Csak tudjam megint összeszedni a gondolataim!
Tegnap este többször benéztem még, csak egyszerűen nem is tudtam mit írni arra, ami történt Ildikóval. Én annyira, de annyira biztos voltam benne, hogy babája lesz! Rettenetesen meglepődtem a hírem! De Little, köszönet érte, hogy megírtad nekünk.
Ildikó, nem is tudom, mit írjak arra, ami történt Veled. Csak kitartást, és erőt tudok kívánni és küldeni az éteren keresztül. Rettenetesen nehéz időszak ez számodra, nem is tudom, hogy bírod. És tényleg jól teszed, hogy próbálod nem beleélni magad a babába, hiszen inkább pozitívan csalódj, mint fordítva. Nagyon sokat gondolod Rád, Veled vagyok, akárcsak a többiek!
Éva, jaj, már megijedtem! Tényleg itt akartál minket hagyni?! Milyen fura, hogy megfordult a fejedben! Ugyanis bennem is. A héten úgy voltam vele, hogy feladom. De most, hogy tudom, van pé-em, hiszem, hogy van remény. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel könnyebb így együtt átvészelni a nem sikerült ciklusokat, együtt áhítozni a babára, ami előbb vagy utóbb eljön hozzánk. Csak kinek később, kinek korábban. Hiszem, és tudom, hogy Neked is jönni fog, kérlek, tarsd ki Éva!
Mo, jaj de jó, hogy nem jött meg!!! Mikor fogsz tesztelni? Már olyan kíváncsi vagyok az eredményre!!!
Eszter, tényleg sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnsz! Örülök, hogy tele vagy energiával, de azért vigyázz magadra!
Ági, de jó, máris érezted a babát?! A 14. héten?! Tyűha! Ezután azért sokkal megnyugtatóbb időszak következik, hisz mindig fogod érezni a kis manót bentről, és fogod tudni, hogy jól érzi magát. De irigyellek!
Verzsike, nem emlékszem, válaszoltál a kérdésemre?! Arra vonatkozóan, hogy miért kell elköltöznetek a mostani lakásból? Megkérdezzem az ismerősöm, aki a Füredi úton adja ki a lakását számlásan? Lehet, hogy válaszoltál már rá, akkor ne haragudj kérlek!!!
Little, nagyon szép a görbéd, bizakodásra ad okot!!!
Anna, az tényleg egy csoda, amikor érzed a baba mozgását. Én a 16. héten éreztem először, de azt mondják, a második babával már hamarabb. Valószínűleg azért, mert már tudják a kismamák, mit kell érezniük. Én egy tárgyalás közben érzékeltem, olyan volt, mint belülről megcsipkedne valami/valaki. Fantasztikus érzés! Aztán persze már sokkal felismerhetőbb a picur mozgása!
A PG53, ahogy írtam is, sajnos többször adott nekem fals infót, de biztos vagyok benne, hogy közeleg a pé-ed. Szerintem használd reggel, este, hisz úgyis ingyen van. És az LH tesztet pedig csináld meg holnap. Ha nem látsz rajta még második csíkot, akkor ráérsz majd a következőt kedden megcsinálni. Ha látsz második vonalat, akkor pedig másnap csináld a következőt!
Ha megnézed a múltkor feltett LH tesztem, az nekem a hő leesése napján készült. A nagyon erős csíkos pedig akkor, mikor felment a hőm, vagyis 18-án. Azt írja a teszt, hogy akkor vagy a 2 legtermékenyebb napon, mikor az LH teszt teljesen pozitív eredményt ad. Tehát amikor a hőd eléri az alsó értéket, akkor kellene megkezdeni a próbálkozást! Mi akkor voltunk együtt, amikor felment a hőm, és az LH teszt erős pozitív eredményt adott!
Tudom, őrületes ez az agyba főbe tesztelgetés, de a kitartásod meglátod, meghozza majd az eredményét!
Remélem, sikerült újból teljesen összeszedni a gondolataim.