A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Adél! Nekem pénteken jött levél a Duna Tv-tõl, hogy jan. elsõ hetében kezdik vetiteni, 5 részben adják le. Nem tudok róla, hogy jövõ szerdán már lenne.

Én fel is akarom venni, már nagyon várom!

reggel jövök!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

CsutkaKép
Elhiszem, hogy ürelmetlen vagy, de ha 10 nap után tesztelsz, lehet, hogy nem mutatja még ki. Nem mindenkinek mutatja. Én várnék utánna még 3-4 napot a helyedben. Mikorra nem várod a mensit ? Azután célszerû tesztelni.

SusieKép
Sajnos a férfi ciklus 72 napos, tehát nagyon hosszú ideig tart a regeneráció náluk. Az orvos szerintem tudja mit csinál. Az a legjobb példa rá, hogy én 7 napig szedtem egy gyulladás csökkentõ gyogyit és teljesen rendbe jöttem tõle, amíg a párom másfél hónapig szedte a gyulladáscsökkentõ gyógyszert.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Ma sajnos nincs sok idõm, rengeteg a munkám.

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép
Mindenkinek szép jó reggelt!Kép

NikieKép
Sajnos csak freemail-es címem van. Miért nem tudsz küldeni rá? A talira nem tudok elmenni, legalábbis most úgy néz ki.Kép

Esélyes lányok mi a helyzet?Kép Vannak már biztató jelek?Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek!!!! Remélem sokan követtek!!!
Kicsit izgulok, hogy mi lesz, remélem itt marad még 8 hónapig. Csütörtökön megyek dokihoz, mindenképpen kérek tõle progi pótlást.
Csutka, Cinci ne izguljatok én se éreztem semmit. Peteéréskor feszült a pocim, na ezt nem szokta, de azóta fájtak a melleim, de egy hete alább hagyott. Azon kívül mensi szerûen fáj a hasam.

Hermi
Hermi

Sziasztok
Nikie nekem nem tudom miért de a múlt hónapban úgy volt hogy már azt hittem hogy babás vagyok ugyanis 45 napra jött meg. Elõtte egy héttel teszteltem de az nem mutatott semmit. Aztán rá három napra megint csináltam egyet amin halvány második csík volt, még aznap csináltam még egyet hogy biztos ami biztos és persze azon is volt halvány második csík. (igaz tényleg nagyon halvány volt de lehetett valamit látni). Na már elkezdtem örülni amikor rá két napra este elkezdtem egy picit vérezni aztán másnap hajnalra elöntött. Elmentem orvoshoz aki azt mondta hogy nem voltam terhes csak egy kis hormongondom lehet úgyhogy most 3 hónapig hõmérõznöm kell és utánna visszamenni hozzá. Én most már nem igazán értem ezeket a teszteket hogy mikor kell nekik mutatni akár halványat is mikor nem. Most már csak akkor leszek biztos benne ha jó erõs csíkom lesz Kép
Remélem hamarosan lesz.
Cinci
Ráadásul abban a hónapban is iszonyúan sokat jártam pisilni a második félidõben. (megmértem akkor a hõmet egy reggel de akkor sem volt 37 felett nekem akkor is csak 36,8 volt mint pl. ma reggel is. Stabilan tartja magát nekem ezen a hõfokon és nem nagyon akar mozdulni innen)
Juj de hosszú voltam bocsi

Kép
cinci

Jó reggelt Lányok!

Cinci Kép
Hormongondtól nem lesz második csíkod. (Errõl akkor is megpróbáltunk meggyõzni, amikor mesélted Kép Kép. Az elõzõ ciklusomban nekem is volt 3 pozitív tesztem (halvány csíkkal) és a ciklus 37. napján el kezdtem vérezni... És bizton állítom, hogy terhes voltam mert szédültem, feszült a hasam és fogytam és a dokim is azt mondta, ez tuti terhesség volt, mivel gyógyszerrel stimulált ciklusom volt így pontosan meg kellett volna jönnie különben.

De egyetértek veled, hogy legközelebb, csak egy jó erõs csíkban meg UH felvételben bízok!

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!Kép
Ma reggel voltam a szokásos vérvételen.
Ami még fontos: ma reggel a hõm 37,0 volt, ami azért érdekes, mert ennyi még peteéréskor sem szokott lenni!
Kicsit szédülök de semmi egyéb! Most megint jó kadvem van!KépKépKép
Noémi!
Volt prütyök? Remélem mindent megtettél az "Ügy" érdekében!
Csutka
Csutka

Hali Csutka! Kép
Nagyon jól alakul a hõõõd! Kép És a szédülés is jóóó.... Kép Szorííííítok!
Tegnap tettünk az ügy érdekében még ma is ráerõsítünk. Kép
Úgy õriztem a kincset Kép, hogy elfelejtettem este az Utrogesant. Kép

Képzeljétek vasárnap, amikor a dokinál voltam ért két szépség Kép. A váróból nyílt egy szülõszoba is, ahol egyszer csak felsírt egy baba! Újszülött volt! Olyan jó volt hallani a hangját. A másik, hogy az elõttem levõ 7 hetes kismamának megmutatták, hogy dobog a bébi szíve és olyan édes volt az a "kopogás" Kép Kép

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Alma! Doris még ugyanazon a helyen dolgozik, csak más munkakörben és ott sajnos nincs net. Kép De levelezni tudunk vele. Átadom neki az üdvözletedet! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Noémi!
Hajrá, mindent bele... A bogyóval bajban vagyok én is. Ha beveszem tuti, hogy egy óra múlva elnyom az álom, még tévézni sem tudok. Persze nem baj, legalább kipihenem magam. Neked nincs ilyen hatása?
Csutka
Csutka

Csutka Kép
Én nem szájon át szedem... Kép, így nincsenek is olyan mellékhatásai, mint esetleg szájon át.
Reggel mindig felkelek hozzá egy órával korábban és visszafekszek, hogy valami maradjon is bennem. (bocsi)

Noémi
noémi

Noémi!
Az más az igaz! Nekem csak este kell szedni, nem lenne rá nagy szükségem, de az orvos szerint növeli az esélyemet.
Csutka
Csutka

Lányok! Hát a mai napi teszt is neg. lett, igy már biztos. Majd délben hivom a dokit, megmondja mikor kell mennem vizsgálatra.

Csutka! Drukkolok!

Karmen
karmen

Karmen!
Sajnálom, hogy nem sikerült!
Köszönöm a drukit, remélem szerencsém lesz, és végre tényleg van valami.Kép Majd pénteken kiderül!
Csutka
Csutka

Karmen Kép
Sajnálom nagyon Kép

Noémi
noémi

KarmenKép
Nagyon sajnálom, hogy végképp negatív lettKép De fel a fejjel, a következõnek tuti sikernek kell lennieKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Helló Lányok!

Cinci Kép Nekem is hasonló volt nemrég, de nekem nem volt halvány csíkom sem. Nem lehet, hogy csak úgy láttad, de mégsem? Nálam így volt, szinte jojózott a szemem, láttam két csíkot, de mégsem volt az kettõ sajna, nagyon akartam, de mégsemKép Majd legközelebb, már úgy érzem, hogy nekünk karácsonyi babunkKép lesz(2003), dejó lenne. Március egy reális hónap lehetKép Te mit érzel?
A 3 hónapig tartó hõmérõzés hasznos lesz.

Karmen Kép Még nem biztos ám, amíg nem jön meg lehet reménykedniKép

Virág Kép Megvolt az inszem?

Nikie
nikie

Cat, veled mi újság?

Nikie
nikie

Lányok! Ujabb drukk jöhet, mert a doki azt mondta mivel már nem vérzek és nem is volt sok, igy holnapra berendelt vérvételre. Most legalább kiderül mi is van. Reggel 8ra kell menni!! Szóval még mindig van remény, hát eléggé válzoto hangulatban vagyok emiatt, hogy folyton újra reménykedek!

Puszi: Karmen
karmen

Karmen!Kép
Ez nagyon jó hír! Akkor most drukkolunk egymásnak!
Csutka
Csutka

Cateye!
Pénteken (nem) kellene! Akkor aznap ha nem jön, tesztelés?
Csutka
Csutka

KarmenKép
Nagyon drukkolok neked, hátha lehet még belõle vki. Tudod egy közhely, de a remény hal meg utoljára, sõt annak nem is szabad soha meghalnia KépKép Majd tájékoztass az eredményrõl
pussza
bogár
bogár

Lányok!
A hõnek mikortól kell felfelé mennie ha fogan bébi?

Elõre is köszönöm Kép
Noémi
noémi

Noémi!
Ajánlom a "Hasznos linkek"-ben a babás görbéket. Talán az mond valamit!
Csutka
Csutka

Köszi Csutka! Kép
Megkukkoltam azt is...
Noémi
noémi

Noémi!
Okosabb lettél?Kép Nekem ma reggel ugrott meg, most vagyok a peteérést követõ 10. napon. Gondolom ez akkor most olyasmi..
Csutka
Csutka

Csutka Kép
Nem lettem az. Múltkor én is a peteérést követõ kb. 10. naptól néztem, elõtte nem, nem foglalkoztam vele, úgyhogy nem tudom, hogy akkor mennyi volt, nem tudok viszonyítani. De amig babás voltam 37,3 volt a hõm, nekem amúgy alapban is magas.

Noémi
noémi

Noémi!
Most méred naponta?
Nekem elég alacsony szokott lenni, azért is örülök a ma reggeli 37-nek
Csutka
Csutka

Csutka Kép
Még nem stresszelem magam vele. Kép Majd úgy kb 27. naptól... Addig nem
Az nagyon jó az a 37!

Noémi
noémi

Puszi Mindenkinek, megyek haza!Kép
Csutka
Csutka

Sziasztok Lanyok,
en uj vagyko ezen az oldalon, de nygyon tetszik, hogy van vegre egy hely, ahol elmondhatom a problemaimat es segitseget is kaphatok. Nekem lenne egy kedresem, es szeretnem, ha valaki akinek több tapasztalata van megvalaszolna. Nov 6-an jött meg utoljara a mensim, ra utanna valo hetfön elhanytam magam, es azota olyan furin erzem magam, mintha terhes lennek. Femes iz a szamban, emelyges, szedüles, hasgörcs, bövebb hüvelyvaladek stb. Mar tenyleg azt hittem, hogy terhes vagyok, erre dec. 2-an elkezdtem verezni. De csak egy napig tartott, sötet, alvadt ver jött. Aztan kedden semmi, szerdan meg elenkpiros ver ürült de ez is csak egy napig, es azota semmi, de en tovabbra is furin erzem magam, es a hömersekletem is 37 körül mozog allandoan. Meg az iz is megmaradt es az emelyges is a hasam meg egy kicsit duzzadt. De hat furcsa, mert szedtem remdesen a gyogyszert, ami persze nem garancia, de szerintem akkor is csoda lenne. Na meg akkor mi volt az a verzes, es miert erzem magam meg mindig olyan furin? Talan elveteltem? Voltam nögyogyinal, de nem mondott semmit, csak vert vett meg megvizsgalt, de az egvilagon semmit nem mondott. Azthiszem orvost kene valtanom.
Szoval tudna valaki valaszolni nekem? Nagyon megköszönnem!! Es minel gyorsabban, mert nagyon be vagyok ijedve!!
Elöre is köszi mindenkinek!!
Motiot
Névtelen

Szisztok LanyokKép

Elnezest, hogy nagyon eltuntem, de oka volt. Mult heten hatalmas jegvihar volt nalunk, es napokig nem volt aram, ami azert is rossz mert minden arammal megy. Igy se futes, se melegviz, se kaja, semmi nem volt. Igy elmenekultunk melegebb eghajlatraKép)) Csak most jottunk vissza. Sajnos meg nem volt idom vegigolvasni a termest, a lakast kell renderaknom, a hutobol kipakolni a romlott dolgokat, egyszoval mindentKép((

EdiKép HermiKép
Hatalmas gratula NektekKépKépKépKép Vigyazzatok magatokra es a babuklakraKép Olyan jo latni, hogy pirosodik a tabla.Kép

Udv az ujaknak isKép ne maradjatok itt sokaig.

Bocsi de most mennem kell, majd meg jelentkezem.
Pusza:
Vica
vica72

Motiot! tesztet nem is csináltál? A dokit én is sürgõsen lecserélném. A vetélésnél nem tudom milyen a vérzés.

Lányok! Azért ha a doki is igy gondolja még csak van reményem, elég izgi igy ez a hét. Én már nem is merem beleérni magam, 2 neg. után. De most legalább egyértemûen kiderül. Remélem az eredmény még aznap kész lesz!!

Karmen
karmen

Sziasztok!
A tegnapi "bombahír" utáni, most már kissé megnyugodtunk és próbáljuk a pozitív oldalakat nézni :-)) Erre ma az egyik értekezleten 1 fickó benyögte, hogy most 2hetes a fia... a szívem szakadt belé :-(( ennyit a pozitív hozzáállásról.
De azért köszike CatEye **

Mostanában kezdtünk el használni egy termékenységet figyelõ "mikroszkópot"... Ti hogyan vélekedtek errõl?? Érdemes használni? Sajnos a hõmérõzés nálam melós dolgok miatt nem jön be ...

Üdvözlet Mindenkinek!!!
S.
susie

Susie! Nekem sose mutatta ki a peteérést, pedig UH is látszott hogy volt. A lombik alatt meg több is, de nekem sose lett páfrányos. De van aki ezzel lett terhes ill. innen tudta hogy most kell akciozni. Ilyet is ismerek. Én párszor próbáltam, de nem használom mert nem müködik nekem.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Noémi!
Tegnap nagyon örültem a 37,0-nak, de ma már csak 36,8 volt a hõm. A megszokotthoz képest ez sem alacsony, de egy kicsit elbizonytalanodtam.
Csutka
Csutka

Sziasztok!Kép

MotiotKép
Szerintem vetélésed nem lehetett, mert az sokkal több napig tartó erõs vérzéssel járt volna. Inkább tartom valószínûnek, hogy terhes vagy, de akkor azonnal abba kellene hagynod a gyógyszerszedést, nehogy valami baja legyen a babának, remélhetõleg elvetetni nem akarod, ugye? Az is lehet, hogy a gyógyszer okozott nálad valami hormonális problémát és emiatt nem jön meg rendesen. Uh-val nem nézett meg a dokid? Tesztet csináltál? Az a vérzés akkor volt amikor meg kellett volna jönnie?

SusieKép
Én is néha használok mini mikroszkópot. Az elején még lelkesen, mostanában csak hébe-hóba. Sajnos nem túl megbízható. Szerintem nagyon el kell találni, hogy mennyi nyálat teszel rá, hogy egyáltalán mutasson valamit. Meg enni-inni sem szabad elõtte, szóval az idõpontot is nehéz eltalálni, hogy mikor. Talán reggel a legjobb, de akkor meg ki ér rá ezzel szórakozni? Azért nézegesd hátha neked bejön ez a módszer.Kép

VicaKép
Hát elég borzasztó lehetett az áramkimaradás, meg a jégvihar. Most itt is meg lehet fagyni, régóta nem volt ennyire hideg.

CsutkaKép
Ez még nem olyan nagy visszaesés. Ettõl még lehetsz babás, lehet, hogy holnap megint visszamegy. DrukkolokKép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Mindenkinek!

Motiot!
Hogy - hogy nem mondott semmit a doki??? Teszted volt? Kb. hány hetes voltál? Ha terhes voltál, akkor valószínû, hogy elment a baba, de az nem jó, ha rosszul érzed magad!!! UH-val is megnézett a doki, megnézte a méhedet? Milyen gyógyszert szedtél rendesen? Fogamzásgátlót?

Üdv
Noémi
noémi

Csutka Kép
Azért még ne add fel ám! Ha láttad a babás görbéket, akkor ott is van olyan, ahol visszaesés volt! Kitartás! Hamarosan tesztelhetsz!

Nekem most kezdõdik a 2 hét találgatás...

Noémi
noémi

Laura, Noémi!
Köszi a drukit, szükségem is van rá! Amúgy kicsit furán érzem magam megint. Gyengécske vagyok, nyügös, és a gyomrom is mocorog. Lehet, hogy csak a várakozás borít ki.
Noémi! Milyen találgatás?
Csutka

Csutka Kép
Hát hogy sikerült-e valami pozitívat alkotni!!! Kép
Noémi
noémi

Noémi!KépKépKép
Bocsi, korán van még...Igazad van, ez a legkellemetlenebb az egészben. Látod, engem már ki is készített így a 2. hét végére!
Csutka
Csutka

Sziasztok!
köszi a gyors reagalast, es hogy ennyien valaszoltatok!

Karmen,
csinaltam tesztet, de meg nagyon az elejen, tehat nem mutathatta ki meg akkor. Aztan nem is foglalkoztam vele egy darabig, mert ugy gondoltam, hogy bekepzelem magamnak az egeszet. De a tünetek nem maradtak el, ugyhogy elmentem dokihoz, akit szerintem sürgösen le is fogok cserelni.

Laura,
dehogyis akarom elvetetni!! Nagyon örülnek a dolognak, ha tenyleg igy lenne, tulajdonkeppen csak azert szedtem a fogamzasgatlot, hogy egy kicsit kesöbbre hagyjuk a babat, mert most talan eppen nem annyira terveztük a babat, de en mar egy eve nagyon nagyon szeretnek. Szoval öröm lenne, ha tenyleg igy lenne!! Es a parom is nagyon szeretne, vagyis nagyon örülne, ha jönne a baba.
A doki megnezett UH-val is, de a mehet nem nagyon figyelte, hanem mivel cisztara gyanakodott vagy gyulladasra a petefeszkeket reszesitette elönyben. De semmi konkretat nem mondott. Csak hogy nem lehetek terhes, mivel szedem a gyogyszert. Apropo gyogyszer, ez egy nemet keszitmeny ( itt elek Nemetorszagban ) Leiosnak hivjak. Alacsony a hormontartalma, es egy eve alltam at ra, mert elkezdtem hizni a Mercilontol. A verzes elöbb jött valamivel, mint kellett volna, mert normalisan csütörtökön este jön meg, vagy pentek reggel a gyogyszerrel, de most hetfön hajnalban veres tiszta alvadtver voltam. Darabkakkal egyben.

Noemi,
mint irtam a mehemet nem nagyon nezte meg a doki, csak azt mondta, hogy eleg puha az egesz hasi resz, es terhes nem lehetek, ha szedem a gyogyszert, es a petefeszkeket nezegette ciszta miatt. Amikor dokinal voltam kb ket hetes lehettem. Tesztet en meg elötte csinaltam ami negativ lett, valoszinüleg tul koran, vagy tenyleg nem volt semmi. Nem is tudom.

Üdv mindenkinek es köszike, tovabbra is varom a jotanacsokat!!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Nikie! Köszi, de már volt vérzésem. De nem a szokásos erõsségû, sokkal kevesebb, ezért mondta a doki hogy ma menjek vérvételre (2 neg. teszt után) hogy biztosra megtudjuk most már. Ma délre meglesz az eredmény! Majd jövök utána.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

MotiotKép
Gyógyszerszedés mellett több esetrõl is tudok, akik terhesek lettek, úgyhogy nem 100 százalék az sem. Szerintem késõbb csinálj még egy tesztet, ha addig nincs változás.

Laura
Laura (laura2)

Karmen!KépKép
Sok sikert mára!Ahogy tudsz valamit gyere, és írd meg!
Csutka
Csutka

KARMEN:nagyon drukkolok Neked!
NIKIE:megvolt tegnap és képzeld Cateye és Bogár is ott voltak. Szegény férjecském lelkileg elég nehezen de hõsiesen viselte - mármint nem a lányokat hanem a szitut.
Pont megrepedt a tüszõm is elõtte, úgyhogy a doki szerint a legjobbkor csináltuk. Felírt Utrogestant is bár a hormonprofilom jó lett, azt mondta a biztonság kedvéért támogassuk meg ezzel is a babut! Remélem van kit támogatni!
CAT,BOGÁR:olyan jó, hogy ott voltatok velem!!!Azért nagyon izgultam ám.
BOGÁR:neked nem fájt utána? Nekem fájdogál az egész alváz és egy pár cseppet véreztem is tegnap. Ez normális szerinted?
Virág
Virág

Virág!
Írok magánban Kép
bogár

NikieKép
Ma kaptam az 5. Metrodin szurit, Closti leváltva, mert megkeményíti a tüszõ burkát, és nem reped meg nekem. Pénteken megyek UH-ra, és kiderül mikor lesz akcióóóóóóó. A hétvége prütyköléssel lesz teleKép
Ettõl sok tüszõ érik, és egymás után repedhetnek meg, ha a Profasi szuri nem repeszti.

VirágKép
Pedig egyszerû volt a dolog tegnap, csak nem túl romantikus. Bementél baba nélkül, kijöttél 2 órával késõbb babásan. A párodat nem csoda, ha megijesztette a dolog. Az enyém is hasonlóan megbotránkozott volna rajtunk. Õk még intim dologként kezelik az egészet, amit mi már sajnos a sok vizsgálat, mûtét stb. hatására teljesen levetkõztünk, és nyíltan megbeszéljük egymással, sõt viccet is csinálunk belõle. Meséltem a páromnak én is, és ki volt akadva, hogy ott röhögcséltünk azon, hogy mennyi ideig végzi a dolgát bent egy pasi. Hát Õk ilyenek.

A vérzés utánna teljesen normális !!!! Hõd ?

KarmenKép
Azért még drukkolok, tudod a remény hal meg utoljára.

MotiotKép
Cserélj orvost hamarjában. Volt már itt dolgunk egy pár hülye orvossal, és inkább ne kísérletezz tovább vele, mert a babádról van/volt szó. Nagyon sajnálom, de szerintem elvetélhettélKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: