Sziasztok!
Iwiw nem akar felengedni, majd legközelebb megpróbálom. Egyébként Mukai Mária vagyok. Jó ez a japán név, mert előtte nehezebb lett volna megtalálni Szabóként
Moniá: Nagyon nagyon gratula a babához! Csodálatos hír, majd írj rendszeresen, hogy hogy vagytok!!!
Baba: Szuper, hogy lesz esküvő, gratulálok! Biztos nagy élmény lesz!
Nenoke: Drukkolok a mai vizsgálathoz!
Emma: Fel a fejjel, remélem nem lesz semmilyen nagyobb baj! S valóban, egy ilyen vizsgálatot többször meg kell ismételni, hisz mindig vannak téves eredmények!!!
Ami a gátmetszést illeti én úgy hallottam, hogy sokszor szükségtelenül végzik el. Hisz sok szülés hipp-hopp lezajlik, de egy halom pénzt ki kell fizetni, s hogy ne érezze úgy a kismama, hogy ezért fizettem én annyit, ezért végzik el, hogy nézd, mi megdolgoztunk a pénzünkért... Szóval mondani kell a szülőszobán, hogy a pénzt már kifizettem, vissza már nem jön, úgyhogy nekem fölöslegesen ne vagdossák el semmimet!
Mi két éve vagyunk házasok. Ám japánban olyan egy házasságkötés, hogy bemegyünk a polgármesteri hivatalra ketten, beadjuk a papírokat, várunk egy fél órát, majd odaadják a házassági anyakönyvi kivonatot, hogy házasok vagyunk, s mehettünk is haza

Persze előtte kész macera volt, mivel külföldi vagyok. Egy csomó papírt kellett összeszednünk, fényképeket küldeni, hogy valóban együtt vagyunk, nem csak érdekházasság... S tavaly szeptemberben férjem szüleivel együtt hazamentünk Mora, s tartottunk egy "lagzit", szűk körben egy étteremben vacsiztunk. Most találkoztak először a szülők, nagyon jó érzés volt az, hogy együtt a két család... Szóval ezért megérte az egész, meg hogy megmutathattam nekik kicsit Moot, ami szerencsére nagyon tetszett nekik