Timi!
Nagyon vagány Domi a képeken, Együtt is jól néztek ki!
Kijelölés: Egyszerű lasszóval képtelenség is. A lasszó jobb alsó sarkában van egy ici-pici háromszög. Állj rá és várj, előugrik a többi lasszó. Én a harmadikkal szoktam, a mágneses lasszóval. Ha egy kicsit kiugrik a háttérbe, akkor visszahúzod és 1 katt, utána lehet menni tovább. Másolás után, pedig korrigálható a kijelölés, ha nem túl tökéletes. Ezt a második lasszóval szoktam.
Merre van az erdei tornapálya?
Petra!
Szabadban vagy gépen futsz?
Cicizis: Hát... Elvileg 3x van még. De változik, ha nagyon hisztis. Vigasznak nagyon jó, de tényleg nem minden esetben.
Jó egy kicsit zsarolom, ha nem hagyja abba, akkor reggel sem kap, egyből elhallgat, viszont ezt a végső esetben szoktam alkalmazni. Mindig azt mondom neki, majd, ha világos lesz, kap cicit. Annyira nagy hisztiket nem csap, ha kéri, nem kap éjszaka. Csak próbálgat, hogy kötélnek állok-e, nagyon cseles.
Zsuzsi!
Akkor csörgök, mikor megyünk arra.
Nekem a bepanthen popsi kenőcs jött be a cicimre, nem kell lemosni szopi előtt, de én lemostam mindig.
Ja egy tanács, ha elfogadod, de Te már tapasztaltabb vagy. Én itthon és ha nem volt muszáj, nem hordtam, a cicitartót, hogy szelőzőn. Itthon melltartóbetétet nem használtam, hanem textil pelust, ha már nagyon szivárgott. Jobb szabadon póló alatt. Hamarabb regnálódik. A gyerek doki a napfényfürdőt ajánlotta, de az most nem nagyon van.
Ja nekem is bejött SN ducitréningje, csak nem csinálom most.
Anita!
Még nem jött meg.
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok