A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vot, Den,
Köszíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí! :D
szrekuc

Megpróbálok mindenre válaszolni:
- Elvileg ápr. 15 az időpontunk, de én szeretném, ha a nyuszika hozná (ápr 8-9)

- Valószínüleg Réka Ágnes lesz (ágnes mind két nagymama, az irántuk való tiszteletből), a Réka pedig az, ami mindkettőnknek tetszett. A vezetéknevünk Csörögi

- Kilók: Az elején kicsit émelyegtem, nem volt étvágyam, hamar lement 5kg, azt próbálom azóta is behozni. Meg az az igazság (már boccs, de ez ilyen állapot...) kicsit túl gyors az anyagcserém most a terhesség alatt, ha értitek mire gondolok?!? :oops: Bár még mindig jobb, mint az aranyér... :shock:

szrekuc: én is hallottam a tandíjmentesség megszüntetéséről, aminek én sem örülök, lévén ki akartam használni az alkalmat, hogy itthon vagyok. van még egy évem a főiskolából (ELTE óvónő) és szerettem volna másod diplomázni valamilyen fejlesztői szakon (logopédia stb)
nukada

Kép
Váu, mim van!!! :-)
nukada

Nukada, akkor mi együtt fogunk szülni :D (szintén csajt, papíron április 1., de a fiam is majdnem 2 héttel későbbre jött)

Deni, aranyos vagy, már semmi gond :) és a dokinéni (még Bogárka ajánlotta) szuper fogorvos!!!! olyan gyorsan végzett, és olyan ügyesen, hogy tényleg nem lehet egy szavam se. Na meg mi ez egy szüléshez képest :wink:

Viszont Isti apjával volt itthon kettesben, és arra jöttem haza, hogy a konyhában takarítószereket vedeli (a lezárt szekrényből :shock:), apja meg a hálóban az ágy tetején fekve tévézik! :evil: Majd szétvet a düh azóta is.
Szerencsére nincs itthon semmi vegyszer, de akkor is, ez überbrutál, és ájm szóóóó pisszd off, hogy azt el sem tudom mondani.
votiv

Szrek,
mult héten azt beszéltük, hogy csütörtök Ikea vagyis Sugár játszo. Akkor most mégsem? :? :(

Nukada,
Szia :D
fibi

Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogy igy ratok nyitom az ajtot, egy kis segitseget szeretnek kerni.
Erdekelne a velemenyetek Balint Balazsrol. A pozitiv és a negativ velemenyek egyarant erdekelnek, objektiv kepet szeretnek rola kapni (egyszer mar rossz dokit valasztottam, nem szeretnem meg egyszer megismetelni ezt a hibat...).

mindenkinek tovabbi szep estet!

Napsi
_napsi-

Fíbsz,
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: igazából nem írtam be semmit még erre a hétre a szuper mindentudó naptáramba
ne szerveződjön egy időben két tali

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv,
érdekes, a fogászatot én is sokkal jobban birtam mint a szülést :lol: férjem azt mondta, hogy ha kibirok egy fogtömést érzéstelenités nélkül, akkor a vajudással nem lesz gondom...... háááááát 8)
fibi

NAgyon kedvesek vagytok és SOma nevében köszönöm a kedves szavakat!

Jucus
20170114224602

Szrek,
semmi baj :) csak kérdezem, hogy akkor töröljem a naptárbol? illetve még Macs mondta, hogy jönnek oda csüt-ön.
fibi

Sziasztok!

Voltam ma Zsancinál, jól van, viszont senki nem mond neki semmit, pedig jópár doki megfordult már a szobájában. A legérdekesebb verzió szerint frontérzékeny :shock: . Viszont a kis Merse jól érzi magát, bár Zsan kap valami izomlazítót, remélhetőleg bébicsek ebből nem érez semmit.

Én egész délután uh-n, ctg-n, dokinál voltam.
Barnabással minden oké, így 36 hét+4 naposan 3400 gramm a "kis" drágám, kis vizilóbébi, 94 mm-es fejecskével.

Ctg-n minden oké volt, produkálta magát. Vera szerint nem húzom 15-ig, egyrészt akkora a baba, másrészt a méhlepény érettsége II-III.

Doki szerint viszont messze még a szülés, baba jó fent van, méhszáj teljesen zárt, úgyhogy szépen megvárom, míg ő visszajön a sielésből és Barni felhízlalja magát legalább 4200 grammra. :lol:

KépKép
KépKép
lindicita

Szia Napsi :) Én kedvelem Bálint Balázst, mert kedves, jó a humora és megnyugtató. Együtt töltöttünk egy éjszakát szakaszosan anno a szülőszobán, én oxitocin-terhelésen. Kellemes volt a jelenléte. Majd Zanza elmeséli, milyen vele szülni :)

indianyo

Manóka! Boldog névnapot!

Somának boldog szülinapot!

Kamilla gyönyörű! :D

Zuzi! Hasonló az én sztorim is a tiédhez. A táppénzem Szolnokra jön utalványként, eddig mindig fel tudtam venni személyesen. Most már nem megyek többet haza, így anyukámat kértemmeg, hogy vegye fel meghatalmazással. Igen ám, de a meghatalmazást neki is és nekem is a postás előtt kell aláírnunk :shock: .
lindicita

Fíbsz,
örs hánykor lenne?még itt minden elég képlékenynek tűnik
tényleg nem akartam elfelejteni :oops:

Kép

Kép

szrekuc

Na akkor oldjuk meg ezt a dolgot: Szrek: ) te menjél Fibivel játszóba az Őrsre, Deni úgyis csak jövő héten ér rá.
Mi majd talizunk valamikor.

Curse :) Mi meg bepótóljuk, jó? Két hét múlva délelőtt és jól kikendőzzük magunkat :)

No én el JM-ben gyönyörködni : Viasat3, Veszedelmes Viszonyok, tudjátok :)

indianyo

Indi,
Én is hosszú hajú párti vagyok, csak vhogy a festett hajamat el akartam tűntetni, mivel terhesség alatt nem akartam festetni. Így lettem ilyen rövid, de már alig várom, h megnőljön :D Persze már, amikor Adélnak sem az lesz a kedvenc hobbija, hogy rántgassa :-)
Febr. 2. utáni időpont teljesen jó és mehet a kusza nyugodtan :D Én most szándékosan a camponát akartam, mert ott lenne dolgom.

Fibi,
Ment pü és bocsánat h így bekavartam a camponás talival :oops:

Deni,
Akkor inkább halasszuk el jövő hétre, mert így nagyon keveset tudnánk maradni, annak meg ugye semmi értelme? :wink: :-)

Votiv,
Mint ha csak rólunk írnál. Vmelyik nap elmentem fürődni és mondtam apának h vigyázzon a dedre, aki éppen a franciaágyon aludt. Mire visszaértem a hálóba, apa sehol a számítógép előtt ül, Adél meg az ágy szélén :shock: Én is fél másodperc alatt villámokat hánytam a szememmel :evil: Egyszerűen nem tudja felfogni, h Adél már most olyan mozgékony, h az ágy közepéről secc perc alatt a szélén tud lenni. És utána azt kapom a fejemhez, hogy mostanság, egyfolytában csak kötekszem?

Nukada,
Üdv itt. Gratula a kiscsajhoz :D És szerintem nem korban kell mérni, hanem érettségben :D

Napsi,
Üdv itt. Én is találkoztam egy párszor BB-vel, míg a kórházban voltam. Nagyon jó fej, jó humora van és alapos.

Lindi,
Nagyon köszi az infot Zsanciról. És tényleg mekkora babát növesztesz? :D Ha én abból indulok ki, hogy Adél szülés előtt másfél héttel 3400 gramm volt és a végére 3900 lett, hát Lindi lehet még nagyobb is Barnabás :-)

Remélem tényleg nem gondolják komolyan a tandíjmentesség megszüntetését, én is erre játszottam. Bár nekem mindenben ilyen szerencsém szokott lenni :(

Kép Kép
curse

Curse, Szrek, Indi és aki még tudna jöni:
Én benne vagyok a Camponás tali elnapolásában jövő hétre, ha így Nektek is jobb! csak egyeztessünk időben, ne maradjunk megint le róla! :wink:

Lindi :) hajrá 4200g :lol: :lol: de klassz, hogy minden rendben :D :D

Votiv :) Ja, ha mindent egy szüléshez mérünk! :lol: :lol: takarítószer-vedelés :shock: :shock: ugye csak képletesen vedelt, nem ivott?? (és én is megfojtanám apafejet, az tuti :evil: )

Indi :) Te kis élvezkedő :lol: :lol:

Nukada :) Ja így könnyű (már ami a kilókat illeti) :lol: szép neve lesz a csajodnak!

Fibi :) Csokit még1x köszi, apának is bejött :D kénytelen leszek elenni előle, csak hogy vigyázzak a vonalaira (az enyémeknek már úgyis mindegy :mrgreen: ) :lol:
denizsa

Curse :) egyszerre írtunk és ugyanarra gondoltunk :lol: :lol: akkor a jövőhéten! :wink:
denizsa

Deni,
Tényleg és okés :lol:

Kép Kép
curse

akkor ez megoldódott, csajszik ;) :D szuper

én is kíváncsi vagyok kendőzésre; Ábel kicsinek utálta, bár biztos azárt is, mert nem kötöttem jól :roll: na de majd most! ;) :lol:

Lindi,
óriásbébi :lol: :lol:

Vot,
:evil: :twisted: komolyan annyira de annyira ki bírok kelni magamból az embered vagy mid miatt... :x

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
tök édi a kéééép!!!! :D
szrekuc

Soma,
nagyon nagyon boldog 5-iket!
:lol:

Timi,
neked is nagyon szépséges születésnapot utólag!

Kamilla,
üdv az 1 évesek táborában! :D

Vincsenzó,
boldogságos névnapot neked!

Remélem, nem hagytam ki senkit :D

Lindi,
örülök, hogy minden rendben Barnival :) És látom, ő sem lesz miniatűr baba :lol: Szépséges, huncut kislányod van :D

Zsannal én is beszéltem ma többször, tudja valaki, hogy hazaengedik-e ma? És innen is sok sok drukk! :)

Votiv,
tisztítószer és Isti :shock: asszem én szerteszéjjelrúgnám karcsi ülepét, ha ilyet csinálna :shock: persze miután kapnék egy nagyobb szívrohamot :?

Szrekuc,
tesódnak szép szülést! :)

Tinu,
szijaaaaaaaaaaaa!!! Nyugi, minden menni fog, néhány nap múlva már fél kézzel fürdetitek a csemetét :wink: Emlékszem, Dócinál annyira de annyira be voltunk tojva az első napokban, hogy egymásnak adogattuk a babát, de mára az egész olyan rutinmunka, hogy bevállaljuk a két gyereket egy kádban is :D

Ancsi,
Veszedelmes viszonyok nálunk is nagy kedvenc, eszméletlen jó film! :)

Zuz,
biotorta :mrgreen:

...hát ennyire futotta, Marci felébredt és sír, anyát, ill. anyacsecset kíván. Múlt hét végén úgy döntött, hogy nem élet az élet 4 foggal, viszont kettesével fogakat növeszteni olyan vidám dolog :mrgreen: És Dóci is nagyon jól van, már olyan aranyosan beszél, össze-vissza dőlünk karcsival a röhögéstől, pedig nem is mond nagyon vicceseket, de egyszerűen szétveti az embert az öröm, amikor ez a kis ember kommunikálni kezdi a gondolatait :D
Holnap próbálok jönni, legyetek jók, jó éjszakát, szép álmokat!

vera
kisün

Curse,
dejo az avatarod :D dehogy kavartál be, nem kell bocsánatot kérned!!!! a camponás tali a miénktöl független lett volna, és majd bepotoljátok :wink: és pü-t köszi :)

Szrek,
Örsöt még nem tudom, Macséktol is függ :)

Deni,
csokit szivesen, örülök hogy izlik :D
fibi

HELP!!

Belladonnat (D12) hogy kell adagolni, ha lázas a gyerek??
Folyik az orra is nagyon, féloránlént felsirt az éjjel :cry: :cry:
(Hétvégén sogornöm elhozta a köhögö gyerekeit Gárdonyba....... :evil: :evil: :evil: )
fibi

Szrek,
igy nem megyünk Örsre sem :cry: :cry: Menjetek nyugodtan camponaba Indivel meg Curse-szel.

Macs,
sajnálom, hogy megint nem sikerül talizni :( :(

KépKép
fibi

Egy gyors kérdés, bár ezt is biztos 1000x kiveséztétek...:

Mennyire fáj a szülés? Tőlem nagyon sokan kérdezik, hogy félek-e, de az az igazság, hogy kb 5 éve volt egy műtétem és nem tudok annál nagyobb fájdalmat elképzelni. Ha meg igen, legalább nem tartok tőle, majd ott kiderül... :?

Votiv: én kicsit előbb, te kicsit később... Majd meglátjuk! :D
nukada

Nukada, Napsi,
üdv itt! :)

Nukada,
hú, ez egy jó kérdés. Röviden: a szülés fáj. Hosszabban: nagyonnagyon fáj. De mindenkinek másképp, mivel ez szerintem az egyik legszubjektívebb élmény a világon. Annyi mindentől függ (a vajúdás hossza, a fájdalom intenzitása, a fájások gyakorisága, az általános lelki közérzet stb.), hogy irányadó választ szerintem egyikünk sem fog tudni adni neked. Max. le tudjuk írni, hogy nekünk milyen volt. Félni nem kell, viszont nem szabad arra készülni, hogy könnyen, sitty-sutty meglesz a baba, mert ha nem így lesz (és első szülések esetében ez a gyakoribb), akkor a csalódás és a nem várt nehézségek tönkretehetik az "élményt".
De ami még fontosabb: bármennyire is nehéz és fájdalmas egy szülés, akkora az öröm és a szeretet, ami követi, hogy több-kevesebb idő alatt túlteszi magát a nehézségeken az ember :D Különben már rég kihaltunk volna :mrgreen:

v
kisün

Sziasztok!

Kisün,
köszi, megmondom neki ;) bár nemtom mi lesz a vége, nagyon kivan már és sztem nagyon a császárra játszik - dagad meg epepangása lett, amitől meg a bőre viszket, szóval minden összejött neki ennél a terhességnél (meg terhességi cukor :( )

Fíbsz,
:cry: gyógyuljatok
Belladonnát sajna nem tudom :(
sztem camponás tali is áttevődött - majd keresünk mindenre más időpontot ;)

gyerekemtől megőrülök: itt elég sok a hangszer (gitár, mandolin, furulya meg egyéb kisméretű pengetősök) és általában a kevésbé jó hangszereken ő is játszhat, de ez mostmár odáig fajult, hogy én NEM nyúlhatok hozzájuk, mert olyankor kitépi a kezemből
most meg épp a gitártokon dolgozik és üvölt mint állat, pedig azt a gitárt nem fogja megkapni (egy db-ig...) mert az új és egész életemben akusztikus gitárra vágytam, nehogymá' a gyerekem lenyúlja :roll: a klasszikus gitár szabad préda volt eddig is - az persze nem kell neki
apját nem szívatja, csak engem :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Fibi :) negyedóránként egy golyó egy-másfél órán keresztül a Belladonnából.

indianyo

feladta :mrgreen: (átmenetileg :roll: )

Nukada,
nekem csak annyi ezzel kapcs a tapasztalat, hogy egyrészt felkészületlenül mentem oda, ami nem jó (de már az, hogy itt vagy, felkészülés ;) ), mert nem tudtam, mi lesz velem
másrészt anyu közölte, hogy neki nem fájt, és a kitolás már csak székelési inger

hát a tesóm is meg én is sűrűn anyáztunk közben, mivelhogy FÁJT
nemtom, hol volt anyu a saját szülései alatt :lol: :lol: vagy nagyon dolgoznak nála a felejtős hormonok :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szép (esős) reggelt mindenkinek!

Fibi :) Jaj, szegény Bálint! :( :( :( pedig tegnap még nem látszott rajta semmi! Belladonnát nem tudom, nekünk csak kúpunk meg Panadolunk van itthon, meg az orrszívásra az Euphorbium Comp. heel spray és orrszipács, de gondolom azt már űzitek... jó kis éjszakátok lehetett :( Bulást a fiadnak!!!

Curse :) De jó az új avatarod! :D :D

Vera :) Hű, kitartást Nektek a fogakhoz! Marci nem semmi, hogy kettesével nyomja!

Nukada :) Kisün jól leírta, nehéz ügy, mert mindenkinek más és ráadásul olyan, mintha vkinek azt próbálnád elmondani, hogy milyen a csoki, aki még nem evett... :roll: Fájdalom biztos lesz, hogy mennyi, azt nem lehet előre tudni, ahogy azt sem, hogy Te ezt majd hogy fogod megélni. Mindenesetre nem árt, ha felkészülsz lélekben, hogy lesz fájdalom, de ne félj-szorong előre, mert az nem tesz jót szülés előtt és alatt sem. De tény, hogy az "eredmény" mindenért kárpótol :wink:
denizsa

Kisün,
dumáló Dóci tök édes lehet :D
én már most élvezem azt, ahogy a miniszörny kommunikál - egyrészt formázza a szavakat másrészt folyamatosan mesél (pl a telefonon folyamatosan az üzleti ügyeit intézi :mrgreen: )
de tök jó látni,hogy megérti az utasításokat pl hogy az ágyról ne fejjel, hanem seggel lefelé menjen le; párszor gyakoroltuk, most már vagy magától tudja, vagy ha nem, csak szólok, hogy foduljon, és fordul

mondjuk jó, hogy megtanulta, most, hogy kitalálta, hogy a kisasztal tetején akar ücsörögni :roll:

bocs az elárasztásért, tényleg tök jó látni, hogy egyre kis értelmesebb (nemtom, kitől örökölte :mrgreen: )
szrekuc

Votiv,
hogy van Isti? Megy a hasa vagy lett valami baja a szertől? ÉS ez valami biocucc, vagy hogy hogy nem vegyszer? Apafej nap mint nap bizonyítja, hogy neki nem kell gyerek, igaz? DE ha már egyszer ott van, vazzeg, nem küldheti vissza, és ha rá van bízva ezer évente pár órát... még egy idegenre is kötelessége figyelni egy nagykorúnak, nemhogy a sajátjára... :roll: Hát nem irígylek senkit nálatok. :(

Betegeknek jobbulást, nálunk apa fekszik és nyög, mi még bírjuk.

Újterhesek, üdv itt! :)
Igen, a szülés qrvára fáj, na de kit érdekel? Én már alig emlékszem arra a kb 20 órára... csak itt mindig emlékeztetve vagyok. :wink:

Kisün,
én úgy mentem be, hogy nyomok kettőt és kint a gyerek, és a sok órás vajúdás se törte le a lelkesedésem. :D Azaz + emlékként gondolok vissza, csak nagygygygon hosszú volt és nagygygygon fárasztóóóó. De bármikor újra csinálnám. :)

Szrek,
erről a nyírbálásról sem hallottam, de nem is számít, enyém suli egyébként is ingyenes, olyan okos vagyok, h államilag finanszíroznak, sőt, még fizetnek is nekem. :) (Ösztöndíj) 8)
neet
neet

Isti "csak" egy fél flakon ablakmosót ivott meg, attól meg semmi baja nem lehet, max fényeset kakil. De nem is eza lényeg, remélem apja tanul a hülyeségéből, és legközelebb - ha valaha még rábízom a gyereket - szemmel tartja. De nem csak szimplán nem figyelt, hanem ábszolúte nincs hozzászokva Isti felfedező-romboló tempójához, de ez sem mentség :twisted:

Camponába én is szívesen csatlakozom, remélem nem esik ki több tömésem addig :D

EGY KÉRÉS:
HA VALAKI NEM DÖNTÖTTE MÉG EL, KINEK ADJA AZ 1%-ÁT, A BIATORBÁGYI KORAI FEJLESZTŐBEN NAGYON HÁLÁSAK MINDEN FORINTÉRT!
Évek óta szinte teljes mértékben társadalmi munkában dolgoznak nagycsaládos emberek, minden gyereket ingyen látnak el, és rengeteget segítenek! Náluk nagyon jó helyre kerülne az a kis pénz :)
(Az adatok: Dr. Vass Miklós Alapítvány, Adószám: 18691573-1-13)

votiv 8)
votiv

Szrek :) Felejtős hormonok :lol: :lol: nekem anyósom szülte sity-suty a gyerekeit, még jó, hogy nem csak ő mesélt erről :mrgreen:
denizsa

Neet,
alapképzés okés, csak én is úgy gondoltam, hogy jaj de jó, majd jól kihasználom az ingyenességet és csinálok vmi újat - hát ennek most már csak két akadálya van, egyik, hogy nem ingyenes, másik hogy egy egyévessel egyetemre bejárni már elméleti síkon is a vicces kategória :roll: :lol: :lol: :lol: úgyhogy marad az, hogy legalább a szakdolit le kéne adni, aztán lesz itt még ingyenesség meg gyerek, úgyh no para ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv :) Hú, remélem Istinek tényleg nem lesz baja!! Lehet, hogy hülye kérdés, mert már van vagy Isti azt is simán szétszedi, de nem lenne hasznos egy ajtó(fogó)zár? vagy nem lent, hanem vmelyik felső szekrényben tartani (már ha van hely) az ilyeneket, ahol nem éri el a nagyfiú?
denizsa

Neet, nem bájó, csak szerves tisztítószer, és az egészségre nem ártalmas. Meg hát a kölkömnek iszonyú erős gyomra van, kóstolt ez már sok cifrát, mert néha én se vagyok elég gyors :oops: :roll:

Fibi, én majdnem ugyanezt az adagolást mondam volna, mint Indi, csak félóránként 2 golyót :D jobbuljatok!

na, megyek, hallom, hogy a kis mormota végre felkelt. Hálistennek aludni azt tud. Nade napközben annál több az energiája :twisted:

votiv 8)
votiv

Szrek,
szóval te is hülyére röhögöd magad, mire eljutsz a suliba? :mrgreen:

Felejtés: nagymamám "röpke" 3 nap alatt szülte meg sitty-sutty anyukámat. A mai napig emlegeti, pedig úgy 58 éve történt... :wink:
neet
neet

Ja, Votiv, én is azt akartam kérdezni, mint Den. Nem lehet a plafonra pakolni?
neet
neet

Nukada :) bizony az, hogy mennyire fáj, a körülméyneken kívül elsősorban azon múlik, te mennyire viseled a fájdalmakat jól. Én például minden fájdalmat megadtam volna, csak hogy szülhessek úgy, ahogy természet anya annó ezt jól kiókumlálta, de nem sikerült, így császárral és edával szültünk - szerencsére ez nem teljes fájdalomcsillapítás (nem tévesztendő össze a teljes, 12 órás epidurállal, ez egy folyamatosan adagolt gerincbe adott fájdalomcsillapító, de közben azért a nagy dolgokat érzed és utána fel is kelhetsz, ha tudsz). Lényeg, hogy nekem bizony egy csomó minden fájt - kedve magával az eda beadással, ami egy majdnem fél órás procedúra és borzasztóan kell koncentrálni közben, hogy enhogy mbemozdult vagy hátradőlj -, és ettől én úgy léreztem, hogy mégiscsak szültem és nem csak kivették a pocakból a babincseket. Szóval de szóval: nincs fájdalommentes szülés, kinek így, kinek úgy, de a végén az eredményként kapott szuszogó csomag miatt majd legfeljebb anyázol kicsit, de nem bánod már. Legalábbis ezt kívánom neked is :)

Na jól belehúztam szövegelésbe, pedig úgy fájnak a kötéstől meg az időtől a csuklóim.. na sebaj, ma pihenőnapot tartunk és csak nyavalygunk :mrgreen: Dominó többféle akcentussal is tud angolul és remekül kombinálja őket: didnt, datnt, dzisz :lol: és odavan a lobogó hajamért, kiapadhatatlan örömök forrása :)

Fibi :) sógornőd egy idióta! De enyém is az. Taknyos gyerekkel vendégségbe menni gyerekekhez és pocakosokhoz :evil:

Szrek :) Vera :) szerintem ennél szebb dolog kevés van :) Éljenek az okosodó rosszcsont kölkek :)

Fogak meg :(

indianyo

Deni, két biztonsági zár van azon a szekrényen, olyan mint egy svájci széf :D
Eddig még sose sikerült feltörnie, csak akkor szabadult be, ha valaki véletlen nyitva felejtette - most is ez történhetett :twisted:
Szóval nem a hely a problémás, és hamar rajta lehet csípni, ha arrafelé matat. Csak hát Istit sose szabad egy percnél tovább szem elől téveszteni :wink: és főleg akkor kell gyorsan utána menni, ha gyanúsan nagy a csend...

votiv 8)
votiv

Napsi!
én császárral szültem nála, de helyettesítette a dokimat, aki akkor nyaralt, szóval nem sokat tudok róla. az együtt eltöltött idő alapján viszont fix,ha nem az én dokimnál, akkor őnála szeretnék szülni. nekem nagyon emberséges, emberközeli, laza, kedves dokinak tűnt, aki nem feledkezett meg rólam, szülés után se!

Lindi!
ha BZS mégse, akkor BB? :D
a küldeményfelvételre van egy olyasmi szabály, hogy egy háztartásban élők tán meghat. nélkül is átvehetik. (címetek gondolom egy)

Curse!
kafa az új avatarod :)
meg akarják szüntetni a gyed-gyesen lévő mamák tandíjmentességét??????

Szrek!
tegnap voltunk a Tescoban, és totál olcsó volt ez a Sleep&Play pelus. vitték is, mint a cukrot, valaki 3-4-et is vett belőle! :)

Votiv!
ablaktisztító :(. megnézted, hogy miből áll?

Lencsi már nem csak számító -nak hívja a számítógépet, hanem mikor ma pl. reggeli közben beszökött, az asztalon hasalva nyomkodta a billentyűt, és ahogy leszedtem, üvöltötte, hogy számítoM :)
ancsipancsi

Fibi,
Bálintnak jobbulást!!! :)

Szrekuc,
annyira bírom a dumád, árassz még minket :lol:

Ancsi,
számítoM :lol:

Neet,
elronthatJA az élményt :lol: Nade aki ügyeletesnél szült, annak két anyja van :lol:

v
kisün

ANcsi :) pénzküldeményt hivatalosan csak a posta által jóváhagyott - és postai alkalmazott jelenlétében aláírt meghatalmazással vehet át az ember - ahogy Lindi is mondta. Sajnos mivel nálunk a létező legnagyobb seggfej a postás egyébként is, jól ismerem ezt a szabályt, nem egyszer kellett anyámnak a nyugdíjáért elmennie a postára, hiába voltunk otthon ill. hiába volt meghatalmazásunk.

Votiv :) nem is ragozom apafej taglalását tovább, Neet mindent elmondott a helyzetről az én szívemből is :( szólva. Sajnos az enyém apafej is elyen lenne, persze közben baromira meg lenne győződve arról, hogy ő a világ legjobb apja :evil:
Milyen tisztítószer az, amit Istók ivott? Édes picike, pedig ő csak teljes jószándékkal játszik, aztán midnig belefut valami vacakságba...

indianyo

Votiv,
köszi :) és ha nem D12 lenne, hanem C12, akkor kellene a féloránként 1 bogyo? (mert könyvemben ilyesmi van).
Apafej tényleg nem teljesen megbizhato :( remélem, tanul a hibájábol, és remélem, kicsit azért kiosztottad!

Ancsi,
SzámitoM 8) :lol: :lol:

Deni,
köszi, remélem Bálintodat nem fertözte meg :cry: :cry: tegnap még semmi jele nem volt a betegségnek, de éjszakára teljesen kijött rajta :(

Kisün,
köszi. Nektek meg gyors fogzást :D

Neet,
én nagyim is mindig azzal jön, hogy ö mind3 lányát pár ora alatt kipottyantotta, és eddig miért nem örökölte töle ezt semelyik unokája :lol: hát, még a hugom esetleg megmutathatja, hogy kell gyorsan szülni..... :lol:

Indi,
Neked is köszi a gyors választ :) csuklodnak jobbulást, pihentesd!

Sogornöm... az nem kifejezés! és annyira figyelmetlen.... reggelihez pl odaülteti mind3 gyerekét az asztalnak ahhoz a széléhez, ahova egyedül elférne B etetöszéke. Amikor meg nagy nehezen bepasszirozom, akkor meg nekem állva kell etetnem (pocakkal görnyedni.....), mert nem birnak arrébb menni :( És reggel 6-kor meg kiküldte a köhögö gyerekét a szobájukbol, aki meg odaült a mi szobánk elé, ott krákogott, nehogy én is birjak még aludni.... :( Azért mentünk, hogy kicsit feltöltödjünk, erre fáradtabban meg betegen jöttünk haza......
bocs a panaszért, de annyiraaaaaaaaaa.......áááááá..
fibi

Ancsi,
már megszünették :( :( :( Aki dec. 1-e elött jelentkezett, annak még ingyenes, utána már nem..... és ami undorito, hogy jo titokban intézték, szinte semmi nem szivárgott ki, nehogy vki tudjon összel jelentkezni...... jo nagy szivatás, hirtelen bevezetni, aztán ugy kell a kismamáknak...... pedig én is gondolkoztam, hogy jövö összel elkezdenék valamit, de igy nem fogok.
fibi

egyedül a hírtv mondta be, ők is csak nemrég
ellenben lehet pluszpontot kapni a gyes/gyed-re, hogy biztosan felvegyenek arra, amit aztán úgyse tudsz fizetni :x ( csak én szoktam ilyen csúnya arcokat idetenni? ;) )

Kisün,
:oops: és ez kölcsönös ;) :D

Fíbsz,
nem lehet neki valahogy szólni? biztos tényleg csak oltári figyelmetlen

Ancsi,
:shock: bátor emberek ;) :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Kicsit félve olvasom ezeket az apás sztorikat... A mi apánk most állandó éjszakás (valószínüleg az is marad a poronty érkezése után is :( ) és semmire az ég világon nem tud felébredni, vagy ha felébred, akkor sincs magánál... Megcsinálta azt, hogy amikor szabadnapos volt, éjjel megkértem, hogy engedje ki ő a kutyát (ilyenkor kutya ki, pisil, gyorsan be), erre ő felkel, kutya ki, hallom, kulcs fordul a zárban, apa az ágyban. Kérdezem: hol a kutya? Erre ő: milyen kutya? Erre én ideg, ki az ágyból, kutya be...:? Azóta én intézem inkább.
Édes a dög, tréningel az anyaságra, van, hogy 2x is felkelt egy éjszaka. de legalább nem vagyok egyedül!!!

Tényleg ki hogy áll az állat témához? Mi tele vagyunk, ha nem is itthon(3hónapja költöztünk és még csak a kutya a saját), de anyuéknál van 3 macska (nehezen, de megállom, hogy ne simizzem őkett :cry: ), 2 papagáj, meg még egy kutya. Ja, meg van két teknősünk, ők már velünk vannak, de sok vizet nem zavarnak...[/img]
nukada

na neeeee!
ezek szerint most már bárhova jelentkezem ősztől, fizethetek hatalmas összegeket a kb. 23.000 Ft-os gyesből?
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: