A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Véget ért a Műma mára, zárul Rita mókatára :lol:

Gurgula=Rita
:lol:

További jó csevegést nektek, szép estét!
Jön a hideg..

Pusssszancs
torolve_20131003125716

Barbi, üdv közöttünk! Az biztops, hoyg itt zaljik az élet. :lol:
Még fontos infó, ami kimaradt: mi lesz a neve ha fiú/lány?

Kép
nenoke

Barbi: szia! Üdv itt!

Gurgula: én ma kicsit utánnanéztem és számoltam a dolognak, hát nem tudom... A kalkulátor ugye okt.30-át számolt nekem, ami még oké is lehet, de akkor megdől az az elmélet, hogy peteérés előtt vagyunk együtt kislány lesz. Mi 28-án voltunk és másnap emléxem majd megőrültem úgy fájt a hasam, tuti akkor volt peteérésem. De akkor kislánynak kéne lennie. Vagy tévedek? :roll: Na mindegy bármi lesz imádni fogom :lol: Sőt már most imádom és nem cserélném el :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Jesszum mit írtam..

Móka mára...(műmaa :shock:
torolve_20131003125716

Gurgula, én azt hittem, ez valami titkos utalás a munkádra, és törtem a fejem, hog ymit jelenthet. :lol:

Kép
nenoke

Nenoke!
pü ment!
Üdv mindenkinek!!!
moniá

Brigi!

2006 október 30-án vízöntőben állt a hold, az férfia jegy=kisfiúúúcska
viszont ha másnap fogant meg..31-én délután 3 után akkor kislány..
kell egy kis idő amíg odaérnek a kiskatonák a petesejthez vagy a kiszabadult petesejtet bevárják...szal ezért kissé necces a dolog..
hogy mikor is fogan meg a drága.. :wink:
torolve_20131003125716

Moniá: Szia! mizujs veled? Nagyom eltüntél, ugye minden rendben van?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula, nem tudnám leírni, mit érzek, de egyben biztos vagyok Babácskát! Teljesen oda vagyok tőle! :lol:

Zsuzsi ez a "nem ettem pillangót" tetszett. Nem is pillangószerű érzés. :wink:

Ja és a pocakom is nőtt határozottan!

Barbi, üdv köztünk! Én is okt. 5-én mensiztem utoljára! :lol:

Ja és azt álmodtam kisfiú lesz, úgyhogy két jóslat és egy álom már nem lehet félrevezető! :lol:

kispiskóta

Gurgula: KÖSZI! megint ébresztettél egy kis reményt :lol:

brigi73

Sziaaa Gurgularita!!!
Vigyázz magadra hazafelé! Kép

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: A Szent Imrében szülök majd, oda tartozik a dokim. Te?

Gurgula: Én kislánnyal álmodtam az elején többször, de lehet, hogy csak azért mert az a titkos álom....Ma egész nap úgy érzem, hogy fiú.....Szóval nem igazán merek a megérzésekre hagyatkozni!!!

Nenoke: Ha kislány lesz akkor Léna Jázminnak fogják hívni, ha kisfiú akkor Alex/Levente/Milán ami egyelőre tetszik. Az Ádám is nagyon tetszik, de van a családban, úgyhogy nem valószínű, hogy Ádám2 lesz.

Kép
barbuli

Nenoke!!

Ez jó, most nevettem egyet, ari vagy..eccerűen elírtam de elég rendesen Kép
torolve_20131003125716

Kispiskóta: Nem tudom, milyennek kell lennie, de sokan mondták nekem, hogy olyan pillangószerű.... Dehát a babó nem pillangó... ugyebár. Kép

Kép
zsuzsi**

Nektek mikor kezdett a hasatok nőni??

Nekem már rendes kerek kis pocakom van...Lassan mindenki kezdi méregetni-nézegetni...

Kép
barbuli

nenoke!

léna/jázmin nagyon szép...
levente is ari, sógorkám levi :)
torolve_20131003125716

Barbus: Én a Margitban szülök. Nagyon jónak mondják és a dokim is rendes. viszont a Szent Imrével szemben dolgozom (majdnem szemben) :D

Kép
zsuzsi**

szia brigi,igen eltűntem,mert nem akartam senkire ráhozni a paráimat.mostmár jól vagyok és remélem nemsokára egy őszi fórumba írogathatok.... :lol:
azért olvasgattalak ám titeket és örömmel láttam,hogy növögettek.puszi mindenkinek. :lol:
moniá

GUrgula, nem az én neveim azok, hanem Barbié, csak én kérdeztem rá, azért nekem írta.

A Levente nekem is nagyon tetszik, de az én unokatesóm is Levenete, ráadásul, mivel a pasim Dávid, ezért szerintem a Dávid a legeslegeslegesszebb fiúnév, úgyhogy nálunk ez lesz, ha fiú.

Kép
nenoke

Mármint a férjem Dávid. :lol:

Kép
nenoke

Gurgula,
Köszi, én fiút érzek, viszont én is fiúl lány vagyok, úgyhogy mindkettő belefér! :)

Dorka,
Ma rájöttem, hogy a szülés időpontját valami miatt rosszul adtam meg.. július 28. Átírnád a táblázatban?

Jók az esküvős sztorik :lol: nekem is volt egy :oops:
leégtem a szoliban és alig bírtam felvenni a ruhámat..

Nenoke,
Egyetértek Borival, szerintem is lehet dolgozni a rossz érzésekkel, én is hiszek a gondolatok erejében.

Kép
gabi
blur

Jaaa, aha..
Jaja, Dávid, a férjed, értem :lol:
Szép név valóban

na most már megyek!!

puszi nektek
torolve_20131003125716

Barbi, úgy a 12.hét után, de csak én láttam. De, ha valaki nem tudja, mi a helyzet szerintem most sem vágná le.

Valaki aki tud segíteni: ezeket a yahoo-s emotikonokat, hogy rakjátok be?

kispiskóta

Kispiskóta, én letöltöttem a gépemre (mentés másként, vagy kép mentése vagy valami ilyesmi), és itt meg mellékletként töltöm fel.

Az enyém is kezd látszani. Ma is megdicsérte két kolleganő, akik tudják. Nem tudom, hogy azok, akik nem, mennyire szúrják ki.

Kép
nenoke

Kispiskóta, pont most bajlódtam vele. A yahoo oldaláról le kell tölteni ezeket, és melléklet feltöltésével ide lehet pakolni.

Kép
zsuzsi**

És, hogy töltöm le?

kispiskóta

Moniá: sajnálom, és drukkolok, hogy sikerüljön!

brigi73

Kép
zsuzsi**

kispiskóta: jobb egérgombal rákatt akár itt is, kép mentése és a gépedre rámented ahova szeretnéd :wink:

brigi73

Rákattintasz a képre a bal egérrel, majd a jobb egérrel, akkor legördül a menü, abból kiválasztod a kép mentése másként, lemented a gépedre valahol.

Kép
nenoke

Csajok, nem semmi a reggel óta 3 (4?) oldal termés…még szerencse, hogy nem mindenki ír olyan litániát, mint én Kép

Kata: nálam az András a nyerő (Berci András is)

Emi: nekem Virinél, Bercinél a 17. héten volt először érezhető a mozgás, Bogit már 15. héten éreztem. Első gyereket később szokta érezni az ember. Én „kierőszakoltam” tul.képp. Hasra feküdtem, kezem a pocim alá (a méhemhez) és csak vártam…Persze, ha nagyon kényelmetlen, ne csináld.
Családi neveket én is kihagytam eddig, de most nem fogom, ha fiúcskánk van :lol:
És tök normális, hogy nem akarsz még vásárolgani. Én Bercinél pl. csak szeptember elején, a 28. hét környékén hoztam el a hugomtól a babaruhákat. Bőven elég akkor is. Apátokat, meg anyóst állítsd le :o

Emma: nálunk a redő normális volt, az AFP-m volt nagyon kaka.

Dorka: tényleg, légy büszke a táblára! Nem tudom megmutatni, mert jó titkosítottuk a Berci-topikos táblát, amibe szép sorban szinte minden bekerült. Talifotók, szüléstörténetek, részletesebb adatok a tagokról (tel.szám, egyéb elérhetőség, fotó). Szóval, lehet, hogy most még nem böngésszük túl sűrűn, de jól fog ez jönni, hidd el!

Baba: ez édes! Viri”baba” és Bogi”baba”. Jót vihogtak, amikor mondtam nekik :lol:

Kispiskóta: nagyon cukker a profilképed (avatar szótól… Kép ). Én nem tudom a babakocsi márkákat (sem) megjegyezni :oops:

Nenoke: valakinek csak ki kell panaszkodnod magad, nem? Azért vagyunk egymásnak, hogy 1. panaszkodhassunk kedvünkre és ne életünk párját fárasszuk állandóan, 2. hogy jól megvigasztaljuk a másikat (baba beelőzött…)

Babakocsi: mint írtam, nekünk kettő van, egy „itthoni”, egy az autóba. A batárt mi is örököltük, aztán később használtan vettünk egy …izé…, mondom, nem tudom megjegyezni a nevüket. Áááá, Abc-design márkájút, féláron.

Gurgula: nem tudom, mennyire érdekes, de Berci 4 héttel előbb jött a kelleténél, dec. 15-re voltam kiírva. Engem is érdekel, miért pont akkor született. Az én elméletem az, hogy „eltévesztette” a megbeszélteket. Én mondtam neki, hogy Mikuláskor jöjjön. Nov. 21.-én leesett az első hó. A hugom 3 évese, amikor meglátta a fehérséget, közölte, hogy „nna, akkor kitehetjük a csizmákat” (=jön a Mikulás). Viri, Bogi születési idejét is megírom priviben, hátha találsz bennük összefüggést.
Brékelést megnézném Kép
Mi most költöztünk ki a hálónkból, ha szülésig nem költözünk, a két kicsi lesz együtt ott.

Babaruhák: itt, a babaneten van pl. egy tök jó kis lista, külön téli-nyári babákhoz. Szerintem van kismillió fölösleges dolog, de persze mindenki azt vesz meg a gyerekének, amit akar 8)

Andrea: hogy olvas maga, kérem??? :twisted: Schöpf-be 2 hét múlva megyek kontroll UH-ra, ha elég nagy a méhem, kövi héten lesz böki (akkor már majdnem 15 leszek)

A fiam fölmászott az étkezőasztalra és indiánüvölt jókedvében Kép
Na, betelt 1 word-oldal, ezt most elküldöm

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Csajok köszönöm. Csak bénáztam pedig én is tudtam ezeket!

Jovika köszi, az avatar szót pedig én sem szeretem! Kép

kispiskóta

Sziasztok Lányok!

Te jó ég, mi volt itt ma?! Hát nem egyszerű a végére jutni... :lol:

Gurgula, nagyon köszi! Olyan furi, hogy nekem az elején kisfiús érzésem volt, de annyira lányt akar mindenki (a férjem rendesen elkönyvelte, hogy lány), hogy már belémbeszélték. Szegény, nem tudom mi lesz, ha mégis kisfiú?! Én tényleg mindkettőnek örülnék, de így rossz, hogy mindenki csak kislányról beszél... Na majd kiderül...

Nektek mikor volt a fogantatás, mindenkinek a "normális" peteérés időpontjában?

Ti érzitek, ahogy tágul a méhetek? Én napok óta úgy érzem mintha egyhe menziszerű görcs lenne . Nektek is van ilyen érzés?

Kép
nap12

Nap: A te idődben ez tök normális. Nekem is volt a 10-11. hét táján. Már elmúlt. A dokim azt mondta, hogy ez a méh.

Kép
zsuzsi**

Megyek haza! Puszi csajok!
holnap jövök, jók legyetek!!!! Kép

Kép
zsuzsi**

Nap: nálunk is mindenki kislányt várAz egész családba 7gyerek van és abból csak 1kislány az öcsémnél. Már anyós is szeretne kislányunokát. Érdekes, hogy én igazán úgy egyiket sem érzem. Mikor megtudtam, hogy jön a baba egyik reggel úgy ébredtem, hogy Sára lesz :lol: azóta viszont semmi :roll:
Menzis görcsöket én is érzek néha, szerintem normális :wink:

brigi73

Zsuzsi: szia és vigyázz az úton :wink:

brigi73

Sziazstok!

Most értem haza és elkezdetem visszaolvasni,hát feladtam... Úgyhogy majd holnap friss és pihent aggyal újra neki állok. Bocs Nenöke ha nem neked ígértem a tel.számot,de Andrea ha kell akkor küldöm priviben! És jan. 02án voltam uhon és febr.19én megyek újra! És HÁRMASra visgáztam ma és kész vagyok!!!!!!!!!!
Köszi Molkata a drukkolást,biztos az segített :wink:

No további szép estét! VÁr a padlizsánkrém!! Igazi finom talicskában füstölt....
pusz
Vendég

Sziasztok!

Az én drága férjecském ráült a gépre......

Zsuzsi: látom időközben elmentél...Én szeretek a Szent Imrébe járni. Szerintem szép kórház! A Margit kb 10 percre van tőlünk kocsival! Te errefelé laksz, vagy csak a dokid van itt?

Nenoke: A Dávid is nagyon tetszik, de az is van a családban....Papám pár éve ráállt gyerekeket gyártani.....Nektek a nevek már megvannak? Mikor mész legközelebb ultrahangra? Mit szeretnétek?

Ti bírjátok a védőnőtöket?

Nálunk az első pillanatban eldőlt, hogy nem leszünk egymás kedvencei, mert nekem van 3 kutyagyerek, a védőnő pedig utálja a kutyákat......(nem zavar ha valaki nem olyan kutyabuzi mint én, de ő látványosan utálja a kutyákat, és azért azt se bírom!!!)

Kép
barbuli

sziasztok!
Üdv az újaknak és régieknek! :)
Még nem bírtalak titeket utolérni az olvasásban, így inkább nem szólok hozzá semmilyen témához.

Babdorka: légyszi cseréld ki a táblázatban a vonalzómat. Itt én már kijavítottam olyanra, hogy a pontos dátumot mutassa. A hosszú ciklusaim miatt az eddigi nem volt pontos.

Tudtok valamit arról, hogy mikor szokott lenni a bnv-n a baba(ruha?)vásár. Nem tudom a pontos nevét. Én nem akarok még bevásárolni, de oda szívesen kinéznék.
Mi szerdán megyünk nyakiredős Uh-ra. Már nagyon-nagyon várom. Ja és a szülőknek hétvégén mondjuk el az esküvőt és a babát. Remélem apu áldását adja ránk.
:D

Ancsa
Kép
ancsa00

Mikor elküldtem a levelem, akkor láttam meg a lap tetején a hirdetést, így kérdésem tárgytalan.

Ancsa
Kép
ancsa00

sziasztok,

annyit termeltek egy nap alatt, hogy képtelen vagyok felvenni veletek a ritmust... mire a végére érek, már arra sem emlékszem, hogy ki mit írt és a témákra is csak nagyjából... :?

annyira elfoglalt vagyok, meg feledékeny :lol: , hogy még el sem jutottam a védőnőhöz... :o , bár szerintem elnézi ezt nekem már a harmadik gyereknél :lol:

ja, orsi: imádom a padlizsánkrém különböző változatait... NA DE mi az a füstölt talicskás??? :roll:

jah.. és jelentem még mindig émelygek.. :( :( ..egész nap rágcsálnom kell vmit :evil:

KépKépKép
mütyürke

Barbi, nekünk, ha fiú, akkor Dávid, ha lány, akkor Adél vagy NOémi. És teljesen mindegy, mi lesz. A párom azt mondta,neki mindegy, csak lassan nőjön, mert szerinte 3 éves koráig aranyos a gyerek, addig lehet nyúzni, gyömöszölni, harapdálni a hurkákat a combocskáján. Én egyik pillanatban copfos-fodrosbugyisat szeretnék, a másikban kis szöszi rosszcsontot, mint az apja volt. Ha egy gyerekem lehet, az inkább lány legyen, de ha lehet több, akkor meg az első inkább fiú.

UH-ra jövő szerdán megyek, és az még olyan nagyon-nagyon soká van. :(

Orsi, gratula a vizsgához!

Lányok, az AFP-t hol veszik le? A körzetinél? Vagy azt már a kórházban?

Kép
nenoke

Mütyürke: ha megnyugtat én is émelygek, pedig én egy héttel előtted járok :roll: Félek, hogy megint kifogtam egy nyári gyerkőcöt aki végigkínozza az anyuját :lol: Marci is ilyen volr és ha minden rendben lesz csak ihét lesz a szülinapjuk között :lol:

Ancsa: ez szerintem nem a Kismamás börze :roll: Az csak 1nap és ha jól tudom áprilisban szokott lenni!

Barbi: én sem bírom a védőnénimet :twisted: Még jó, hogy költözünk és remélem a másik normális lesz :wink:

Orsi: gratula a vizsgához! Én is kérk padlizsánkrémet. Hú de megéheztem :lol: De apa hoz fini hambit, remélem. Jó ki kismamakaja, de olyan fini :lol:

brigi73

ancsa: az ami a lap tetjén van, nem a klasszikus bababörze(amire te gondolsz), .. ez egy újabb.
a másik tavasszal és ősszel szokott lenni.
ott adtam el tavaly tavasszal a jó kis Quinny babakocsim, mondván, hogy úgysem lesz egyhamar szükség rá... :cry: :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke: ez ismerős! Én is mindent nemrég adtam el: babakocsi, hordozó, babajátékok és egy rakás babaruha :cry: Már annyira sajnálom, de ez van :roll:

brigi73

Brigi: nekem ez újdonság.., mert a lányokkal nem volt ilyen mértékű problémám.. :?
mindenki azt mondja biztos fiú, ha ennyire más. de persze a második terhesség is tök más volt az elsőhöz képest és mégis csajszi lett :lol: úgyhogy nem dőlők be az ilyeneknek :lol: :lol:
majd kiderül, ha megszületett :wink:

küldjetek nekem is a padlikrémből, már az sem érdekel, ha talicskás füstölt... :D :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

Brigi: én is... :lol: ..mindent. kiságyak, járóka, autósülés, légzésfigyelő..stb. egyetlen egy dolog maradt, az etetőszék, ami remélem nem amortizálódik nullára, mert még használatban van.. :lol: :lol:

amúgy én az e-bay-en keresgélek mindenfélét.. nagyon jó új dolgokat lehet kifogni..

KépKépKép
mütyürke

Nekem eddig mind a 4terhességem más, tehát én sem hiszek abban, hogy másmilyen terhesség más nemű baba :lol:

brigi73

Én is nézelődtem ott, de nem tudom hogy kell rendelni meg németül sem értek :cry: Nálunk az ágyak meg az etetőszékek még használatban vannak, ezért az van. Sőt apa mintha sejtett volna valamit mikor Máténak vettük az etetőszéket egy szuper dönthető 5pontos biztiöveset vett a 18hós gyereknek. Mikor kérdeztem minek ez, az volt a válasz, jól jön még Kép

brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: