Sziasztok,
Mára virradó éjszakánk is az előzőhöz hasonlóan jól alakult. Aztán jött a csúnya köhögés reggel, szegény majd megfulladt, de felszakadt minden, ami éjszaka lerakódott. És a mai nap nagy meglepetése, hogy kétszer is elaludt magától a Picur
És ma szerettem volna almás rétest sütni és a réteslap penészes volt

, pedig jóval a lejárati idején belül tettem el a fagyóba. És már be volt keverve a fahéjas, reszelt alma. És végül kitaláltam, hogy sütök palacsintát és belekevertem a tésztájába az almát és és és nagyon finom lett. És elővettem a fahéjas körte lekvárt és mmmmmmm. Na jó, lelövöm magam.
Curse,
Infacol: próbáltuk, de én teljesen kiábrándultam belőle. Nem tudom, Te a büfizés miatt próbálnád-e, vagy hogy a szelek könnyebben kijöjjenek Adélból? Nálunk Máté kétszer kapott belőle és mind kétszer óriási bőgésbe fulladt a dolog, mert a sok apró levegőbuborék valóban összeállt egy naggyá, de nem jött ki….. Se itt, se ott. És bár azt írják benne, hogy több nap után hozza a kívánt hatást, hát én nem kínoztam a törpét. Ehelyett az Espumisan szuszpenziót próbáltuk, amely a böfizésben annyit nem segített, viszont a hasgörcsölés megszűnt, mert könnyedén kijött belőle minden gáz. A gyógyszerész azt mondta egyébként, hogy mindkettőnek ua a hatóanyaga, egyik esetben sem szívódik fel. Vagy Nektek bejött az Infacol? Mert amiatt, hogy nem szívódik fel, valóban sokáig használható, nem lehet hozzászokni.
Pü-t még nem kaptam, nem tudom, küldtél-e már?
És én is csak simán forró vízzel mostam le a játékokat (mármint amiket nem lehetett kifőzni, mosni), bár első gyerek, lehet, hogy nem vagyok elég gondos anya?????
És nekem a laktoherb nem nagyon jött be tejserkentőnek, helyette a Naturlandos Fitolac-ot próbáltam és az nagyon bejött… nekem. És nekem is volt ilyen kb ennyi idős lehetett Máté is. Sztem is egy növekedési fázishoz érkeztetek, és tényleg jobb lesz majd néhány nap múlva, és nekem is a sűrűbb cicire tétel segített.
Gabi,
Köszi
Manóka,
Köszi, és Beet Lilijének is jobbulást kívánok.
Votiv,
Babó
Isti
Deni,
Mármint hogy érted, ha eljutok Johiig? Nem lakom olyan messze Tőletek…

:):) És Hozzátok is elmegyünk, de nem hiszem, hogy egy nap két vendégséget tudnánk vállani, de az a lényeg, hogy Rátok is fogok gondolni, nem felejtem.
Moni,
Köszi
És én is feküdtem a humorodtól

, de tök jókat írsz, elgondolkodtató.
És Vera Te is jókat írsz, ezeket jó lenne mind megjegyezni és később emlékezni rá, amikor szükséges.
Recca,
Vagy még az is megoldás lehet, ha kifelé fordítás közben – ha éppen szabad az ember keze, márpedig séta közben ez valószínű – akkor tartani a lábát az általad írt módon. Vagy az nem olyan jó? Egyébként nem ül benne sokat. Badacsony óta pl abszolút nem volt benne, így remélem annyira nem károsítom Őt.
Kerttel kapcsolatban az érdekelne, hogy lehet vegyszerek nélkül szép és egészséges zöldséget termelni? Mert úgy emlékszem Te tudsz bio módon termelni.
Matrac:
http://www.materasso.hu/, mi is innen fogunk vásárolni valszeg. Bár nem tudom, Ti milyen jellegű matracokat kerestek?
Vica