Helló Lányok!
Ancsaboszi
Na azt nem mondta a néni, hogy csak akkor veheted ki a családi szobát apának is, ha van elég hely, na mindegy. Nekem nagyon bejött az alapítványi szoba, ráadásul tényleg abban voltam, amelyik a legmesszebb van, és igazából pont azért mert apa bent volt velem egész nap majdnem, nagyon élvezte a babázást. Esténként 11 kor ment haza. Sztem viszonylag oda is értek a csecsemősök ha hívtam őket. De én tényleg másnapra lábra álltam (tudod a düh felerősített) és mentem mindenért magam, jó volt mert nem hagytam el magam. Őszintén mikor megláttam a 4ágyasokat nagyon megörültem, hogy nem ott vagyok, mert azokban megfordulni sem lehet. Persze ha veled nem tud sokat bent lenni apa, jobb, ha van szobatársad! KÜldtema privit, szólj h átment-e. Nekem a Kismamák Nagykönyve és SPock doktor könyve az etalon. Tényleg sokat előveszem őket.
Manóka
Ez azért jó hír Gabikáról! Nekem azért kell csak az alapítványi, hogy apa bent lehessen, amikor csak akar! WC, zuhanyzó nekem is kint volt és még milyen volt a budi, hát azt sztem a háború előtt meszelték utoljára, ott volt s szennyes-ledobó, nem volt fűtés benne februárban és nem is lehetett becsukni az ablakokat. De már azt is felújították. Hát tény hogy a fiad elég kicsi még, de jól meggondoltátok ezt hogy ne is lásson? Nehogy a féltékenységét/ utálatát a kicsire hárítsa majd. Persze már nem emlkészem h mikor Loi ekkora volt hogyan bírta volna. Csak gondolkodom, azt mondják még azt sem szabad eltitkolni (fel kell kelteni a gyereket még éjszaka is hogy mész a kórházba) hogy indulsz a kórházba.
Pocakosok!!!!
Ezt a látogató dolgot pedig le kell szabályozni előre (a nők meg fogják érteni): mindenkinek megmondani hányszor jöhet és hány percre. Apa írjon szülés után pár órával egy 160 karakteres kimerítő SMS-t a szülés publikus részleteiről és ennyi (akkor nem fognak annyit kérdezősködni). Jaj és vajúdás alatt telefon kikapcs!!!! Kizárólag apa és anyukád kapjon infót, vagy inkább legyenek bent felváltva. Én megőrültem attól hogy mindenki érdeklődött az elején, úgy éreztem magam, mint egy versenyen. Persze ezt csak utólag látom!!!!
Nálam szigorú rend lesz:
Anyós Olicskával és a nagynéném mindennnap jöhetnek.
Bátyámék egyszer, ha unihugi nem taknyos (10 éves)
Húgomék egyszer, kizárólag a 3 kis vírusgazda nélkül!!!!
Nagypapa egyszer a mostoha anyóssal!
Sógorék egyszer (Olicskánál sem voltak, mert Szfhváriak és sógornő a Köjálos, aki retteg attól hogy fertőz, vagy elkap valamit)
Barátok közül 3 család, kizárólag kis vírusgazdák nélkül és a legjobb barátnőm.
Többi családtag, barátok, kollégák 4 hét múlva, sok kaját hozva (kizárólag papír pohárból és tányérból), lábbal kopogtatva!
Varonikusz!
Sztem pedig a segítséget el kell fogadni, igen vasaljon ki a szomszéd! Különben én Bebére 3 hónapig fogok vasalni és kész. Senkire nem vasalok, sőt már anyósomat is leszoktattam róla. A szépen teregetett és hajtott ruhát nem kell vasalni. Higgyétek el, nem járunk gyűrött ruhában. Kicsit túlzás, hogy az életünkből heti 4-5 órát vasalással töltsünk. Takarítani apával együtt szoktunk hétvégén (én portörölök és felmosok, ő porszívóz), bevásárolni felváltva, mosogatni reggel apa, napközben anya, és apa főzni is szeret. És az egyetlen luxusom, hogy apa reggel kivasalja az ingecskéjét! Mosását már megtanulta rendesen betenni a gépbe. Szóval nekem nagy mákom van vele, de csak szoktatás kérdése az egész. Volt olyanamikor én este 8 kor jártam haza, ő meg 5 re már otthon volt. Ebben az időben megtanult mindent!
Bocsánat most félbe kell hagynom, megyek hogy legintimebb testrészemet

a lábfejemet rendbetegyék!!!!
Jaj Gabbót látom beindult, király, szorítok neki. Reggel jövök, mert csajbulia megyeka pedikür után!