Anna, a dokinéni szerint lehet a mensi elött pozitiv a teszt....nem kell arra gondolj, hogy a szervezeted kidobta a picit!!!! Csak arra gondolj, hogy hamarosan jön valaki, aki nagyon ügyesen megtapad, és minden rendben lesz
Az ilyen pé-s tesztekhez nem értek, de őszintén bevallva, nem is igazán akarok.... már a hőmérőzéstől is kezd undororm lenni....
Én azt ajánlom, hogy mostantól kezdve, minden másnap kapd el apát, és akkor nem kell számolgass
Itthon nincs tesztem, tehát, ha hétfőn veszek, akkor kedden reggel tesztelek. De már nem reménykedek.... ma reggel elcsábitottam apát, mert a 10-ik napon vagyok
Tulajdonképpen agyalhatnék napokig azon, hogy mitől volt pozitiv a teszt a mensi után 2 nappal, és miért fáj majdnem minden nap a fejem, de inkább nem teszem. Úgy látszik, nem szabad teszteljek addig, amig nem vagyok legalább a 20 DPO-n, mensi nélkül....
Eszter, tényleg annyira más vagy - csak úgy sugárzik belőled a szeretet és a béke
Ági, annyira jó tudni, hogy már jelzett a kicsikéd
Erzsike, ne félj, te is tudni fogod, hogy mikor mozdult meg a pici
Meri, remélem nagyon jól telt a buli!!! - én benne vagyok, hogy 25-én tesztelj
Krisztinka, remélem nagyon jól érzed magad!! - ki tudja, talán kézzelfogható eredménye is lesz a kiruccanásnak
Éva! Légy szives, ne keseredj el, és meg ne forduljon az agyadban itthagyni minket! Nagyon-nagyon-nagy szükségünk van Rád!!!!! Ha másért nem, de ezért mindenképp gyere - a drukkolást pedig mi megoldjuk
Little, megkaptam a képeket, és válaszoltam is rá
Titi, annyira jó, hogy ilyen ügyes vagy ebben a hónapban a csábitásban
Köszi Asiye, hogy irtál
Gigi, már nagyon várok egy +++++ tesztet tőled!!! Most már te és Meri menthetnétek meg, hogy Eszter ne maradjon egyedüli januári Miss-es!!!!
Andi, Viki – remélem nem tűntetek el végleg, és még jösztök hozzánk!
Tényleg olyan sokan lettünk, hogy nagyon nehéz mindenkinek irni
Puszilok mindenkit!