Végre beértelek Benneteket! Nem mondom, hogy mindent elolvastam szórul szóra, de azért nagyjából képben vagyok!
VÉDA EMESÉNEK és ANYUKÁJÁNAK és APUKÁJÁNAK NAGY NAGY GRATULA!! Sok tejcit és sima alvásokat kívánok
Zsanci: +++++++++++++++++ remélem Merse addig-addig forgólódik mig odébb nem tolja azt a lepényt az útból!
Deni: milyen egy szemérmes a Te babócád??!! De igy legalább izgi a helyzet
MINDENKINEK köszönjük a jókívánságokat!!!!
Macs te milyen nyilvántartást végzel, hogy perce pontosan tudtad, hogy mikor jött Kamillka??

Én bevallom fele ennyire se tudom, ki mikor született, ha esetleg a frimél kezdőlapján rajta lenne ez is
Votiv: Lili Róza nagyon szép név! Isti a zsoké
Fibi: ház

kiakadtam rajta rendesen!!

Az ilyenek meg meg is érdemlik, hogy sokszor fizessenek ki 25e pízt!
Zanza: sajnálom, hogy igy alakult az életetek, de szuper, hogy Te ilyen bátor csaj vagy és felvállaltad a döntést! Sokan élnek megszokásból, boldogtalanul egy rossz házasságban...
A gyerekek meg nem hülyék, szerintem Rékának is jobb ez igy, majd idővel hozzászokik az új szituhoz! ++++ nektek
Lindi: TYŰ mindjárt jön Barni!!!
Ancsi: Ne legyen lelkifurdid ha néha elpattan benned azideg, ettől egy csöppet sem vagy rossz anya!! Szerintem Lencsi csak teszteli a tűrőképességedet!
Ruzi és minden beteg: GYÓGYULJATOK!++++++++++++++++
Vizsgákra drukk-drukk
Neet: neked is megvan az az írásbeli, no para!
Barbi: a kettes is jó jegy
Indi: Pécsen láttam egy annyira édes fa játéktűzhelyet, falábosokkal meg minden - rögtön te jutottál eszembe! Egy baja volt 15e píz volt ez

Gratula a beinduló biznichez!
Johi: a papírpingpong az még mindig a netbio miatt van??? Vagy újabb biznic?
Zuz: Bazsós porszívós sztorin jót
Vica: romatnikus embered van - az ilyen pasik kihalás szélén állnak szerintem..
Curse: ne izgulj a tejci miatt! De a többiek már mondottak neked mindent!
Jucus: skarlát - JUJ!
Én már le se merem írni, hogy megint milyen mákos voltam a vizsgákkon: 5 vizsgából 1 négyes a többi ötös lett

de ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni - én mindig is ilyen mázlista voltam, hogy pl ha 10 tételből csak egyet tudtam, akkor biztos azt az egyet húztam ki

nagyon szerettek emiatt mindig is a csoptársak
Viszont alig vártam már, hogy hazajöjjünk!!! Túl sok volt ez nekem anyósékból, ahol persze megint volt egy kis problem a kajáltatás miatt! Amiatt meg már nem is szóltam, hgoy náluk a nap 24órájában non stop megy a TV és hát Kamilla feszt azt bámulta

Közben sogórnőméknél is hasonló lett a szitu, mint Zanzáéknál csak épp ott szerencsére nem volt még babó

sogórnőm hazaköltözött és lélekápoló voltam - vittem shoppingolni
Kamilla egyszerre növeszt 3 fogat, mikor milyen ütemben.
És elkezdtük a nagy prodzsektet: éjszakai cicimegvonás és saját ágyban való alvás egész éjjel! Hm. Rosszabbra számítottam - nem üvölti végig a fél éjszakát! És már csak 1x kel hajnalban. Sajna Apa nem mindig tartja be a szabályt és pl ma is az ágyunkban landolt a ded
Eldugulok mostmá tényleg.
Remélem senkit se hagytam ki a szórásból...
MIKOR ÉS HOL LESZEN TALÁLKA??? ( a város déli felén?)
Rylie és nagylányKamilla