A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa,
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!! Nagyon jó egészséget és sok tejcit kívánok!! Gyönyörű neve a Hercegnőnek, de miről is beszélek Lara Annának!!!!

Eni, Valentina
Most már tényleg húzzatok bele! Szerintem Ancsa foglalja nektek a helyet!!!!!!!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hú, nem tudok írni

Szóval: gyönyörű neve van a Hercegnőnek.....

vica10

Ancsa

Gratula!!!!!

Satuk

Ne hülyéskedj! Dehogy haragszom! Nem is tőled hallottam. Én is azt hittem, hogy jó. De mostmár nincs baj, mert ma már jól volt. Remélem Steffiék is túllesznek rajta.
Tényleg Steffi te meddig ittad a teát? Mert én összesen csak 5ször ittam belőle. Lehet hogy te többet ittál és kicsit lassabban ürül. Fel a fejjel.

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
Nagyon gratulálok! Sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit! Tényleg nagyon szép nevet kapott a Hercegnő!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Én is szívből gratulálok Lara Annához! Tök jó nevet találtatok neki!
És várjuk az ujdonsült papától a képeket!!!! :wink:

Györgyi!
Én múlt héten mindennap ittam a teát napi 1litert tutti, de volt mikor 2 kannával is ittam... Ha tudtam volna! :? És vasárnap ittam utoljára.

Képzeljétek Martinnak lesz tejtestvére! A barátnőmnek -akiről meséltem már- nincs elég teje és én adok neki és mostantól fejek is nekik! Tök jó! Mármint persze nem az, hogy nincs elég teje,hanem, hogy segíthetek! Jó érzés!

Tényleg: Jube???

Monacs? Itt az anyósa, nem azt mondta, hogy most lesz ideje :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi, nagyon bízom benne, hogy Martin hamarosan jobban lesz. Higgy Györgyinek, bejön! :wink: Nekem volt tejtestvérem, és imádtuk egymást (osztálytársak voltunk), pedig nem is tudtuk, milyen szálak kapcsolnak minket össze... csak utólag. :D Jó dolog, hogy segíthetsz.

Tényleg, hol van Monacs, Jube és DURCIIII?

Gabbóóóóóóóóóó! Téged is várunk, ha ráérsz picit. Mutasd meg többieknek is ezt a tüneményes csajszit. Férjem megint róla beszél. :wink: Menni akar szülni. Mondtam, ok. Épp az imént másztam ki egy kád forró vízből, ami csak jólesett... mi még a hóra várunk. Ami állítólag otthon szakad. Mármint Miskolc és környéke. :idea:
vbea

[b]Ancsa!
Gratulálunk babucihoz, nagyon szép neve van és sok boldogságot kívánok nektek! És isteni, hogy nem kellett az intenzívre menned!!!!!
[/b]

Veronikusz
Bár én Tóth dokival eddig még nem jutottam el a tolófájásokig, szóval nem igazán tudom miről beszéltek, de a 2 perces fájásaim között vergődve, a kicsúszott EDA és „becsúszott” oxcitocin mellett a 19,5-ik órában, mikor már eldöntött volt a császár én is nagyon ordibáltam Erikával, amiért nem tudta mikor kezdik már. Közben meg hallottam, hogy a szerencsétlen doki egy ujjal géppel a 100 éves Erika írógépen (már nincs szerencsére a Napsugár szülőszoba előtt), gondolom le kellett papírozni előre a császárt és persze közben készítették elő a műtőt.
Amikor viszont erről később beszélgettünk hármasban és a férjem megpróbálta ezt vagy bmilyen fájást elbagatelizálni, Tóth doki szólt rá, hogy persze ők férfiak azért ezt nem tudhatják és valószínüleg nem bírnák ki ezeket a fájdalmakat. Szóval neki egy szülő nő mindig is embernek számít és ezt abban 20 órában is végig éreztem!!!!

Steffi
Ez tök jó, tényleg jó érzés lehet, hogy táplálsz még egy babát!!!!

Eni
Holnapra mondják a havat, de még így is végig együtt lehetsz Ancsával ha belehúzol :lol: , neki gondolom picit tovább kell maradnia.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Ancsának gratula a babához!!!!!!!!!!

Vida nálam is megjegyezte már, hogy mindig ő dolgozik az UH -on Hegedűs doki helyett keddenként, de nálam ezt viccesen jegyezte meg. :)
amúgy a keddi rohamot látva, nem csodálom, hogy besokallt egy idő után. amikor én CTG-ről eljöttem akkor a Moszkva tér embersűrűségével vetekedett ott a folyosó az UH-ra várók által.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Merci!
Hát nem tudom. Ha tisztában vannak azzal hogy milyen fájdalmasak az egymásba érő tolófájások, akkor pusztán a hálapénz miatt kegyetlenség fél órát kínlasztani egy vajúdó nőt. Mivel nem feltételezem róluk hogy hagynának szenvedni - bár segíthetnének az emberen - így inkább azzal nyugtatom magam, hogy finguk sincs róla (elnézést) hogy ez milyen fájdalmas. Szóval ha legalább egyszer átélhetnék ezt a fájdalmat akkor többet tuti hogy nem váratnák az embert. (HANGSÚLYOZOM, HOGY MÁR NEM AZ IMÁDOTT VIDA DOKIRÓL VAN SZÓ, MERT SZERINTEM EZT CSINÁLHATJA A TÖBBI DOKI IS). Mielőbb a Vidások megharagszanak, kérem gondoljatok bele ha titeket váratna egy vadidegen doki pedig már rég meglenne a baba. De ahogy mondtam én nem utálom Vida dokit, csak ez "picit" rosszul esett. :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én anno kérdeztem Hegedűstől, hogy mikor mehetek hozzá UH-ra. Azt mondta, hogy Ő nem csinál Uh-ot mert ahhoz valami külön tanfolyamszerűséget kell elvégezni. (a lényeg hogy valami ++ kell hozzá) Azonban 1x csinált a Budaörsi rendelőbe (mikor kiderült hogy terhes vagyok), de akkor is csak megnézte, hogy mekkora a petezsák. Egyébként a kórházban nem sokan UH-nak (talán Vida, Tóth, Mészáros)
Amúgy kedden mindig baromi sokan vannak és az Uh-nál is azért van sok Hegedűs páciens mert Ő csak keddenként rendel az intézetben és akkor küldi a kismamáit.

vica10

Őt ismeri valaki? Hogy hívják?

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép

Ez a kép olyan aranyos szerintem, hogy muszáj volt feltennem. Olyan mint egy kis méhecske. Szofi baba szolizik.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Ő Margó. Ő készített elő a császárra. Nagyon aranyos volt.

Ancsa!!! Nagoyn ügyes vagy, gratulálunk, pláne, hogy nem vagy az intenzíven, ez biztos jól esett!!!

Eni, nézd majd meg őket!!! :)

Legyünk őszínték, általában a dokik a saját kismamájukkal nem undokoskodnak, de másokkal már nem biztos, hogy mindig moderálják magukat. Ez van. Persze, amikor én vagyok ott, akivel kicsit morcabb.... akkor én is bőgni tudnék. Pláne, hogy nem erre számítok. Mészi is volt velem bunkó, amikro helyettesítette a Hegedűst egy rendelésen, és volt tök aranyos. Tóth doki is volt, amikor lelket öntött belém, és Vida doki is. Szóval ilyenek meg máskor olyanok.
Mondjuk, ha belegondolok, tanárként én is ilyen voltam. Volt, amikor leüvöltöttem a gyerek fejét a semmiért, máskor meg imádnivaló voltam. Még jó hogy elnézték nekem egy idő után :)

mtunde

Hahó! Még itt, egyben. Hiába szültünk volna már éjszaka. De nemsokára... :lol:
vbea

Tünde!
Én is ezt próbáltam elmondani, hogy mindenki a saját páciensével viselkedik a legrendesebben, de Te jobban leírtad.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hahó Csajok!

Ancsa, nagyon nagy grutala a babócához!!!

Gabi! Várjuk a jelentkezésedet és a fotókat!

Vbea, ne izgulj, a vonalzódat elnézve, már csak "perceid" lehetnek hátra!! Hajrá, hajrá!!! :lol: :lol:

Veronikusz! Hanna is inkubátorban töltötte az utolsó éjszakát a kórházban, mert egy kicsit besárgult. Hát csajok, én képtelen voltam őt így látni!! Amikor mentem fejni, én bizony háttal ültem neki, de így is bőgtem, mint az állat. Mert hiába tudtam, hogy az égvilágon nincs semmi baja, mégis nekem szörnyű volt így inkubátorban látni. Főleg, hogy olyan picike volt, a pelenka hónaljban szorította szegényt, ráadásul az a motoros szemüveg a szemén, és ahogy olyan gyorsan emelkedett-süllyedt a mellkasa...... szóval én totál kivoltam ettől a látványtól.

Kép
ildi35

Eni, rajtad a szemünk!!!! Pár nap és kezedbe foghatod Benit!!!! Úgy látszik a Benedekek már csak ilyen makacsok, megvárják az anyucit. :P De már sokáig úgysem maradhat bent. Én ilyenkor már elviselhetetlen voltam- Elsősorban magamnak.
Mit vettetek a baumaxban?

Ocsmány szutyok idő van, a kedvem is kb. ilyen.

Szerintem nem haragszunk csajok rátok, akiknek esetleg negatív(abb) tapasztalata volt Vidánál. Ő is ember, neki is lehet rossz napja. De az nagyon fontos, hogy nagyon nagy százalékban fantasztikusan viselkedik a pácienseivel. És ez a lényeg.

Tudnátok nekem Keszegh Éviről infókat mondani? A barátnőmnek kéne egy kedves szülésznő márciusra . Nekem Ő nagyon szimpi volt a szülőszobalátogatásos előadáson, ha nem lett volna R. Ági, biztos őt választom. Aki szült vele, segítene?
Köszi
Majd még benézek, - el kéne mennem corába, de nem tudom hogy jön össze, Benust nem szívesen viszem. Mennék is meg nem is. Nyűglődöm, na.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni! Keszegh Évike nekem is nagyon szimpi volt a szülőszoba látogatáson... Tényleg, barátnőd miért nem választja Ágit? Ha jól emlékszem egyébként, Durci szülésznője is Évike volt. :!: Nos, Baumaxban semmi izgi. Tudod, szokásos dolgok, amik felmerültek az új lakásba költözés kapcsán. Pl szemetes, ruhaszárító csipesz (eddig nem volt teraszunk, most már van). :D Ilyesmi.

Hol vagytok többi csajok?
vbea

Sziasztok!

Ildi!
Tegnap akartam írni, hogy nagyon édes Hanna!!!!!

És Vica!
Megint kaki volt az éjszaka, én nem tudom mi van már...

Ma reggel el is vitték a tejcsit, remélem jó lesz a kiscsajnak!

Puszi!

Ui: nagoyn fáj a fejem!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cancan!
Én ha lesz 3. gyerek akkor csak Keszegh Évivel!!!!! Imádom. Katánál (se) volt választott szülésznőm és ő volt ügyeletes és .... egyszerűen olyan volt mintha a saját anyám lett volna velem. Simogatott, fogta a kezem, maszírozott és még szülés után is bejött gátsebent lemosni. Teljesen le volta dermedve, hogy mi lett volna ha még választott is lett volna. Adtunk is neki pénzt, mert annyira aranyos volt és látszott rajta hogy szívből csinálja és nem a pénzért. Sajnos a 2.-nál úgy gondoltam, hogy ha nem választunk és mégis ilyen aranyosak a szülésznők akkor minek. Sajnos kár volt. Margó volt bent és nem volt túl kedves. Biztos gondolta, hogy úgyse kap pénzt akkor meg minek. Szóval soha többet Keszegh Évi nélkül. Folyotn mosolygott és engem úgy megnyugtatott a puszta jelenlétével is. Imádom. :D :D :D A 2. lányt bár nem vle szültem, de akkor is olyan aranyos volt velem. (de mindenkinek a karaktere határozza meg hogy kinek ki jön be)

Ildi!
Én az első gyereknél voltam így. Teljesen meg voltam sértve amikor azt mondták, hogy kötöttek az izmai (később kiderült hogy ez nem volt így) és tornáztatni kell. Oda voltam meg kétszer vissza hogy az én gyerekem nem ilyen, mert egy "tökös" kiscsaj és nem kell neki semmi, úgy jó ahogy van. Szerintem ez is a hormonoktól van. Szofinál én kértem hogy had szolizzon tovább, hogy biztos ne legyen egy kicsit se sárga. Nekem tetszett a kis vagány méhecskés szemüvegben. :lol: :lol: :lol: Folyton ott álltam mellette, bár leginkább azért mert rossz volt hogy nem volt bent velem.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Ancsának nagy gratula! A Hercegnő is szép volt, hát még a Lara Anna!!! Örülök, hogy együtt lehetnek.

Ildi!
Én is bőgtem, amikor inkubátorba pakolták a leányzót. Pedig mindenkit betettek, mert állaítólag fáztak. De én ott álltam, és bőgtem, az egyik csecsemős nyugtatgatott éjnak évadján. És láttam, hogy sír, de nem hallottam, és olyan picike volt. :(

Cancan!
Keszegh Évi nagyon ari. Nekem nem ő volt a szülésznőm (Király Kati), de ő vette le a streptococcust. De Katit is ajánlani tudom.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ancsa nagy gratulaaaa!!!!! Üdvözlet a szárazföldön Lara Anna! Sok egészséget, boldogságot!!!!!

Ildi! Annyira édespofi Hanna, imádnivaló kiscsaj!!!!

Steffi! Biztos a front miatt fáj a fejed. Pihengess amennyit csak bírsz!
Ügyes vagy, hogy tudsz tejcsit adni, tuti ízleni fog, nagyon jó érzés lehet.
Én is fejek mostanában és pakolom a fagyóba és ma ki is próbálom, hogy kell-e egyáltalán a fagyasztott tejci Kolosnak, mert sok baba nem issza meg fagyasztás után. Ha nem kell neki, akkor Én is felajánlom majd.

Unokanővéremet holnap császározzák a harmadik babájával, úgy izgulunk :roll:

Félve merek dicsekedni, mert tudom mostanában sokan szenvedtek az éjszakákkal, de képzeljétek Kolos 11 órát aludt egyhuzamban ébredés nélkül. Itt volt anyósom is, lehet Ő megdelejezte :wink:

Húúú Eni ez a 3 nap nagyon izgi a vonalzódon :wink:
marcsim

Sziasztok!

Ancsának gratulálok és sok boldogságot,egészséget kívánok Nekik!:-)

Ildi,nem Lillafüred,hanem Horvátország.Egyik Rab-kikötője,a másik a Plitvicei nemzeti parkban a tavaknál készült a kis pisztrángok ott úszkálnak...:-))Hát az a hely maga a csoda!:-)

Kép
Vendég

Köszi csajok a jánykám dícséretét!

Halál ciki, de most már valaki árulja el a Vbea= Enivel? Mmhh... :shock:

Kép
ildi35

Marcsi!
Nem tudok nagyon pihenni, mert ha elalszok amikor Martin is és mondjuk 10 perc múlva felkel akkor sokkal rosszabb, mintha nem is aludtam volna! Most ittam egy koffeinmentes kávét az érzés miatt, hátha be tudom csapni az agyam :P

Még nem jelentkezett, hogy elfogadta-e, engem is nagyon jó érzéssel tölt el, hogy segíthetek, de az lenne az igazi, ha neki is beindulna a tej!!! Martin egyébként nem fogadta el, azért is mertem odaadni.

De jó Nektek! Nagyon ügyes Kolos baba! Martint fél 9-kor tettem le, már nagyon fáradt volt, aztán fél 12-től 2 óránként fent volt! Nem tudom mi lelte, valszeg az idő meg a pocija!

Tegnap olyan hangokat adott ki magából napközben, mint egy olyan ember aki legalább 5 napos székrekedéssel küzd! Nagyon rossz volt hallgatn is!!! :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi!!! Kolosnak gratula! Ügyes kissrác! A 3 nap? Tudom, már untig mondtam nektek, de nincs annyi. Tekintve, hogy napok óta "szülök". :lol: Szorítok az unokanővéredért, most valahogy mindenkivel együttérzek, aki a napokban szül... Lehet, én is? :roll: Az imént épp azon bőgtem, hogy Görög Zita is megszült tegnap este - állítólag. :wink:
vbea

Andi, nem én voltam aki Lillafüredre tippelt, de nem baj! :lol: :lol:
Fenn vagy az iwiw-en? Ha igen, feladod az inkognítód, hogy jelölhessünk?

Kép
ildi35

Ildi!
Vbea=Eni!!! :lol:
Nagyon szép neve van, wiw-en is fent van!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ildi Drága! Igen, a vbea=Eni. Előbbi a monogramom. A tablón bal oldal felső, az én vagyok. :D
vbea

Eni!
Hol hallottad, hogy megszült Görög Zita? Hány kg, hány cm?

Jól vagy?? Testi-lelki érzéseid??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszönöm Eni! :oops: De hol az ördögben jártam én akkor, amikor ez kiderült???? Azért egy párszor már megzavarodtam, hogy ki az az Eni, hiszen ilyen nevet soha nem láttam bejelentkezve, de most már képben lezsek! :lol: :lol:

Kép
ildi35

Ildi,nem Te?De cikkkkiii!!!:-))Akkor megnézem ki!:-)

Naná,Iwiw-Berki Andrea Anna...
De ez így nem ér,ÉS TIK???:-DD

Ja ,Vica!Igen,akajok!
Zoltán 1992.01.05.Dél Pesti Dr.Mészáros (nem az aki a Kútvölgyis)
Boglárka Bonita 2004.04.05.Dr.Vida szül.nő Keszeg Éva

Sajna Vidát a fiam után ismertem meg,bánom mint a kutya aki 100-at kölykedzett!:-((
Vendég

Szóval Lilluska!

Nem Lillafüred,hanem Horvátország....lásd fentebb...:-))
Vendég

Szóval Lilluska!

Nem Lillafüred,hanem Horvátország....lásd fentebb...:-))
Vendég

Oké,bocs hogy 2x,nemtom mivan ma vélem...:-)
Vendég

Azért az tényleg érdekel Ildi,hogy Én hogy tudom meg,ki-kicsoda (az IWIW-en)??:-)Te is elárulod az inkognitódat ahogy Te kérted Tőlem?:-)
Vendég

Andi,én Lukács Ildikó (Budaörs) néven vagyok megtalálható. Fiús, rövid, vörös haj.

Kép
ildi35

Andi, közben már bejelöltelek.

Kép
ildi35

Mindenkinek szép napot kívánok!

Alig vártam már ezt a pillanatot, hogy ideülhessek, és pötyöghessek veletek. rengeteget írtatok a pár nap alatt, amíg "sajnos" nem értem rá :lol: , és bocs, de eddig csak nagyon nagy vonalakban sikerült visszaolvasnom, úgyhogy egyelőre annyi dologra fogok reagálni, amennyire Sári megengedi.

Először is nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok, hogy drukkoltatok, és hogy gratuláltatok mindannyian! Aszülőszobán is rengeteget gondoltam rátok.(kár, hogy nem volt ott a laptopom :lol: , írhattam volna)

Nem tudom elmondani, mennyire boldog vagyok, hogy itt szuszog ez a nőci végre, és eszébe nem jutott megvárni azt a randa február 8-at. (bocs Eni, Valentina)

Majd leírom, hogyan zajlott az egész, de most nyomok egy entert, és kicsinyítek egy-két képet, hogy fel tdjam tenni.
szóval mindjárt jövök...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, hírzárlat van Görög Zitával kapcsolatban. De valamelyik bulvárportálon azt olvastam, hogy Zita a kiírt napon, 12 órás vajúdás után, végül császármetszéssel szült. Semmi egyéb. Ja, meg hogy a kismamák kedvenc kórházában (=Margit). :shock: No comment.

Édi vagy. Testi-lelki érzéseim? Napok óta szülök. :D Iszonyat feszít a derekam, lágyéktájon stb. Izgi. De korántsem olyan fájdalmak, hogy ne bírjam, olyan menstruáció előtti állapotok. :roll:

Ildi, most már ok. :D
vbea

Gabbóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
vbea

Gabbó, szia! De jó, hogy itt vagy!! Várjuk ám a beszámolót és képeket!!!

Kép
ildi35

Ildimegvagy:-)

GabbokaNagyon nagy gratula a bébihez!!!:-)))))
Vendég

ÍME Sáribaba: Kép Zsombival

Kép portré

Kép még a kórházban

Kép ....már itthon, de még karkötővel (nehogy lezsombizzam :))

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabbóóóó! :wink: :wink: :wink: No comment. :oops:
vbea

Gabi!
De jó, hogy itt vagy végre!! Alig várom a képeket!!!!! :lol:

Eni!
Hú, ez nagyon izgi már!!! Te hamarosan szülni fogsz! Ugye nem félsz, csak ilyen természetes izé van benned?!

Csaszi lett végül?! Vajon miért, pedig Ő mindig azt nyilatkozta, hogy természetesre készül!
Kismamák kedvence a Margit?! Hát ezt nem nagyon értem miért, de mindegy... Volt egy szülőszoba ott és elég gáz helyzetet mutattak be...

Valaki kérdezte tegnap: Várkonyi Andinak látszik már a pocija, nagyon kis helyeske! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jajj,Gabboka

Gyönyörűűűűű!!!!!!!!!!!!!:-)))))

Még a szőr is felállt a hátamon ahogy megláttam a "taxit"meg a "manósapkát" :lol:

Olyan jóóóó!:-))
Vendég

Gabi!

Nagyon cukika!!! Képzeld én is az 509-es szobában voltam az 1-es ágyon!!!!
Milyen volt az első éjszaka otthon?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mesélsz hogy élted meg a szülést?:-)
Vendég

Gabó!!!!ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, de édes!!!!!!!!!!!!!! Én is akarok egy kisjányt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép és mégegyszer gratula!!!!!!
marcsim

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: