A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ja, Zsófi!

Én is ilyen betegse voltam tavaly. Kivizsgáltak, semmi oka nem volt, kivéve, hogy előtte terhes voltam, szülktem, stb. Az első év az immunrendszerünk szempontjából eég gázos. Jövőre már nem lesz ilyen :)

mtunde

Jó reggelt!

Merci, hol van olyan bölcsöde ahol 3 hónapos korban már lehet vinni a gyerkőcöt???? Hanna is bölcsödébe megy, én már májusban szerettem (?) volna, de valszeg csak szeptemberben 1 éves korában veszik fel.

Andi, itt Budaörsön is szutymákos, szürkeség van. Undoríííítóóóó!

Hasfájás: én nem ittam köményes teát, viszont a Hanna teájába belefőztem mindig pár szemet. Voltak is akkora pukik, mint az ágyúdörrenés!

Pocakosok, mi van már, mi van már??????

Kép
ildi35

Ő pedig a fiam :) Kép
Vendég

Nem szeretem ezt az időt! :(
Vendég

Ez elég béna vonalzó lett...Hát igen,Zoltán kissé kinőtt ebből a vonalzóból...Hogy ne kelljen számológépért rohannotok,elárulom:5.-én volt 15-éves :)
Vendég

Andi!
Azt hittem, hogy a 75 a születési évedet jelenti, de a fiad láttán úgy tűnik tévedtem!! :lol: :lol: A fiatalember hány éves? Egyébként nálunk is hasonló a felállás, a fiam 14 éves, Hanna pedig 4 hónapos múlt.
Ettől az időtől pedig szabályosan depis leszek!!

Kép
ildi35

Kedves Ildi35!
Bingo,a születési évem a 75 :o
Nem ér csodálkozni,igen,fiatalon szültem!:-)
A kérdésedre a válasz már ott is van,most volt 15-éves :)
Vendég

Ne legyél depis!Gyere igyunk egy capuccinót,vagyis dehogy is,Te nem iszol olyat biztos,kapsz egy forró csokit sok habbal! :lol:
Kinél szültél?Szülésznő?Mizu a kútvölgyivel...?
Vendég

Andrea, még nem is üdvözöltelek, de akkor megteszem, üdv köztünk! A Bonita név pedig nagyon szép. :wink:

Merci, rendi tőled, hogy bejössz/bejönnél szombaton. Remélem, tényleg ott leszek, na. :roll:

Voltam ma ctg-n. Minden teljesen szupi, és ez a lényeg. Akármilyen türelmetlenül, fájásosan, vinnyogósan telnek ezek a napok, azért mégiscsak a lényeg, hogy Benibaba jól érzi magát. Kistöki tuti a havat várja. :shock: A barátnőm mondta egyszer, hogy tuti megvárja a havat, hogy lekorlátozza a "vidéki" látogatók hadát. :twisted:

Nos, a lényeg. ANCSA BENN VAN HAJNAL ÓTA, azóta talán túl is van a műtéten. Sajna nagyon beszélni nem tudtam vele, de intettünk egymásnak, vigyorogtunk, aztán el is vitte a dokija. :shock: Most drukkolunk neki, a részletekről biztosan beszámol.

És................. :D GABBÓVAL!!! Láttam Sáribabát. Egy igazi angyalka, tüneményesen néz ki, a Férjem egész úton róla beszélt, milyen cukorfalat. Gabbó pedig fenomenális. Olyan jó volt találkozni vele! és tök jól néz ki. Jön délután. Mennek ma haza. :roll:
vbea

Sziasztok,

Nálunk is elég szutyok idő van!! :cry:

Valentina, Eni hogy vagytok??

Ildi,
Ilyen korán megy bölcsibe Hanna???

Andrea,
Jók a képek és aranyosak a gyerekeid!

Mi ez a pangás???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

vbea!Köszönöm és szia!:-)
Te kinél szülöd meg Benedek-et??:-)Olyan édi ez az uh-kép...Mindjárt kedvet kapok... :lol:
Vendég

Vica!Köszi Neked is!Réka is édes baba! :)
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:01-kor.
Vendég

Eni,
Akkor ezek szerint Te még egyben vagy!

Ancsát nem holnap műtik??? Vagy éjszaka történt valami? Drukkolunk Nekik ezerrel!!!

Édes lehet Sári baba. Remélem kapunk ma képeket is róla!!!!!!!!

Képzeljétek Réka már 1 órája alszik!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nem is hiszem el!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Andi!
Szépek a gyerekek! Nem akarok indiszkrét lenni jól számolom, hogy 16 évesen szülted a fiad?

Eni!
Hajrá-hajrá! Tényleg a lényeg,hogy Beni jól érzi magát! Tudni fogja ő, hogy mikor jöjjön ki!! :lol:

Ancsa is anya már! De jó!

Itt is nagyon genyó idő van! Gusztustalan! Martin is meg van zakkanva...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szia Lilluska!
Igen,tényleg nem toltam ki,de nem bánom.Hát,nagymama nemtom mikor leszek,szerintem a fiam nem lesz olyan gyors mint az anyja :)
Beszélünk sokat a párommal a babáról,de még nem zártuk le a témát...talán lesz még,talán nem.Sajna nagyon meg kell gondolni mostanság,mi is kölcsönhegyeket törlesztünk... :( Ha mégis lesz baba,akkor újból Vida-Keszeg párossal!:-)Te kinél szültél?Milyen volt?
Inárcs nincs túl messze...:-)
Vendég

Sziazstok!
Full depi. Andrea, én benevezek arra a cappuccinora. Megőrülök. Elmentünk volna tornázni, Bene meg megörzőben játszani, de ebben az esőben semmi ingerenciám nincs elindulni. Babakocsival, esőben.... brrrrrrrr....
utálom!!!
A bérletem meg lejár.... :twisted:
Tudom, miért nem mentem mégis el, de akkor is...

Úgyhogy takarítani fogok :(

puszi mindenkinek.
Úgyis jövök sokat :)

mtunde

Steffi!
Igen jól számolod,amikor a fiam 3-hós volt akkor töltöttem a 17.-et.Sokan elítélnek ezért,de nem értem miért...Felneveltem,és nem bántam meg.Úgy gondolom ez a lényeg,vagy nem?:-)
Vendég

Jajj, a lényeg!!!
Eni, ha mész majd még be, akkor add át Ancsának, hogy nagyon ügyes!!! (Bár nem tudom, meddig lesz az intenzíven, de biztos lehet neki üzenni)
Eni, eljön a te időd is,holnap már havazni fog.
T

mtunde

mtunde!
Gyere,már itt gőzölög!:-)
Vendég

Andi!
Én nem itélek el! Az anyukám 17 évesen szülte az növérem, ill. 18 évesen volt egy 6 napos kislánya!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Oké,steffinem rád értettem,ne érts félre!!:-)Sokan azt mják hogy minek olyan fiatalon szülni?Én elnem vetettem volna semmiféleképp! :twisted:
Vendég

steffi!
18-évesen volt Neki egy 6-napos TEEEE??? :lol:
Vendég

Andi, nem vagyok se capuccinos, se forró csokis, sima fekete bika erősen, ebben a trágya időben pedig triplán!!!! :lol: :lol: :lol: Egyébként a fiadat 14 évesnek saccoltam. Azzal pedig, hogy korán jött egyáltalán nincs semmi baj!

Vica, mennem kell melózni, mert hát anyagilag elléggé visszaestünk azzal, hogy itthon vagyok. Meg egy kicsit önző is vagyok, mert szeretem nagyon a munkámat, ráadásul vissza is vár a székem (ez sem egy utolsó szempont) és kövezzetek meg érte, de néha már majd bekattanok itthon egyedül a gyerekkel. Nincs a közelemben egy kismama sem, de még ismerős sem (11 hónapja költöztünk ebbe a házba), szóval rettentően vágyódom az emberek közé. Mondhatom azt, hogy Ti vagytok az egyetlen kapcsolatom a külvilággal, akikkel "beszélhetek". Csak megdöbbentem azon amit a Merci írt, hogy van olyan bölcsi ahová már 3 hónapos gyereket lehet vinni. Ez meglepett.

Kép
ildi35

Lányok!
Van itt valaki aki a Mészihez jár? Róla tudni valamit? Ő nem nem megy el? Előre is köszi.

Merci!
Mond hogy nem haragudtál meg rám! :oops:

A gyerekosztály sorsa úgy néz ki hogy ma dől el. Még az se 100% hogy az épületből elmennek, de az úgy néz ki hogy 1000% hogy ott alhol most vannak nem maradnak. Állítólag a legrosszabb esetben a Jánosba kell átmenniük. Azért már ez is bíztató szerintem. Nem?

Azért is szép és derűs napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ildi!
És ha Hanna is pörögni fog a kávétól?Vagy már nem cicizik?...
Ha kéred főzök kávét,most kaptunk egy Philips senseo kávéfőzőt,isteni!
Örülök hogy azonos a véleményünk!:-)
Vendég

Veronikusz!
Én semmit nemtudok arról amit itt ítrok,felhomályosítanál?A b.nőm dokija Mészáros...
Vendég

Andrea
Nagyon huncut a kislányod! És hát akkor a gratula a nagy fiadhoz! Sztem csak egy szomorú dolog van ebben, hamarosan elértek ahhoz a ponthoz amikor a pasidnak nézik, ha kézenfogva mentek az utcán :D !!!!!!!

Ildi
Hollandiában és általában nyugaton veszik be már 3 hónapos kortól, itthon nem tudok ilyenről. Itthon féléves korától veszik csak fel úgy tudom!

Szutyok idő, megyek és megajándékozom magam néhány H&M-es leértékelt polóval, a gyerekemet pedig egy MC Donald’s Happy meal-el, amit nekem kell megennem, neki csak a játék kell! Amúgy salátát eszünk meg rántott sajtocskákat aranyárban!!!!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

Köszi lányok az uh-val kapcsolatos infókat. Megbeszélem apával kérünk időpontot és visszük a lurkót!

Andi! Szépek a gyermekeid!Bár egy kicsit én is meglepődtem a fiadon, de elítélésről szó sincs, sőt nagyon, de nagyon csodállak és büszke lehetsz a gyermekeidre és magadra is!!!!

Tünde! Megértelek, de hátha délután még jó idő lesz és el tudtok menni tornázni!

Ildi! Munka miatt adod bölcsibe Hannát? Májusban már én is vizsgázom ezerrel az egyetemen, ha minden jól megy, de még mindig azon agyalok, hogy hogyan fogom megoldani. Mondjuk a nagyszülők segítenek, ha kell és szerintem ez lesz a megoldás.
Rakjál már fel képet Hannáról, annyira édespofi!!!!

Eni! Kitartás és valóban holnaptól havazás várható!!!!
:wink:

Remélem Ancsával is minden rendben azóta!

De jó akkor Gabóék is nemsokára csatlakoznak hozzánk!!!!

Vica! Írtam privit!
marcsim

Jaj csajok!
nekem is dolgozni kellene, de semmi kedvem. Pedig pénteken határidőm van. ma már két kávé beugrott. (Tényleg hátráltatja a fogamzást?) És úgy érzem, már megint nem jött össze a bébi. Lassan átmegyek a "megint megjött" topicba. :D (Bár még nem.)

Ildi!
Én is visszajöttem dolgozni, amikor Panka 16 hónapos volt. Muszáj volt. Én kerestem többet, és építkezés után a babával kicsit lenullázódtunk. Meg - ciki, nem ciki - én se nagyon bírtam az otthonlevést. Ugyanaz, mint nálatok: Három hónapos terhes voltam, amikor költöztünk, vezetni nem vezetek (nincs is mit), hát nagyjából otthon voltunk. Borosjenő meg elég hamar megismerhető sétálásilag. :)
A mi bölcsinkben láttam már 1 éven aluli babát.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Merci és Marcsim!
Köszönöm szépen!
Hát,a fiamnak a kezét már nem is tom mikor foghattam meg "nyílvánosan"utoljára :P :lol:
De...tom...sajna az aug.20.-i viharban menekülés közben...inkább hagyjuk! :(

Büszke vagyok bevallom! :) Még pedig azért mert Őt 9-éves koráig egyedül neveltem,utána ismerkedtem meg a Párommal,amiért hálás vagyok a sorsnak!.... :)
Vendég

Andi

Aki elítél az hülye. No comment. :lol: SZépek!!!

Steffi

Hát igen. Az édeskömény iszonyú pukizáport csinál, de ha telítődik, iszonyú hasgörcsöt kap a kicsi. Ezt mondta a védőnő. Meg azt is, hogy még a kakit is megfogja. Nálunk már nagyon jó a helyzet. Talán még egy nap és vége. Már nem fáj nek annyira, de még mindig sokat pukizik. JA VÉGIGALUDT 7 ÓRÁT!!!! Illetve 8-kor evett aztán kicsi hiszti, majd 3-kor kelt hamizni!!!

Gabó

Gyere gyorsan beszámolni, meg képeket feltenni!!!

Kép
gyorgyi33

Lányok,valaki írja meg hogy mi lesz a Kútvölgyive?Mármint amit tudni lehet róla!? :(
Vendég

Györgyi!
Gyönyörű baba Jázmin!
Gratulálok hozzá!:-))
Kinél szültél?Te még "friss"kismama vagy,mivan a kórházzal?Mit terveznek?
Vendég

Andi!
Nem én! Én még csak 24 éves vagyok :lol:
És tényleg büszke lehetsz magadra, hogy vállaltad egyedül!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi!
Martin úgy szenved most, olyan hangokat ad ki, egyérelmű hascsikarás :cry: Most mit csináljak, hogy jobb legyen??!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
:-)Akkor Neked több tesód is van...?:-)
Jólvan,na azthittem Te voltál a 6-napos kislány!:-)
Mjuk Te is voltál egyszer az!:-)
Vendég

mtunde!
Én már elöbb is hívtalak! :lol:
Vendég

Csajok! Megvan a megoldás! Benedek a havat várja egyrészt..., másrészt szeretett volna VÍZÖNTŐ lenni. Nekem aszcendensem, vagy mi. Nem is nagyon akartam "még egy" bakot. Tele van velük a család, többek között apukája is az. Téli gyereknek hó kell. :wink:

Andrea, ÉN SEM ítélnélek el. Mindenki Téged fog irigyelni a fiad esküvőjén... na jó, nem akarlak megríkatni, de tény, hogy egyszerűbb így jobb kapcsolatot kialakítani, akár a menyeddel is - majd! :D Vidadokival és Rákóczi Ágival szülök majd, ha minden jól megy... Hát, alig várom. :lol:

Kriszta, tojd le, hogy a kv hátráltatja-e a fogantatást. Úgy kerültem áldott állapotba, hogy életem egyik legkeményebb és legutálatosabb időszakát éltem. Nem tudtam dönteni a munkahelyemet illetően. Csomó változás a fejünk felett, szék remegett, én utáltam már mindent, váltani is akartam, de babát is... KV-n és cigin éltem, így próbálkoztunk. Hát tudom, lehet kövezni. :evil: Beni összejött, cigi repült, kv-tól hányingerem lett. Szóval meghoz ez a baba minden jót! :D
vbea

Andi!
Gyönyörűek a gyerekek! Tök jó hogy már van egy ilyen nagy fiad. :D
Én se tudok semmit, csak hogy össze vissza szerveznek és az egyik (már nem emlékszem, talán a Tóth) el is vagy év végével.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi csajok,jó helyre kerültem úgy látom!:-)vbeaa Rákóczi Éva is aranyos!:-)Mit mond "gida" :lol: doki?Mikor "szülünk"?:-)Melyik szobában szeretnél szülni,ha mind a 3-szabad lesz?:-)
Vendég

Andi!
Van egy növérem egy bátyám - ők féltestvéreim- és van egy édeshúgom. Mondtam is anyunak, hogy csak egy öcsike hiányozna :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

veronikusz!A Te gyerekeidre sem lehet panasz,Ők is gyönyörűek!!:-)Remélem Vida nem óhajt elmenni a kórházból!Pedig elöbb-utóbb kiöregszik,SAJNOS!! :cry:
Vendég

Steffi!
Most direkt teszed ezt velem?? :)
Anyukád hány éves most akkor?Nem tok számolni... :lol: :lol:
Vendég

Helló lányok!

jöttem én is depizni ebben a szutyok időben.....
Andi! Üdv. a csapatban..... Önző módon válaszolok Neked, hogy Eni is és Györgyi is Vida klub- :lol: tagok. Ja, és persze én is! :P Szépek a gyerkőcök! És büszke lehetsz a nagyfiadra!

Várom a barátnőmet a kisfiával ( 2 hét van Szandi és ő közte ) , most 32 hetes terhes a második pöcsössel és ő is Vidánál fog szülni márciusban. Márha mázlija lesz, mert lehet hogy dokibácsink elmegy akkor sielni.....

Gabbó, ugye benézel ma.....
Elméletileg Ancsa is nekem küld sms-t....

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia cancan!A Vida bácsi februárban szokott síelni,vagy már nem?Mjuk attól függ,hogy márciusban mikorra van kiírva a b.nőd de szerintem a doki mondta volna Neki ha épp nem lesz itthon.Ő a fogadott dokija?:-)
Vendég

Eni!
tényleg mit mond a doki, meg Ági? Tudom, hogy nem olyanok, hogy jósolgassanak, de mégis?
Én is kávéztam Panna előtt, aztán azt mondtam, hogy ha kibírom, akkor amíg terhes vagyok, nem iszom. (Védőnő-anyós aszonta, napi egyet lehet.) A vérnyomásom a bányában volt végig... :D De most megint ezerrel.
Andi!Engem is hívjál kávézni! Légyszi, légyszi!

Nálunk szörnyű éjszaka volt. Panka köhögött végig, és csak ülőhelyzetben nem. Próbáltam a fotelban ülni vele, de úgy nem tudok aludni, meg hideg is van. A végén áthoztam hozzánk, a férjem hátának támasztottam, és mögé tettem egy párnát, hogy ne dőljön el. És így aludt reggelig köhögés nélkül! És a foga is jön (a 12.!!!) és szörnyű. Hol sír, hogy fáj, hol meg alszik. A bölcsiben is mondták, hogy mindenhova lefekszik, azt hittem először, hogy beteg lesz. De nem lázas, nappal nem köhög, úgyhogy csak a foga miatt lehet.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Aha...
és Vida mondta neki - kicsit izgul is emiatt, úgyhogy mondtam neki fogadjon szülésznőt, hogy egy biztos pont legyen.
Akkor lesz a fiának valami szünet és ezért, de nyugtaja a barátnőmet, hogy Erik úgysem fog hamarabb kibújni..... hehe.... mintha ezt ő döntené el....

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi!
49 éves.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andio!
Merre laksz, a címedet nem írtad meg, most hova menjek???

Lányok, én is csak úgy tudok itthon lenni, hogy minden nap megyün kvalahova. Ez a torna-fuccs is azért visel meg. Nme vagyok egy házitündér, és utálok főzni.... csak ha bedobom gyorsan a sütőbe, az ok.
Vásárlás.... brrr.
Max ruhát magamnak :)
Na de mivel tanítok, mi úgy tervezzük, a 2 gyerkőc között nem megyek vissza. Viszont cserébe suliba járok, meg itthon tanítok, meg ilyenek :)

Ildi, idd azt a kávét, amíg nem hányod ki :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: