A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lili, Roz,
szegény kis betegek, jobbulást nekik!

Eszter szerencsére gyógyszer nélkül meggyógyult, de most valahogy olyan kis hisztis. Remélem, hogy csak a betegség utóhatása és nem marad így :o .

Ser,
köszi, mindent elintéztem tegnap. A rtg-nél találkoztam ismerőssel és ő segített, így gyorsan végeztem. Hanna nagyon édes, egyáltalán nem fiús. Láttad volna Esztert az első hajvágás után :shock: . De modt már növöget neki...

Falevél,
a védőnő attól függ, hol laksz. Fel kell hívni a kórházat és kérni a védőnőket, aztán ők megmondják, hogy területileg kihez tartozol és ő mikor rendel. Nem kell bejelentkezni. Szerintem ráérsz 10 hetesen is menni. Vitamint én Elevitet szedtem. Dokid mit ajánl? Terhestorna a betöltött 16, héttől, de a védőnő is elmondja majd.
balim

Újra itt....

Sziasztok!
Remélem hiányoztam...nem volt netünk és közben költöztünk is.
Nem hiszem h Gyopi engedi a visszaolvasás, így megpróbálok bekapcsolódni, remélem mindenki jól van.1

Kép
Kép
Kép
thymi

Újra itt....

Sziasztok!
Remélem hiányoztam...nem volt netünk és közben költöztünk is.
Nem hiszem h Gyopi engedi a visszaolvasás, így megpróbálok bekapcsolódni, remélem mindenki jól van.

Kép
Kép
Kép
thymi

A doki nem mondott semmit. Csak azt hogy nagyon egészséges vagyok, mert 5 évi fogamzásgátló szedése után fél évvel már kisbabát várok. De ettől függetlenül vitaminra szükségem lehet, nem? Plussz útálom a halat és azt is heti kétszer ennem kéne, de nem megy, főleg most hogy állandóan hányingerem van.

A védőnő biztos, hogy Németh Ákosné, azt már megtudakoltam a kórháztól, hogy hozzá tartozom. De ennél többet ők sem mondtak.

Köszi a választ!
falevel2

Mondjuk, lehet hogy bátortalan vagyok, nem kérdezek elég rámenősen és ezért nem mondanak semmit.

Vagy csak én kezdem túlaggódni a dolgokat, de hát mit tegyek ez lesz az első picurkánk :D
falevel2

Falevél: nekem Németh Ákosné volt a védőnőm, nagyon szerettem, rengeteget segített (csak sajna átkerült másik körzetbe....:() ha kell megadom a számát pü-ben és akkor nem is kell a kórházat hívni csak őt, ha bizti vagy benne h hozzá tartozol. :wink: :D

Én is Elevitet szedtem, majdnem mindegy melyiket szeded, de kérdezd a dokit mit ajánl. A kismamatornát én nem csináltam, arról nem tudok nyilatkozni....

Lili: örülök, h jól érzitek magatokat és főleg h Zsófi is! :wink: :D
Mennyiért csinálták nektek a redőnyözést és kik?? Mi is szeretnénk redőnyöztetni... :roll: :)

KépKép

KépKép
erszényes

Köszi! Tudom a védőnő telefonszámát, csak még nem mertem felhívni... Nem akarok senkit sem feleslegesen zaklatni.
falevel2

Az Elevitet mikor kezdtétek el szedni?
falevel2

falevel,
szerintem most kezdd el szedni, a védőnőt pedig nyugodtan hívd fel, kérdezd meg mikor kell bemenned hozzá. Nem szabad nyuszinak lenni, mert ha meglesz a babád, akkor is sokszor tigrisnek kell lenned, hogy védd az érdekeit... Hidd el, tapasztalat...
balim

Falevel: nyugodtan hívd (főleg ha vannak kérdéseid) neki ez a dolga, amúgy meg nagyon kedves, én anno már 5 hetes kismamiként kinyomoztam h ő a védőnőm és fel is hívtam! :wink: :D

KépKép
erszényes

és az Elevitet is 5 hetesen kezdtem szedni! :wink: :D

KépKép
erszényes

thymi,
jó, hogy jöttél, mi van veletek? Hova költöztetek? Mi van Gyoppal? Nézitek még a pisit? Mi kéthavonta járunk uh-ra és havonta nézetjük a pisit.
balim

Falevél, ne aggódj! :) :wink: Bár tudom, könnyű mondani....a babóca jelzi, hogy mikor mire van szüksége! Hidd el. Kint is ő a "főnök" :) Nem kötelező halat enned, ha nem kívánod. Itt nincsenek kötelező dolgok.... :wink: Azt edd és akkor, amikor kívánod. :)

Erszényke, írok pü-t! :)
birolili

Falevél,
Gondoltam írok neked mikor lerakom "aludni" a gyerekeket, de látom már ellátak tanáccsal! :) Fogadd meg, hívd fel a védőnőt és kérdezz meg tőle mindent. Ők ezért vannak, és a legtöbb nagyon rendes és aranyos.
Vitamint én is az Elevitet szedtem, és a doki mondta. Amit ő mondott az nekem szentírás volt. :)
Amúgy garatula a pocaklakóhoz!

Seriff,
Én csak annyit szeretnék, hogy ha éhes, vagy szomjas netalán fáj valamie meg tudja mondan. Tudom ez még soká lesz, de nagyon várom. Ádámnál is nagyon nehéz néha kitatlálni, hogy mit szeretne, vagy éppenséggel mi a baj. Én nagyon "irígylem" azokat akiknek már beszél a csemetéjük, mert szerintem könnyebb az életük.

Lili
Dokit is váltatok a költözés miatt? Ezt olyan régen akartam már megkérdezni.

Kép

Kép
nyhk

Köszönöm a segítségeteket! Egy fokkal nyugodtabb vagyok és azt hiszem felhívom a védőnőt. :-)
falevel2

Nyhk, nem váltottunk orvost, szeretem Szász Katit. Ti ide jártok Katonatelepre, ugye? Jó?
birolili

Sziasztok!

Nyhk, vettem a DM-ben cseresznyemag párnát, 800 Ft körül volt.A mostani akciós újságban benne is van.
Kíváncsi vagyok mire jutsz a vacsi dologgal. Ha 6-kor eszik tejpépet és utána 8- fél 9-kor szopizik, akkor sztem már eltelik annyi idő, hogy ne legyen "bezabálás" . Legalábbis Orsinál nem gond. De nem akarok okoskodni. Remélem kiderül mi az oka a sikításos gyakori ébredésnek.

Thymi többször gondoltam rád, azt hittem visszamentél az "eredeti" fórumodra. :) De örülök, hogy nem, illetve megkerültél. Hová költöztetek?

Betegeknek jobbulást kívánok!
Most ennyire futotta, megyünk anyósékhoz a hétvégére...

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sbea
Holnap átmentek Ceglédre?

Roz,
Jobbulást Adrinak és kitartást. Írtam a skype-ra, remélem megkaptad.

Kép

Kép
nyhk

Pille, varrsz még? Én már vagy egy hónapja nem varrtam a költözés miatt. Pedig olyan szépet kezdtem el. :) És hiányzik is.....
birolili

Ser a te testvéred itt orvos Katonatelepen? Múltkor kaptunk katonatelepi szórólapot, 2007-es naptárral, és azon vannak főbb infók. Azon olvastam, h. háziorvos: Dr. Serfőző Katalin (?) Ha jól emlékszem a nevére. :roll:
birolili

Lilike: irtam pü-t vissza. :)

KépKép
erszényes

Sziasztok

Adri már délelött egész jól volt de most ujra lázas reggel szemen köpött a supraxal utánna gyógynővényes tanne sziruppal meg lehányt :roll: pedig egész jó izük volt a nekik szerintem ... most mivel ben-u-ron-t sem vette kénytelen voltam kúpot adni na de mire azt bevarázsoltuk :roll: probáltam ellatatni simizni ... de smemi sem jó most kizavart azt modta hogy aludni akar de sirdogál hihetetlen a nő komoylan .....

seriff
hannácska éddes ezzel frizkóval én is most vágtam uj frizurát ákinak :) olyan csini lett :)

nyhk

nagggyon köszi igen megkaptam de már irni nem volt időm ..

megyek megprobálok adrival beszélni hétha alszik kicsit

Kép

Kép

Kép
roz23

Falevél - nem vagy egyedül az aggodalmaskodással, én is ilyen vagyok. Nekem is az elején éppen szabin volt az orvosom és én is a védőnőt kerestem meg mert nagyon sok aggodalmam és kérdésem volt. Nekem is sokat segített. Már 6 hetesen fel is vette az adataimat és a kiskönyvemet is kitöltötte odaadta. Szerintem Te is bátran keresheted, nem veszik Ők azt zaklatásnak, ez a dolguk, főleg ha Erszényes is ismeri akihez Te tartozol és ezek szerint aranyos!!! A terhes vitamint magadtól is nyugodtan el kezdheted szedni! Terhes tornára nekem többen azt ajánlották, hogy kb. a 16. hét után lehet elkezdeni, de kérdezd majd meg az orvost erről! Vigyázz magadra és majd jelentkezz hogy mizujs?

Thymike - szia, jó hogy jöttél. Hova költöztetek?

Nana - mizujs Veletek? Voltatok Nagykőrösön a dokinőnél?

Roz - jobbulást Adrinak. Sajnálom, nem lehet könnyű ilyenkor!

Kép
potykamanó

Ennn - Te merre jársz mostanság? Mi van Veletek?

Hajny - megy még a csavargás? Bár most kissé szelesebb az idő.

Kép
potykamanó

Lili, nem dehogy, kb az édesanyám lehetne, olyan korú, de még csak nem is ismeem, én eredendően szolnoki vagyok, senkim sem volt itt.(tesóm meg pszichológus :wink: )

Nyhk, értem én, és persze igazad is van, de kis betyárok ám ezzel a beszéddel, mert a nem az nem mindig jelent valójában nemet :lol: :lol: .

Falevél, mozogni lehet előbb is, de a kifejezett terhestorna 16hét után van, orvosi engedéllyel. Védőnőhöz én csak a 12 hetes uh után mentem, és nem kellett bejelentkezni. Elevitet vagy bármelyik másik vitamint kezdheted bátran!

BAlim, örülök, h sikerült minden!

Kép
seriff

Itt vagyok, jelentkezem. Nincs semmi. Hormonfüggök. Meg kiborítottak a melóban megint. Kreált nekem a kolléganőm ( aki "imád") egy kibányoszott űberf.s órarendet. meg volt ben t az egyik kisfiú anyukája, meg az élettársa ( egy szekrény).. :twisted: :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Szia falevél! Üdv.a mama clubban :)
Én is kismama vagyok,ha gondolod emhetnénk ketten kismama tornára,csak még nem tudom hova lehet menni,és,hogy mennyibe is kerül.Gratulálok a kisbabátokhoz!biztosan nagyon boldog vagy:)
Ide jó hejre jöttél,mindenki nagyon kedves és segitőkész,nem is gondoltam volna,én is uj vagyok,kb.1 hete jöttem ide előszőr,azóta ki se lehet dobni,hehe,annyira imádok ezek a csajok közé járni.Rengeteget segitettek,és még mindig segitenek.
Majd te is rájösz.Isten hozott közénk,remélem,hogy te is nagyon jol fogod érezni magad közöttünk. :)

Hajnikám-megbeszéltem a holnapi "bulit" Attilával,nagy nehezen rávettem,h.átmenjünk,mondtam neked,hogy igy nem fog belemenni,h.nem vihetünk semmit....remélem,nem gondolja meg magát holnapig.eddig ugy néz ki,hogy megyünk. :)

Erszényes-jó volt ma veled egy kicsit dumcsizni :)
Szerencsés utunk volt,habár szar arra az út,de átvászeltük szerencsésen.

puszi nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönöm a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok, hogy rögtön reagáltatok egy kezdő kismama aggodalmaskodásaira. :-)

Közben nekem is sikerült vonalzót csinálnom. :D

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!

Nana köszi a bókot!Merre láttál,hogy én meg nem láttalak?

Ser értesítést kaptam,hogy jött pü,de mikor megnéztem nem volt semmi :? .

Lili Zsófinak jobbulást!Jó lehet a ház belülről is,esetleg képek?

Dóri tök jó,hogy van új babakocsi és tudtatok buszozni,tetszett Katinak?

Mostanában próbálkozok Lencikének magam készítette főzit adni,hát elég döcögősen megy,ma pl. céklát csináltam,most evett először ilyet,és szerintem utoljára is,mert két kanál után szájzárat kapott :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

timcike81: elvileg a könyvtár melletti SZTK alagsorában van egy sportközpontszerűség, ott tartanak vízi meg sima terhestornát is.

Nézd meg a honlapjukat: www.metamorf.hu
Nem olcsó, de én majd szeretnék néhányszor menni. :-)

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!

Előkerültem én is:)
Jó volt a mamánál, ilyenkor kicsit én is pihenek, anyuék sokat játszanak Lilivel. Bár tegnap este fél 7-kor anyu leült Lilivel reklámot nézni, és csak azt vettük észre, hogy odaaludt a kezébe. Fél 9-kor kelt fel. Gondolhatjátok, fél 12-kor aludt el, én már alig bírtam, aztán 7-kor újra fent volt.
Délután viszont fél 1-től 4-ig aludt!!!
Most, amióta hazajöttünk szépen magától játszik, én végig tudtam mindent olvasni, csoda :D

Borsika,
ha ezt tudná anyukám, mivel foglalkozik a férjed.... :D Imádja a vadászrepülőket. Az öltözőszekrénye azokkal van kitapétázva. Vannak ismerősei a reptéren, nekem is pár távoli (Burguly Gusztáv, Hegedűs Ernő), úgyhogy egyszer végignéztünk mindent.

Seriff,
ma Lili meglátta a kezemben a málnaszörpöt, és hatszögletű pohárból úgy ivott, mint a huzat :D Nagyon aranyos lett a picilány hajvágás után. Nálunk úgy látom ez gyakori program lesz, már 9 hónaposan vágni kellett a haját Lilinek, mert ordít a csattól.

Falevél
én életemben nem ettem egy falat halat sem, nem is lennék rá képes, és itt ül az ölemben a szép okos, egészséges kislányom :D Igaz az elejétől szedtem az Elevitet. Terhestorna tényleg van a Metamorfban, mi baba-mama tornára meg babaúszásra járunk oda.

Thymi,
üdv újra itt. Hova költöztetek?

Dóra,
mi is készültünk a klubba, de Lili átaludta. Nekünk nagyon nem jó az az időpont.

Enn,
te hol dolgozol? Tanítassz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili ne haragudj,hogy nem válaszoltam.A gépet Lilla kapcsolta be,észre sem vettem.Amikor meg igen,akkor pedig már te nem voltál a gépnél. :oops: :)

Nyhk igen átmegyünk,bár egy picit elbizonytalanodtam.A doktornőnk azt mondta régebben ha lilla nem javul,akkor ki kell mosni az arcüregéből a trutyit.Lilla egész éjjel köhögött,így ma beszéltem vele,hogy elvinném a gyereket,erre Ő azt mondta,hogy Ő még várna vele. :shock: De ez már olyan régóta(több mint 2 hónapja)húzódik...Mire várjak?Egyszerűen nem akar onnan kiürülni a váladék. :(

Ser nagyon jó lett Hanna frizurája. :) A hajacskát eltettétek?
Én is levágtam a multkor Lillának,és eltettem egy zacsiba.

Falevél üdv itt köztünk. :)

Képzeljétek én nem tudom mi van velem,de már magamat sem bírom elviselni.Kb. 1 hete már tiszta idegbajos vagyok.Mindenre felcsattanok,mindentől kiborulok,mindent túlreagálok.Borzasztó.Mikor Lillát vártam akkor nem volt ilyen.Ráadásul a hányinger az szinte már egész nap kínoz.Az a legszörnyűbb,hogy sokszor már a gyerekkel sem tudom tűrtőztetni magam.Úgy érzem magam mint egy két lábon járó,időzített bomba.Nem tudom mikor robbanok. :cry:

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Ma faja napom volt,minden klaffolt ma,jót csavarogtunk!Köszi Timci mégegyszer!

A betegeknek jobbulást!

Falevél
a terhességem alatt én sem tudtam megenni a halat,rosszul voltam hacsak ránéztem.A védőnőm a banánt javasolta,sokat,amennyit csak bírok,annyit egyek.Hatott.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea, én terhesség nélkül ilyen vagyon sajnos. :( :( :( Nem bírok csomó mindent lekezelni..........
birolili

Igen, tanítok.

Olyan rossz, h nincs a kecskeméti szülészetnek egy saját honlapja. Manapság ez már a minimum. És nekik is jó lenne, mert akkor ott minden infót leírhatnának, képeket rakhatnának fel. Nem kellene túl puccos, de mégis, vmi tájékoztató jellegű. A pesti szülészetek nagy részének van. Persze itt is sok a "honlapnélküli".
De szerintem ez nem lenne nagy erőfeszítés. A környéken ugyan monopol helyzetük van, hisz nincs más. De egyre több ismerőst hallok, aki feljár Pestre ( nem úgy, mint én :roll: ).

Vagy szerintetek hülyeség?????

ennn

bea
ne aggódj majd csak vissza állsz ma már én is hulla vagyok és niki sem könnyítet ma dolgaimon nagyon engedetlen szófogadatlan és szószerint mint aki fülén ül nagyon kifáradtam ma.... éppen az elébb szidtam le :( kedvezek neki egész nap nem ment oviba sem mert napok óta nyafizik hogy nem akar menni meg már egy kicsit Ő is köhécsel erre egész nap szemtelenkedik modom neki pisi után kézmosás erre Ő de én nem akarom. mondom neki de kell mert bacik .... de tojik fejemre
:twisted: vissza beszél ... :roll:

hogy mosák az arcüreget ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sbea,

Ha a dokinőtök ezt az eljárást nem ellenzi (van olyan), és csak várna, akkor nyugodtan vigyétek szerintem. Én azt tapasztalom, hogy azok a szülők akik ismerik ezt az egészet azok egy elhúzódó taknyosság után (2 hét) már átviszik, megelőzni a bajt. Ugye Balim?
Holnap akkor lehet, hogy találkozunk, bár még személyesen nem találkoztunk, de hátha megismerjük egymást :), minket arról lehet megismerni, hogy könyörögnöm kell állandóan Ádámnak, hogy kijöjjön a játékházból :( .

Roz,
AZ arcüregmosás orron keresztük, úgy mint a porszívózás, csak közben a másik lyukba folyadékot fecskendeznek.

Kép

Kép
nyhk

Bea,
nyugodtan vigyétek át, ártani biztos nem fogtok neki. Mi is átvisszük a fiúkat, ha egy-két hét után nem javul a taknyosság. Pedig ők már szépen fújják is az orrukat. Eszter is volt már, és sírt, de gyorsan megnyugodott, hidd el, nem olyan vészes. Pár alkalom után rendbe fog jönni, majd meglátjátok, hogy elmarad a köhögés.
balim

Nyhk,
most olvasom, hogy Petra sírva-sikítva kel éjszaka. Nagyjából annyi idős korában, mint Petra most Lili is csinált ilyeneket, sőt a barátnőm kisfia is, tudom, mert egynél pont nálunk volt. Pár hete jártunk úgy, hogy még a villanyt is fel kellett kapcsolni, meg körbevinni a lakásban, megnézni a játékokat, hogy tudja hol van, annyira magán kívül volt Lili. A védőnő azt mondta, hogy ilyenkor kezdenek álmodni, és előfordulhat, hogy valami rosszat álmodik. Aztán mondtam a védőnőnek, hogy de mit, hát azért olyan rossz dolgok csak nem történnek vele, sőt, próbáljuk, hogy a TV-ben se lásson semmi erőszakos vagy negatív dolgot. Na erre azt mondta, hogy neki egy egyszerű esés, fejbeverés is lehet rossz élmény, amit éjszaka feldolgoz. Most már kezd jobb lenni, de még mindig előfordul, és jön át az én ágyamba Lili, mert annyira kapaszkodik belém, hogy szinte fognom sem kell, mikor átmegyek hozzá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi falevél az infót,meg a hónlapot:) Figyelj,nem kell parázni ez csk egy állapot a terhesség,én is meg vagyok kicsit lepődve sokszor,hogy most mi van,most mi is történik,de ez ezzel jár.Az elején 3 hónapig minden reggel nagyon hányingerem volt,nem volt étvágyam 1o kg-ot fogytam,azóta fölszedtem 1 kg-ot.Ez ezzel jár.Még mai napig nincs nagyon étvágyam,és főleg a hústól undorodtam meg,amit kéne enni a vas miadt.Halat én is megpróbáltam,de sajna nem ment.
Az Elevitet meg 4 hónaposan kellett szednem,az orvosom kiirása szerint.Csak azt és akkor kell beszedni,amit az orvos és amikor mondja.Egyébként a sima folsavat nem árt szedni már most,sokan még terhesség előt is szedik,nagyon jó a babának. :)
Bármilyen kérdésed van,nyugodtan tedd fel itt és mi segitünk,sőt ha igazán biztos akarsz benne lenni,akkor a védőnötől meg az orvosodtól is megkérdezheted.
Én már hála a felénél túl vagyok,most kezdem kicsit jobban érezni magam,de a reggeli hányingerek még nem maradtak ki,sajnos.De már mozog a kis édes és ez annyira jó érzés,majd meglátod.

Üdv.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Anyósékhoz költöztünk. Nem bírtuk volna az emelést a bérházban, meg a hitelt is fizetni és akkor a ház sehogy nem készülne....

Pisi rendben, hónap végén kontroll.

Sztetek gáz h még mindig csak 1 fogunk van? Szegény enne mindent, de nem bírja 1 foggal megrágni....

Képzeljétek újév napján rátettem a bilire (először csupaszon) és belepisilt :lol: Modjuk azóta sem (bár nem csinálom rendszeresen, majd úgy dongolom ha jobb idő lesz és nem kell annyit öltöztetni.

Látom van 2 kismami :D Úgy irigykedem. Egyre gyakrabban érzem úgy h kéne tesó :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Jo reggelt!

Latom Falevel sok jo tanacsot kaptal, most en kovetkezem. :lol: En Elevit helyett Gravidara valtottam, olcsobb es a hazai viszonylatokhoz van beallitva pl. tobb benne a jod. A magzatvedo vitaminokat mar a fogantatas elott is erdemes szedni, a szervkepzodes az elso harmadban megtortenik, ilyenkor a legfontosabb a szedese, a harmadik harmadban akar el is hagyhato. Nem is ertem Timcike dokikja miert csak a negyedik honaptol javasolja? :shock:
Boldog pocakosodast! :wink:

Thymi, de jo, hogy ujra itt vagy! Sztem nem gaz, hogy meg csak egy foga van Gyopinak, fogatlanul nem maradt meg senki sem! :wink:
Bili :lol: , Kata is ra szokott ulni, csak ruhastol es "erolkodik" meg mondja, hogy kaka. :wink: Persze termek nincs! :D De meg korai is volna elkezdeni neki a bilizest, majd nyaron kiprobaljuk van-e kedve hozza.

Sbea, gondolok ratok! Majd ird meg hogy viselte a kiralykisasszony az atmosast!

Nyhk, Adam hogy viselni? Nagyon rossz?

Lina, kar, hogy nem tudtatok jonni. :(

Dettus, a babakocsi jol bevalt, sokan panaszkodnak a kis kerekekre, de mi nagyszeruen kozlekedtunk vele. Buszon ult mar Kati, csak nekem volt ujdonsag magaspadlos buszon bkocsival utazni. :lol: Ha latjuk itt a vegallomason a 14-es, akkor meg kell allnunk megnezni (es kozben hajtogatja, hogy "bu") :wink: .

Ennn, vagyunk paran pedagogusok! :lol: Mit tanitasz, mekkoraknak?

Kezd a csalad lebetegedni, Katinak is melegedik a homloka.. :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Teszek fel nektek képet. Sztem haláli:

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

ja
Elevit
A terhesség előtt szedtem már, és egészen a végéig, sőt még a szopi alatt is egy ideig, de már nem szedem. Iszonyat étvágyat csinált már a végén....
A Gravida sztem is jobb és olcsóbb is. A következő babánál sztem azt fogom szedni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi - :D jó ez a kolbászos fotó! Ez a garvida miért jobb mint a többi? Az összetételét tekintve van különbség? Nekem nem sokára elfogy a centrum materna, de nem akarom ugyanazt venni. Ez még az elevitnél is drágább volt mint tudtam meg utólag. De akkor a doki azt mondta, én meg azt vettem. A gravida mennyibe kerül?

Ennn - szerintem is jó lett volna, ha van a korháznak egy honlapja. Sokat segíthetnének vele mindenkinek. Én pl. ugye orvosválasztásra is kényszerültem, és kerestem is a neten, de az itteniekről nem lehetett megtalálni senkit. Abban is adhatott volna segítséget a dolog. De magáról az intézményről is megnyugtató lenne véleményem szerint az információ, ha a kismamik vagy bárki más tájékozódhatna előre. És ezt sem tartana sokból kivitelezni. Nem tudom miért nem gondolnak erre, amikor már ekkora szerepe van az internetnek.

Folsavról én is olvastam, hogy fontos a terhesség elején, de nekem nem mondták, és nem is szedtem plusszban. Bár néztem, hogy valamennyi van a terhes vitaminban is! 17 hetesen annak már nincs jelentősége igaz? Vagy még ilyenkor is érdemes elkezdeni szedni?

Kép
potykamanó

Általános isk.-ban tanítok. Van egy 2. osztályom, meg 2-6.ig angolt.

Kinek lehetne ezt jelezni szerinted potyka ezt a honlap témát??? Estelg Borsika nem te nem tudod???

ennn

Sbea, Lili,
csatlakozom a klubbhoz, en is kicsit zaklatott vagyok mostanaban... szerintem a sok front is okozza. Meg azt hiszem en mar kicsit nehezen birom a sok itthon lelet :cry: Irigylem azokat akik tok jol elvannak otthon. Valamelyik nap rakiabaltam a gyerekekre. :oops: Utana meg annyira bantam, hogy egesz delutan ezen keseregtem. Meg is kertem anyuekat hogy vigyek el oket egy orcskara setalni, mart alig birtem osszeszedni magam annyira bantott a dolog. :cry:

Roz, Hajny,
A tejre es tojasra nagyon enyhe pozotiv reakciot adott a teszt, de a doki azt mondta, hogy egyelore ez meg nem azt jelenti hogy dietazni kell, figyeljuk a tuneteket (bor, hurutos betegsegek, hogyan valtozik), mert ebben a korban szoktak kinoni. Szoval lehet hogy egy ket honap es mar negytiv lesz....
Bocs hogy csak magunkrol irok, most rohannom kell. Megigertem hogy irok mi lett az eredmeny.
mvirag

Sziasztok!

Potyka
a folsav elég fontos a babának,én úgy tom,nyugodtan szedheted.Én csak félidős terhességig szedtem az elevitet,majd a nővérem hozott nekem vasat,amiben benne volt a folsav és mást nem is szedtem.Ja de,kalciumot szedtem hetente 3-4-szer.

Thymi
naon édes a kislányod a képen.Kolbászt majszol?

Erszényes hogy vagytok?Nem volt nagy károtok abban a nagy szélben?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág
kicsi koromban én is allergiás voltam a tojásra,de kinőttem.Szerintem majd ők is ki fogják.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi: zabálnivaló Gyopi a képen!! Látom szereti a pocakját! :wink: :D :D

Dóra: remélem nem lesztek betegek!!! Jobbulást!! :cry:

hajny: nem, hála az égnek nem lett semmi kárunk (mondjuk este a kocsi még elalvás előtt eszembejutott nehogy a kerítésünk részeit ráfújja a szél és összetörjön, a garázsunk uis tele van bútorokkal:? ) De amúgy őszintén szólva én átaludtam az egészet fel sem tűnt a szél, olyan fáradt vagyok mostanában.... :roll: :D :D

Ma meg risztóznak nálunk....Janika most aludt el egy fél órája és pont most fogják élesíteni...... :? :roll: :roll: :( :(

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: