Barbi, én olyat vettem, amiben cumisüveg van. Külön vettem poharakat a tároláshoz, és külön egy mikros sterilizálót (amiben megintcsak van két cumisüveg). Szerintem mindegy, mert a cumisüvegben is lehet tárolni is, ahhoz is van olyan kupakszerű záróizé, illetve a pohár is csatlakoztatható a cumihoz, szóval szerintem egykutya.
Lázmérő engem is érdekel, talán ez az egy amit nem vettünk még, mert a Brendonban nem akartam, majd vm patikában megnézzük. Én se bízok a digiben, a higanyt meg nem szeretem. És hova dugósat veszel??? Ha érted mire gondolok, vagyis popsi, száj vagy homlok vagy mi? Mert cumialakút is láttam szájba, de abban meg végképp nem bíznék.
Deako, ez már nagyon izgi, bármikor jöhet Csenge, a súlya is tök jó.
Mazsi, nekem is tetszik a Lea, olyan frappáns.
Alvás, én mostanában tudok (kizárólag szopipárnával!, áldom a nevét aki feltalálta!!), de minimum 6x pisilek éjszaka, de nem túlzok, komolyan!!! Szörnyű, mert minden alkalommal mikor rá kell állni a lábamra félálomban, meg kell várni amíg a keresztcsontom úgy áll be, h elbírja a súlyomat, csillagokat látok. Aztán a nap folyamán már ok, csak mikor fekvésből felállok, akkor nagyon szar, ezért is jó, h nem "pihenek"

[/url