A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Úgy ennék valami finomat....

Kép
zsuzsi**

Lányooook! Hol vagytok?? :?

Kép
zsuzsi**

Köszi Lányok!!

Nem vettem észre,hogy elkéstek! :oops: Pedig volt aki csak a gratulációra ért oda! Jó nem a rokonok közül.... A nagyimékra kellett egy ici-picit várni. Nagyon jó volt! De ennyi puszit kiosztani,komolyan fájt már a szám :lol: Keresek képet,de nehéz lekicsinyiteni,mert csak bmpben akarja! Még küzdök,de a pocisat megpróbálom!
Most ugrik a majom a vízbe:
Kép
Vendég

Dolgozunk :cry:
Épp a vállalati misszió fogalmát keresem, és sehol sem találom.

Kép
nenoke

Zsuzsi!

Mit ennél? Én is ennék vmi. finomat :lol:
baba24

Nem tudom lekicsinyíteni :(

Hatalmas képek! Iwiwen nem vagytok fenn,csak JOvika?
Vendég

Zsuzsi, vagy már eszel is???? :wink:
baba24

Ettem. Volt egy nutellás palacsintám, de nem elégített ki. Tudod mit ennék, Baba? Vaslapon sült csirkemellet, sült krumplival, sok friss zöldséggel.... nyamm

Kép
zsuzsi**

Na nem adtam fel. A fotótárra tettem fel pár képet. 2 album van az első a nővérem első babájának képi, édesek csak sok van belőle és nem friss :lol:
http://fototar.t-online.hu/felhasznalo/ ... nalo=69603
Vendég

Ez már így mindjárt más, Orsi! Csak nem a Szent Imrében volt? Vagy csak hasonlít hozzá? Tényleg gyönyörű voltál.

Kép
nenoke

Én fent vagyok az iwiw-en.... Kovács-Hain Zsuzsi néven. Ha a Hain alapján keresel Orsi, akkor tuti megtalálsz.

Kép
zsuzsi**

Jajj de cuki baba, babák
vigyori :lol:

Ettem egy túrórucskát..nyami
torolve_20131003125716

ohh milyen aranyos baba, az első szülinapi tortája és hogy mosolyog...kész vagyok...
torolve_20131003125716

Na megint elolvastam másfél oldalt. Pedig csak 1órát pihiztem :lol: Nagyon termékenyek vagytok! :lol: De ez nagyon jó!

Jaj, mindenki olyan szép manyasszony volt! Olyan nosztalgikus hangulatom lett :lol: Én is végignéztem az albumunkat. Hogy én mennyit öregedtem :oops: :lol: :lol:

Andi: hol épít a férjed? Mi is pestimrére fogunk költözni és most építik a házikónkat :wink:

Zsuzsi: nutellás palacsinta, nyami!!! Érdekes én husit nem kivánok. Viszont van itthon feketeerdő torta lehet mindjárt eszem belőle
:lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

A Szent Imrében volt :oops: Mi mindent ott csinálunk... Kórház,templom, a nővérem még a gimijébe is járt :D
Vendég

Én is fen vagyok az iwiwe. Bercsényi Brigitta néven :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

én tabajdi rita néven vagyok vagyis így hívnak :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok. Nem tudok mindent visszaolvasni, mert vészesen fogy a mb-tom és nemsokára megszűnik az internetem. De Stuttgártból majd mindent.... :D
Én is vagyok az iwiw-en: Molnár Katalin és Németország, Stuttgart. Mert egyébként Molnár Katalin nagyon sok van... :(

Tegnap voltam fogorvosnál és ma megkaptam az afp eredményem. Minden rendben. :D 56,53 U/ml és 1,71 MOM. Megnéztem a neten és úgy látom, hogy az jó. Felhívtam a dokim és holnap megyünk genetikai uh-ra. Úgy várom!!!

A nutella nagyon fincsi!

Orsi! Tök jó ez a kép! Növekszik a pocid! :P

Edit! Ismerem Kágyát, bár csak átutazóban voltam ott. :D
molkata

Bejelöltelek Zsuzsi! És ettem 2 kanál nutellát is,mert nincs palacsintánk :cry: De még lekváros grízes tésztát és gesztenye tortát találhatok valahol elfekvőben.........
Vendég

Nosza Orsi, keresd a finomságokat! Visszajelöltelek!

Gurgularita barátnőmet meg bejelöltem... :D

Kép
zsuzsi**

Jovika hogy van fent?

Kép
zsuzsi**

Én is bejelöltelek benneteket :lol:
Orsi: a lekváros grízes tészta is fini :lol: én is kérek :wink:

brigi73

én nem találom Gurgulát :cry:
Vendég

Nem tudom, hogy van és engem hol jelöltél be Brigi?
:shock:
Vendég

Orsi: téged sehol :cry: hol talállak? :wink:

brigi73

Mennek a jelölések :lol:

Lányok!
Mikor lesz topik tali???? hoppá
torolve_20131003125716

Megtaláltam Jovikát! Elég ha csak azt írjátok be h Jovi. Nembiztos h örülne ha kiírnám a teljes nevét :oops:
Vendég

Orsi!
Milyen Orsi vagy?
torolve_20131003125716

Tóhné Móczár Orsi :oops:
Vendég

Topik tali jó ötlet, vmi cukiban ahol van nutellás palacsinta :wink: Akár most :lol:
Vendég

Elaludtam a kádban, és borzalmasan fáj a fejem...
Sütöttem a családnak malachusit, savanyú kápival, meg hagymás törtburgonyával, nem valami fogyi kaja, de csapjunk a lovak közé nemdebár?!

Brigi: www.redom.hu /nemtom milyen lakópark/

mindjárt én is bejelölök mindenkit az iwiwen, csak lejegyzetelem a teljes neveteket. Ja, ha Kalocsai Andrea jelöl, az volnék én. :wink:

Tényleg milyen szép mindenki! A barátnőmnek 7-8 hónaposan volt az esküvője és olyan szép volt Ő is a nagy pocakjával, egy teljesen egyszerű fehér, rózsaszín pettyes ruciban volt, ami mell alatt bővült. Nagyon tetszett.

Kívánom az édeset....

Andrea
Kép
kindernay

Andi: TELITALÁLAT :lol:

brigi73

Andi: csak nem Ő az építésvezető?

brigi73

Most nézem Brigi,hogy az Arsenálnál dolgozol/tál! Régen egy csomót jártunk áruért a boltunknak a papámmal!! :lol:
Tök jó!
Vendég

Sziasztok lányok!
látom a ti napotok is olyan szép,mint az enyém.röviden az előzményekről,aki nem ismer vagy nem emlékszik rám:5 éve próbálkozunk baba ügy ben,3,5 éve volt egy méhenkívüli terhességem,2 éve egy 8 hetesen elhalt terhességem és most decemberben ismét elhalt egy 8 hetes lombik babánk,de megtörtént a csoda:1 hónapra rá ,tegnap reggel pozitívat teszteltem. :lol: ma voltam uh-on és igaz,hogy sokat nem láttunk,de a nyálkahártyából látszódott,hogy van baba.nagyon boldogok vagyunk.jövő héten megyünk még egy uh-ra.azért akartam ezt leírni,hogy tudjátok,vannak csodák!!!!!
puszilok mindenkit és további szép pocak növesztést!!!!!
moniá

Nem, nem, az építésvezető még olyan, de olyan fiatal.... bohókás fiú...
Ő a tulaj... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

És édes képeid vannak nagyon!! úgy csillog a szemük!
Vendég

Éljen Moniá!! Én úgy örülök! És drukkolok nektek nagyon!! Sok puszi és küldök még pozitív energiát is!! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

[quote]A írta:ncsa, Annee, bocsi, de elfelejtettem, kinek volt olyan szemét a főnöke, hogy kemény fizikai munkát végeztetett vele, és nem kímélte akkor sem, amikor megtudta, hogy várandós. Az a probléma megoldódott? Ez az új műhely esetleg ehhez a témához kapcsolódik?

Szia Nenoke!

Én voltam, igen, könnyebb munkára raktak vééégre! :D
Vendég

Orsi: Az mikor volt? én már 4éve nem dolgozom ott, de előtte 3évet igen :lol:
Andi: Akkor mint benfentes? mikor lesz kész a házunk?

brigi73

http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/

Ezt nézzétek meg! Tök jó cuccai vannak... És nadrághossz is választhatóóó! juhhhííí

Kép
zsuzsi**

Moniá! De jó, hurrá? és akkor ez most spontán jött?

brigi73

Moniá! Csak most olvasom! Ez csodálatos! Nagyon drukkolok!!!! :D

Kép
zsuzsi**

Moniáááá!
Hatalmas gratula nektek!!
A legjobbakat kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Sziasztok, én Kőfaragó Zsuzsanna néven futok! :lol:

Moniá, most teljesen spontán sikerült? Én nagyon-nagyon örülök!!!!!
Szerintem írj ide!

Csajok ezek a menyasszonyi ruhák nagyon szépek!!!!

kispiskóta

Brigi rég volt... 5-10 éve vagy több nem is emlékszem csak a cégre,szerintem mostmár kihozzák nekünk az árut! :lol:
Vendég

Rég nem írtam és képtelen vagyok visszaolvasni :oops: . Gyakran benézek, olvasgatlak, okosodom :) , aztán elmarad az írás.Sokat dolgozom , nagyon fáradok és szabadidőmben csak aludnék...
Mennyi gyönyörű mennyasszony és kispoci' Én is teszek majd képeket, pocikép még készülőben.
Az újaknak üdv, akikkel még nem "találkoztam".
Babdorka, hányadikán méssz APF re?Mert én is aznap kellene menjek, tekintve hogy egy napra vagyunk kiírva :) .

Bocsi,bocsi, nem tudom melyiketek írta, hogy megy kardiológushoz.Voltam én is, épp a tegnap, de állítólag gyakori a szívzörej kismamiknál. Nekem annyit állapítottak meg, hogy gyorsabban ver a szívem, de hát ez is természetes terhesség idején. Úgyhogy nyugi valószínű téged is megnyugtatásképp küldenek.

Visszaolvasok és még visszajelzek.
Vendég

Egyébként nagyon feldob ez a topik..jó kis csapat jött össze és jó a hangulat is :lol:

Tegnap azt mondtam a férjemnek, milyen klassz lenne ha kolóniában laknánk.. :oops:
Mennének a nagy sütések-főzések..babázások, bulizások..
(aztán lehet, hogy néha jól összevesznénk, klikkesednénk)
Na jól van csak fantáziálgatok.. Kép
torolve_20131003125716

MONIÁ GRATULA!!!!! LÁTOD SOKAT GONDOLTUNK RÁD!!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!
baba24

Gurgula: Egy nagy kommunában :D Kép

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: