A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!!!!!

Én vagyok a legelső..miért csodálkozom ezen annyira,felkeltem fejni 5.30kor..
sajna csajok nagyon kevés tejem van,kb.20 milit,ha ki tduok fejni a 2 ciciből...még jó,hogy Mandulánál kiélvezhettem a szoptatást a 2,5 év alatt...

Gondolkodtam is,az élet furcsaságain...ugye,Mankánál az volt a legnagyobb bajom,hogy a császár miatt nem kaphattam meg azonnal és a szoptatás is váratott magára egy hétig..no ,most megtudtam Boróval,hogy mi az igazi nagy probléma....és a drágámnak még a szoptatás sem adatik meg..
leállították az anyatejről és csodálkoznak,hogy lassan gyógyul a sebe?hát mitől legyen immunrendszere,ha nem az anyai antitestekből???
de nagyon jó hírem van: tegnap is evett cumisüvegből egész nap,sőt délben már visongott,hogy éhes...
no,azért a visongást azt ne úgy képzeljétek,mint a sajátotoknál..egy kicsit halkabb és dobozból szól
:D

STEFFI! Ha ennyi jelentkező akad a csajaimra tendereztetni fogom a dolgot és persze a nézd meg az anyját,vedd el a lányát műsor lesz:-))
igyekezzetek,mert NAGYON JÓ ANYÓS LESZEK:-)))hamar elkélek ám,

HURCIA! Üdv,kitartást a fogyihoz és persze BALÁZSt is szívesen látom a pályázók között

jaj, megyek,felébredt a 3 éves ,de majd jövök..

ENI BABY!!!!!
MI VAN MÁR???CSAK NEM BEKÖLTÖZTÉL GABBÓ MELLÉ?

durca

Kép

Kép
durca

De jó a reggel!!!! Itt van Durca és újra a régi. Nem győzünk csodálni az erődért!!!! Annyira hinyoztál már!
Boróka nagyon életrevaló kiscsaj és harcoljon is csak a hasáért! Ami pedig a tejcit illeti, Te mindent megteszel az biztos, hogy legyen, úgyhogy lesz is az még!
Hogy sikerült a nagy 3 éves szülinapja?
Kolos is benevez a kegyeitekért, hát nehogy már mi maradjunk ki a jóból
:D

Pocisok mizújs, itt vagytok még netközelben? Mert ha igen tessék írni gyorsan :wink: :lol:

Puszi
marcsim

Durca
Jó, hogy megint ilyen optimista vagy, Boró meg nagyon ügyi, csak így tovább! És boldog szülit Mandulának utólag is!
Oláh Ibinek azon a számán énis sírtam, apa meg csak nagyon furán nézett rám... :?
Már régóta akartam mondani, hogy nagyon tetszenek a nevek, amike a lányoknak választottál, nagyon szép mind a kettő!

Merci
Nekem most jól működik a rendszer, de lehet, hogy esténként többen vannak rajta és nehezebben megy...

Steffi
Martin hogy van? Mi purcantott ki? A hasfájása?

Zsófi
Meggyógyultatok már teljesen? Dani még mindig szörcsög, de most már csak napi kétszer porszívózzuk az orrát, már nem olyan vész a helyzet.

Orsi, Andrea
Édik a gyerkőcök!

Marcsi
Köszi a biztatást, képzeld, Dani ma éjjel is 5 órát aludt (negyed 12-től negyed 5-ig)! Nagyon örültem neki, bárcsak ez valaminek a kezdete lenne!!

Monacs
Mielőbbi gyógyulást a nagymamádnak!

Nálatok is ilyen ronda, ködös idő van, mint nálunk?

Nos, megyek reggelizni!
Szép napot mindenkinek! Élvezzétek ki, ami a hétvégéből maradt!

KépKép
barimami

Durca!
Nagyon-nagyon boldog szülinapot Mandulánat!
Borónak meg sok-sok tejcsit és csak így tovább :D
várjuk a hasonló jó híreket! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Durca, sokaktól hallottam, hogy ha majd hazaviszed Borót, és szoptathatod, visszajön a tejed !!! DE ha nem, akkor is az alényeg, hogy te ott leszel a kiscsajnak!!! Ez a legfontosabb!

Jó, hoyg vidám vagy!
Tünde
Veronikusz! Belekezdtem, itt ájuldozok a hülye üres kávétól :D

mtunde

Durci!
Tök jó, hogy jöttél! És milyen jókedved van!!! :lol: :lol: Lassan már egy egész kis csapat verseng a lányaidért :lol: :lol:
Boróka egy igazi hős!!!! Meg persze a mamája (most nem a fiam érdekében mondom :lol: :lol: ) és persze a nagylány is!

Merci!
Én tudtam küldeni és fogadni privit.

Barbi
Martinnak múlóban a betegsége, viszont a hülye hasfájás makacsul tartja magát, ma éjjel nagyon küzdött szegénykém, pedig már megint kezdtem örülni titokban. Most már az első felkelésnél és pukicsővezünk, hátha utána jobban alszik.
Azért voltam kipurcanva, mert Heni pénteken megríkatott, aztán még megnéztem egy szülőszobát,aztán túlpörögtem és akkor már megvártam Martin mikor ébred (olyan 2körül volt) és utána össz-vissz olyan 2 órát aludtam, a tegnapi nap elég strapás volt úgyhogy ki voltam. De ma tök jól aludtam. Vagyis éjjel.

Eni és Ancsa tényleg nem jelentkezett pedig ők ilyenkor már szokta. Igaz Eni költözködik, de Ancsa? Most végülis Heninek írnak, ha akció van?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Steffi.. :D eleinte én is csináltam ilyen hülyeségeket.. de Olivér már 8 hós, és szopizik, tehát egy tuti ébredésem van éjszakánként.. szóval már fáradt vagyok a tvhez.. és már nem várom meg, ha ébred.. mert úgyis meghallom.. :D ha nem hallanám meg, az meg azt jelenti, hgoy visszalszik :lol: :lol:
Durca! Jók a hírek, és jó a kedved.. Nagyon örülök neki.. Puszi Nektek, és Mandulának utólag is boldog szülinapot!!

Köszi a blogdícséretet.. dolgozom is rajta.. majd Olivérnek kinyomtatjuk, beköttetjük, és megkapja.. Szerintem örülni fog majd neki . :) Igen, a kommentár nélküli kép nekem is a kedvencem.. hogy mit rötyögött akkor.. :D Tiszta Anyja..
Mentem. Puszi mindenkinek!

satuk

Tünde!
hogy sikerült a tegnapi vizsgád?
Édeskét azért rakhatsz bele. Én tegnap ettem azt amit Te ma.

Lányok!
Van még valaki aki a Kútvölgyibe hordja a gyerekét gyerekorvoshoz? Pl. Berand Kati nénihez? Pénteken hallottam hogy meg fog szünni. Kedden derül ki hogy hova tudnak elköltözni. Már pakolnak. :cry: :cry: :cry: hogy fordulna fel az aki ezt kitalálta! :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Satuk!
Hát én már csak ilyen dinka vagyok :lol:
Egyébként én is nézegetem a blogot, tényleg tök jó! Nagyon ügyi vagy! Azért az elég ijesztő lehetett, amikor ellilult! :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Ahogy elnézem ma kevésbé vagytok aktívak. Merre jártok?
Lehet, hogy butaságot kérdezek, de szeretném tudni, hogy minden szűlés előtt a nyákdugónak távoznia kell-e? :?:
Bajnak számit-e ha az ember melléből vizes izé jön ki?? :oops: :oops: :?:
V
Kép
valentina

Valnetina!
Mindig távozik előtte, csak nem biztos hogy észre is veszed. Pl. ha a wc-n ülsz. Különben meg olyan mint a meztelen csiga. :D Nekem is a 2.-nál a magzatvízzel mehetett el a WC-n. :D
Az a vizes vmi amit írsz, az akkor jön a melledből ha megnyomod? Mert nekem a két gyerek között (16 hónap) végig jött ha megnyomtam. Szóval semmi gond nincs abból ha jön. (bár én azon sem aggódnél, ha a szülés előtti megemelkedett hormonszint előidézne egy nyomás nélküli szivárgást). Szerintem nem kell aggódnod! De a lányok majd biztos megmondják az OKOSAT! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz:
Köszönöm, hogy válaszoltál és egy kicsit megnyugodtam.
Mert szivárogni is szokott néha.
Már kezdtem aggódni, hogy nem müködőm rendesen. :)

Kép
valentina

Steffi
Hát, ezek után nem csodálom, hogy bekészültél!! Nem vagy semmi.. :lol: Én rögtön rohanok aludni, amint elnyomja őt az álom, még nappal is, nemhogy éjjel!! Szülőszobát nézel??? Csak nem tervezed már a következőt? :D

Satuk
Tök jó ötlet ez a beköttetés! Én nagyon örülnék neki, ha lenne egy ilyenem, amit anya írt volna!! Kár, hogy akkor még nem volt net.. :( De lehet, hogy én is felbuzdulok és csinálok Daninak egy ilyet!

Valentina
Nem lehet, hogy az előtej szivárog? Egy ismerősömnek melltartóbetétet kellett hordania szülés előtt már egy hónappal, mert mindig átázott...
Nyákdugó észrevétlenül is távozhat, pl. nálam is ez volt, fogggalmam sincs, hogy mikor történt az eset...

Pocakosok, merre vagytok? Csak nem már Gabbónál? :wink:

Többiek? Merre lófrálnak? :D

Györgyi, képzeld, helyesbítenem kell, ma 170-et is evett Dani, egyébként meg 140 az átlag már 2 napja, szerintem ezért fáj a pocija... :cry:

Viasaton 18:10-kor új részekkel a Szívek szállodája, ha ez valakit még annyira lázba hozna, mint engem.... Aki meg még nem látott belőle részt, annak KÖTELEZŐ!

Barbi

KépKép
barimami

Sziasztok!
Most csak gyorsan!
Köszi a jókívánságokat a nagyinak. Voltunk ma bent a kórházban, egész jól van, csak baromira fáj neki.

Elmúlt éjjel Dórcikám is bulizott 3-5-ig. Akkorára kinyiltak a szemei... Hát azt hittem megörülök.
Puszi mindenkinek!!!
Monacs

Kép
Kép
monacs

Valentina!
Nekem szerdán távozott a nyákdugó, vasárnap született a kisfiam. Mindenkinél változó van aki még aznap megszül, van aki napok múlva.
Csaknem?!

Barbi!
Tervezni egyenlőre még nem tervezem a tesót. Tök jó volt nosztalgiázni. Szülés előtt megnéztem egy csomót és most is szülés után teljesen más megnézni! Össze se lehet hasonlítani.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Csajok!

A hétvégén a szüleimnél voltunk vidéken és nem tudtam írni. Visszaolvastam mindent! GABÓ nagyon gratulálok!!!!!!!!! Jázmin egész jól bírta a környezetváltozást, nem vettem észre rajta semmit. kivéve, hogy elég hasfájós volt. Arra gondoltam, hogy az édesköényteától van amit én iszok. Steffi Nem lehet hogy nálatok is attól fájt a hasa? Nálunk tuti. Kétszer 2 decit ittam. Meg 2szer, vagy 1szer a NAturland tejelválasztó teáját. De azt már nem bírom inni, mert brutálisan sok tejet csinál!!! Nem hittem el!!!

Durca

NAgyon örülök hogy Boró ilyen ügyesen eszik!!! A kedved is jobb. Boldog szülinapot MAndulának. A homeopatához meg nyugodtan menjetek, nekem ő a gyerekorvosom. Biztosan tud segíteni, amiben nem ott a legjobb dokikat ajánlja. Ahogy írtam, két gyereket is ismerek, akiknek szinte az életét mentette meg. JA a tej miat ne aggódj, ahogy feljebb ittam a NAturland teája iszonyatos mennyiséget csinál.

Valentina

A mellből folyó vizes izét nem tudom mi lehet, nekem szinte narancssárga volt az előtejem és csak pár csepp. A nyákdugó szerintem nem mindenkinek megy el. Nekem nem volt. De Ági a szülésznőm azt mondta, hogy elmehet úgyis, hogy észre sem veszed.

Barbi

Akkor szépen eszik Dani. Lehet hogy tényleg ezért fáj a pocija. Jázmin is benyomott tegnap 140-130 g-okat, de szerintem még pici. Most nem tudom hogy ezért fájt este a hasa, vagy a hülye tea miatt. ISzonyú nagyokat pukizott szegényke. Az biztos, hogy mostmár nem is iszom semmilyen teát. Szerintem nem tesz jót. VAlahogy én úgy érzem. Már nem is fájt a hasa, a homeobogyó segített én hülye, meg elkezdtem inni, erre két nap múlva meg fájt szegénynek. Hát nem tudom. MAjd most kiderül.

Eni

Jól vagy? minden ok?

Heni

Gyönyörűek a gyerekeid ezt megint meg kell állapítsam.

Kép
gyorgyi33

Marcsi!
Most is jól aludt Kolos?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi:
Még nem léptem Gabi nyomdokaiba, de a fájásaim egyre erőssebbek mint eddig voltak.
Szerintem én végig ki fogom huzni. :)

Barimami:
Én is az előtejre gondoltam,mert zuhanyzás után amikor megtörölközöm akkor olyan sárgás izé jön a mellemből.

Györgyi33:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Csak tudod egy kicsit parázok mostanában, mert még is csak az első babám lesz. :oops:
Lehet, hogy túl sokat aggódóm?

Kép
valentina

Sziasztok!!!

Hurrá-hurrá a sok jó hír miatt!!!!

GABÓ, nagyon sok gratula Neked, nagyon ügyes voltál. Családilag kívánunk Nektek nagyon sok boldogságot Sára babához! És majd megyünk.... :lol:

DURCA, végre, hogy jó hírekkel jöttél és a kedved is jobb. Hála Istennek!!! Most már csak jobb lehet minden, a drukk azért megy továbbra is.

Cancan, annyira aranyosat írál, hogy itt bőgök fölötte. Csajok ez most már mindig így lesz, hogy meglátok vagy olvasok valamit és bőgök? Elég gáz. :oops:

Seffi, hogy áll az alvás? Bejött Nektek a homeós bogyesz? Én próbáltam Bencusnál, de nem igazán jön be, bár annak ellenére egész tűrhetően alszunk, csak ne fájna már végre a pocija.

Megpróbálok feltenni képet, tegnap volt Bencus keresztelője, úgyhogy szegény kapott a családból és a rokonokból eleget.

Na szaladok, mert mingyárt kezdődik a Szívek szállodája, az egyetlen sorozat, amit nem hagyok ki, ha lehet. :oops: :oops:

Pusz mindenkinek,
Dorka

Kép Kép

Kép
Kép
dorka77

Durca!
Boldog szülinapot kívánok Mandulának és tök jó hogy már ilyen jó a hangulatod, érezni, ahogy írsz, hogy megnyugodtál!

Valentina
Határozottan nem! Van akinek csak a kitoláskor jön ki a nyákdugó, egyszerűen a méhszáj nyílása közben a hüvely falára tapad, szóval nem is találkozik vele. Olyan zselés, kocsonyás (átlátszó, keverve picit barnás alvadt vérrel) valami. Azért vagyok ilyen okos mert múltkor valaki rákérdezett a tanfolyamon. Van akinek egyben kijön, azt mondták általában utána 3 napon belül megindulhat a szülés, de nekem Olicskával kb. 1 hétig távozott folyamatosan kis adagokban! A vizes izé az már előtej lehet. Annak bőven itt az ideje! De tényeleg miujs a nyákdugóval, gyanús valami? :lol: Össze vagy csomagolva? Nagy havazást mondanak kedd-szerdára, mikor Olicska született akkor is babaeső volt a havazáskor :D !

Satuk
Tényleg klassz a blogotok, én is csinálnák ilyet Bebének, de még nem kezdtem hozzá. Tudsz majd segíteni, vagy egy teljesen egyszerű 3 éve nem dolgozó lepukkadt agyú kismamának is menni fog? Mármint az oldal létrehozása?

Veronikusz
Állítólag a Kútvölgyit összevonják a János Kórházzal, valszeg ezért lesz. Nekem Tóth azt mondta egyszer, ki tudja mi lesz Márciusban? Lehet hogy ő pl. már Angliában!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Dorka! Nagyon szépek vagytok!

Steffi! Igen jól aludt. Este volt egy kis sírás (4 perc) aztán elaludt és ötkor kelt, akkor nyafizott, majd hatkor megettem és 8 után volt ébredés.
Viszont ma nagyon nyűgös és most elég melegnek is érzem, remélem nem lesz beteg :(

Györgyi! Ügyesek vagytok és tök jó, hogy rendben ment a kiruccanás is. Miért ittál tejcsinálót teát, kevesebbnek érzed a tejcit?

Valentina! Ne parázz, minden ok, hidd el! Nekem elment a nyákdugóm a szülés előtt 4 nappal (és nekem teljesen átlátszó volt és nem volt benne semmi véres izé) pontosabban már hamarabb, hiszen 3 napig távozott nekem....szóval ahányan vagyunk annyiféle változatot fogsz hallani szerintem és mindegyik normális :wink:
marcsim

Sziasztok Lányok!!!

Köszönöm a felmentést! :mrgreen: Benibaba ökörködik. Nemhogy hideg-melegfront, orkán - még a költözködés sem jelentett neki semmit. Bár én megijedtem, mert engem rettenetes módon megviselt. Nyilván nem én vittem le a hűtőt a hátamon, de azért csak talpon voltam egész nap, motyóztam, rámoltam blabla. :shock: Ma már jobban vagyok. :lol:

Durciii! Olyan jó, hogy itt vagy. NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MANKÁNAK. Tegnap lusta disznó voltam írni... de ma megteszem, kicsifiam ilyen lesz. De azért szívesen látnak a csajok minket?! :wink:

Györgyi, neked lesz igazad. hiába képzelődtem, hogy január közepére baba lesz, ezt tényleg Beni dönti el. :D Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a hétvégi kiruccanás.

Most megyek, mert visszajöttem a régi lakásba. Kicsi takarítás, utolós simítások, na meg itt a kábel. UPC holnap költözik új lakásba, remélhetőleg délután jelentkezem. :roll:

Pusziiiiiiiiiiiiii.
Sietek, mert Férj tűkön ül...
vbea

Jaj, a Györgyit VASTAGGAL akartam írni.
Gabbóról az infóm? :lol: :wink: Kettőt lehet találni, nagyon örültem neki. Mi több! Ugráltam, amikor megkaptam az smst... :shock:

Ez a vonalzó, borzadály! Nem is akarom látni. :mrgreen:
vbea

Marcsi!
Nagyon ügyik vagytok Kolossal! :lol: Örülök a sikerednek!!! :wink:

Dorka!
Szépek vagytok!!! :wink:

Eni!
Jó, hogy jöttél!!!!!

Györgyi!
Én már nem tudom mi okozza a nyavalyás hasfájást, de a mai éjszakánk is tök gáz volt!!!!! :?

Ha tudok még jövök!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:59-kor.
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
durca

Sziasztok lányok!

Gondolom rájöttetek,hogy én vagyok:-))
föltettem pár képet magunkról..
csók,durca

Kép

Kép
durca

Helló csajok!!!

Györgyi!
klassz,hogy jól sikerült a kiruccanás!! :lol:
Abban viszont igazad lehet,hogy az édeskömény teától fáj Jázmin pocija!! :?

Seffi!
Te is iszod az édesköményt??? Lehet,hogy Györgyi rájött a megoldásra!!

Látod Györgyi,pár hete még Te kérted a tanácsokat,lassan meg már mi fogunk téged nyaggatni egy-két tanácsért!! :lol:

Durca!!!
Olyan jó volt olvasni Téged!! Csak úgy sugárzott a soraidból a jókedv!!!
Boróka nagyon ügyi,remélem minden nap könyebb lesz!!

Megyek,Beka hiányol!!
Mindenkinek csendes és hosszú éjszakát!!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Durca!!!
Kb.egyszerre írtunk,így csak most láttam ,nagyon jók a képekés gyönyörűek a Lányok!!

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Durca! Örülök, hogy jobb a kedved és, hogy Boróka jobban eszik! És boldog szülinapot Mandulának! Nagyon jók a képek!

Merci! Ugye ez az Anglia dolog csak vicc??? Én még legalább egy babát terveztem szülni, és persze Tóth dokival!!!

Barimami! MI is alakulunk, a hétvégén már nem kapott panadolt, de néha még lett egy kis hőemelkedése. Ma reggelre mi is úgy döntöttünk, hogy kiszívjuk az orrát, szerencsére azóta nem kellett. Fürcsi előtt lesz megint lázmérés, remélem nem lesz semmi. De az éjszakákat szerencsére végigalussza! Hason!
Örülök, hogy ti jobban vagytok, és hogy Dani jól alszik!

Steffi! Én még az első napokban csináltam, hogy meg akartam várni, amíg Léna felébredt, és akkor pont kívételesen tovább aludt... Azóta nem csinálok ilyet. Most, hogy már elég biztosan átalussza az éjszakát, szoktunk néha tovább fent maradni, de ez a ritkább.

Satuk! Lénának is van blogja, és én is valami ilyesmit tervezek, hogy majd ha nagyobb lesz, megkapja! Szerintem is jó ötlet. És a kommentár nélküli kép tényleg csúcs!

Nyákdugó: nekem a szülés reggelén ment el. Hajnali 4-kor vettem ésre, negyed12-re megvolt Léna! :lol:

Györgyi! Örülök, hogy jól sikerült a hétvége! Miért kezdtél el tejserkentő teát inni?

Dorka! Tündéri Bence! És ő is milyen nagy már! :)

Eni! Tessék pihenni, aztán meg hajrá, ha még találkozni szeretnél Gabbóval! :lol:

Mindenkinek nyugis éjszakát!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Durci!
Gyönyörűek a lányok!!!! Továbbra is versengünk értük Martinnal!!! :lol: :lol:
Ja: és én is jó anyós leszek ám :P

Eszti!
nem tudom már tényleg mitől van rosszul. Én úgy vettem észre, ha nem iszom akkor szarabb a helyzet...

Léna!
Én is csak akkor várom meg, hogy felébredjen, ha itt kinnt még dolgom van(vasalás, tévézés esetleg ilyesmi). De most mindjárt megyek szundizni.

Egy kis dicsekvés: már pénteken el akartam mondani, de gondoltam megvárom a vasárnap estét. Tehát: Martin péntek óta egyedül alszik el a kiságyban! Semmi sírás, semmi hókusz-pókusz. Egyszerűen így alakult. Pénteken szokás szerint ringattam és egyszerűen forgolodott, mocorgott, jól van gondoltam akkor mész a kiságyba aztán meglátjuk. Kijöttem, kb. 15 perc múlva, mint a kisangyal aludt! Tegnap ugyanez volt, csak tegnap elaludt ringatás közben, viszont mikor betettem felébredt, magyaráztam neki, betakartam és puff aludt tovább. Ma meg fürcsi, szopi, pukicső, már nagyon álmos és nyügi volt, úgyhogy megvigasztaltam, betettem a kiságyba, mondta jó éjszakát, puszika és 5 perc múlva már aludt!!!!
Mit szóltok?? Én úúúgy örülök!!! Sajnáltam volna sírni hagyni!!!!!!

Na jócakát, remélem nem utáltok nagyon... :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jajj nem Léna, hanem Zsofi! :oops: :oops: Bocsánat!
Tényleg aludnom kell :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:59-kor.
Vendég

Köszi Lilluska! :lol: Ki hitte volna ezt?! Szinte rosszulesett :P
De jó, hogy kezd így kialakulni, legalább ha el kell mennem apa is le tudja fektetni.
Mostanában tök sokat agyaltam ezen az altatás dolgon is, aztán kb. 2 hete úgy döntöttem, hogy lesz ahogy lesz. Az a baj, hogy a társadalom az 'okos' könyvek mind azt mondják, hogy egyedül kell aludni, mert ha nem akkor az rossz és megszokja és stb... Most vagy mi vagyunk az a bizonyos kivétel, vagy az ún. 'okosok' tudják rosszul a dolgokat.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Steffi , Bene is olyen volt. Sokszor enni is a hordozóban kért, mert nem szerette, ha sokat tutujgatom a kezemben :) Most már azért bújik, úgyhogy ez nem jelent hosszú távon semmit, csak egy kis kényelmet :)

Valentina! Én 1 hetet feküdtem a gyermekágyas részlegen szülés előtt, és mikor a többiek szoptattak, vagy sírt a gyerekekük, nekem is folyt valami vizes cussa a mellemből. És azóta is, ha megnyomom :)
Teljesen normális.

Durca! gyönyörűek vagytok mind!!!

mtunde

Durca
De jó hogy tettél fel fotókat, Mandula milyen nagy lány, és a pici, ahogy belenéz a kamerába…nagyon édesek!!!

Lilluska, Zsófi
Hát Tóth maga mondta, félek nem érzi túl jól itt magát és nyilván hát ő az egyik eretnek, aki a természetes és zavartalan szülés híve, szóval gondolom ha átszervezések lesznek és mennie kell valakinek ő lehet az egyik.

Steffi
Ez a nagyon klassz, reméljük már így is marad!

Holnap délelőtt valaki CTG-re? Ha tudom, meglátogatom Gabit és jövök a részletekkel, ha megengedi!
Jó éjt!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Húha lányok, pedig csak a hétvégén voltunk anyóséknál, de nem győztem olvasni.

Durca: örülök, hogy Boróka egyre jobban van, továbbra is szorítok ezerrel!!!!

Gabbónak ezer gratula!!!!!!!!!!!!!!!!

Finishelőknek elmondanám azt, amit egy doki mondott még nekem egyszer: "Baba édesanyában és repülő a levegőben még nem maradat."
szóval minden oké, ha valaki parázik, már én is elkezdtem. az előzővel is ilyenkor döbbentem rá, hogy hoppá itt tényleg lesz gyerek előbb-utóbb.

ami a testvért illeti, mi sem tervezzük, hogy felkeltjük, ha éjszaka kell indulni (Ricsivel is erre számítottam, aztán mégis délben kellett indulnom). nem értene az egészből semmmit, csak nyűgös lenne. úgysem jöhet be a szülőszobára, úgyhogy ez apával kettőnk dolga lesz csak. amúgy előtte szüleimhez költözünk, így akció esetén valamelyik nagyszülő marad vele otthon. aztán majd apa megy haza hozzá.

ami a nyákdugót illeti: nálam már megszületett a fiam, mikor az távozott, úgyhogy ez is mint sok minden, teljesen egyén függő.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Szép jó reggelt!

Durca, nagyon jóképek, gyönyörűek a csajok!

Steffi, nagyon ügyi a fiad, hogy már így magától alszik az ágyikójában.

Lilluska, Zsófi, Merci! Amikor én szültem a Tóth doki mondta, hogy max. még 3 évig akar szülészként tevékenykedni, utána csak a nőgyógyászati praxisa marad. Majd hozzá tette, hogy "végre elmegyek síelni, a borfesztiválra és elviszem a feleségem táncolni." Nagyon aranyos volt. Egyébként pedig eltudom képzelni, hogy mennyit melózhat és milyen keveset van a családjával, hiszen rendel egy héten kétszer magánban, aztán Budaörsön, a Kútvölgyiben és ott vannak még az ügyeletek is. Hosszútávon biztosan nagyon kimerítő így élni. Azt viszont nagyon sajnálnám, ha végleg elmenne Angliába!!!

Pocakosok mizujs? Mindenki egyben?

Kép
ildi35

Sziasztok!

Hegedűs is ezt mondta, hogy ezt az évet még végigszüli, aztán a következő (2008) már nem biztos. És én ugye akkor szeretnék kistesót, és gondoltam, akkor majd a Tóth dokihoz mennék át.... :(
De nagyon megértem őket!!!

mtunde

Sziasztok!

Steffi! Semni gond, remélem kipihented magad! :lol: És nagyon ügyes Martin, hogy így elalszik egyedül! Szerintem én is sokáig azért hittem azt, hogy altatni kell, mert meg sem próbáltam ébren betenni az ágyába...

Ildi, Merci! Hát ez azért elég elkeserítő! Bár azért remélem a 3 évbe még belefér egy kistesó Lénának! :lol: :oops:
És persze, hogy nagyon kimerítő lehet így élni, meg hátra szorul a család, meg ilyenek, de hát akkor is...

Na, megyek lepihenek, mert Léna alszik, nekem meg fájdogál a torkom. Holnap megyek a háziorvoshoz vérvételre, kivizsgáltatom magam, mert az elmúlt 1 hónapban nagyjából 1 hetet voltam egészséges... :(

Szép napot mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tunde!
Más is el a kar menni? Mészi marad? Én ha lesz tesó akkor az 2008-as lesz.
Különben hogy bírod? Én -8,6-nál tartok :D

Dorka, Durca!
Gyönyörűek vagytok! Borókát legszívesebben megenném. Olyan kis édes. Nagyon szorítok hogy ilyen jól javuljatok tovább!

Bocsi de rohanok. Ma beoltanak MMR-re. :shock:
Mindenkinek nagyon szép és derűs napot a kaka idő ellenére is! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Na elolvastam a két és fél napi termést.

GABI! ÓRIÁSI GRATULA SÁRIHOZ, ÉS PERSZE SÁRINAK IS GRATULA!

Durca! Jó, hogy ilyen jó hírekkel jelentkeztél, és kicsit jobb a lelked is. A magyar egészségügyről pedig ne is beszéljünk!
Mandulkának Boldog Szülinapot!

Csajok! Mi ez a Jánost összevonják a Kútvölgyivel? Ne már! A Jánost utálom. :evil:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Durca de jó, hogy raktál fel képeket! Olyan jó látni Titeket, és nagyon édesek a lányok!!!!

Zsófi! Jól teszed, hogy kivizsgáltatod magad! Gyors jobbulást!

Steffi! Ügyi fiú Martin, látod Ő megoldja magától az altatás kérdését! Az pedig, hogy magától kell elaludnia az is gyerekfüggő, mert Nálunk úgylátszik bejön ez a teória, mert amióta magától alszik el simán lehúz egyhuzamban 8-9 órát....szóval minden gyerkőc más.

Lányok Nektek többé-kevésbé ugyanabban a időpontban alszanak el a lurkók napközben? Nálunk Kolos van, hogy alig bír egy órácskát fennmaradni szopi után és van, hogy nem is nagyon akar elaludni. Persze még mindig csak fél órát alszik a kisördög napközben!
:twisted:
marcsim

Marcsi, Zsófi

Azért ittam, hogy nehogy visszajöjjön a pocifájás Jázminnak.

Steffi és minden hasfájós baba-anyuka!!!

Remélem senki nem iszik édeskömény teát. Nagyon leszúrt ma reggel a dokim. Attól lett rosszul Jázmin! Nem szabad, főleg nem napokig. Steffi kaptam licopodium d12-őt, amit addig kell adnom míg ki nem ürül belőle az édeskömény, ez kb. 4 nap. 3szor1-et. Szegényke még mindig szenved és pukizik nagyokat. :( előleTiszta hülye vagyok, pedig már nem is fájt a pocija. Steffi ha iszol édesköményt nagyon gyorsan hagyd abba!!! Tuti ez a baj. 4 nap és kiürül belőle, addig colocinthis és licopodium.

Durca

Gyönyörűek vagytok, de tényleg!!!

Kép
gyorgyi33

Marcsi!
Tök jó a vonalzód!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Marcsi!
Hát tényleg minden baba más! Most arra 'gyúrunk', hogy átaludja az éjszakát, bár már az is nagy segítség tőle, hogy nem kell órákon át altatni!!! Képzeld Martin mostanában napközben is egész jól alszogat! Délelőtt alszik 1x olyan 1-1,5 órát, aztán délután van, hogy 3-at is! De két 'nagy' alvása tutti, hogy van, délelőtt 10 és du. 2óra körül!
Tök jó az új vonalzód!

Györgyi!
Erről a licopodiumról már hallottam. Az is baj, ha a Laktoherb tejserkentőjét iszom?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok! Még mindig itt mulatok! :lol: De UPC átkötve... az is valami.

Steffi, nagy gratula Martinnak, ügyes, hogy így alszik. :D
Györgyi, jegyzem az édeskömény teát, mármint írom a tiltólistára. :wink:
Marcsi, Kolos új vonalzója nagyon édi. Nem tudom miért, de ez a dzsungel-hangulat eluralkodott rajtam teljesen ezalatt a 9 hónap alatt. Beninek lesz zsiráfja, zsiráfos-elefántos stb ágyneműje, és még ezer hasonló apróság.

Erre a bébimacira nincs semmi hatással. Nem mintha szeretnék rá hatni. Majd meglátjuk. Ja, semmi fájás, meg nyákdugó, meg magzatvízszivárgás. Semmi. Holnap ctg. :roll:
vbea

Köszi lányok! Másik topikban láttam a vonalzót és annyira édes figurák vannak rajta!

Steffi! Az nagyon jó, ha napközben folyamatosan ennyit alszik Martin! Bár képzeld most Kolos is már több, mint 1 órája alszik kint az erkélyen! Hátha rájön Ő is, hogy mennyire jó dolog aludni. De nem elégedetlenkedem, mert már az is szuper, hogy éjjel ilyen jól alszik.
Pont ma mondtam apának is, hogy a következő gyerkőcöt az ágyban kell "csinálni", mert biztos azért nem szeret Kolos elaludni, mert nem ott "készült" :oops: :lol:

Laktoherbet én is ittam eleinte, de sokmindenkitől hallottam, hogy az is okozhat hasfájást a babáknak, ha érzékeny rá.
Aztán rájöttem, hogy felesleges ilyen tejserkentő izéket vedelnem, mikor anélkül is van tejcim...koppkoppkopp! Sőt mostanában, hogy éjjel nem szoptatok a reggeli szopi után még simán le tudok fejni 150 milliket és rakom is a fagyasztóba, hátha jól jön még.

Eni! Benedeknek biztosan nagyon jó odabent, bár emlélszem, hogy már ilyenkor Én is nagyon tűkön ültem. Én a magzatvíz elfolyásának estéjén egy hatalmasat sétáltam apával este és aznap éjjel elfolyt....tutira biztos vagyok benne, hogy a séta segített :roll:
Ezen a dzsungel hangulaton jót nevettem!!!! Nálunk katicabogár-hangulat az uralkodó :D

Ancsa, Valentina?! Veletek mizujs?

Lassan Gabbóék is jönnek már haza, igaz?
marcsim

Marcsi!
Hát igen tényleg tök jó, hogy így alszik, de ez is csak pár napja van így, de azért nem elégedetlenkedem :D
Martin viszont az erkélyen nem hajlandó aludni, hiába rakom ki babakocsiba! Hétvégén is voltunk a corába, beraktam babakocsiba, hogy majd végigalszik, frászt! Végig cirkuszolt, aztán mikor toltam ki a kijáraton akkor bealudt... :?
Mi ágyban csináltuk, lehet azért jött be? Hát nem tudom. De akkor ő csakis az erkélyen foganhatott :lol: :lol: Bocsi, nem akartam indiszkrét lenni :oops: :lol: Egyébként napközben nem nagyon tud aludni a kiságyban max félórákat viszont kinnt a kanapén tök jót alszik!

Eni!
Hát igen, ilyenkor már elég szar... Én ilyenkor már kezdtem befordulni :? De te ne tedd! :wink: Örülj neki,hogy minden jól mükődik, jól érzi magát odabennt, soha többet nem lesz ilyen jó dolga!!!!! Egyébként is most már bármikor bármi történhet! Voltatok Szamosban?
Nálunk minden macis :lol:

Gabiék holnap mennek haza ugyi? Reméljük jelentkezik majd!!

Ancsa se jött szerintem ő is babázik! Tőle majd meg szeretném kérdezni, hogy csinálta az üvegre a micimacit meg fülest! Vagy tudja valaki esetleg??!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! A digitális hőmérőnk dobozán az áll, hogy ha hónaljban mérem, akkor 35,2 és 36,7 között normális a hőmérséklet, ha popsiban, akkor 36,2 és 37,7 között. Ezt el kell hinni??? Mert ha igen, akkor ez ezt jelenti, hogy nem is fél fokot kell esetünkben levonni, hanem egyet. És akkor, ha Lénának 37,9 volt, akkor az éppen hogy csak hőemelkedés... Van ötletetek? Köszi!

Marcsi! Tényleg tök jó a vonalzó!

Eni! Nyugi, majd csak kijön Beni onnan bentről! Szerdától havazás! :lol: :lol:

Ancsa és a többi pocakos???

Lénánál most próbálom kialakítani azt a napirendet, hogy kb másfél-2 óra után leteszem aludni, általában bejön. Egyszerre kb max 1 órát alszik, kivéve, ha a hasunkon van, mert akkor akár 2-őt is, vagy még többet. De azért ez egyre kevesebbszer van. És 3x alszik napközben.

Most vitte el az öcsém sétálni, én kúrálom magam. Az ex/leendő(??) barátnőjével jött... :shock:

Úgyhogy kihasználom a nyugit, és pihenek, meg ebédelek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: