Csajok, nem semmi a reggel óta 3 (4?) oldal termés…még szerencse, hogy nem mindenki ír olyan litániát, mint én
Kata: nálam az András a nyerő (Berci András is)
Emi: nekem Virinél, Bercinél a 17. héten volt először érezhető a mozgás, Bogit már 15. héten éreztem. Első gyereket később szokta érezni az ember. Én „kierőszakoltam” tul.képp. Hasra feküdtem, kezem a pocim alá (a méhemhez) és csak vártam…Persze, ha nagyon kényelmetlen, ne csináld.
Családi neveket én is kihagytam eddig, de most nem fogom, ha fiúcskánk van
És tök normális, hogy nem akarsz még vásárolgani. Én Bercinél pl. csak szeptember elején, a 28. hét környékén hoztam el a hugomtól a babaruhákat. Bőven elég akkor is. Apátokat, meg anyóst állítsd le
Emma: nálunk a redő normális volt, az AFP-m volt nagyon kaka.
Dorka: tényleg, légy büszke a táblára! Nem tudom megmutatni, mert jó titkosítottuk a Berci-topikos táblát, amibe szép sorban szinte minden bekerült. Talifotók, szüléstörténetek, részletesebb adatok a tagokról (tel.szám, egyéb elérhetőség, fotó). Szóval, lehet, hogy most még nem böngésszük túl sűrűn, de jól fog ez jönni, hidd el!
Baba: ez édes! Viri”baba” és Bogi”baba”. Jót vihogtak, amikor mondtam nekik
Kispiskóta: nagyon cukker a profilképed (avatar szótól…

). Én nem tudom a babakocsi márkákat (sem) megjegyezni
Nenoke: valakinek csak ki kell panaszkodnod magad, nem? Azért vagyunk egymásnak, hogy 1. panaszkodhassunk kedvünkre és ne életünk párját fárasszuk állandóan, 2. hogy jól megvigasztaljuk a másikat (baba beelőzött…)
Babakocsi: mint írtam, nekünk kettő van, egy „itthoni”, egy az autóba. A batárt mi is örököltük, aztán később használtan vettünk egy …izé…, mondom, nem tudom megjegyezni a nevüket. Áááá, Abc-design márkájút, féláron.
Gurgula: nem tudom, mennyire érdekes, de Berci 4 héttel előbb jött a kelleténél, dec. 15-re voltam kiírva. Engem is érdekel, miért pont akkor született. Az én elméletem az, hogy „eltévesztette” a megbeszélteket. Én mondtam neki, hogy Mikuláskor jöjjön. Nov. 21.-én leesett az első hó. A hugom 3 évese, amikor meglátta a fehérséget, közölte, hogy „nna, akkor kitehetjük a csizmákat” (=jön a Mikulás). Viri, Bogi születési idejét is megírom priviben, hátha találsz bennük összefüggést.
Brékelést megnézném
Mi most költöztünk ki a hálónkból, ha szülésig nem költözünk, a két kicsi lesz együtt ott.
Babaruhák: itt, a babaneten van pl. egy tök jó kis lista, külön téli-nyári babákhoz. Szerintem van kismillió fölösleges dolog, de persze mindenki azt vesz meg a gyerekének, amit akar
Andrea: hogy olvas maga, kérem???

Schöpf-be 2 hét múlva megyek kontroll UH-ra, ha elég nagy a méhem, kövi héten lesz böki (akkor már majdnem 15 leszek)
A fiam fölmászott az étkezőasztalra és indiánüvölt jókedvében
Na, betelt 1 word-oldal, ezt most elküldöm