A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

KépNa lányok,mennem kell! :cry:

MINDENKIT várok egy kávéra! :lol: gyere Te is,Kriszta!

Sziasztok,még benézek néha-néha!
Vendég

Jajj,mtunde!
Gyál city!!:-)))
Vendég

steffi!Akkor már nem lesz öcsi! :(

Na mentem,puszika! :)
Vendég

Tünde, már bedobtam a kávét és egy cigit is elpippantottam a teraszon hozzá. Hát mit mondjak? Befagyott a seggem!!

Steffi, feljebb azt írtad, hogy már Ancsa is anyuka. Lemaradtam volna?? Megvan a baba???? Vagy félreolvastam valamit? :shock:

Andi, nálunk sem lehet már emberek között testileg érintkezni a fiammal. Kézfogás, puszi? Áááá, az már tök ciki. Tavaly nyáron ment Angliába és mondtam neki, hogy engem nem érdekel, a busznál a búcsúzásnál a nyakába borulok és agyon csókolgatom. Erre azt mondta, hogy azt próbáljam meg, akkor ő elkezd kiabálni, hogy "valaki szedje le rólam ezt a nagy hasú vörös nőt" :lol: :lol: (akkor voltam terhes) Ennyit a kamaszokról.

Kép
ildi35

Heni! Mondd meg barátnődnek (emlékszem ám rá!), hogy akárhogy paráztam azon, hogy Beni mikor születik, készülök én a 36. héttől, ő kivárja az idejét, nem jön hamarabb! Puszi nekik. :wink:

Kriszta, nagyon tudod, bizony, abszolút nem jósolgatnak. De várnak. :wink: Akárhogy erőlködnék. Ezért röhögök az olyan "kedves ismerősökön", akik egy-egy fénykép alapján megállapítják, hogy bizony ekkor vagy akkor fogok megszülni (exkollégák).
vbea

ildi!ez jó volt,mindjárt bepisi! :lol: :lol:
Lesek ám néha,csak közben teszek-veszek...Hú ezt szó szerint kell ám érteni,mert a teszvesz-en hirdetek ruhákat! :wink:
Ha valkit érdekel,nézzen be:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=5905028

ez önreklám volt,bocsánat!:-)
Vendég

Ja, és Tünde! Én sem szeretek főzni, vasalni meg kifejezetten utálok!!!! Viszont mosogatni és mosni imádok. Amíg dolgoztam, a kolleganőim azzal cukkoltak, hogy én annyit mosok, hogy az biztosan valami másnak a fedőneve. :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok!

Látom, jól beidultatok! :lol:

Meg azt is, hogy Satuk már meg is látogatta a blogot! :D

Andi, üdv köztünk! Én sem ítéllek el, tök helyesek a gyerekeid! Mikor készült az a nagy havas kép?

Merci! Köszi a tanácsot! A 38,5-öt popsiban érted? Márminthogy, ha popsiban az alatt mérek, akkor nem kell csillapítani? Vagy már a levonás után?

Tök jó, hogy többen hobbizunk itt! Én szalvétatechnikázni szoktam, meg gyöngyöt fűzni, meg már sok másba is belekóstoltam. :)

Tényleg megvan már Ancsa Hercegnője???

A rusnya időt én sem szeretem, reggel voltam a dokinál, annyi elég is volt, holnap lesz eredménye a vérvételnek. Tünde, valószínűleg nálam is "csak" a szülés miatt van, de anyós orvos, és nem hagyott békén, amíg nem hívtam fel a háziorvost...

Na, sziasztok!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok, nekünk is van blogunk :)
Igaz, inkább képeket teszek fel.

benedek.blogspot.com

mtunde

zsófi!
Szia!
Az a havas kép 205-ben készült,bizony,akkor volt utoljára olyan hó ami pár napig is eltartott....Köszönöm,Léna is nagyon édi baba!:-)Ezen a képen pedig Bogi 2-éves volt...Hogy rohan az idő,mindjárt 3!...Kép
Vendég

Mármint 2005-ben! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Marcsi!
Esti lefektetés simán ment?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na lányok, most én megyek kávézni!!!

mtunde

Én pedig elmegyek végre a fodrászhoz!

Kép
ildi35

Végre láttam a tablót!!!!!!!!! :) :)
eddig nem tudtam igazán elképzelni, de nagyon tuti lett!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vajon Gabiék otthon vannak már???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
esti fektetésnél volt egy kis sírás, de már fél 9-kor aludt és 8-kor kelt. Éjjel felkelt kétszer, de vissza is aludt magától....szóval jól...
Ti hogy álltok az éjszakákkal?
Persze ma nem aludt Kolos 1,5 órát, mondjuk nem is tettem ki az erkélyre, az igaz :roll:

Voltam ma bent a melóhelyemen a gyedet intézni, hát én egyáltalán nem vágyom vissza melózni, de meg tudom érteni azokat is akik igen. Pláne, ha egyedül vannak.
Hozzánk minden héten jön valami rokon, vagy haver, úgyhogy én nem érzem magam bezárva és apa is hazajár ebédelni, úgyhogy így tök jó :lol: És hétvégén megyünk haza a szüleimhez, már úgy várom!

Györgyi! Ügyes Jázmin, nagyon jól csináljátok!

Most akkor hol is van a tabló tulajdonképpen? Bár én mostanában ugysem megyek a kórházba.
marcsim

Lányok!
Milyen az UH a kórházban. Pont akkor cserélték le amikor Szofi után voltam a 6 hetes kontrollon azaz 2006 április. Profibb lett? Van valakinek összehasonlítási alapja? Véleménye?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Olyan sokan voltak ma a dokinál és a ctg-n, az ultrahangról nem is beszélve. :(
A férjem nagyon szenvedett, el is küldtem sétálni, meg kávézni.
Úgy sajnáltam szegényt. :cry:

Bocsánatot kérek azoktól, akik a Vidához járnak, mert olyan undok volt velem az uh-n. Nem is tudtam hova tenni, ráadásul olyan volt mint akinek elege van a Hegedűs betegeiből /kismamáiból/. :oops: :oops: :oops:

Nem kell még befeküdnőm, csak jövő héten kell ctg-re mennem.
Pedig nekem mindenem fáj és még van egy csomó időm a szűlésig.
Még egyszer ne haragudjatok Vidások.

Kép
valentina

Marcsi!
Hát ez tök jó! Olyaaan ügyik vagytok!!! Mi jól elizéltük a dolgot, adólevél szezon van, amit apa csinál, generál, számol nyomtat valami 40valahány ezret magyarázott valamelyik nap, de szerintem több is van az... Szóval fél 8-ra ért haza mi 7kor fürdetünk, Martin szegény meg 7kor elaludt az ölemben! Onnantól kezdve szenvedés volt az este, kiesett egyértelműen a ritmusból, úgyhogy csak 8kor tudtam lefektetni, igaz aludt magától, na mindegy ma okosabb leszek. Persze kérdezhetitek miért nem fürdettem meg? 1x már próbáltam utána 2 hétig tartott mire már nem sírt fürdésnél :?

Martin délelőtt aludt fél órát a nyakamban aztán 1től 3ig, 1x felébredt, de vissza is aludt.

Most itt csuklik szegény :lol:

Egyetértek Veled én sem vágyom vissza! Jó sok hülye van, és mi napi 3órát utazgatunk el az életünkből! Még szerencse, hogy egy helyen dolgoztunk és azt az időt legalább együtt töltöttük.

De az emberek milyen tuskók! Én nem tudom ki, hogy van vele én rengeteget utaztam mindennap (akkor volt a hülye metrófelújítás, össze-vissza szálltunk le-föl), de a 9 hónap alatt 2x adták át a helyet! 1x egy fiatal srác, 1x meg egy öregbácsi, de ő amúgy is leszállt és szólt, hogy van egy üres hely. Pedig a végén már nagyon nagy hasam volt és nem lehetett azt mondani, hogy jól meghíztam...

Valentina!
Biztos szar napja volt, ez mindenkivel előfordul, Ő is csak ember!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nem 8-kor fektettem le, hanem 9kor, hülye vagyok már!

