Sziasztok Kismamik!!!
Hajj de régen voltam erre, gyorsan visszaolvastam, pusszancs mindenkinek, és üdvözlet az újdonsült kismamiknak is!
Túl vagyok a vizsgán, mostmár lehet beleélni magam az anyaság gondolatába. Nagyon féltem, nehogy legyen valami baja a nagy izgalomtól, de szerencsére túléltük. Ez a lényeg.
Tudtátok azt hogy meleg vízbe nem szabad fürdeni, sem tusolni???? Nekem pedig az a végzetem. Egy nagy kád forró vízbe befeküdni........Hmmmmmm,,,,,
Rákérdeztem a védőnéninél, hogy igaz-e ( én oktondi még az elején pancsoltam meleg vízbe és rosszul is lettem utána), meg Anyci is rögtön ezzel kezdte. Azt mondja alhasi vérbőséget okoz, volt neki egy kismamija, aki többször elvetélt mire rájöttek hogy miért........
Ja és mályvás dolgokat sem szabad ennni.
Valakinek van valami ötlete, tippje, stb......tanács????
Hasam nekem is fáj. Szúrkál. EGyszer semmi baj, máskor meg mozdulni nem bírok. Ez meddig tart? Végig???
Hát ez a kajálás....ha eszek az a baj, ha nem eszek akkor meg az a baj, semmi nem jó, csak a szemem kívánja, aztán meg felfordul a gyomrom. Nem is gondoltam hogy ilyen kis hisztigéppé lehet válni terhesség alatt.

Hogy lehet a táblára felkerülni? 9+5nap, aug23-ra vagyok kiírva.
Létezhet az hogy már a gatya kezd szorítani???? Tapasztalt kismamik szerintetek mikortól kezd el nőni a pockó?
Azt hallottam, hogy a MagneB6 nagyon jó rosszullétre, és hasfájásra is.
Pusz
Üdv
Nyusz