A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
hát ez oké, csak örökké felemlegetik, hogy Zsoló mindkét testvére lakott ott kb fél évig az épitkezésük alatt, és hogy most mi jövünk.... És mit mondanánk nekik, hogy miért megyünk albérletbe, amikor náluk ingyen lakhatnánk?? Ráadásul persze Zsoló is erre a megoldásra hajlik, nemcsak az anyagiak miatt, hanem mert igy lenne segitségem ketteskével..... csakhát ez nem ilyen egyszerü, engem 2 nap alatt kikészit a beszolásaival.....és nekem kellene reggeltöl estig hallgatnom, ö elhuz dolgozni.... :?
fibi

Zsanci a H-ban :( megint vérzett, bement és most ottfogták. Még ő se tudja, mikor engedik ki, egyelőre injekciókat kap, hogy ne görcsöljön. A kis Mersével szerencsére minden rendben. Levi pedig otthon a srácokat gyógyítgatja...

votiv 8)
votiv

OFF:
a Moricz körtér 18 (OTP) hova/melyik részre esik pontosan?? (holnap be kell mennem, mielött Pannát meglátogatjuk :) )
fibi

Fibi, a McDo-val szemben lévő Bartók Béla úti sarok, ahol régen a 7-es buszok megállója volt.
votiv

Jaaaaaj, szegény ZSanci :cry: :cry: :cry: remélem, semmi baj nem lesz......
fibi

Zsánának sok sok ++++++++++++++++++++ :( :( :( r :( eméljük semmi baj nem lesz

Votiv,
cikked nagyon tetszett :) a képzavarokon én is kiakadok olykor, ha véletlen belefutok valamelyik műsorba.
Isti édes lehetett a lovon :D jó hogy nem pottyant le :)

Ruzi,
jobbulást neked! megértem, a helyzeted, itt is mindenki beteg... Füles vezeti a listát, hónaljban mért 39,5-tel én követem 39,1-el, Apa pedig a harmadik 38,6-tal... :(
utálatos vírusok... :(

Rájli,
nem vezetek nyilvántartást, ilyen fejem van.... :oops: :D

no megyek gyógyulni....

Macsek
macskanyu

jaj, Zsanci :( :( :( sok ++++++++++++++++++++++++++

Votiv :) Cikked sztem is szupi :wink:

Macs :) Bulást Nektek!!!!

Fibi :) Én tökéletesen megértelek és tudom hogy nehéz helyzet, és "nem"-et mondani a legnehezebb dolgok egyike... :roll: de ha az önvédelem úgy kívánja, akkor meg kell tenni! márpedig annak nincs jó vége, ha kikészítenek 2 nap alatt... az nem segítség :( remélem sikerül találni más megoldást!!!
denizsa

Eszternek semmi baja,
ZSANCINAK ++++++++++++++++++++
Rájli,
hüjje stréber :D

Kamilla, gyönyörű.

Minden lázasnak jobbulást!
Rohanok, később bővebben.
neet
neet

Sziasztok!

Basszus, az előbb írtam egy csomót, de rossz gombot nyomtam meg és kezdhetem elölről. :evil:
Szóval nagyon köszönjük a gratulációkat és megírom a szüléssztorimat is, tényleg nem lesz hosszú :lol: (gyakorlatilag másfél óráról kell regélnem).
A szülésről csak jó emlékeim vannak, de az utána következő kórházazás már taccsra tett. Tudtam, hogy utálni fogom, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire... :cry: És ha Andival nem beszélek, akkor én hülye még ott lennék egy napot.
De biztos a hormonok is közrejátszanak, mert most is azon parázok, hogy ez az első nap egyedül (hármasban) a babával és mi van, ha valamit nem jól csinálok vagy akármi. Most is pl. fürdetni kéne, de még sose csináltam és ugyebár a kórházban másképp csinálják. :shock:
Aztán meg idáig azon aggódtam, hogy nem lesz tejem, erre ma reggelre megérkezett, de Tündi nem túl gyakorlott szopizó (amíg nem volt, addig ugye hülye lett volna szopizni) és mostanra annyira be vannak durranva a melleim, hogy fájnak. Kell ezzel valamit csinálni? Vagy ébresszem fel a gyereket, hogy szopjon már? :shock:
Egyelőre ennyi, majd rakok fel képet, de most megoldom ezt a fürdetési projectet...

Kép
Kép
tinu

Ez hülye ez a ticker! :shock: Mit számolt? Uff, le kell cserélnem.
Ja és még annyit, hogy Andi kislánya hihetetlenül szép és nekem pedig minden tiszteletem mindkettejüknek ezért a szülésért-születésért! De biztos majd elmeséli a többit.
tinu

Most is ugyanúgy állítottam be, de hát nem így kell?

Kép
Kép
tinu

Szia Tinu! mégegyszer gratula nektek :D kíváncsian várom a szüléssztorit, még ha rövid is :D és a kórházról is mesélj, mi nem tetszett?
És mindent jól fogsz csinálni, ne aggódj! Nekem a fiam előtt SOHA nem is volt gyerek a kezemben, képzeld én hogy fostam :lol: de a babák szerencsére ilyen picin még nagyon türelmesek a szüleikkel :lol: aztán mire elkezdenek trükközni, már kiképződik a személyzet :D
és bármi van, mi is segítünk ám!
Szuper klassz, hogy megjött a tejecskéd! :D Sajna ez már önmagában is picit fájdalmas az első napokban. Gyakran tapintsd át a cicidet, hogy nem csomós-e, nehogy begyulladjon. Egyébként fejni még sztem nem kell, és ne is ébreszd fel emiatt az alvó kisdedet. De ha úgy érzed, nagyon feszül, kemény, esetleg csomósdik, akkor inkább meleg zuhany alatt vagy meleg borogatás után masszírozd át és fejjél ki belőle. Nekem ilyenkor sokat segített a szoptatós olaj is, attól átpuhult és megkönnyebbülten csordogált a cici. Ha szopi előtt is egy kis meleg borogatást teszel/meleg vizet engedsz a cicire, könnyebben folyik majd a tej, ezzel segítesz Tündének is.
Ő meg majd szuperul belejön a cicizésbe, meg fogod látni. Csak arra figyelj, hogy jól kapja be a bimbót, és jól támaszd meg a kis fejét, az arca lehetőleg a testével egyirányba nézzen (ne legyen elfordítva a nyaka), pont a cicivel szembe, így tud a leghatékonyabban és legkönnyebben szopizni.
Fürdetés is sikerülni fog, sőt, imádni fogjátok! :D
Képet várjuk :D

votiv 8)
votiv

Deni,
persze, igazad van, meg is kell tanulnom nemet mondani.

Tinu,
dejo hogy már otthon vagytok :D
mesélj majd részletesen a szülésröl, korházi élményekröl, kiváncsian várjuk!!
ha feszül a cici, és nem tudja a baba rendesen bekapni, segithet, ha szopi elött egy picit meginditod a tejet mellszivoval, hogy puhuljon. többiek majd biztos mondanak még okosabbat, hirtelen ez jutott eszembe :) ja, és én nem ébreszteném fel....
Fürdetéssel boldogultál, ugye? hamar bele lehet jönni, ne parázz, az a lényeg, hogy a baba felé nyugalmat sugározz!!!! :D tudom, hogy könnyü mondani :wink:

Macs, Ruzi,
jobbulást Nektek is!!++++
fibi

Tinu,
persze, Votiv jol beszél, meleg zuhany a legjobb a cicinek!! :) ezt elfeledtem a nagy sietségben.
fibi

Zsanci jobban van, azt irja, jott tett neki a nyugi. csak hiányoznak neki a srácai....

És felhivott Molnár Gabi, hogy elsején találkozhatunk, dejoooo, már várom nagyon :D :D Olyan kedves, igy ismeretlenül is megkérdezte, hogy jol vagyok e, minden rendben van e :)

Votiv,
köszi az OTP-s infot :)
fibi

Zsancinak! ++++++++++++++++++++++++

Hát lányok ma nagyon rám jár a rúd. Nem igazán javulok, úgyhogy lehet, hogy holnap mennem kell a dokihoz, aki ad majd gyógyszert nehogy tüdőgyulladást kapjak. :( És akkor nem tudom, hogy mi lesz, mert Bendi irtóra hisztizni fog, ha nem kap cicit és amúgy is betegen, nem tudom, hogy fogom bírni és mit csinálok vele és akkor a tanulásról már ne is beszéljünk. És akkor még szegénykém el is esett és fáj a lába, sántít, valószínűleg megrándult neki. Így méginkább cicizni akarna majd ááááááááááááá, remélem semmi komoly baja nem lett, most alszik, de félek, hogy éjszakára fog bedagadni neki meg fájni és és és nem tudom mi lesz még itt. :evil:

Tinu

Mikor beindult a tejem nekem is eléggé feszült meg fájt és én is zuhany alatt melegvízzel próbálkoztam, meg kicsit kézzel kinyomkodni belőle, és ez segített, és csak az első nap volt ilyen kellemetlenség, utána már nem.

Macs

Áúúúúúúúúúúú jobbulást az egész családnak!

Manóka

Neked is bulást. Nem igaz, hogy ezek a hülye bacik, meg vírusok mindenkit szivatnak! :evil:

Den

Igen, az én kis bútormegmászóm, mindig ilyeneket csinál, eddig szerencsések voltunk, mert semmi baleset nem történt, erre tessék ma csak a sima szaladgálásból mi lett. :(

ruz
ruzicsky

Tinu :) Jaj de szupi, hogy már otthon! :D Én is gratulálok még1x és nagyon várom a szüléssztorit és a kórházi beszámolót! Fürdetés miatt ne aggódj, bele fogtok jönni, persze az első napok ilyenek :) A csajok jól elmondták a melegzuhanyt és a masszírozást, meg az előfejést. Bevallom én fejtem, amikor már nagyon feszült és fájt a mellem. (Még a kórházban fejtem először, mert annyira kemény volt, hogy fiam nem tudott rácuppanni. Később meg ha úgy alakult, hogy nagyot aludt vagy éjjel arra ébredtem, hogy csillagokat látok, akkor irány a fejés. De egyébként nem szívtam, hogy mielőbb beálljon a kereslet-kínálat.) Felébreszteni meg sztem nem kell a babát, majd beáll a rendszer. A képet is nagyon várom! :D

Fibi :) De jó, hogy M.G. ilyen szimpi már telefonon is :D Köszi az infot Zsanciról is! Meddig marad bent?

Ruz :) Kitartást Nektek és sok ++++++! Szegény Bendi lábának bulást! Igazad van, olyan gyorsan megvan a baj és nem kell sok hozzá :( :(
denizsa

Szia Tinu!
Mégegyszer gratula! Súlyt ugyan nem tudok, de biztosan nem vészesen pici a baba. 3 kiló felett már nem kell ébresztgetni (és ha nem is sárga), ha téged zavar, fejj ki egy kicsit és nem fog úgy feszülni), de ha baba jóllakottan alszik, tényleg nem kell ezzel zaklatni.

Jövőhét közepétől jön a tél állítólag, de ez nem biztos, mert meteorológusok mondták be. :twisted: Állítólag -10 és hó és .. aki frontérzékeny, annak +++
neet
neet

Votiv,
Szereti, csak nem ül rajtuk sokáig. 3 hete egy dolgot csinálunk - méghozzá én találtam ki és olyan jó ötletnek tűnt. Akkor. Autós újságból vágunk ki autókat és kiragasztja őket. Én csak ülök, ő rámutat egy kocsira, elmagyarázza mit kell tennem, majd felragasztja a zsákmányt mondjuk a fürdő ajtajára ... Három hete ez megy. Reggel ez az első szava és ugye nálunk a reggel az 5-6 óra...

Recca,
Az elektromosakat én se ismerem - a digitálisra gondoltam. Jaj, már alig várom, hogy a fiam lektorálja műszaki jellegű szövegeimet - ő már most jobban össze tud illeszteni egy ikeás fiókot, mint én. (Egy barátunk megtanította neki.) Gondolom elektromos nincs is...

Ruz,
Nagyon drukkolok az el nem kapás terén. Azért erre jó esély van - főleg, hogy szoptatod.
Peti amikor bárányhimlős lett aznap éjjel tepert le engem a calici vírus (azt hiszem így írják). Teljesen ki voltam, hogy a legyengült szervezete biztos elkapja, sőt már meg is történhetett és olyan lesz a lakás, mint vmi vírusos amerikai thriller kezdő képsora, ahol sorra dőlnek ki az emberek, mindenhonnan sóhajok szállnak fel és jönnek a szkafanderbe öltözött virulógusok (ha így hívják őket). Nem kapta el, pedig az a vírus aztán terjed (legalábbis úgy olvastam talán a HVG-ben, mint megbízható orvosi szaklapban).
Biztos van olyan antibiotikum, amivel lehet szoptatni... ezt meg a Kismamában olvastam, mint másik megbízható orvosi szaklapban...

Rylie,
Non stop tévézés nekem is durva élmény tud lenni ... Klasszak a fotók!!!

Fibi,
Mi laktunk a szüleimnél - nagyon-nagyon jól sült el (sok-sok segítség, tele hűtő, pár hónapos gyerek mellett esti koncertek..). De velük könnyű és hát velünk is. Viszont elköltözni is olyan, de olyan jó volt - sose lett volna részünk ebben az élményben, ha nem lakunk együtt.
Persze mi előre tudtuk, hogy túl rosszul nem járhatunk, ahogy látom nálatok más a helyzet.
És sose add fel a lakás projektet - én is terhesen árultam. Nagyon hamar jött egy fiatal pár, megnézték jó párszor, mindenben megegyeztünk és kitűztük a szerződés aláírásának napját ügyvédnél. Ha nem telefonálok rájuk mehettem volna nagy pocakkal az ügyvédhez potyára, mert állítólag összevesztek. Aztán eladtuk másnak. Az összes ismerősöm (még ketten) jártak hasonlóan. Biztosnak tűnő vevő, megszüntetik a további hirdetést, elküldik az érdeklődőket, aztán hol kirúgják a vevőt a mh-éről, hol összevesznek, hol meg egyszerűen eltűnnek. Viszont azóta ők is eladták a lakásukat!!!!

Tinu,
Sok boldogságot még egyszer!!!
Votiv olyan jól leírta, mint egy szakkönyvben. Aztán a jó tartás tényleg fontos, én egyszer nem figyeltem oda és éjszaka lazán vettem - ki is sebesedett a mellem. Persze ez nem nagy tragédia (igazán nem ijesztgetni akartalak), csak hát fájt pár napig.

Én egyébként nem éreztem, amikor beindul a tejtermelés. Gondolom azért, mert Peti nagyon sokszor szopott. És én volt, hogy felébresztettem, de második fiamnál semmiképp nem teszem.

Biztos többen megköveztek de én nem fürdettem Petit minden nap. És bizony most sem. Igény szerinti fürdetés megy nálunk. Sose értettem, hogy egy tiszta lakásban tartott, naponta többször a piszkos helyeken megtisztogatott tök tiszta gyereket minek áztassak minden nap a klóros vízben... Persze mondják, hogy a rutin, de Petinek annyi rutin élménye volt, hogy ez már nem számított.
De azért csak fürösztgesd - azt hiszem a hozzáállásommal nem vagyok túl népszerű. És talán a Baba Magazinban olvastam, hogy a jól tartott csecsemő ismérve a napi fürdetés... (Igazából a fiamnak volt egy olyan korszaka, amikor nem szeretett fürödni - alig bírtam beimádkozni a kádba és ott is sírt. Na, ekkor volt, hogy megritkítottam az alkalmakat.

Zsancinak nagyon drukkolok, hogy hamar hazamehessenek...

Móni
Kép
Kép
monisa

Tinu :) De jó, hogy már írtál is :) Pancsika eleinte úgyis csak egy kis vizes simogatás, ne aggódj miatta! Cicibedurranás az bizony kellemetlen, ha nem tudsz épp zuhanyozni, akkor melegvizes borogatás rövid ideig is tud segíteni - nekem a kórházban ez bejött. Babácska meg ügyesen eszeget majd - ha már szopizott, akkor menni fog - nagyon drukkolok!

Manóka! Én is kívánok nagyon boldogot!!

Macs,Ruz,Manóka, Zsanci gyógyuljatok!!!

Háromnapi kendőben alvással és némi köhögéssel, taknyolással egybefűzve megszültünk egy újabb recét, de jön még egy, közben nekem most ezerrel kéne melózni, mert hirtelen 4 :!: megrendelésem lett, de se fonal, se üres idő nincs nagyon. Imádom a csemegémet, mondtam már? :lol:

indianyo

Fibi :) Hű, ne hagyd magad beugrasztani ebbe az anyós-após projektbe! Hát én is tudnáék mesélni, nincs az a segítség, ami megérné, ha közben meg görcsben a gyomrod....

Móni :) Dominó csak azrét fürdik minden nap, mert imádja a vizet és enélkül nem tudna elaludni rendesen. De vegyszermentes vízben történik - ha nem így lenne, én se erőltetném a naponta pancsolást.

indianyo

Ruzy!
drukkolok neked!
nekem is olyan a digi hőmérőm, de néha kicsit kevesebbet mér, mint a hónaljas (nekem).

Véda Emesének sok boldogságot kívánok az életben :)

Rylie!
nálunk is megy néha a tévé (éjjel-nappal sose :), de érdekes, hogy Lencsém nem bámulja. néha mondom, hogy "nézd, mese!", de nézi, mondja, hogy maci, aztán tovább megy.
fotók édesek!

Zuzi, Manóka!
nálunk Lencse általában azt mondja, hogy PPPPŰŰŰŰŰ, ha bekakilt, de néha azt is, hogy pisi. viszont most belekakilt (életében másodszor ) a kádba, és sajnos nem láttam, és közben a fogkeféjét nyomkodta a vízbe, majd a szájába ://////

Recca!
volt valami húzó alkalmatosságod a matrachoz?

Votiv!
drukkolunk Zsánának!

Fibi!
hogy őszinte legyek, én nem az anyósoméknak mondanék nemet, hanem a férjemnek. megmondanám, hogy én nem akarom és rendezze le velük ő. persze ehhez lé kell, mert ha nincs az embernek, nincs miből albécit fizetni. ha építkeznék, és minden fillér számítana, pár hónapot kibírnék anyóséknál (max.2-3-at), mármint a helyedben. a saját helyemben többet is, mert rendesek. :)

Tinu!
de jó, hogy máris jelentkeztél. nekem a bedurrant melleken sokat segített a masszázs. nem tudtam hogyan kell, mígnem a kórházban megmutatták. kb. két ujjamat a bedurrant területve téve nyomni kezdtem a csomot, körbe mozgatva. de nem emeltem fel az ujjamat, szóval nem körbe "simogatás", hanem körbe szétmasszírozás volt. és végig mentem az egész mellen. utána meleg vizes zuhany. muszáj volt, mert nekem már ment fel a lázam. Lencsém meg nem tudott szopni (nem is akart), úgyhogy még fejővel rádolgoztam, fejtem, mint a gép.
ja, és első napokban folyton úgy kezdtem a bejegyzésemet, hogy HELP. :) nem hogy fürdetni, de mást sem tudtam.

Móni!
mikor tök egyedül voltam a babával (férjem elutazott), akkor volt, hogy én is kihagytam 1-1 napot, mert nem bírtam fizikailag. ő is utált fürdeni. de nem sokáig. :) viszont, ha most hirtelen elálmosodik, akkor van, hogy néha nem fürdik, hanem már alszik is. havonta 1-2 alkalom. semmi baja eddig :)

ancsipancsi

Moni,
szüleimmel még lehet hogy laknék, az más, mert anyumnak simán megmondom, ha nem tetszik valami.
Én sem fürdettem Bálintot mindennap, mert sirt miatta. Aztán ahogy megszerette, szinte mindennapossá vált. most meg már imád pancsolni, öntögetni.

Indi,
4 megrendelés, ejha :D recéhez gratula :D

Deni,
nem tudja, mikor engedik haza. csak reméli, hogy mielöbb.
fibi

Indi!
Móni is a klóros vízre gondolt, mint vegyszerre. mondjuk nem tudom, hogy egy bababőrnek hogy használ az ivóvíz klórossága a bőrön, de tény, hogy az uszodai klórozás engem eléggé megvisel. persze ott sokkal durvább a szitu.
kötésmegrendeléseid lettek?
ancsipancsi

Sziasztok!

Ledobott ez a szar és most írom másodszorra, így csak rövid tudok lenni! :evil: :evil: :evil:

Tinu, Andi!

Nagy-nagy gratula! Nagyon sok boldogságot és sok tejecskét kívánok nektek!:)

Zsanci!

Mielőbbi jobbulást és hazamenetelt!:(

Den!

Látom Ti is betegen! Gyógyulgassatok!:( Kitartást Neked!

Fibi!

Olvastam, hogy nem jött össze a mostani vevővel sem az üzlet! Azért ne keseredj el! Előbb-utóbb össze kell jönnie! Erről az ingadologról egyébként tudnék én is mesélni! Nem valami Táltosoktól jött a pasi? :wink: :( Nekem velük volt tapasztalatom!

Mi megvagyunk! Timivel hétfőn elkezdtük a bölcsit, péntekre le is betegedtünk! Az összes gyerek orra folyik a csoportban, a csoport másik fele meg a hányás-hasmenés vírus miatt van otthon! Úgyhogy csak abban reménykedem, hogy nem kaptuk be azt is a torokgyuszi mellé! Ma 5X volt Timinek széklete, meglátjuk holnapra mi lesz belőle!:(
Azért megtartottuk Timi szülinapját, de most nem volt nagy banzáj! Nem is bánom!:)
Egyébként nagyon büszke vagyok rá, mert csütörtökön már fél-fél órákra kijöttem a csoportból és ugyanúgy játszott tovább, nem sírt csak kicsit hiányolt és nagyon tetszik neki a gyerektársaság!:)

Még 1 gyors kérdés!

Ért közületek valaki társasházak könyveléséhez? Vagy tudtok valakit, aki ezzel foglalkozik és nem horror összegeket kér érte?
Fontos lenne! Köszönöm a segítséget!

Jók legyeket!
Puszi
ILdi
ildi76

Ancsi,
a férjemnek már megmondtam, hogy hosszu távra semmiképp sem megyek! ugyanezt gondolom, mint Te, hogy max 2 honap, annyit talán kibirok, és annyi idöre biztos nehezebb pl albit is találni.
fibi

LESZ HOLNAP DÉLUTÁN MOM-BAN TALI??????? LEHET, HOGY BENÉZNÉNK, ARRA LESZ DOLGUNK!!!!!!!!!

Tinu!!!
Gratula mégegyszer! Ha a szülés ilyen gyorsan ment, akkor a többivel sem lesz gond!!!!!
Kisherczeg miatt egyre inkább aggódom. ugye nincs baj velük? Végül minden rendben volt, ugye???

Rylie!
Üdv itthon!!! Milyen nagy lányod van!!!! :D

Manóka!
Boldog névnapot!!!!!! :D

ÉS MINDEN BETEGNEK JOBBULÁST! HIHETETLEN, HOGY ENNYI BETEG VAN :cry:

Ruz!
Örülök, hogy sikerült felvidítanom a topicot a porszívós sztoriaimmal, de képzelheted, mennyire nem volt nevethetnékem, amikor valamelyik éjjel is ezt ordította a kiságyban :twisted: :roll: :lol: biztos azzal álmodott...

Fibi!
Akkor holnap várunk Titeket!

Indi!
Fogakhoz kitartást!
zuzmo1

Kamillának utólag is NAGYON NAGYON BOLDOGAT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(édes még mindig... s én mindig ezt is írom :lol: )

Tinu! nagy nagy gratula , s isten hozta a csajodat! :lol: :lol: :lol:

Szia Véda Emese! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Recca :) hát ez a matracos történet ledöntött a lábamról! Ilyenkor mindig elszégyellem magam - a fenébe, én még egy babakocsival is milyen nehezen indulok neki. Hát jó sokat tanulok tőled!

Votiv :) Isti elalvása a pacákon olyan, mint egy film, csúcs ez a kisfiú! Tényleg, jó, hogy nem esett le :)

Akkor holnap ti milyen klasszat taliztok a MOM-ban!

Zsánának nincs valamire szüksége? Merse fiú jól megdolgoztatja az egész családot...

indianyo

Ja, és hogy holnap se kelljen dínót nézni (Neet :)) 22.15 Viasat 3 Veszedelmes viszonyok - a klasszikus változat szerelmetes John Malkovich-csal

indianyo

Zuzmó: Andiék nagyon jól vannak. A kis Véda nyomja ezerrel a szopit még az előtejes időszakban is. Végül nem lett császár és nem is lett semmi gond. Csak Andi alfele kissé szétszabdalódott - elmondása szerint. De igazán részletesen én sem tudom, mert az a huszoniksz óra vajúdás (és a kitolás is hosszú volt) szerintem annál hosszabb történet lehetett, mint amiről beszélni tudtunk. Remélem, majd ő is megírja.
Most megyek masszni, meg kicsit fejek is, mert így biztos nem tudok aludni.
A fürdetés a férjemnek nagyon stresszes volt - hogy miért kínozzuk azt a gyereket. :shock: De majd holnap a védőnéni biztos kiokít. Valamit pacsmagoltunk, aztán annyi.
Holnap megpróbálom megírni a kórházi és szülési élményeimet, amíg frissek. Aztán biztos a dolgos hétköznapok elhalványítják.
De mindenesetre nagyon nagy élmény ez a gyerekszülés és maga az "eredmény". :D

Kép
Kép
tinu

Ildi,
Timinek nagyon boldog szülinapot!!
Bölcsihez gratula, betegséghez kitartást!+++
Nem tudom, honnan jött a pasas. Táltosok, nem semmi :lol:

Zuz,
okés, megyünk :D
fibi

Sziasztok,

Ma nem nagyon volt időm visszaolvasgatni tüzetesen, ezért inkább csak egy dolgot írok:

Isten hozta Véda Emesét :) Sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok.
Én is remélem, hogy semmi baj nincs Velük.

Tegnap egész nap küzdöttünk, mert valamiért nem fogadta el a cicit Máté. Volt valakinél ilyen, hogy fogzás idején - én erre tudok csak gondolni - nem akart enni a baba?

És hát akkor kezdem :P :
Öt hónappal ezelőtt ilyenkor éppen mélyen aludtam itthon a nagy adag bogyók után, melyet szülésznéni írt elő nékünk. Aztááááán....
fél tizenegykor elment a magzatvíz és egy újabb eszmecsere után indultunk a kórházba, ahol is a vizsgálat szerint szűk két ujjnyi volt a méhszáj, és rögtön nst-n végeztem ............

Most el aludni, nagyon fáradt vagyok, meg aztán gyúrni kell a nagy hajnali eseményre :lol:

Jó éjszakát mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

Szegény Andi, akkor hasonlo szülése lehetett, mint nekem :( nemcsak a nevünk ugyanaz....
fibi

Indikém!
Te csak ne szégyeld magad! Recca extrém sportot űz :lol: És a taliról senki nem nyilatkozik, úgyhogy nagyon klassz lesz :? :lol:

Tinu!
Akkor megnyugodtam. Még egy sorstárs. Igaz Fibi???? Szegény Andi, azért remélem, sikerül feldolgoznia és elfogadnia, hogy nem volt könnyű! És szuper, hogy a szopival ilyen jól állnak!
Élményeidre kiváncsi vagyok! Téányleg érdemes mielőbb megírni, mert később már másként látja kicsit az ember. És kivéncsi vagyok, milyen okosságokat ( :?: ) mond a védőnő :wink:
zuzmo1

Zuz :) Votiv írta itt valamelyik nap, hogy fél 4-kor ott lesz és várja Lindit. - Ha most hülyeségre emlékszem, akkor bocs midnen érintettől :)

Rylie :) csodajó képek! Majd a szülinapról egy kicsit még írjál!

Timi :) hű, akkor nálatok most volt szülinap? Boldogságosat Timinek!!!!!

indianyo

Zuz,
igaz. sajnos ugy hangzik :? még a soknapos tulhordás is egyezik...
fibi

Ildi!

Timinek boldog szülinapot! És izgis lehet a bölcsikezdés!

Indi!
Akkor nem csak mi leszünk... :D
zuzmo1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a homeós tippeket, megnézem majd a gazdagrétit.

Nálunk is nagy az izgalom, mert tesóm is mindenórás, ma le is járt a terminus, kíváncsi vagyok, mikor jön a kislány (Urbán Mártánál fog szülni ő is) már várom, a csajt Borka Emesének fogják hívni :D

Vot,
kamillából Ábelnek a 15-ös jó, vagy túl erős?

Tinu,
tök jó, hogy máris jelentkeztél és csak nyugi ;) szüléssztorira meg kíváncsi vagyok!

Ildi,
Timinek boldog szülit!

holnapi tali nekünk nem jó, de ha szerveződik déli régióba vagy máskorra momba, az jó, csak pont a holnap nem
:?

Indi,
gratula a megrendelésekhez! :D

próbálta valamelyikőtök a Sleep&Play nevű pamperses csodapelust? katasztrófa.... de akinek bejön, szívesen adnék egy majdnem teljes maxi méretűt

Kép

Kép

:D
szrekuc

és írjatok, ha tudtok vmit Zsánáról, nagyon remélem, hogy jól van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szrekuc

nem, Emese Borkának - mindig felcserélem :lol:
szrekuc

[quote="indianyo"]J írta:indianyo Veszedelmes viszonyok

A legjobb film, amit valaha is láttam. Jó nagy összeget adtam a DVD-ért, csak hogy meglegyen. Ha nem néztem még meg 10x, egyszer sem. J.M. hatalmasat alakít.

Timinek boldog szülinapot!

Vica!
nekünk is - mikor fogzott - nem fogadta el a kaját. (mai napig is így van)

Szrekuc!
nekem bejött a szlíp & pléj. neked mi volt vele a gondod???

SAJNOS MA NEM TUDUNK MENNI A MOM PARKBA, DE AZÉRT JÓ TALIZÁST NEKTEK!

ancsipancsi

Sziasztok!

Bakker, 9-re pontosan be kellett vna érnünk az egyetemre, Ábel eddig mindennap 6-f7-kor kelt - ma bezzeg még mostis nyomja :shock: :shock: :?
no jó, kicsit féltem bemenni - ezt próbálja meg nekem most orvosolni épp a gyerek? :wink: :lol:

Ancsi,
mindig a combjánál folyt ki belőle; nem hiszem h mindig rosszul adtam vna rá, főleg, hogy a Liberóval nincs baj
már annyira vékony a cucc, hogy semmi tartása és ezért nem illeszkedik meg semmi (csak kíváncsiságból próbáltam ki, igazából már Pampers-szel is bajunk szokott lenni, de az azért testesebb a sl&pl-nél)

lehet h felébredt a bébi - végülis egy órás késés még belefér... :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Valaki eltudná küldeni nekem Zsána tel.számát pü-ben?
Köszi :!:

petergabi

Hajrá Szrek:) Már ha vizsga van.

indianyo

Sziasztok,
Mióta nem voltam mennyi minden történt!!!!!

Tinu, Andi sok sok boldogságot a babákhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Hétfő délutáni MOMozók! De jó nektek, hogy talizni jöttök ide, én + dolgozni :)

Indi,
A 3. recét mi is várjuk, tegnap éjjel veszedelmes üvöltések voltak, hogy a nappali 12 órás nyűgésről már ne is beszéljünk :? a Panadol segített elaludni, de gáz. Mondták, hogy a felsők ilyenek, az alsó kettőt észre sem vettük.

Szrek,
Nekünk csak a Sleep and Play jön be éjszakára, minden mást átpisil.

Fibi,
a házeladás nem könnyű manapság, ne veszítsd el az optimizmusod! sikerülni fog :) ++

Zsan,
nagyon sok++++++ a kórházban jó kezekben vagy, biztos segítenek!

Ünnepelteknek boldogságot, vizsgázóknak drukkhegyek!

Most pedig dolgoznom kell. :)
Pááá pááá és szép napot!

Kép
akata

Gabi :) telszám msn ment

indianyo

Szrek!
szívesen átveszem tőled a Sleep & Playt, nekünk legalábbis eddig nem volt vele gondunk.
ancsipancsi

Sziasztok!

Tinu! Gratula Tündéhez!

Andi! Gratula Védához!

Kamillának, Timinek boldog szülinapot!

Zuzi! Elvileg fél 4-től van tali a Mom-ban. Én biztosan ott leszek,mert az uh-n hamar végzek és 5-kor van időpontom a szülésznőhöz ott a Momban. Elvileg jön Votiv is, Ancsi látom már nem. Én a legalsó szinten fogok kapuccsínót iszogatni (remélem nem egyedül).

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi: nemtod véletlenül, hogy hányig van nyitva a skála???

Macs: micsoda memória!!! :)

Vica: kissé elbizonytalanítottál, hogy Máté már egy éves lenne??? :oops: De aztán leesett, hogy az 5. hónapját töltötte idekinn :lol:

Zsan: ++++++++++++++++++++++++++++ jajajajjajaj Remélem nem lesz nagy gáz és mielőbb hazamehet!!

TIMINEK BOLGOD SZÜLINAPOT és

Ficánka VINCÉJÉNEK IS BOLDOG NÉNAPOT!!

Tinu: no para, nem lehet elrontani ezeket a csöppségeket - sokkal strapabíróbbak, mint gondolnád ;)
Születéssztorit várjuk!

Indi és Kata: grat. a recéhez!

Szülinap: csináltam finom Kamillának való tortát ami bár küllemre nem volt olyan szép, ellenben simán annyit ehetett belőle amennyit akart! A tűzijáték nagyon tetszett neki rajta, meg a gyertya is. Nagy szemekkel nézte :) Aztán persze az ajándékokkal mászkált fel-alá. Kapott: egy pici babát, mert még nem volt neki, egy mini pianínót ami szerencsére nem túl hangos, és egy fa abakuszt. Lényegében ennyi. Akartam lufikat fújni neki, de ez valahogy elmaradt...De azért teszek fel majd képet, ha letöltöm végre..

Rylie
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: