit mondott? Te hogy állsz?
grillázs

Sziasztok! Igen ha megjön hívhatom is, bár most épp gáz van otthon, és így lehet, hogy csúszunk! :-( Gondolhatjátok tiszta ideg vagyok!
Ági28

sziasztok
grillázs
Nekem genetikára kell menni +kromoszoma.(2-2,5 Hónap mire kiküldik) És ha az meg van, utána lesz kezdés. Attól függ, hogy mi lesz az eredmény. :(
Ági
Sajnálom!!! De az-az egy hónap hidd el, hogy jót is fog tenni. Utána meg készüljél fel, hogy babás leszel!!!

kagyló

Sziasztok!

Gizmixxx, SZpandi!
Gondolok rátok, ha majd tudtok, jelentkezzetek!

Ági!

Nagyon sajnálom!:-( Mi is csúzsni fogunk, mert méhtükrözésre megyek:-/

Mindenkinek szép napot!
modrooka

Sziasztok!

Kagyló! Tényleg ott voltál? Én 3/4 6-ra értem oda és akkor hárman voltak a váróban. Akkor ott voltál? Melyik voltál te? Én ott ácsingóztam a pultnál egyedül: farmer, drapp színű garbó, szőke haj. Ismerős? Egyébként tegnap azt hittem én leszek az utolsó, de mikor vizsgált, akkor hallottuk, hogy jött valaki és kirohant az asszisztens. Szóval én 7kor végeztem és még várt ott egy pár akkor is.

Ági! Ne idegeskedj, ha esetleg 1 hónapot csúszik, az nem a világ. Biztos minden van valamiért és gondolj arra, hogy utána sikerülni fog.

Gizmix, szpandi! Megy a drukk ezerrel!!

Én holnaptól kezdhetem a clostyt, hétfőn reggel megyek legközelebb bár az már a 9. nap lesz, de mondta, hogy most kicsit hosszabb időre elenged, mert annak nem sok értelme van, hogy pénteken berángasson. Egyébként mindig mond valami újat nekem, most épp azt, hogy a jobb oldali petefészkemben van egy majd 1cme-es kis cisztaszerű, vagy egy kis bevérzés..., de már szeptember óta nézegeti és nem változik, csak most mondja. Nem azért, de megtarthatta volna magának továbbra is:) Majd közölte, hogy ha babás leszek elmúlik. Én meg erre mondtam neki, hogy akkor jobb lesz, ha igyekszünk. Jót nevetett.
Aztán megint elmondta, hogy nem érti miért nem sikerül mikor megint milyen szépen reagáltam... Aztán mondta, hogy megpróbálhatjuk emelni a gyogyót, de vessetek meg nemet mondtam. Úgy döntöttem, hogy nekem elég ha 3-4 tüsző érik, még akkor is, ha nagyobb az esély a 6-tal. Megkérdezte mit szólnék 3 -4 babához, persze látta az arcomat és nevetve azt mondta, hogy úgy látom maradunk a korábbi adagnál.

Vigyázzatok magatokra, puszi
cyprus

Á még nem olyan biztos, hogy csúszunk, attól függ, hogy most mikor fog megjönni.
Ági28

Sziasztok!

Ági, remélem nincs nagy baj és tényleg kezdheted februárban!

Hogy állsz a fogyival?

Puszi

Kata

Kép
cseka

Szia Cseka! -10 a fogyi vége. Szilveszte után abbahagytam a koplalást, most csak szintentartok! :-)

Á attól függ, hogy cúszunk e, hogy mikor jön meg, mert febr 16-tól a párom nem lesz itthon, és ugye más donort nem fogadnak el!! :-)
Ági28

Ági: Hát remélem, hogy sikerül a február, de ha nem, az sem baj. Az a lényeg, hogy ne idegeskedj semmi miatt, bár ahogy olvasom a soraidat nem is vagy szerencsére az a parázós típus :D

A többieknek is sok puszit küldök és Grillázst, mint "őstagot" külön üdvözlöm köreinkben!

Én február első napjaiban kezdek, szurkoljatok nekem, plíz!!!

Kata

Kép
cseka

Na Drágáim,
Most hívtam fel az Eü. Minisztériumot, mert már nem bírtam tovább. Tehát aki már benne a programban annak az jár ami akkor volt érvényben amikor belépett!
Egyenlőre semmilyen változás nincs, hanem ami 2005.évben érvényben volt az van most is. Határozottan megerősítették, hogy visszamenőlegesen senkit nem foszthatnak meg a jogaitól – Alkotmány-. Na most megkönnyebbültem. Aki még nem kezdte el tessék elkezdeni azonnal!

Bocs hogy nem írok, de ennek utánajártam.

Ági húzzatok bele.
farkasok

Sziasztok!

Andival együtt voltunk szinte egész nap. Minden rendben ment. 7 petesejtem lett. Pénteken vagy hétfőn lesz a ET.
gizmixxx

Farkasok!

Köszi az infót ez egy nagyon jó hír :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Sziasztok Lányok! :D
Újként szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem tolakodás. Csak ámulok, hogy mennyi mindent tudtok. :lol:
Nagyon sok év után most érzem annyira erősnek magam, hogy talán elviseljem, ha a doki bácsi azt mondja, hogy bizony magának nem lehet gyerkőce. :(
Erre irányuló kivizsgálásunk még nem volt, így nagyon tele a gatyám, hogy mit is kell majd csinálni. A párom eredménye ezen a héten meg volt, arra azt mondta, hogy rendben.
Nos, engem ez a "kis petevezető nézelődés" nagyon izgat. Olvastam az Ági válaszát, hogy neki nem volt gáz. De mit mondanak mások? Ezt a témát valahogy mintha kerülnétek.
Nem akarok persze magamról valami paranoiás képet mutatni, de nagyon félek. :(

Ági: Utólag kívánok neked nagyon boldog névnapot.
l.andi

I. andi!

Szerintem a HSG-re gondolsz*petevezeték átfúvás.
Nem kell tőle félni, hallottam róla jót is rosszat, is. Az én tapasztalatom nem a jók közé tartozik, de hamar megvan.
Én nem kerülöm a témát. Ha őszinte akarok lenni, majdnem elájultam, de utána jobb volt. :lol: :lol: :lol: :lol:
Öt-10 perc alatt megvan az egész.
gizmixxx

Eléggé haldoklik ez a topik, miért???????????
Kagyló!

Mi van veled régen többet írtál, haragszol valamiért rám????
gizmixxx

I.andi köszönöm szépen, és ne aggódj, doktor bácsi biztos csinál neked babát!! :-) Ő egy babagyáros!! :-)
Ági28

Andi!

Merre vagy, csak nem dolgool???
Három megtermékenyült, és kettő még korai stádiumban van.
Veled mi van???
gizmixxx

Sziasztok, Farkasok! Ez nagyon jó hír, köszönöm. Ja, és engedjétek meg, hogy bemutatkozzam, február vagyok :) , ha minden jól megy, februárban kezdjük az első lombikot. (Mondanom sem kell, nem bánnánk, ha ez egyben az utolsó, sikeres lombikunk is lenne.)

Gizmixxx, ez még az előzőnél is jobb hír! Úgy örülök!
Andi, veled mi van, tényleg?

f
február

gizmixxx
Köszönöm neked az őszinteséget. :D Neked pontosan melyik volt, mert úgy tudom, hogy talán 3 féle is van ebből.

Mikor lesz az ET-d? Örülök a már három megtermékenyült petikédnek, szorítok a még kettőért is. :D

Ági
A nem túl sok tapasztalatomból is bátran állíthatom, hogy a Dévai doki nagyon jó orvos. Ő volt az első olyan orvos az életemben akiben vakon is megbízok. Én eddig rákszűrésre jártam hozzá.
l.andi

Gizmixx!

1 biztos 5 biztos nem és 5-öt még nem tudni.
Holnap reggel kell hívjam Dévait!
Be kellett jönnöm dolgozni és nagyon el vagyok kenődve mert sok dolog van még amit el kell intézzek és nagyon rossz, hogy azt sem tudom még, hogy lesz-e beültetés, hiszen az az egy is meg kell még maradjon.
Mindez a 11 leszívott petesejtből...
Ági, remélem nem kell várnod még egy hónapot!
szpandi

Ja és persze üdv mindenkinek! De bunkó vagyok :oops:
szpandi

Csajok szorítok a megtermékenyűlt petikékért!! :-) Andi ne idegeskedj, az nem jó!!
Ági28

Andi!

Ne aggódj, valakinek csak 1-et ültettek vissza mert, annyi maradt, és abból lett a babuci. Én is holnap hívom a Vass dokit, akkor tudom meg, hogy mikor lesz a transzfer. (szerintem holnap) Lehet, hogy megint együtt leszünk. :lol: :lol: :lol:
És együtt is szülünk :P :P
gizmixxx

Nagyon köszi a bíztatást! Reméljük minden OK lesz!
Már nagyon várom a holnap reggelt!

Gizmixx! Privin elküldöm a telcsiszámomat! Te is átküldhetnéd a Tiédet, már csak az egyszerűség kedvéért!

A.
szpandi

Sziasztok!

Andi! Gizmixxx! Nagyon izgulok a petéitekért!
kispinty

Helló!

Gizmixx, andi! nagyon örülök, hogy minden rendben ment. Szorítok a petikékért!!!! Szpandi! egyből is lehet baba!

I.Andi! Üdv közöttünk!!! Szerintem itt atopikon egyetlen témát sem kerülünk, csak a HSG-n (petevezeték átjárhatóságin)már túl vagyunk, így csak akkor jön újra elő, ha újak érkeznek közénk, mint te is. Hát én is leírtam már egyszer jó hosszan a HSG-t, nekem egyáltalán nem fájt, meg sem éreztem! Utána rámjött egy hányinger, de kijött ami tudott és 2 perc múlva semmi bajom nem volt. Szóval nekem pl. az ultrahangosat csinálták, állítólag ez kevésbé fájdalmas, mint a röntgenes.

Na, én ma elkezdtem a húst hússal evést:), hogy nehogy letoljon dévai,mint egyszer.

Farkasok! AZért ez nagyon jó hír, bár ugye nekem még csak a 4. inszem jön. Jó lenne, ha nyárig nem vezetnének be újat és akkor talán rám is ez fog vonatkozni majd. Persze, ha nem sikerül az inszem.
cyprus

I. Andi!

Nekem röntgenes volt!
gizmixxx

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm azt, hogy ilyen kedvesen fogadtatok magatok között!! :D Bocsánat, hogy csak most tudtam írni, eddig vizsgázgattam vidéken, net nélkül :?
A történeteiteket olvasva azon gondolkodtam, mennyi erő kell egy ilyen programhoz, amit a külső szemlélők nem is igazán látnak!
És milyen jó azoknak a babáknak, akiket így várnak, hogy ilyen anyucijuk lesz, mint Ti!!! :P
Már nagyon várom a "nagy találkozást" Dévaival, kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd...milyen esélyeket latolgathatok! A legőrjítőbb a várakozás és a bizonytalanság...

kata790313

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: