Sziasztok!
Ágik(Gira, Exi, Ági, meg aki nem jut eszembe...): Nagyon boldog névnapot!
Gira: Ismered azt a klasszikus viccet, hogy:
A gyermek már 5-6 éves, és meg sem szólal...
Vasárnap, ebédnél:
- Sótlan a leves- mondja a csemete
A kanalak megálltak a levegőben.
- Fiam! Te tudsz beszélni?
- Igen!
- És miért nem szólaltál meg eddig?
- Mert eddig soha nem volt sótlan a leves!
No, valahogy így jártatok Rékával ti is
Gratula. Innentől kezdve nincs megállás
Hova jártok baba-mama klubba?
Romy: Remélem hamar haza juttok, és nem lesz semmi komoly baj!!!!
Bibi: Grétinél is voltak kb. olyan idős korában mint Barninak ilyen éjszakai dorbézolásai. Elég ritkán szerencsére, aztán spontán elmúlt

Igazából mi sem tudtunk mit tenni ellene. Egyszer én, másszor apja ment át vele a másik szobába játszani. Mert aludni olyankor nem akart, muszáj volt kifárasztani. Nagyon bosszantó, tudom....Kitartás!
Kukázás: Dettó. Gréti mondjuk leginkább kipakolni szeretett a kukából. De ő csak addig amíg meg nem tanulta mondani, hogy kuka. Azóta rendeltetésszerűen használja, muszáj mindig valamit kidobatnunk vele, hogy kielégítsük kukázási ösztöneit
Cukros lötty: Nekem kifejezetten jól esett. Nem olyan gáz mint amennyire paráznak tőle a kismamák!
Zsuzsu: Én 1 éves kora után adtam Grétinek banánt. Sok helyen azt olvastam, hogy allergizál. Viszont a magokat nem szedem ki belőle így már
Málna, eper, kivi: Gréti még nem kapott ilyen aprómagvasokat. 2 éves koráig tuti nem is fog. Aztán meg majd látjuk.
És igen, van ahol ezt írják, van ahol azt és meg kell találni a saját utunkat, mindenkinek más a mániája. Más dolgokhoz ragaszkodik a gyereknevelésben, mástól tiltja a gyereket, mást enged neki. Én úgy vagyok vele, hogy elolvasok mindent ami az utamba kerül, szűröm, aztán az hogy mit alkalmazok és mit nem az attól függ, hogy a mi kis életünkbe mi hogy illik bele, mi az amiben engedek, miben nem, azt én döntöm el. És innentől kezdve szerintem nyilván az a helyes ahogyan én csinálom

Másnak meg az a helyes ahogy ő csinálja.
Én pl. szigorú hozzátápláló szülő vagyok

Ez az én mániám

E van
Ja és én ha főzeléket csinálok néha külön Grétinek, még mindig turmixolom neki. Ennek 1 oka van. Így hamarabb megeszi

De ezt csak akkor, ha épp nem abból eszik amit mi eszünk.
Amúgy 1 éves koráig én szinte mindig turmixoltam neki a kaját. Vagyis a főzeléket. De mindig voltak olyan ételek amiket darabosan adtam neki, hogy ne legyen nehéz az átállás. Így nem is volt soha gond. De észrevettem hogy jobb ízűen ette kisebb korában ha turmixolva volt és pépesebb volt.
Enikő: Jobbulást a lányoknak és Daninak is, te meg vigyázz magatokra!
Kinga: Gyönyörű a lányotok! És ügyes is!
Köszi a gratulákat