Azt elfelejtettem írni, hogy nagyon kaka éjszakánk volt, elég sűrűn fent volt, fájt a hasa és nyugtalan is volt :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Valentina,hát akárhogy nézzük,Vida is emberből van,Mi is meg a gyerkők is dilisek a fronttól meg kitudja mitől,gondolom Ő is...persze tom hogy ez nem vígasztal!:-(Én nem láttam még undoknak,vagyis amikor szültem...akkor láttam durcásnak,mert Én előző nap este 7-től vajúdtam,Őt meg a főorvos másnap délben(akkor már nagyban szültem)parancsolta Uh-ra a saját betegéhez,engem meg ott kellett hagynia...hát akkor tleg tiszta düh volt,ami Nekem ott és akkor jól esett,mert NEM AKART ott hagyni...:-)
Neked biztos rossz volt,ne haragudj rá! :wink: OKÉ?:-)
Vendég

Valentina! Őszintén sajnálom, hogy így alakult. Vidadoki védelmében, tegnap ő volt az ügyis. Ma délelőtt meg uh-n csücsült egész végig. Nem hiszem, hogyha rosszkedvű, akkor ez kizárólag Hegedűs doki betegein "csapódott le". Mindenkinek lehet rossz napja. Kora reggel még együtt röhögtünk... Azt se felejtsük el, hogy valóban, "ő is ember", ezer meg ezer problémával. Saját problémával. Én azt szoktam mondani (lévén bátyám is orvos), hogy ne felejtsük el, neki ez a munkája. Jöhetünk itt a hivatás dumával, meg hogy neki mindig a topon kell lennie. De őszintén; mi a munkahelyünkön mindig csupa vidámság voltunk? Én nem... :oops: :oops: :oops:

De azért remélem, minden rendben, Valentina. És babó is tök jól van. Hidd el, én is csak vonszolom magam, álomkóros vagyok, fáj a hasam, a fejem. :roll:
vbea

Jaj Lányok!
Biztos ettől a kaka időtől van de nálam betelt a pohár. Eddig nem zavart (de biztos a szar idő miatt) most elegem lett abból, hogy Szofi 2-szer kel fel egy éjszaka enni és most ismét csatlakozik hozzá éjszakánként. Már vagy 3-4 hete. Biztos jön a foga, de akkor is. Egy 4 napja meg (KAta) megint csak komoly hiszti után alszik el. Eddig magától ment be és szép csendben befeküdt a z ágyba, ott megpuszilgattam, meg beszéltem még egy kicsit hozzá, majd kijöttem és ő elaludt. Most viszont napok óta felveri a már korábban lefektetett Szofit. Arról nem is beszélve, hogy kijön a kiságyból a hálózsákban és az ajtóban üvölt mint a sakál. Pont a Szofi ágya mellett. Pedig muszáj megszokniuk az egymás mellett alvást, mert a hármaska is ott fog aludni majd. (bár a végén még én fogok visszalépni a projekttől) Mit csináljak Szofival ha egyszer éjjel is enni akar. Ő nagy baba, azt mondják azért kell neki éjjel is kaja. Szívesen veszek bármilyen ötletet. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikuszŐk is érzik ezt a hülye frontot...meg hogy kicsit megkönnyebbülj,hogy nem egyedül vagy így,Bogi sem aludta végig az éjszakát 2-évesen...sőt...még a mai napig megébred és engem is felkelt,bár Ő visszaalszik(lehet csak álmodik),de Én nemtok már visszaszunyálni,reggel olyan vagyok mint a k.ki....:-(
Sokat segítettem,mi? :(
Vendég

Steffi! Sajnálom, hogy rossz volt az éjszakátok :( A gyerekorvosod nem tud mit mondani a pocifájásra?
Megértelek a fürdetéssel kapcsolatban. Én még meg sem próbáltam apa nélkül fürdetni, inkább kihagytam amikor későn ért haza. Szerintem inkább te is hagyd ki legközelebb, ha későre húzódik, minthogy feldőljön a napirendje.
Sokan azt is mondják, hogy nem kéne minden nap fürdetni.

Csajok olvastátok már a petíciót, aki egyet ért vele az aláírná?
http://www.petitiononline.com/IVF2006/petition.html
marcsim

Valentina

El sem tudom képzelni hogy undok volt. Biztos hogy a Vida volt? :D Szegénynek biztosan rossz napja volt. Végülis ő is csak ember. De tényleg ne haragudj rá, mert rá ez nem jellemző, akárkinek a betege is vagy. (most látom hogy a lányok már jól a védelmükbe vették)

Andi

Nekem a Vida Gábor volt a dokim és RÁkóczi Ági a szülésznőm. Szuperek!!!!!!!

Steffi

Szegény annyira sajnállak titeket!!! De legalább 4 nap. Én szombaton este ittam az utolsó teát és ma még nem görcsölt!!! LEhet hogy túl vagyunk rajta! Kitartás!!! Ja és persze most minden barátnőm rokonom tudni véli, hogy az édeskömény nem jó...csak én vagyok a hülye. :?

Marcsi

Kösz az elismerést. Azzal meg nem is dicsekedtem, hogy végre egész jól cumizik. Azon aludt el este, aztán kivettem a szájából. Ha cumi van nem sír. Isteni találmány. Ha nincs az egész öklét rágja. Akkor meg inkább a cumi.

Kép
gyorgyi33

marcsim!
És mit írjunk a hozzászólás rovatba?Valamint miért kell a címet is kitölteni?Amúgy egyetértek vele!
Vendég

Eni
Akkor hát tényleg csak örülhetsz, az én uram is Bak, tudom miről beszélünk! Nagyon drukkolok, szólj ha indulsz a kórházba!

Ildi
A szaros fiad….., ettől félek én is, olyan hamar lepattintanak majd minket hogy ihaj!

Zsófi
A levonások után értem (mert ez a mérőtől függ), szóval ha valóban 38,5 a láza akkortól kell figyelni sztem.

Veronikusz
Hát nem tudom mik a mérőszámok, de az előző UH gagyi volt ehhez az újhoz képest.
Ja és Olicska is kb ennyi idősen kezdte a esti lefekvés hisztit és ez tart a mai napig, nincs ötletem! Csak Katát tudod megnevelni, illetve megvárni míg elmúlik ez nála és megérti, hogy nem kiabálhat a szobájukban este. A lefárasztás működik nálunk egyedül. Bölcsis napokon hamarabb elalszunk!

Na és hát az illemről ne beszéljünk! Ma két pasi a Camponában szó szerint elsodort volna, ha nem ugrom félre. Pedig képzelhetitek, hányan járnak ilyenkor a 10 méter széles folyosókon. Olyan dühös lettem hogy utánuk szóltam, sőt utánuk is mentem és megkérdeztem, hogy tényleg elvárták volna tőlem, hogy félreugorjak a nagy hasammal. Erre elnézést kértek és továbbmentek. Egyszerűen nem hiszem el, hogy az emberek elvárják, hogy kerüljem (ugorva persze) ki őket !!!!!!!!!!!!!

Most meg én megyek kávézni meg vasalni a fütyis ruhácskáit- A kozmetikus, fodrász projekten (hajfestéssel együtt) már túl vagyok, tegnap gyantáztam is, nehogy a kisfiam őzgidácska lábakat lásson meg, bár félek, addig még belefér még egy teljes gyantázás.

Ancsáról, Eniről nincs hír?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Néztem a tablót az előző oldalak valamelyikén...Ezt Te csináltad,Vica?:-)
Tök jó!!
Vendég

Andi! Nem szükséges hozzászólást és lakhelyet sem megadni, az opcionális, tehát választható. Csak a név szükséges és egy email cím!
Köszi!

Merci! Ez az "Én nem térek ki, miért tenném" flegma, bunkó stílus nekem is a vesszőparipám! Sajnos én ezt csak Budapesten tapasztalom, vidéken még nem találkoztam ilyen állatokka! Brrrrrr :twisted: Nagyon jól tetted, hogy odamentél hozzájuk!!!!

Györgyi!
Na, akkor már a cumi probléma sem probléma többet! Látod, mennyit ügyesednek napról napra.
Napközben van, hogy néha én is a szájába adom a cumit Kolosnak, amikor nagyon nyűgös, van amikor elfogadja, de most is kivette a szájából és benyomta a saját ujját, mondjuk nekem még ez így jobban is tetszik.
Mostanában meg szopcsi után nyalogatja a szájaszélét és cuppog és dumál, teljesen olyan mintha megköszönné a tejcit!
Meg kell zabálni :lol:

Csajok rakjatok már fel képeket a babócákról!!!!!
marcsim

Marcsim,aláírtam.
Mi rakjunk fel képeket?És Te??:-)
Vendég

Andi!
Hát nem is tudom ... remélem igazad van és tényleg csak a front. :(

Györgyi!
Én is kedvelem Vidát, de én is megharagudtam rá. Fél órán át miatta kellett visszatartami a szülést. Nem fér a mai napig se abba a diónyi agyamba, hogy ha vkinek már tolófájásai vannak akkor mért nem lehet azon segíteni szülni ahelyett, hogy azt mondjuk hogy nehogy toljon. A francba azzal a hálapénzzel. (Vida volt az ügyeletes és meg kellett várnom a dokimat, pedig már nem volt magzatvíz, se méhszáj. Vida bácsi meg csak hintázott a széken, én meg fetrengtem a kíntól). Ettől függetlenül szeretem. :)

Merci!
Nem érdekelne ha csak nekem kiabálna Kata, csak az a bibi, hogy már Szofit is felébreszti. Én is a fárasztással próbálkozom. Ma nem hagytam szegényt addig aludni délután. Köszi. Remélem nekünk is beválik. (tegnap az Apja hóna altt TV-t nézve aludt el a nappaliban, de ezt nem szabad bevezetni :x )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép
Kép
Kép
Vendég

Marcsi, ugyanígy gondolom én is. Jóval kevesebb ilyen típusú viselkedéssel találkozom "vidéken". Az emberek nyugisabbak, ráérősebbek, egy kicsit jobban figyelnek. Elég, ha a vezetési stílusból indulunk ki... :shock:

Veronikusz, bocsáss meg, de szakadtam a röhögéstől. Pedig tudom, hogy ez akkor ott nem volt vicces, nem is úgy értem... de ahogy leírtad. Frenetikus voltál! Jó, hogy utólag elő tudod úgy adni, hogy az viccesnek tűnjön.

Merci, háááááááááááát. Nem mondok semmit. Ma hiperszarul vagyok, persze megbeszéltük többen, hogy front, meg minden. Nem mondok én babát. Beni tudja. :wink:
vbea

Marcsi!
Már mondtam neki, azt mondta majd kinővi, édesköménytea (???) és hőmérő. Nem fürdettük meg végül.

Györgyi!
Ez van, most várok, hogy mikor lesz jobb neki :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Bea!
Hát igen. Most már nem fáj, így tudok rajta röhögni, de akkor majdnem felajánlottam neki hogy ugrálok a tökein (csak hogy neki se legyen jó), de sajna már nem bírtam lemászni az ágyról. Olyan volt a DRÁGA DOKTOR ÚR, mintha csak egy kis enyhe fejfájásom lett volna. Szerintem férfi már a század részénél üvöltene hogy meg akar halni. Bár szerintem már imunisak egy vajúdó nő láttán. De HANGSÚLYOZOM, hogy NAGYON RENDES ÉS SZIMPATIKUS a doktor úr ha épp nem szülök. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
Nagyon édes Bogi. Az elsőn olyan mint egy kis pandamaci. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Valentina, velem is volt undok Vida az uh-on (én is Hegedűsös vegyok :)) De szeirntem nem ehhez van köze, csak nem vagyunk a betegei, jobban elengedi magát. Ő is ember. Amúgynekem is szimpi, semmi bajom nincs vele!!!
De Vidások, elhihetitek, extra bunkó is tud lenni :) Mint mindenki.

mtunde

Nézitek a TV2-ön a Híradót? Olyan szép ez a Várkonyi Andrea!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Anya, te is hallod miket mond ez az apa????

Kép

A bátyám szerint nagyon állat a szerelésem! Szerintetek?
Kép

Naaa, ügyesen iszom egyedül?
Kép

Kép
ildi35

Vidások!
Bocsi ha rosszat mondtam a dokitokra. Esküszöm hogy nagyon szimpatikus, csak épp rosszkor találkoztam vele. Különben birom, hogy sokat mosolyog és biztos szakmailag is toppon van. (Ezt sose vontam kétségbe.)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Ildi! Hanna Tuti édes.. és az a cipő!! Komoly.. :D
Györgyi, és mindenki, aki esetleg miattunk ivott édeskömény teát.. naggyon sajnálom, nem akartam rosszat.. nekünk tök bejött, és csak segíteni akartam.. :( Nem gondoltam volna.. Olivérnek akkor volt rossz, mikor nem ittam.. Bocsi.
Tünde, Zsófi! Felvehetem a blogotokat a bloglistámra? Ezt azért kérdezem, mert akkor mások is néznek majd, és nem tudom, hogy csak a családnak csináljátok-e, vagy zavarna. Engedély nélkül ugye nem tenném meg.. :)
Vica.. Mindenről le lehet szoktatni a gyerekeket, csak 3 nap kell hozzá. Én/mi felváltva mentünk be hozzá, egyre később, és aztán asszem megunta a sírást..
felkelt, mennem kell.. puszi

satuk

Sziasztok

Marcsi,
Köszi megkaptam az üzit, megpróbálom így csinálni. Majd beszámolók az eredményről!!
Tabló: valaki mintha azt írta volna, hogy a CTG szobába van kirakva.
Igazából már nekem sincs kedvem visszamenni dolgozni, mert iszonyatos nagy átalakításon ment át a cég. A legjobb embereket elküldték :cry: :cry: a nyalógépek meg persze maradtak. :evil: :evil: Hát köszönöm inkább ne. De sajna úgy néz ki, hogyha Réka betölti a kettőt, kénytelen leszek visszamenni, mert a lakáshitelünk nagyon sok és egy fizetésből nem tudjuk fedezni.

Ildi,
Nem ítéllek el én is olyan egyedül vagyok mint a kisujjam itt a kertvárosban. Én abban bízom hogyha jó idő lesz, akkor azért mások is jönnek a játszótérre és tudok majd ismerkedni. Nekem is szinte csak Ti vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!! De persze én a világvégén lakom, egyedül Lilluska lakik közel hozzám sőt most már Andi is!!!! Nagyon édes Hanna!!!!

Valentina,
Tudom hogy itt Vida funclub van, de bevallom őszintén, hogy egyszer nálam is elég undok volt doki bácsi barátunk de ezt elmondhatom Mésziről is. (én is Hegedűshöz járok) DE mintahogy írták a csajok mindenkinek lehet rossz napja és persze a saját betegeivel közvetlenebb mint egy másik doki pácienseivel. Viszont ezek csak egyszer fordultak elő és a többi UH vizsgálaton nagyon aranyosak voltak. Ettől függetlenül mind a kettőt nagyon bírom!!!! Egyébként ilyenkor már nagyon érzékenyek vagyunk és ha már nem úgy szólnak hozzánk akkor képesek vagyunk elbőgni magunkat. (most magamból indultam ki)

Utazás: No comment!!!!!!!!! :evil: :evil:

Steffi,
Éjszaka miatt :cry: :cry:
Esetleg nem lehet hogy ez az idő viseli meg Martint???? Réka is éjszaka húzza a lábát látom hogy bántja a pociját a szél. Esetleg ez nem játszik közre?? Eddig jó alvó volt.
Lemaradtam a híradóról!! Látszik már a pocija?? Mennyi idős terhes???

Andi,
Ami itt látható tábli azt én csináltam. Ha szeretnél bekerülni akkor írd meg az adatokat és téged is beteszlek. Nagyon jók a képek!!

Gabbó ezek szerint nem jelentkezett még.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok!
Tudja valaki hogy mi van Kiscsillaggal?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nem haragszom már a Vidára,csak teljesen elvoltam keseredve, hogy ilyen. Mert mindig olyan szépeket mondtatok róla...
Más milyennek képzeltem. :)

Nem tudom ti hogy voltatok lányok, de ez az utolsó párhét örökké valóságnak tünik nekem. :cry:
Gabbóról tudtok valamit???
V
Kép
valentina

Heni is megkért, de Ancsacsajszitól is kaptam üzit, a következő áll benne; Sziasztok! Megérkeztem ma 9.29-kor 54 cm, 3140 grammal. Anyát nem vitték le az intenzívre! Már kétszer látott! :) Puszi: Hajós Lara Anna

Gratulálok itt is nekik külön! Ügyesek! Úgy örülök, hogy minden jól alakul! :wink:

Szerintem gyönyörű nevet kapott a Hercegnő. :!:
vbea

Húha Csajok! Bele kell húznunk, ha nem akarunk szégyenben maradni! :lol: :lol: :lol: Várjuk azt a havat... khm. :roll:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:01-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:01-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: