Jó reggelt!
előbb csináltam magamnak megagiga-lájtos kávét: csészébe forró vizet és felöntöttem tejjel
Zsancival tegnap én is beszélgettem, nagyon jól hangzott, kipihent, kisímult, sokat aludt, olvasgatott, és hála az égnek a fiúk is meggyógyultak. B már megy is oviba ma, és kijelentette, hogy jó is, hogy nincs otthon anya, mert így nem kell takarítani

Igi is csak este sírdogált picit, de apája szépen megnyugtatta. De most már tényleg annyira kipihente magát Zs, és megismerkedett az összes dokival, pedig nem is találkozott azzal, akinek a nevét nem mondjuk ki

meg biztos mi is hiányzunk neki, szóval már jönne haza
Sajnos a görcsölés még minden nap előfordul, de a kis Merse jól van, és a méhlepény sincs útban, és ez a fő.
Míg tegnap itt pofázkodtam miután hallottam, hogy Isti felébredt, hát szépen ki is ugrott a rácsos ágyból megint, méghozzá fejest. Fél délelőtt azt figyeltem, nem aluszékony-e

de keményfejű, mint az apja

szóval ennek örömére meg a balesetveszély tartós csökkentése érdekében leszereltem a rácsokat az ágyáról (kisággyá alakítható).
Borzalmas napra készültem altatás szempontjából, de elszámítottam magam, ez annál is rosszabb volt.
Már potyogott a gyerek, mint az őszi légy, hol neki a széklábnak, hol a saját lábába gabalyodott, tiszta kék-zöld mindenütt.
De valahányszor betettem az ágyába, elbabusgattam, otthagytam, két perc múlva rohant kifelé valami játékkal. Persze olyan játékokkal, amikkel egyébként sose játszik: előkerült a strandlabda

a sípolós tűzoltóautó, szerszámok, csörgők és egyéb mellőzött játékok...
Szépen eltelt a délután, sebaj, ha ilyen fáradt, este tán könnyebb lesz lerakni. Egy frászt. Három órán át gyűrtük egymást megint, minden variációban, macit is elaltattuk, kutyus is vigyázott rá, anya odafeküdt mellé, anya nem feküdt oda, teljes csőd. A legviccesebb az altatódalozás volt, ekkor frissen üdén felpattant, és elkezdett táncolni hozzá az ágy tetején
Végül már csak ültem mellette és sírtam, ő meg ölelgetett és vígasztalt. Kikönyörögtem apájától, hogy vegye át (pedig ő "megmondta előre"

, hogy ez az én projektem, ő még korainak tartja a rácsok nélküli altatást, és ha nem megy, hát szereljem vissza őket). Aztán végül csak odafeküdt mellé, és a gyerek attól kezdve meg se mukkant, 10 percen belül mélyen aludt és éjjel se volt felkelés...
Ma "pihenőnapom" van, jön a dédike, én meg mehetek nődokihoz, aztán meg Viperabáli ruhapróbára. Nagyon elkényeztetnek az idén, igazi várandós-nagyestélyim lesz (persze csak kölcsönbe, mert minek is az).
tényleg, nem tud valaki egy fodrászt, aki tud KONTYOT TŰZNI?