A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

[b]Csajok! Sára baba megszületett 20.30-kor!!! Gabbó belevaló csajszi![/b]

GRATULÁLOK, Gabbó, és repülök, amint kell, nemsokára. :wink:
vbea

3550 gramm és MINDEN RENDBEN! :D
vbea

Már meg is született?? Wow! Ez igen! Gratulálok nekik, kérünk képeket!!!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok és reagálok a dolgokra, csak előbb:

NAGY-NAGY DRUKK GABBÓNAK!!!

Barimami, Lilluska, Cancan nagyon jók a képek!

Látom jól kibeszéltétek a Szamos témát!

Merci! Mi is Ausztriába megyünk, ráadásul gondolkodtunk a Muraun, de aztán más lett. Pályaszállásunk lesz, adnak mindent a babához, és szerintem ott sem lesz gond a füstmentes Hütte!

Ancsa! A könyv címe tényleg Aludj jól, gyermekem! És én sem találtam meg a Libri honlapján, nekem az öcsém kölcsönözte ki egy Szabó Ervinből. Én végül nem egészen úgy csinálom, ahogy a könyv írta, hanem ott maradok mellette, de szerintem így is nagy előrelépés, hogy az ágyában alszik el és nem 10-20 perc hurcolgatás után. Az elmúlt 3 éjjel úgy nézett ki, hogy 9 körül letettük a hátára, pont 45 perc múlva felébredt, sírt, akkor átfordítottuk a hasára, és kb 5 perc alatt visszaaludt, egészen reggel 8ig! Ma rögtön a hátára tettük, kiváncsi vagyok így is felébred-e?

Marcsi! Örülök, hogy ilyen jól sikerül az alvás! Jót röhögtem ezen a videón!

Saara! Ugyan már minden infót megkaptál szerintem, de én is Tóth doktornál szültem, és szintén csak ajánlani tudom! Nekem az elején voltak mindenféle paráim, amiket barátnőktől hallottam, és ő olyan jó higgadt, mindig megnyugtatott! És én szívesen választottam volna a feleségét Léna orvosának, ha nem lenne olyan nagyon messze.

Látogatás: nekem nagyon bejött, hogy nem jöhettek be a szobába, hármunk közül valaki majdnem mindig szoptatott, vagy aludt, vagy akármi... Én két nagyon jófej csajt fogtam ki, együtt röhögtünk, vigasztaltuk egymást, ha kellett, stb. Azt, hogy legközelebb mennék-e alapítványiba Léna miatt, még nem döntöttem el, de egyelőre inkább a nem felé hajlok, de az még messzebb van.

Cancan! Akkor mégiscsak „igazi” baba Beni! Remélem a mai éjszaka jobb lesz!

Barnama! Üdv újra itt, remélem hamarosan lesz neted! Már neked sincs sok hátra!

Látom megint előjött az anyós téma! :evil:

Durca! Örülök, hogy elkezdett enni és hízni Boróka! És ne hagyd magad, ha ki akarnak rúgni csak a napok miatt! De ha meg tényleg mennetek kell, én jókat hallottam a Bethesdáról! Közeledik a kórházak vége, drukkolok nektek!

Léna sajnos nem gyógyul, kap Panadolt, és így is egész nap volt kis hőemelkedése, estére megint 37,9 lett... :cry: De szerencsére a hangulatán nem látszik, de holnap reggel asszem megint hívom a dokit... :(

Na, most bepótoltam a lemaradásomat!
Szép álmokat mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gratulálok Gabbónak és Sárababának! És igen, kérünk képeket! Jajj, úgy irigykedem, elkezdtem nosztalgiázni, pedig nem is olyan régen voltam én is a szülőszobán.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, én itt 5 percenként a telefonomat figyelem, hogy jött-e sms Gabitól, erre mit olvasok itt?????? Ez hogy jött így össze?

ISTEN HOZOTT KICSILÁNY EME NAGYVILÁGBAN! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK FINOM TEJCSIT! SOK BOLDOGSÁGOT A CSALÁDNAK!
Gabi, nagyon ügyi voltál! :lol:

Eniiiiiii, nem kaptál kedvet? :D :D

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsofizsofi!

Csak eyg erdekesseg:
engem is zsofinak hivnak es en is a Kutvolgyiben szultem mindket manomat es kisebbiket, a lanykamat is lenanak hivjak, csak o mar 16 honapos.Erdekes, nem?
S a fiam 3 eves, MAte, a 3. baba pedig maj. vegen szuletik Vida doktornal!

Szep estet!
sofia

SOK BOLDOGSÁGOT AZ ÚJDONSÜLT MAMÁNAK, SÁRÁNAK ÉS PERSZE A BÜSZKE PAPÁNAK! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

GABINAK ÉS KICSI SÁRINAK SZERETETTEL:Egyszer volt, hol nem volt egy gyermek,aki megszületni készült.
Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:
"azt beszélik, holnap leküldesz a földre, de hogy fogok ott élni, hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?"
Isten azt válaszolt:
"a sok angyal közül kiválasztottam neked egyet, várni fog téged és vigyázni fog rád"
"de" - mondta a gyermek "itt a Menyországban nem csinálok mást, csak énekelek és mosolygok, erre van szükségem, hogy boldog lehessek!"
Isten így szólt:
"az angyalod minden nap fog énekelni neked és érezni fogod az angyalod szeretetét és boldog leszel"
"és"- mondta a gyermek,
"hogyan fogom megérteni az embereket, ha nem értem a nyelvüket?"
"az könnyű" - mondta Isten
"az angyalod meg fogja tanítani neked a legszebb és legédesebb szavakat amiket valaha is hallani fogsz és az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni"
a gyermek felnézett Istenre és így szólt:
"és mit fogok tenni, ha veled akarok beszélni?"
Isten rámosolygott a gyermekre és azt mondta:
"az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni."
a gyermek azt mondta:
"úgy hallottam a földön rossz emberek vannak, ki fog engem megvédeni?"
Isten megölelte a gyermeket és azt mondta:
"az angyalod óvni fog téged, akkor is, ha az az élete kockáztatásával jár!"
a gyermek szomorúan nézett és így szólt:
"de mindig szomorú leszek, mert nem láthatlak téged"
Isten megölelte a gyermeket
"az angyalod mindig beszélni fog neked rólam és meg fogja mutatni, hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár én mindig melletted leszek"
Ekkor nagy békesség volt a Menyben, de már hallani lehetett a földi hangokat. A gyermek sietve megkérdezte:
"Istenem, ha most mennem kell, kérlek áruld el nekem az angyalom nevét..."
Isten így válaszolt:
"az angyalod neve nem fontos... egyszerűen csak így fogod hívni: ANYA"

Heni

Kép

Kép
cancan

Én is irigykedem.... :oops: :oops: :oops:
Megtaláltam Cserháti Zsuzsa: Édes kisfiam c. dalszövegét és most itt bőgök, mint egy marha.....
Csajok, ez már mindig így lesz? Még mindig a hormonok lennének?
Nem gáz ez?????
Mentem aludni - remélem az édes kisfiam :P is ezt fogja tenni éjszaka....

Heni

Kép

Kép
cancan

Jajj, Heni! Már így is sírok...

Képzeljétek szülőszobát nézek, apa leszedte nekem, még szülés előtt megnéztem párat, és most nézem a többit, teljesen más szülés után nézni!!!!

Na megyek nézem a kövit, még benézek, hátha lesz kép Sári babáról.
Tényleg Eni honnan az info??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabbó nagyon nagy gratula neked és Sárának!!!!! Jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok!!!! Várjuk a képet!!!

Kép
ildi35

Sofia!

Ez tényleg tök érdekes, és ha még azt is elárulom, hogy ha Léna fiú lett volna, akkor Máténak hívnák, akkor elég sok az egyezés, nem?

És a harmadik fiú lesz, vagy lány? Tudjátok már, hogy hogy fogják hívni?

Gyere gyakrabban!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi! Akkor bőgjünk együtt:

1. Itt vagy velem, mint egy új remény,
Az éjszakát felváltja a fény.
Csak egy perce élsz, nézlek boldogan,
Úgy vártam rád, édes kisfiam.
2. A régi vágy újra szárnyra kél,
Míg dalt susog kinn az esti szél.
Minden bánatom eltunt nyomtalan.
Mosolyogj rám, édes kisfiam!
3. Egy rózsakert hinti árnyait,
Nincs fontosabb, mint az álmaid.
Még egy szót se tudsz, mégis annyian
Hisznek neked, édes kisfiam.
4. Tudom, mindenütt így van ez a nagyvilágon,
Ha egy kisgyerek megszületik.
Mert a kisgyerek egyszer felno,
S talán sikerül, hogy a könnyeket nevetéssé,
A gyulöletet szeretetté,
És az ellenségeket barátokká változtassa.
5. Ezt érzem én, ahogy nézek rád:
Más lesz a Föld, más lesz a világ.
||: Sírnod sose kell, élsz majd gondtalan,
Boldog leszel, édes kisfiam. :||

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:57-kor.
Vendég

De jó, De jó!!!

Gabbóka!! Nagyon ügyes vagy! Büszkék vagyunk rád, és GRATULÁLUNK!!!!

Nagyon, nagyon sok egészséget, boldogságot és sok, sok és még több szeretet kívánok az egész négy tagúra bővült családnak!!!

sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Heniii! Olyan vagy! Kimentettem a szöveget és sírok továbbra is!
Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mindenkinek szép jóóó reggelt!!!

Gabbó
Nagy-nagy gratula Nektek, ügyik vagytok nagyon!!

Steffi, Cancan
Borzasztóak vagytok, most én is itt bőgök, mint egy gyerek!! :cry: :D Szerintem nálam ez nem a hormonok, hanem a "már mindig így lesz" kategória!

Durca
Akkor remélhetőleg már nincs sok hátra, kitartás!

Györgyi
Dani 110-160 gramm között szokott enni, de 120 a leggyakoribb! Cumisüveget simán használtam már az elejétől, mert ő nagyon jól szopott, nem féltem tőle, hogy ez neki bezavarna! Teát meg hasfájásra adok neki, amúgy nem adnék! Plusz amikor kevés a tejem, fejek szopi után és azt is cumiból adom neki! De annak ellenére, hogy pici a baba, nem hiszem, hogy ne tudná megkülönböztetni, hogy melyiket, hogy kell szívni! Plusz az összes szakkönyv azt írja, hogy játszócumit se adjunk llegalább 4 hetes korig, mivel az is bezavarhat! Hát mi már 5 naposan odaadtuk neki, mert láttuk, hogy erre van szüksége, hogy megnyugodjon és így is lett!

Ancsa
A képen az én vagyok, húgom nincs, csak nővérem van, aki 27 éves, én meg 24 leszek áprilisban! :lol:

Játszószőnyeg
Györgyin kivül már nem tudom ki kérdezte, de én Danit pár napja raktam rá először és IMÁDJA! :D Kaja, büfi, pelusozás és utána szőnyeg min 20 percre! nagyon cuki rajta, a kezével himbálja a cuccokat és nagyokat örömködik! Szerintem amikor már látod, hogy nézelődik és kézzel is kalimpál rendesen, mehet a menet!! (Györgyi, remélem összes kérdésedre válaszoltam :wink: Ha valamit kihagytam, írj!)

Anyós-téma
Steffi, fogadd mély együttérzésem!!!! igaz, az én anyósom se piskóta, pl. meg volt róla győződve, mielőtt eljött volna hozzánk, hogy mi csinálunk valamit rosszul, azért nem alszik a gyerek napközben és nem a hasfájás miatt. Így amikor először eljött, akkor meg is próbálta letenni a Danit büfi után, aminek az lett a vége, hogy 10 perc múlva visszatért a nappaliba karján egy ordító gyerekkel! Miért gondolja, hogy ő jobban ismeri a Danit telefonon keresztül, mint mi? :? De hozzáteszem, hogy nagyon segítőkész, jószándékú és 4 hétig nem jöttek fel megnézni (igaz, vidékiek).
Ja, és hozzátenném, hogy férjemnek van a világon a legrendesebb anyósa, de tényleg, nem viccelek! Anya egy tündér, csak akkor jön, ha hívjuk, akkor bármit szivesen megcsinál, minden papírmunkát elintézett Danival kapcs. (ügyvéd), tényleg, nekem ő az etalon!! Most jól kidicsekedtem magam, hoy milyen szupermamim van nekem! :D :D

A képeken minden baba nagyon édike!
Szamos szerintem se rossz, bár én is a Daubnerra esküszöm (ami egyébként 5 percre van tőlünk gyalog, lehet irigykedni :D )

Viharos éjjel nekünk nagyon rossz volt, Dani fél 3tól nem volt hajlandó aludni, reggel 8ig kb 1 órát aludtam onnantól összesen! Persze végül bevettem magam mellé az ágyba, ahol ő tök jót szundizott, én meg minden moccanására felébredtem és ezért nem tudtam aludni....no comment... :?
DE:
A legnagyobb hírem: Dani ma éjjel 6 órát aludt (fél 11től fél 5ig!!!)!!! :D És szopi után még egy teljes órát lenyomott, aztán kis nyöszi után még egyet!! Rég éreztem magam ilyen kipihentnek!
(Arról már nem is beszélve, hogy tegnap elfutottam a kozmetikus barátnőmhöz bő egy órára, aki annnnyira jól megmasszírozott, plusz végre megszabadultam a lábamon uralkodó dzsungeltől :D )

Szép napot mindenkinek!

Barbi

KépKép
barimami

Sziasztok!!

Képtelen vagyok visszaolvasni!

Gabbóka!
Nagyon gratulálok, kislányodnak sok boldogságot, egészséget, szeretetet kívánok az élethez, és persze nektek is sok örömet!!

Durca!!
Neked, nektek csak sok erőt és kitartást tudok kívánni! Mindig rácsodálkozom a kitartásodra. Azt hiszem, mi mindannyian példát vehetünk rólatok! NAgyon drukkolunk, hogy a kis Boróka minél előbb rendbe jöjjön!

Lányok, ne haragudjatok, nem tudok visszaolvasni! Mi jól vagyunk. Akartam képet feltenni, de eltűntek a gépről, ahogy feltöltöttem őket. Persze a fényképezőről meg már letöröltem őket. :twisted:

Jövő héten elutazunk! Házassági évfordulónk lesz! :D Az első! :oops:

Mindenkinek millió puszi!
Finishelőknek gyors, könnyű, meghitt szülést kívánok!!

Dóri

Kép
nagydora

Szisztok!!
Gabboka!!!!!!! Gratula nagyon.. Képet kérek éniénis..

Canacan, Steffi.. Ne tegyétek velem.. soha nem voltam érzelgős.. mindig Anyán nevettem, mikor egy hülye film, vagy egy ballagás meg tudta ríkatni.. A húgomék pl. a ballagásukon az Máté Péter Elmegyek c. nótáját énekelték, és előre arra blazíroztak, hogy a

Elmegyek, elmegyek, milyen úton indulok, még nem tudom.
Elhagyom otthonom, még a jóbarátoktól sem búcsúzom.

résznél az anyukák zokogni fognak.. éés bejött nekik :? No mi akkor még röhögtünk rajta.. De akkor velem mi lesz, ha már egy versen itthon elnyálkásodnak a szemeim.. :shock: bakker.. ki fognak rötyögni a gyerekeim!! :shock:

Megyek is.. hagymát pucolni.. :D az abszolút álca.. :lol: :lol:
Puszi

Ja. Többiek?? Merre vagytok?

satuk

[color=orange]GABBÓ! NAGY GRATULA[/color], ügyes voltál és milyen rövid idő alaltt kibújt a kicsilány. Hétfőn délelőtt CTG-re megyek és benézek hozzád ha tudok!!!!

Barnama!
Mi egy napra vagyunk kiírva ! Homeos ügyekben találtam a neten egy csomó ajánlást, igazából Ördögh doktor (Jászberényi Kh) homeos szülésvezetését használják a legtöbben, a Kútvölgyiben is ezt ajánlják, de pl nekem Gabika azt mondta ő nem szeret előre szedetni semmit, csaka vajúdás kezdetekor, de ezt ők adják helyben, teljes homeos gyógyszertáruk van, Keszegh Évi is használja ezekez. Ő a szülésznőd igaz?

Szilvi24
Próba szekerce, mi az a mindjárt? Sztem bmikor felkérhetsz bkit, aki még elvállal. A Tanfolyam sem életbevágó, elmondanak mindent a szobatársak a Kórház Lista fontos, hogy mit vigyél be, a többit elég helyben megtudnod, de képbe hozunk mi is ha akarod.

Steffi, Eni, Ildi
Sztem ez anyós/anya téma mostanában nagyon nehéz, és játszón hallom a csajokat, hogy még saját anyukájuk is ritkán segít (kivéve ha nagyon közel lakik). Sztem elég későn szülünk mostanában és idősek a szüleink, nekem anyukám meghalt, csak anyósom van, de rajta is érzem hogy fáradt, nyugdíjas, de hetenete még 2 napot dolgozik, így is a kis pénzecskéjéből elhalmoz minket mindennel (kivéve a szeretetet), de sosem leszünk ettől barátnők.
Amikor az elején elkezdett nálunk rögtön érkezéskor papírtörlővel portörölni, rakosgatni, rögtön viccesen helyretettem, megmondtam neki, hogy azért jön hogy az unokájával (az egyetlen nőnemű lemenőjével) foglalkozzon, mást nem csinálhat! Azóta max mosogatni engedem ebéd után, és én sem hívom magamtól. Ő azért felhív mostanság és végül is kedvesek vagyunk egymáshoz, az meg hogy mit gondol nem érdekel. Mindezidáig azt mondta (nem nekem persze) hogy nem tud Olicskával mit kezdeni, mert neki 2 fia és eddig 3 fiú unokája van. A kórházban Oli születésekor azt mondta, nem tudja, hogyan kell tisztába tenni egy kislányt (VEZETŐ ÓVÓNŐ VOLT SZOLNOKON!!!). A férjem is belátja milyen hűvös nő az anyja, szóval mi azért egyetértünk. Ő segíti, és sokat jár hozzá, ha arra jár (fehérvári)többször nyaralni is vittük, de ezt be is fejeztük. Tavaly nyáron Balcsin (hasamban Bebével, Olicskával egyedül (apa csak esténként jött le) hányingerek között vergődtem, és azt mondta azért nem csinál reggelit, mert nem nyúl be a közös hűtőbe, azért nem főz mert nekünk úgysem ízlik. Röhej, hiszen azokkal a baráti családokkal voltunk egy parti házban, akiket régóta jól ismer, akikkel már többször nyaralt ő is. Szóval még őt is ki kellett szolgálnom. Ez volt az utsó, inkább bébiszittert viszek ezentúl nyaralni, síelni. Nem megy le lifttel a házból, mert nem tudja hogyan kell megnyomni a gombot és még sorolhatnám. Ez már nem az ő világa, fáradt, lusta megtanulni bmit! „Karban rázogatni egy csecsemőt és dudorászni”, ennyi és kifújt. Szóval én nem szorgalmazom a találkozásokat!!!! Most azért már el van Olicskával, mert már meg lehet vele bezsélni mindent. Havi max 1 találkozás, ő
ennyit igényel, pedig Olicska minden nap emlegetni, ez azért nagyon szar!!!!

Steffi
Még valami én a bátyámmal vagyok hasonlóan. Ő egyedül neveli a 10 éves kislányát (4 évesen került hozzá) Azóta és most is nagyon sokat segítettem neki, fizikailag, lelkileg, és anyagilag is. Mivel nekünk nincs senkink (a húgom, akiről írtam már mostoha hugi csak), apu, anyu meghalt, már az a nagymama is, aki nevelt minket, szóval csak ketten vagyunk egymásnak, Misi nem bírta elviselni hogy támogatom a bátyámat, mert szerinte egy férfinek el kell tudni tartania magát. (igazából megelőlegeztem a bátyámnak a tavaly megkapott örökségünk ráeső részét). A férjem csak az anyagi részt látta. Tudod minden szakképzettség nélkül dolgozni, oviba vinni egy kislányt, 4 re érte menni, lakást fenntartani egy addig nagyon szabados világot élt pasinak nem egyszerű! Nagyon sokat veszekedtünk a férjemmel, és egyszer a sarkamra álltam és megmondtam ezt mind neki: Tudnia kell hogy életem végéig támogatni fogom a bátyámat, ha tudom (olyan helyzetben voltam akkor hogy tudtam, ma már nem igényli) és ne akarja hogy válasszak, mert a bátyámat fogom választani és nem azért mert nem szeretem őt, hanem azért mert nem tehetek mást! Azóta érzi hogy jól van ez így. Hozzáteszem hogy anyósom és apósom elvált (23 évig éltek együtt, ebből 20-at gyűlölték egymást) és lelkileg annyira sérült két fiút sikerült nevelniük, hogy azok szintén évente egyszer látják egymást és fogalmuk nincs arról mi az a testvéri szeretet! Szóval állj a sarkadra, mond meg mit a férjednek, mit szeretnél és anyóssal pedig finoman közölni kell, hogy ne hangoskodjon ha alszotok, stb…szóval a helyére tenni, lehet hogy ha viccel ütitek el megérti.

Cancan
De édes a fürdős kép, gyönyörűek!!!

Durca
De jó hírek, veled vagyunk és drukkolunk hogy mielőbb menjetek haza!!!!

Monacs
Az én legjobb barátnőmmel is ez a helyzet, de sztem azért mert nincs még gyereke (és férje sem) és egyre rosszabbul viseli, hogy nekünk már kettő lesz mindjárt. A társaságból is kilóg lassan, iagazi szingli lesz és nehezn viseli. Én most elnézem neki, őszintén így is akkor a vendégjárás nálunk mindig (csak még lássunk egyben …..) hogy nem tudom becsomagolni a kórházi táskámat!!!!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!
Csatlakozhatnék?:-)

2004.04.05.-én szültem a lányom Dr.Vida Gábornál. :)
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:58-kor.
Vendég

Andrea
Üdv a klubban! :wink: Sok Vida-rajongóval találkozhatsz itt, bár én Sipos dokinál szültem! Rakj fel képet magatokról, ha tudsz! Terveztek következő babát valamikor?

Valaki tudna segíteni?
Hogy lehet felrakni Avatar képet? Nem értem, az én photoshop programommal 10 KB-nál kisebb képet nem lehet előállítani! Ti hogy csináltatok 6 KB-os képet?

Satuk
Belekukkantottam a blogotokba, nagggyon jó!! És a kommentár nélküli kép...!! :lol: :lol: Isteni!!

KépKép
barimami

Na ennyire béna nem lehetek, még a kiemelés sem megy!
Vmi gáz van sztem mert a privik sem mennek át. És ötszázszor kell belépnem ,hoyg feltehessem az üzit!

Veronikusz!
Kétszer is elküldtem a privit, de amikor külön rákerestem a nevedre, azt írta nem talál. Küldd meg a mailcímed nekem (eszesmerci@freemail.hu) és újraküldöm a dokiról az infót.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Andrea: üdv. nálunk. Bővült a csapatunk! :lol:

Eniiiii: Egyben? vagy már a nővérpultban foglalod a helyed? :P
Ancsaboszi: nagyon közeleg a Te időd is.
Valentina: hajrá, hajrá! Ti Gabbóval egyidős terhesek voltatok?
Csajok ebből még lehet négyes , de minimum hármas party ha belehúztok!

Szerencsére jól aludtunk éjjel, visszaállt a rend. :lol:

Érzelgősség: Szerintem a gyerekeinek teszik ezt velünk. Én Szandi első anyáknapjára egybe gyomorral mentem - akkor már volt kis pocim Benussal - hogy biztos bőgni fogok. De amikor láttam, hogy a többi anyuka is ezt teszi, megnyugodtam. Szerintem is ez már így marad.....

Délután csavargunk, úgyhogy nem leszek.

Heni

Kép

Kép
cancan

Helló Mindenki!

Heni!
Jól megríkattunk mindenkit :lol: Ez van csajok, anyák vagyunk és nem akarok senkit elkeseríteni, de ez már MINDIG így lesz! :wink:

Andi!
Üdv itt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Ezer éve nem jártam erre, és milyen hírre jöttem...

Gabboka, nagyon gratulálok Nektek! Sok egészséget kívánok és persze rengeteg tejet!!! :D

Én is várom a képet meg a szülésről a beszámolót.

Cancan, köszi az infót a kapszuláról. Kipróbálom, hátha bejön.

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon tudok reagálni a hozzászólásokra, de reménytelen végigolvasni titeket.

Mi jól vagyunk, csak az éjszakai alvással vannak gondok, hajnalban min. kétszer felébred. :( Nem tudom, mit csináljak vele.

Teszek fel egy képet a kisasszonyról, hátha már nem is emlékeztek rá ;):

Kép

Puszi Mindenkinek!

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok Lányok!

Pocakosok még mindenki egyben? Senki nem követte az éjjel Gabit??

Heni, Steffi!! Jól megbőgettetek!!!

Andi, üdv. nálunk!! Garantáltan szuper csapatba csöppentél! Képet kaphatunk a gyerkőcről??

Mindenhol szürkeség van és esik az eső? Pfújj, de utálom!!!! Tengert akarok, napfényt és pálmafákat!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok!Köszi hogy "befogadtok" :lol:

Tennék fel képet,már "lekicsinyítettem"de még mdig nem jó!!! :(
Azt írja hogy túl magas,vagy mivan??:-(

Van vki itt aki kb.akkor szült mint Én?2004.04.05.?:-)
Vendég

A képek egyébként itt a fotóalbumban vannak,Wéber Boglárka Bonita név alatt:-)
Jó lenne ide is feltenni...próbálkozom,hátha:-)
Ki mikor szül a pocakosok közül és kinél?:-)
Vendég

Kép így sikerül csak feltennem...itt 2-éves volt,már nem mostani kép de imádom:-)
Vendég

Sziasztok!

Andi! Addig is, amíg a kérdezettek nem nyilatkoznak, valamelyik 250-es oldalon kell lennie egy táblázatnak, benne, hogy ki mikorra van kiírva, és kinek mikor született a porontya, ha van időd, keresd meg. (Vica szoka feltenni)

Gabbokanak nagyon nagy gratula!

anyós: nekem nincs :( Csak apósom van, aki nagyon szereti Benét, ő lett a kedvenc unokája, és ez csak annak köszönhető, hogy mi néha rábízzuk a gyereket. Mondjuk nem teljes lelki nyugalommal, mert néha tud inni a drága, de eddig nem volt gond, ha Bene ott volt, ő nem ivott. Sógoromék soha nem adták oda a gyerekeket, amíg kicsi voltak, nem is nagyon találkoztak, és most meg már nem tud mit kezdeni a nagyobb unokákkal.
Mondjuk nálunk az is segít, hogy közel lakunk hozzá. És így azt is lehet, hogy estére elhívjuk, mi meg el tudunk menni valahova. Örül is neki, ha segítséget kérünk. Nekem meg el kell fogadnom, hogy ha nála van Bene fél óránként megeteti, stb. Mindegy, ez a nagyapa dolga, hogy elrontsa :)
Nekem meg csak anyukám van, ő viszont még dolgozik, így elég kevés ideje és energiája van az unokára, pedig ő az egyetlen unoka még. Mostanában péntekenkén tátjött du, és játszott Benével, de most megint néhány péntek kimaradt.... Pedig én szeretném, ha legalább ez a 2 nagyszülő jó kapcsolatban lenne az unokájával.
Sajnos azonban mindkettővel úgy vagyok, hogy a gyerekkel legyenek nyugodtan, de nekem ne kelljen sokáig hallgatni a hülyeségeiket :)

mtunde

Lányok,hogy lehet ilyen "vonalzót"feltölteni?Mert Nekem nem megy...:-(
Vendég

Köszi Tünde...kicsit lassú lenne átböngészni,de majd nekifutok?Vonalzó ügyben tudnál segíteni?:-)
Vendég

Nekifutok!:-)
Vendég

Gratulálok Gabóka és köszöntelek a szárazföldön Sáribaba!!!! Sok boldogságot, egészséget és tejcit!!!!!

Durca nagyon jó hallani, hogy Boróka már eszeget szépen! Csak így tovább és mielőbbi gyógyulást, puszika!!!!

Andrea üdv a csapatban!

Csajok most olvastam a nőklapjában, hogy a szoptatás alatti hajhullásra is vannak homeos bogyók. Cantharis, carbo vegetalis vagy natrium muriaticum. Az hogy milyen arányban és hány szemet arról sajna nem ír, de hátha a patikusok tudják....

Barbi! De jó, nagyon ügyes Dani és reméljük ez csak már egyre több lesz...mármint az átaludt órák száma!!!!

Derül ki az idő, remélem így is marad!

Mindenkinek szép hétvégét!
marcsim

Szia Marcsim!
Tudnál segíteni hogy lehet "vonalzót"feltenni ide?:-)
Köszi
Vendég

[img][img]http://babafalva.hu/tickers/6u8.png[/img][/img]Már talán sikerült...?...?
Vendég

Sziasztok!
Gabbo nagyon gratulálok neked.

Kicsit irigykedem, mert Gabbó velem egyidős volt és ő már túl van mindenen.
MIKOR JÖVÖK MÁR ÉN! :?: :!:

Ma is nyügős vagyok. :cry:
Kép
valentina

Hahó csajok!

GABÓKA NAGY GRATULA SÁRÁHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ENI BABY!!Csak szólok,hogy ma 20-a van és nem engedem Benit a csajaim közelébe,ha már az első adandó alkalommal átver minket :D :D :D :D

STEFFI,CANCAN!!! Drágáim,csak írogassatok egymásnak-és nekünk- dalszövegeket,ha így könnyebb a sírás:-)) persze én a múltkor a Magyarország...(oláh ibi féle,illetve,amikor sok zenész énekli) című dalon bőgtem..ilyenek maradunk,jó sok sírós öregasszony fog itt egymásnak nótázgatni,úgy 70 év múlva,a gyerekeink meg,majd mondják: "jaj,anya,már megint az ötye klub rikkatott meg?"

MERCI!Köszönöm a drukkokat,és persze lenne mit tanulnom restvér szeretésből tőled..de erről majd máskor..

LILLUSKA! AKTUÁLIS MÉG,HA JÓL GONDOLOM: DOROTTYÁNAK BÓDOG SZÜLINAPOT!!!!!

sajnos a magyar kórházak már csak ilyenek.
nagy valószínűséggel a II.sz.gyerekklinikára megyünk vissza,a Bethesdában nincs sebészet..aztán szomorú,de lehet,hogy nem vezet onnan haza az út,hanem vissza a kardiológiai intézetbe a nagy műtétre kb.1 vagy 1,5 hó múlva,közben pedig megműtik a nyálkivezető csatornáját,ami el van dugulva.De továbbra is jó hír,hogy eszik,ma is evett 55 milit,de ma nem tudok többet bemenni hozzá,mert Mandulka szülibulija lesz..

akit kihagytam is sokszor puszilom!!!

durca

Kép

Kép
durca

Tünde!
egy hét alatt -3,3 úgyhogy már összesen -8,3 :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok Bőgös Csajszikáim :D !

Hát tegnap este elég szomorú dolog történt. Nagymamám elesett és combnyaktörése lett, úgyhogy éjjel megműtötték. Állítólag az állapotához képest jól van. Holnap tudunk csak bemenni hozzá, most beszéltem vele telefonon. Nem altatták a műtéthez, csak gerincbe kapott érzéstelenítőt, azt mondja brutál hangok voltak, ahogy furták-faragták :( .

Anyóstéma: JÖN MA ANYÓSOM EGY EGÉSZ HÓNAPRA :D :D :D !
Ezekben a percekben landol Ferihegyen.

Nagy-nagy gratula Gabbonak és a Sárinak!!!

Vbea-maca!
Te még egybe? Jól látom, hogy ma még nem jelentkeztél be? Bár ma költözködtök ugye?
Kedves barátnők helyett meg jönnek sokkal jobbak, igaz Durci :wink: ?

Monacs

Kép
Kép
monacs

Gabbó!!!!!!
GRATULÁLOK SÁRA SZÜLETÉSÉHEZ,ÉS MINDEN JÓT NEKTEK! NAGYON ÜGYI VOLTÁL!!

Durca!
Csodállak hogy ennyi erőd van!! Maradj ilyen!!!
Mandulának boldog szülinapot,ünnepeljétek,bizosan jót tesz a kicsi lelkének!!

Hát csajok,nem mondom szépek vagytok!!!Így megríkatni a bandát!!! :lol:

Monacs! Sajnálom a nagyit,mielőbbi jobbulást neki!

Na???? Ki követi Gabit?????? :wink:

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Durci!
Mandulának nagyon boldog születésnapot!!!!!
Az én Martinomat a közelükbe engeded??? Ő csak 5 napot húzott rá :lol:

Puszi, most ennyire futotta, totál ki vagyok purcanva

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja Orsi: nagyon édes!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok lányok,

Cancan,
épp vacsoráztam itt a gép előtt és ömlöttek a könnyeim... bele a salátába. ( mert én is fogyózom :( ) Ilyet tenni!!?? Azt hittem, csak az öregek sírnak mindenen de már én is :lol: :lol: :lol:

Gabbókának és Sárinak nagy szeretettel gratulálunk!!! Biztos voltam benne, hogy valaki bent köt ki, mert baromi nagy front volt ez. Ma én is ki voltam egész nap. Pedig ugye poci már sehol...vagyis csak a maradék...

Finishelők, kérjük a "következőt" :lol: :lol: :lol:

Durca,
mandulkának boldog születésnapot, örülök, hogy Boróka étvágya nőtt!!! Drukkolok továbbra is!

Monacs, gyógyulást a Nagymaminak!!!

Andi, üdvözlünk nálunk!

Barátnő: nekem is van olyan, aki fel sem hív, már 2 szer kerestem és itt áll a karácsonyi ajándéka is még. Végül elhasználom én...

Marcsim,
mindíg megcsodálom a kisfiad a vonalzón olyan édes.

Szép estét, várjuk a híreket!!!

Edina

Kép
hurcia

Veronikusz! Holnap kezdem!

Andrea! Amit feltettél, az jó, nos a profilodban, megadhatod az aláírásodat, és oda kell bemásolnod azt a BBphp kódot, amit a Lilipy adott neked. és akkor az mindig ott lesz, ha írsz nekünk.

Tünde

mtunde

Boldog szülinapot Mandula!!!!!

Andi! Azthiszem már elkéstem a segítséggel vonalzó ügyben:) Ügyes vagy!

Steffi! Miért vagy kipurcanva?

Hurcia! Köszi, aranyos vagy!!!! Te is tehetnél fel képeket Balázsról, már olyan régen láttuk!!!
marcsim

Andrea75
Üdv a csapatban, Olicska 2004 februárban született és én most várom az öcsikéjét! Ld lent vonalzók.

Monacs
Sajnos ez tipikus baleset a nagyiknál gyógyulást kívánunk neki és aztán le kell tiltani, mindenféle megerőltető mutatványról. Az én nagyim is a konyhaszekrény tetejét takarította egy sámlin állva 110 kilójával, és akkor esett le.

Csajok!
Én megmentettem magam, direkt nem olvastam el a verseket, dalokat, tudjátok én már a „Barátok közt”-ön is tudok sírni. Tiszta gáz!!!! Pedig milyen cikinek éreztem mikor a nagyijaim sírtak a hülye iskolai ünnepségeken!

A privik pedig nem mennek át. És az üzi felrakása is tök nehéz! Elfáradt a a rendszer vagy miujs? Nektek működik?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: