Votiv,
Cikked nagyon tetszett

Mindkét műsor szánalmas. Isti ágyból való kiugrása
Ancsi,
Úgy néz ki, h talán az volt a probléma. Most rendesen eszik és alszik, nincs cirkusz. Mindenesetre neked baromi fárasztó lehetett állandóan fejni, végig így ment nálad?
Recca,
Az a baj, h túlságosan szégyenlős vagyok, még ha senki nem lát semmit a kendő alatt
Ruz,
Bulást neked és drukkolok!!!!
Rylie,
Gratula a jó jegyekhez

Kamilla nagyon édes
Nekem kiskoromban volt tyúkszemem. Mi szétáztattuk paradicsomos kötéssel és magától kifordult. Persze nem volt vele egyszerű közlekedni. A tapasz nálam sem használt.
Boldog Névnapot Manókának utólag is!!!

Bulást!!
Zsancinak +++++++++++!!! Van róla vkinek friss infoja, hogy mi újság vele??
Macs,
Bulást nektek!!!
Móni,
Fürdetés téren hasonlóan gondolkoztam, meg a védőnő is mondta, h felesleges ezerrel fürdetni a gyereket, de nálunk Adél mindig a háta közepéig összekakálja magát

Szóval nincs sok választásunk
Tinu,
Tök jó, h már jelentkeztél

Ne aggódj minden menni fog. Adél előtt egyetlen egyszer volt kisbaba a kezemben, aztán mégis megy hellyel-közzel minden

A fürdetést mi először úgy csináltuk, ahogy a kórházban, persze nem csap alatt, de a kád felett és hason fektettük. Először féltünk attól, h a köldöke elázik. Aztán pár nap után már rendesen nyomattuk.
Timinek NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Ildi,
Jobbulást!!!
Szrekuc,
Én már totálisan feladtam a pelenka ügyet, nekünk mindenhol folyik a kaka. Bár a következő nekem a sleep&play lesz, mert az ex szobatársam azt ajánlotta. Ők azt használják és bejön nekik nagyon, meglátjuk
Lindi,
Gréti igazi fotómodell
Zuzi,
Nálunk tök korrektek voltak csípőszűrés tekintetében itt helyben. Telefonon adtak ip-t és mondták, h menjünk be előbb aznap, h fel tudják venni az adatokat. Gondolom náluk a rendszer megengedte, amibe rögzíteni tudják.
De tudom baromi bosszantó lehet, fránya 10 percért 3 órás készülődés.
Somának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Indi,
És akkor most meddig ér a hajad, mert én még bontva sem láttam
Deni,
Ha délután olyan 2 körült jelent, akkor igen. Nagyon későn nem akarok menni, mert a kocsin nem jó világítás és még sajnos hamar sötétedik. Meg persze a nagy tömeget is szeretnénk elkerülni a camponában. Ha esetleg nem, akkor a jövő hét is jó. Sajnos erre a hétre bejött egy-két dolog, amit nekünk lányoknak kell elintézni