Pille,
Köszi az infót a cseresznyemagról, de végül vettem egy gyógysapkát. Per pillanat ez tűnt a leggyorsabb és így a legjobb megoldásnak. Petrusnak is jó lesz majd (de remélem nem lesz rá szüksége), meg ki tudja még kinek…
A vacsi dologgal arra jutottam, hogy szombat este adtam neki vacsit 6-kor és fél 9-kor alváshoz tejcssi. Fél óra múlva ébredt, utána 1 óra mulva. Igaz nem vísítós ébredés volt. Azután másfél óra múlva. (ezt én nem vettem észre annyira be voltam ájulva, de apának sikerült is visszaaltatnia szinte azonnal). A hajnali ébredések ugyan úgy megvoltak. Sajna messzemenő következtetést nem tudok levonni, ugyanis Ádámnak elég rossz éjszakája volt és többször felsírt, és lehet hogy Petrus erre ébredt fel. Persze lehet, hogy jön a foga, vagy ki tudja…Egy kicsit belefáradtam a találgatásba. Lassan ott tartok, hogy feladom a dolgot. Adok vacsit és ha kel akkor megyek és visszaaltatom.
Linácska,
Rosszat is álmodhat, hisz szegénykémnek van egy bátyja aki állandóan gyepálja. TV nem nagyon megy, de este a híradót mindig megnézem (valami tájékozódásféle kell), és hát az nem éppen erőszakmentes műsor.

Egyébként nállunk minden szobában van éjjelifény (márcsak azért is, mert ha át kell menni valamelyik gyerekhez akkor nem kell villanyt kapcsolnunk).
Lili nagyon aranyos lehetett, hogy megvédi az apját a fúrótól!
Sbea,
Voltatok Cegléden?
Dora,
Végig kiabálja a kezelést, de azért mert le kell fogni. De amint kész, megkapja a cukrot és már rohan játszani.
Roz,
Adrinak jobbulást! Mi az a csodaszer?
Majd mesélj a holnapi felmérésről, gondolok majd rátok!!!!
Nem néztem a tv-t, de majd legközelebb belekukkantok a műsorba.
Borsika
Nagyon sok boldog szülinapot a lányoknak!
Kazi,
Gyönyörűek a gyerköcök!
Kattic,
Én benne vagyok a találkozóba!! Holnap beszéljünk róla!
Baba-mam klubba jön valaki holnap?