A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Szia saara! Én Tóth dokit nem ismerem sajnos, de azt hiszem, itt mindenki annyira meg van elégedve a saját dokijával, hogy mindenki a sajátot ajánlja majd. Én Vida Gáborhoz járok, a kisfiam nála született 2001-ben, és Sára is nála jön majd világra az elkövetkezendő napokban-hetekben. Nagyon emberséges ember, természetes szülés párti, és nem utolsó sorban igazán jó fej! (van már Vida fan-clubunk is :lol: )

A szülőszobák egyágyasak, nagyon kellemesek. A gyermekágyas osztályon két szoba között van egy-egy zuhanyzó, tehát fürdeni nem kell kimenni messzire. A wc a folyosón. A látogatókat erre a részlegre hál' Isten nem engedik be, tehát nem ücsöröghetnek az ágy szélén...ők az előtérből, üvegablakon át láthatják a babát, akit odatol az anyuka.
A vajúdási eszközökről ír majd más, én nem használtam semmit a férjem, és a doki kezén kívül :wink: .

Összefoglalva ezt a kórházat csak ajánlani tudom-tudjuk, itt biztosan találsz neked megfelelő dokit, a körülmények kifejezetten jók a hazai viszonyokhoz képest, és mindenképp megemlíteném a kiváló szülésznőcsapatot is!
Biztosan írnak még a többiek neked egyéb pozitív dolgokat, nekem most ennyi jutott eszembe.
Szia! :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:53-kor.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszi a nyugtató szavakat Hanna súlyával kapcsolatban!!
Azt nem is meséltem, hogy tegnap volt nálam a védőnő és teljesen kiborult, hogy már adok a gyereknek, bébikaját, tejpépet, stb. Azt mondta: Miiiééért adsz neki, azt nem szoktunk csak 5 hónapos kor körül. Erre azt válaszoltam, hogy maradjunk annyiban, hogy meghallhatom amit mond, viszont aszerint cselekszem ahogy én jónak látom. Na erre nem tudott se köpni, se nyelni.

Pocisok, hogy bírtátok ezt a mai ködös, szeles, fika időt??

Lehet, hogy már éjszaka jött valami front, mert egész éjjel pislogtam, mint valami bagoly, egyszerűen képtelen voltam aludni.

Saara, üdv. nálunk. Én Tóth dokis vagyok, szeptemberben szültem nála. Hogy milyen? SZUPER, nagyon rendes, türelmes, mindent meglehet vele beszélni, abszolút egyenes és nagyon-nagyon EMBER!!!!! Én mindig biztonságban éreztem magam melette, szerintem iszonyatos nyugalmat áraszt a pasi. Szerintem tuti választás!!!!! Asszem a többi Tóthos anyuka is megerősít majd.

Kép
ildi35

Lányok, amit ideteszek nem vág semmilyen témába, de aki sírva akar röhögni, annak melegen ajánlom:

http://www.videobomb.hu/video/Hoppa_Kis ... alra_fakad

bocs érte. :lol: :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Merci: kedden megyek újra CTG-re, meg vérvételre, meg ilyesmire. akkor viszont már reggel, mivel nehezen bírom az éhgyomros dolgokat :evil: (és akkor már gyerek nélkül, hogy ne kelljen kicipelni a CTG gépet. :? )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Gabbóka,
Gyönyörű a gyerekszoba, és mondd meg a Nagy fiadnak, hogy gyönyörűek a királylányok amiket rajzolt.

Vica, kérdezted, Balázs miket tud, Ide oda pörög, forog, felemeli a popóját kitámaszt és hintázik, dededeézik, cuppogtatni is tud és ha éhes mindig mondja hammmmm vagy hmmm valami ilyesmit. Mindent rág , már van 2 foga és sajnos minden nap 37.5 hőemelkedése van a felső kettő miatt. Erre én is homeo bogyót adok neki, éjjelre meg kúpot.
A pociját, ha fáj masszírozom, az nagyon jó neki.

Steffi, nagyon csini a fiad ! Drukkolok, hogy mielőbb elmúljon a kínzó hasfájás. Nekem a hőmérőzés nagyon bejött hasfájásra, Balázs már 7 hónapos, és kb. 3 hete alig kell már használni. De lázméréskor is mindig termel a drágám  Dr nő szerint nem szoknak hozzá sem a lázmérőhöz sem a pukicsőhöz. A pukicső még puhább is mint a lázmérő, csak későn jutottam hozzá. Apuka engem is mindig cukkol, hogy imádok a Mackó popójában turkálni, de nem neki fáj a poci…. A lényeg hogy vidám fiúk legyenek nem?

Veronikusz,
A nővérem 3 hónapig nem ivott tejet tejterméket hogy fia legyen harmadikra, és bejött.
Drukkolunk!!!!

Kriszta,
Itt vagyok halihó!!!

Lilluska, nagyon édes a születésnapos! Látom elfoglalta a gyurmajáték.

Ancsa,
Nálunk is úgy volt, hogy magamhoz térítettek, és mindenki nagy boldogan lelkes mosollyal mondta, hogy „Itt van a kis Balázs!!” – és már ott beleszerettem mert az arcomhoz érintették és a kis édes rögtön befordult és becuppantott. És nem is üvöltött csak nem értette, hol van.
Apuka lelkes fotózása közben felöltöztették bodyba ( 35 fok volt) és abban hozták oda. Meglátod, ha a Hercegnőt odahozzák, minden fájdalmat elfelejtesz utána is!!!

Pocisok, mi lesz vajon a frontok alatt??? !!! Vajon melyikőtöket fújja be a szél a kórházba???
Drukkolok!

Jó hosszú lettem,
Mindenkinek jó éjszakát!
Hurcia

Ps: Durcáékra sokat gondolok és imádkozom!

Kép
hurcia

Sziasztok!

Köszönöm a valaszokat! Csupa jot irtatok :P ! Felcsigaztatok :lol:
Mint irtam, doki keresöben vagyok, hétfön megyek egy Szent Imrés dokihoz (most elöször), de azt hiszem Toth Ferenchez is érdemes...

Vbea, jo pocakosodast, remélem nem a növérpultnal kötsz ki, ha eljön a nagy nap :)!
Szerintem is fontos, h az anyukakon kivül ne mehessen be senki a szobaba. El nem tudnam képzelni, h vadidegenek ki-berohangaljanak :roll: Nagyon zavarna.

Lilluska, Vince a II. nöin született. Nem tudom ismeritek-e a klinikat. Hat ott érzi az ember, h egészségügyi intézményben van :lol: . A szülöszobak nagyon szépek, de a gyermekagy olyan tipikus magyar korhaz féle. 5 agyas szobak, tök zajos a hely (Üllöi ut)...
Alig tudtam aludni valamit az 5 nap alatt, amit bent töltöttünk.

Masodik gyerköc még nincs, de nem sokara indul a "projekt" és még elötte jo lenne egy jo orvost talalni.
Nagyon tetszett, amit irtal (méhlepény). Azt én is szeretném. Meg megva'rni mig a köldözsinorban abba marad a lüktetés. Szerintetek lehetséges ilyesmi Toth dokinal?
Igazabol azt szeretném, ha békén hagynanak, ha nem lenne forma1 szerü a szülés..... Ugy érzem sok doki ezt valamiféle külön sportagnak tekinti és mindent megtesz, h gyorsan lezajlodjon az egész. Szerintem a természet tudja mit csinal, nem kell sietni sehova...

EGy nagyon fontos dolgot elfelejtettem kérdezni az elöbb :oops: Rooming-in van? Tehat velem lehet a baba a nap 24 orajaban??

Még par dolog :oops: :
Alapitvanyi szobaba hogyan lehet bekerülni? Ha épp van hely, vagy le lehet foglalni? Es mennyibe kerül?

szülni csak fekve lehet? Vagy ez is orvostol függ?

Nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget!

üdv: Sa'ra

U.i: Gabboka, kismamak, remélem nem visel meg titeket tulsagosan ez a nagy vihar :?

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Köszönöm a valaszokat! Csupa jot irtatok :P ! Felcsigaztatok :lol:
Mint irtam, doki keresöben vagyok, hétfön megyek egy Szent Imrés dokihoz (most elöször), de azt hiszem Toth Ferenchez is érdemes...

Vbea, jo pocakosodast, remélem nem a növérpultnal kötsz ki, ha eljön a nagy nap :)!
Szerintem is fontos, h az anyukakon kivül ne mehessen be senki a szobaba. El nem tudnam képzelni, h vadidegenek ki-berohangaljanak :roll: Nagyon zavarna.

Lilluska, Vince a II. nöin született. Nem tudom ismeritek-e a klinikat. Hat ott érzi az ember, h egészségügyi intézményben van :lol: . A szülöszobak nagyon szépek, de a gyermekagy olyan tipikus magyar korhaz féle. 5 agyas szobak, tök zajos a hely (Üllöi ut)...
Alig tudtam aludni valamit az 5 nap alatt, amit bent töltöttünk.

Masodik gyerköc még nincs, de nem sokara indul a "projekt" és még elötte jo lenne egy jo orvost talalni.
Nagyon tetszett, amit irtal (méhlepény). Azt én is szeretném. Meg megva'rni mig a köldözsinorban abba marad a lüktetés. Szerintetek lehetséges ilyesmi Toth dokinal?
Igazabol azt szeretném, ha békén hagynanak, ha nem lenne forma1 szerü a szülés..... Ugy érzem sok doki ezt valamiféle külön sportagnak tekinti és mindent megtesz, h gyorsan lezajlodjon az egész. Szerintem a természet tudja mit csinal, nem kell sietni sehova...

EGy nagyon fontos dolgot elfelejtettem kérdezni az elöbb :oops: Rooming-in van? Tehat velem lehet a baba a nap 24 orajaban??

Még par dolog :oops: :
Alapitvanyi szobaba hogyan lehet bekerülni? Ha épp van hely, vagy le lehet foglalni? Es mennyibe kerül?

szülni csak fekve lehet? Vagy ez is orvostol függ?

Nagyon köszönöm mindenkinek a segitséget!

üdv: Sa'ra

U.i: Gabboka, kismamak, remélem nem visel meg titeket tulsagosan ez a nagy vihar :?

Sára

Kép

Kép
saara

Edina!
Ne idegelj! Most komolyan 7 hónapos koráig fájt a hasa???? Atyaég... Szegény Balázs! Mi most bevetettük a pukicsővet, ahogy Jube tanácsolta minden tisztába tételnél és jön is rengeteg minden ki...
Ja és köszi a dicséretet :oops: :lol:

Tegyen már fel más is képet!!!!!! :wink:

Jube nem is volt ma! Remélem minden rendben!

Kisbabák, mamák, pocisok: ki hogy viseli ezt a genyó időt???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Te Eni
Ez a lábba nyilalgatás már elég jól hangzik, mármint ezek a fájdogálások.

Ancsa
Én a császár reggelén felkeltem, egyedül fürödtem, valamitől (talán a dühtől) marha erős voltam. Írtam már, hogy a férjemmel másnap átsétáltam a Klinikára (Reuma osztályra) és mivel a drágának el kellett valahova mennie, egyedül sétáltam vissza, szóval jó is lesz hogy pihensz, de ne félj mert lesz erőd. A lényeg, hogy minden rendben legyen. Tabló a CTG szobában - jelentem – bűz nincs!

Veronikusz
Hú mi vár rád szegény, eltelik ez a 3 hónap is hamar és ha mákotok van így is csak 2 éve lesz közöttük. Az sem túl sok. Bár a középső gyerkőc mindig jobban bírja a strapát!

Valentina
Egyet tehetsz, küldd ki a szobából, neked most már nagyon jár a pihenés :D !

Íildi35
Én is alig tudtam elaludni tegnap!

Manóka28
Én hétfőn megyek, mert akkor van bölcsiben Oli. Hát ha máskor nem akkor a szülőszobában legközelebb :D ?. Milyen volt Gabika szerinted?

Saara (Nem vagy te valami Molnár „bérenc”, aki le akarja káderezni a dokikat? :D )
Én Tóth dokinál szültem Olíviát és most várjuk Öcsit. Akkor 22 óra vajúdás után végül császár lett, de ez leginkább az altatódokin múlt és azon, hogy nem sikerült az EDA-t bekötnie. Szóval ha EDA-val akarsz szülni, nem túl jó hely a Kútvölgyi, de Tóth doki a legjobb a választás (most ugyanis természetes szülésre készülünk, meg sem próbált semmire rábeszélni). Na ha most ezt olvassa dagad a mája. Egyenes ember, természetes szüléspárti és mindenben partner amit akarsz, nem indít szülést, nincs „manuális manipulálás” sem a vajúdás elején (remélem érted hogy értem), olyan pozícióban szülsz ahogy akarsz és érdemes szülésznőt is választani. Róluk is csak a legjobbat tudom mondani. Nálam 3 volt szolgálatban 3 éve és mivel 12 napot túlhordtam (Tóth dokinál ezt is lehet) Olicskát mindenkit megismertem. Ha jól érzem most már 3 év tapasztalatából max 1-2 hentes, gyerek kipasszírozós öreg bútordarab doki van (az egyiknél született az unkoöcsém, aki most 28 éves), akihez csak akkor kerülhetsz, ha nagyon szerencsétlenül jön ki a lépés. Tóth dokinak van magánrendelése is a Kőérberek Tóvárosban (5000,- Ft egy terhesgondozásos vizsgálat UH-val együtt), ott rendel a felesége, aki neonatológus a Kútvölgyiben és homeopata gyermekorvos. Különben egy nagyon kifinomult humorú, kedves, nyugodt ember (és szépen nyisszant és varr :D nekem legalábbis nem látszik a hegem.) Mindig olyan klasszul lelassulva jöttem ki tőle, ja és mindig felveszi a telefont, laptoppal dolgozik mikor adminisztrál, szóval nem egy szétesett papírhajtogatós…”Hol is az a lelet…” típusú doki!
Minden további, amit kérdeztél a csecsemősökön múlik, ma voltam kismama tanfolyamon és igazából mindent lehet, amit akarsz, van 12 és 24 órás rooming in, szoptatáspártiak! 2 db 4 ágyas, 2 db 3 ágyas normál szoba van (ott látogatni csak folyosón csak apának 15-18 óra között), 2 db 1 ágyas alapítványi (5 és 7000,- /éj) és egy db családi alapítványi (apa is bent alhat) szoba van. Ott bmit fogadhatsz, bmikor, ahogy neked tetszik. Én a császár utáni megfiygelésen is már az alapítványi szobában voltam, nem külön megfigyelőben. A családi árát nem tudom, de ez már tiszta Amerika sztem. Akkor tudsz alapítványiba kerülni, ha éppen szabad, amikor szülni mész. Ha nem akkor is átraknak, ha megürül míg bent vagy.

Ja és Pocakosok előre!
Tök üres a csecsemős szoba, 1 baba a kékfényben a többiek mind kint vannak, sztem nincs túl sok szülés sem, és képzeljétek vihetem a vödröt! Örülnek, azt mondták próbáljuk, már elsőre is fürödhet benne Bebe, sőt ha nem akarom, meg sem fürdetik születés után. Nagyon nyitottnak tűntek, főleg a 3 évvel ezelőtti helyzethez képest! Nagy optimizmusában az eldohányzott hangú csecsemős-nővér néni közölte, hogy ha az első császár volt akkor a 2, is az lesz biztosan! Pedig a természetes szülésre 30-40% esélyem van. Ehhez képest előadták a maszlagot, hogy itt az altatásos császár és az érzéstelenítés körüli problémákra 3% esély van. Na ha abban a 3%ban benne voltam 3 éve, akkor most a természetes szülésre 10-szer nagyobb az esélyem. Jól matekolok ugye???? :D
De tényleg a másik „néni” (sajnos nem tudom a nevét, talán Erika , elkéstem sajna) azt mondta mindent lehet csak kérjük előre!

Úristen hozzánk megjött a szél, északi fekvésű az erkélyünk, megint mindent felborogat a szél odakint! És olyan hangja van hogy megyek,mert a szgép az abalak alatt van!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Eszesmerci!
Megírnád prividen hogy ki az a Kútvölgyiben akire írtad hogy "hentes"?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
én szerencsére meg sem érzem jelenleg a frontokat, de ami ennél is fontosabb, hogy Ricsi sem. nem nyűgösebb és jól alszik. :D (gyorsan le is kopogtam itt az asztalnál, nehogy elkiabáljam)
csak épp semmi kedvem kimenni a házból, de szerintem ezzel más is így van fronttól függetlenül.

Merci: nekem Gabi már decemberben a szülőszoba látogatáson is nagyon szimpatikus volt, ezért kerestem meg őt. ráadásul tegnap csak miattam kicipelte a ctg-t, hogy a gyereket is be tudjam tolni.

amúgy csak jelzem a csecsemős néni véleményére reagálva, hogy akkor annak idején nekem is császárral kellett volna megszületnem, mivel a bátyám azzal született. édesanyám is úgy indult el szülni, hogy én is biztos császár leszek, de már akkor is önfejű voltam. :lol:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Pocisok kérünk bejelentkezést! Ugye ez a vihar nem viselte meg egyikőtöket sem nagyon, minden rendben?????

Képzeljétek, Kolos 20.30-tól aludt 4.45-ig és akkor is csak azért nyafizott, mert keresztbefordult a kiságyában és nem fért el, visszafordítottam és aludt 6-ig, aztán szopi és 8-ig alukált és játszadozott tovább :lol:
És este amikor letettük nem volt ordítás, elaludt szépen magától!
Annyira örülök csajok, hogy el sem tudom mondani!!!!!
Pedig ettől az itélet időtől féltem, hogy majd biztos nagyon nyugtalan lesz, de aludt mint a bunda.
Szóval ezt a módszert mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!

Merci örülök, hogy ilyen rugalmasan álltak a vödör témához, de azért észnél kell lenni, mert azért nagyon előtudják ám magukat adni a csecsemősök ezeken az előadásokon, aztán élesben meg mégsem annyira happy minden velük....de szerintem Te tuti kiharcolod a "jogaidat"!!!!!!
marcsim

Marcsi!
Ez mindig így van, aíg jön a front nyüzsi ezerrel, aztán amikor megjött, bealvás. Nálunk is ez votl tegnap reggel: semmi nem volt jó. Nem ez a nadrág, nem az a pulcsi, a végén még kitalálta, hogy a lába is fáj. Menjük busszal, emiatt hiszti a köbön. Aztán este beájulás reggel fél 7-ig. Ma semmi baja nem volt. Mint a kisangyal (remélem nem lesz beteg).

Hurcia! Akkor jó. (ha megvagy)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Szép jó reggelt mindenkinek!

Hogy vagytok ma? Babák? Pocis sorstársak?
Vihar? Hogy viseltétek? Jól megijesztettek itt mindenkit, aztán nem volt semmi! De hát inkább így legyen! Hétfőn akkora szél volt, hogy a 2db 1,5 ásványvizet kifújta a kocsi csomagtartójából, érdekes akkor nem szóltak semmit. Na de a lényeg, hogy nem lett baj!

Már itthon is vagyunk!
Meg is reggeliztünk az MC-be, :wink:
Már fél hét után ott voltunk a kórházban, így először voltam ctg-n, amin minden rendben volt, most már nem voltak méhösszehuzodások, de a baba szívhangja jó, és sokat mocorgott.
Aztán levették a vért is. :wink:

Majd hívni kell a dokikat.
Más tennivaló nincs, és legközelebb csak kedden kell menni, ha Baba másként nem godnolja! De akkor már maradunk is!

Üdv a csapatban Sa’ra’A lányok már mindent leírtak! :wink: de tényleg ezt a korházat csak ajánlani tudom! Nagyon jó fejek, és jó kezekben vagyunk! Ha van valami gond, ami nem nőgyógyászati, akkor sincs baj, mert az orvosod felveszi a kapcsolatot egy más osztályon lévő dokival és kivizsgálnak!

Illuska,
Hát tényleg jó sok mindent kapott! És még hétvégén folytatjátok ugye? Mit jelent az alvós róka? Azzal alszik, vagy horkol a róka? :wink:

Gabboka,
Na majd mesélj milyen volt a ctg? Gondolom már úton vagytok?
Ez a videó nagyon brutál!!! :lol:

Hurcia,
Annyira jól estek a szavaid! Köszönöm szépen, férjemnek is megmutattam! :)

Merci,
Neked is köszi a biztatást! Igen, én is láttam ma hajnalban a tablót, ott ültem mellette, így jól megfigyeltem. És a bűz már elmúlt, szerencsére. :lol:

Ezt tegnap mondták hogy van családi alapítványi szoba?
Mert én úgy tudom, hogy három alapítványi szoba van, nekünk még decemberben ezt mondták. Van 2 db egy ágyas, az egyik 5 a másik 7.000 Ft azért mert az egyikben nincs wc, hanem ugyanúgy ki kell menj a folyósóra. És van egy két ágyas, de ebben sincs wc, és ez ágyanként került eddig 3.000 Ft-ba (ebben volt a sógornőm szeptemberben) erre a szobára mondták nekünk is, hogy ha nincs tömeg, akkor ki lehet bérelni az egészet, de amúgy ha tömeg van, akkor két emberkét is tesznek ide, a sógornőm sem egyedül volt. Hm?

Ezek szeirnt Merci Te alapítványi szobában voltál az első babánál? És milyen volt? Mert én azt hallottam hogy hát első babával, nem olyan jó oda menni, mivel ez ugye egy másik folyóson van, és messze a csecsemősöktől, akik kijönnek de nem sokszor (mert hát messze van és nincs idejük)! Mit mondasz?

De jó, de jó, hogy használhatod a vödrödet! Szuper! És akkor ezt kezdetektől lehet használni? De jó! Kiváncsi vagyok a Babók mit fognak hozzá szólni? Mi nem hiszem hogy bevisszük, de majd itthon!

Nekem is megírnád priviben, hogy ki a hentes?

Marcsi,
De jó! Akkor ez a könyv tényleg szuper, de az is lehet hogy csak Ti vagytok szuperek!!! Gratulálok és további ilyen éjszakákat kívánok!

Eni,
merre jársz? Kisboltban kakaóscsigáért? mit reggeliztél? :wink: hogy vgy?

Valentina TE hogy vagy?

vagy téged hallottalak a szülőszóbából? Úgy sajnáltam a kismamát, úgy fájt neki :cry: Majdnem sírtam!

További szép napot!

Na megyek is aludni!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Jó reggelt, én még egyben vagyok, de este nagyon kipurcantam, hasam, mint a kő!!!

Veronikusz
Küldtem privit, szólj h átment-e, sosem jelez vissza a prg.

Manóka28
Köszi a bíztatást, én is így vagyok, csak félek nem vagyok az az ősanya típus. Gabika is azt mondta, hogy a másodiknál az is lehet, hogy harmadoljuk a vajúdást, az mondjuk 7 óra kb., annyit kibírok! És ők is, hogy eldöntsük, hogy műtünk-e. De bevallom ettől a Dunaújvárosi beéréstől kicsit félek! Mármint hogy Gabika hogy fog beérni!

Na megyek vasalni Bebe ruhácskáit.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok! Na, egy gyors bejelentkezés... :lol:
Szokásosan semmi nem történt. Benedekre semmilyen hatással nincsenek a viharok, orkánok és egyéb frontok. Barátnőm szerint jön, amikor akar. Vidadoki és Ági is ezt mondta. Úgy látom, nekik van igazuk. Bár nagyon szimpatikus lenne nekem a 20-a este (költözés után) vagy a 22-e. De nyilván majd ő... :wink:

Ancsa? Gabbó? Valentina? Hogy vagytok?

Merci, nevemben köszönöm a friss infókat. Szóval apára a 15-18h vonatkozik, egyébként minden más látogatónak is érdemes az előírt látogatási időben érkeznie, igaz? Na, ettől a rohamtól előre rosszul vagyok. MINDENKI jönni akar. Nem értem. :roll: Vagyis ok, hogy nagy öröm egy baba születése, de hol vannak az érdekei, illetve halkan kérdem, az én érdekeim... :oops: Nem tudom, hány kollégám lelkesedik azért, hogy majd jön be a kórházba. Ilyenekről, hogy anyós, már nem is beszélek. Jöjjön, mindenkit hazazavarok 10 perc után. :lol: Ja, és tényleg tök jó, hogy elvileg benne vannak a vödörben...

Edina, tök jó, hogy megvagy, hiányoltunk. :wink: KisBalázs pedig nagyon ügyi. Már ilyen nagy???

Gabbó, Sárinak BOLDOG NÉVNAPOT!

Még jövök, puszi.
vbea

Mármint nem anyós van benne a vödörben, bár... :lol: :lol: :lol:
vbea

Voltam kakaóscsigáért! És tejberizs lesz az ebéd - nyami! És Férj megígérte, hogyha nincs szülés, mehetünk ikeába vasárnap, utána SZAMOS CUKIBAAAAAAAA!!! :lol:

Marcsi, nem írtam az előbb, de nagyon akartam. Gratula nektek. Tuti elolvasom a könyvet. :wink:
vbea

Eni!
Látogatásról annyit, hogy hozzám mindenki olyan2-3 körül jött a kollegáim 6után és a barátnőm 7után... Apa meg akkor jött amikor tudott!
Ja és még valami: szerintem mond meg mindenkinek, hogy majd a 6hét letelte után megnézik a babát! Hidd el nem olyan jó dolog órákat álldogálni/üldögélni kinnt friss gátsebbel a padon míg ők bámulják a gyereked, miközben pihenhetnél a szobádban! Most komolyan! Én tök jó fej voltam, kitoltam oda, hogy bámulhassák, de nagyon fárasztó volt! Gondold ezt jól át! Mégis csak a te gyereked! Majd küldtök róla képet!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Marcsi!!!!
Nagy-nagy gratuláció! Hihetetlen ügyes vagy!!!!! Olyan jól csinálsz mindent!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:55-kor.
Vendég

Steffi, tanulok ám tőled is sokat! Tudom, hogy sokat küzdöttél az igazadért, az érdekeitekért... :D Erélyes leszek. Nyilván jöjjön a család, bár nálunk a legszűkebb is (anya, apa, tesók, anyósék) is 12 fő. Ők maradjanak 10 percig, kész. Férjemen kívül és a babánkon kívül szerintem SENKIRE nem lesz szükségem... :wink:
vbea

Merci: nekem Gabi azt mondta, hogy februárban valószínüleg Pesten fog lakni a 13. kerületben, amúgy a 7 órával szerintem ne aggódj, annyi idő alatt bárhonnan beér (nálam a 2 órát ha elfelezzük, akkor marad 1, ami viszont már tényleg necces.)

nem tudom miért, de nekem eszembe sem jutott, hogy alapítványi szobába menjek. én nem láttam semmi különbséget a többi szobától, és egyet értek azokkal, akik azt mondták, hogy nem kell, hogy mindenki berohanjon bármikor. Ricsivel is csak azért lett volna jó a Margitban alapítványiban lenni, mivel ott akkor épp felújították a látogató szobát, úgyhogy még apa sem láthatta egy hétig a fiát, nemhogy más. a röhej az volt, hogy a folyosóra sem jöhetett be senki, még az ajtóba sem tolhattam ki a babát, hogy legalább lássa, de az alapítványi szobák a folyosó legvégén voltak, így akik oda jöttek, azok végigbaktathattak.
ekkor kissé ideges lettem, mivel a férjem (és a többi apa) állítólag túl sok koszt hozna be, de ugye az nem hoz be semmit, aki motors szerkóban végigkoszlat a folyosón a fizetős szobához. :twisted:
látogatás miatt voltam egy másik szárnyban is ott a Kútvölgyiben, na ott vannak "luxus" szobák: kétágyas, saját zuhanyzóval, szóval le a kalappal. de mivel az alapítványiak nem ott vannak, így én nem is gondolkozom ilyesmiben, pláne, hogy némelyiknél szintén a folyosón van a mosdó és WC.
tényleg, aki alapítványiba szeretne menni, az miért? csak mert kíváncsi vagyok.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Merci!
sajnos a papameknal nem tudom lekerdezni a privijeimet, pedig mar kifurta az oldalamat a kivancsisag. Majd este reagalok ra.

Latogatas:
most latszik mennyire masok az emberek, mert en pl. mindenkit kertem, hogy a korhazban "zaklassanak" es ne otthon, mert a tovabbiakban kulonosen zavarni fog ha a bazi eros kapucsengore barmelyik lurko is felkel, arrol nem is beszelve, hogy otthon mindent nekem kell csinalnom (ebedfozes, takaritas, gyerekfurdetes) es nem lesz rajuk idom jodarabig. Bent meg csak a Pottommel kell foglalkoznom. Az otthoni teendokrol jut eszembe, hogy bar mindenki kerdezi ilyenkor, hogy mit tud segiteni, de megse mondhatom a szomszedasszonynak hogy vasalj ki, vagy takarits ki. Amikor Kataval hazamentem a korhazbol neki kellett allnom takaritani, mert csak nem visszem piszkos helyre egy 5-6 napos gyereket ... meg is lett a kovetkezmenye: elajultam. MAjd mikor magamhoz tertem es mar nem szedultem annyira akkor folytattam. Szoval tenyleg nincs sok segitsegem. :( Jol elkanyarodtam a latogatastol. Szoval mindenki ugy csinalja ahogy gondolja es ahogy birja.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Húúú csajok, nálunk brutális éjszaka volt. Hanna 3/4 4-kor aludt el!!!! Mit mondjak, úgy nézek ki, mint egy zombi.

Merci, gyönyörűen beszéltél "Tóthunkról" és maximálisan egyetértek mindenben. A csecsemősökről annyit, hogy volt aki tényleg nagyon aranyos, de volt akinek azt mondtam, hogy vegye le a kezét a gyerekemről. Ezt most a vödör téma miatt mondtam, mert lehet, hogy az egyik támogat ez ügyben és lehet, hogy amikor bent leszel az éppen ügyeletes pedig kézzel-lábbal hadakozik ellene.

Cancan, Monacs, Jube, Satuk, Zsófi és a többiek, merre vagytok????

Csajok, tessék képeket felrakni a babákról!! Úgy szeretem nézegetni!

Pocakosok, nézem a vonalzóitokat, húúú már nagyon a finisben vagytok!!!

Durcáékkal mi lehet vajon??????

Kép
ildi35

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:55-kor.
Vendég

Lilluska!
Edes vagy! :D:D:D igerem maskor nem csinalok ilyet.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Lányok!

Megvolt az első (!!!!) RAMATY éjszakánk. Végülis majdnem 4,5 hónaposan egy szavam sem lehet - de akkor is rosszul esett. Beni este 10 kor aludt el és negyed 1kor ébredt. Akkor megetettem - pedig szerintem éhes sem nagyon volt , de azt sem tudtam hány óra... utána nagyon nehezen aludt el, amikor letettem felébredt, hason nyűglődött. Végül az ölemben. Ja, Szandi is köztünk aludt a nagy szél miatt mert hülye hangok voltak és félt, így képzelhetitek négyen a farnciaágyban. Fél 3 kor megint keltünk, - ekkor átmentem vele Szandi szobájába és ott aludtunk kettesben a kiságyon ( 160*90es) de védőráccsal, kinyújtani nem tudtam a lábam, megmoccanni sem mertem mert azonnal felébredt rá a kicsi fiam, képzelhetitek....) Többször felsírt , nyűglődött, mindig úgy aludt vissza, hogy jól magamhoz szorítottam és cumi a szájba. Nem tudom mi lehetett vele, remélem csak egyszeri dolog volt. Kedden kapott oltást, lehet annak a hatása? Vagy a front?

Most nyugodt, olyan, mint máskor.
Én viszont kevésbé vagyok az, férjem most van dokinál - liftezik a gyomrom.....

Eni! Én sem szerettem amikor a kórházban megtámadtak a látogatók, alig bírtam mozdulni - fájt mindenem, dőlt belőlem a vér brrr.....Mondjuk itthon sem volt látogatók hada, vagyis nagyon okosan érezték hogy majd pár hónaposan, nem az első napokban.
Az alapítványi szoba ebből a szempontból "rossz", hogy oda bemehetnek a látogatók úgyhogy vagy te szereled le őket vagy tűrni kell.
Saara: alapítványi szobát nem tudsz lefoglalni - hisz nem tudod, mikor szülsz. De ahogy beérsz a kórházba érdemes azonnal jelezni hogy oda akarsz menni. Mázli dolga.

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz, maximálisan igaza van Lilluskának! Ilyenkor nem szabad... Én beszélek, amikor az új szekrényeket tisztogattam tegnapelőtt, ma meg azon agyalok, hogy készíthetném elő a holnapi költözést, hogy ne is erőlködjek, de valamit csináljak. :shock:

Látogatókat leginkább sem a kórházba, sem itthonra nem kívánok. De tudom, hogy tűkön fognak ülni. Ezért mondom inkább, hogy szűk család jöjjön csak a kórházba, hazazavarok mindenkit 10 perc alatt, itthon pedig hagyjanak békében. :lol: Itthonról ugyanis nem tudnék senkit elküldeni, minimum egy órát lihegnének Benike nyakába. (Főleg tapintatos anyósomról beszélek. Ezért nem jöttek egy órára sem karácsonykor - hogy majd jönnek, ha Benike megszületett. :evil: )
vbea

Cancan!
Szegeny Beni! Van mar neki foga? Nem az akar kibujni? Remelem tenyleg csak egy egyszeri rossz ejszaka volt!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Manóka: Én csakis Szandi miatt akartam alapítványiba menni. Ez volt az első elszakadás tőlem és nehezen ment, hátha még csak napi 5-10 percet láthatott volna a folyóson, a tesóját meg üvegen keresztül. Nagyon várta és készült, hoyg ő foghatja meg először. Vida doki nagyon rendi volt, mert a szülőszobára ( amikor már csak megfigyelésen voltunk ) is becsempészte volna nekem, de Ági nem engedte....
Én a kettesben voltam és másnaptól volt szobatársam és tök jól megvoltunk.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Most látom, hogy a tegnap esti hozzászólásom, egyszerűen eltünt :-( és sajnos mivel már írtam azóta egy másikat rámentettem. :-( Miért csinálja ezt a gép? :cry:

Probáltam megkeresni a könyv címét, amiről beszéltettek de nem találom.

Aludj jól, gyermekem

ilyen címen sem a libri sem az Alexandra honlapján nem talál semmit. Ez a pontos címe?

Anyukák!
Milyen könyvet érdemes még elolvasni???

miket olvastatok?

köszönöm szépen a segítséget!

Ancsa [[/b]

ancsaboszi

Vbea!
Bagoly mondaj verebnek? hogy is van ez? Pihenj minnel tobbet! Ti meg ketten vagytok.
Kulonben meg utalom a latogatokat ilyenkor. A ferjem csoppet se tutyi-mutyi, megis ugy megszivtuk mikor KAta 1 honapos volt. Egy ismerosnoje (evfolyamtarsa) bejelentkezett, hogy szilveszterkor csak az ejfeli koccintara felugranak. Na jo - mondtam. De amikor meg hajnali fel 4-kor is ott ette a fene oket akkor KURVA merges lettem. A ferjem elozo ejjel nem aludt semmit, mert meg 2004-es datummal szamlakat kellett gyartania, en meg ugye ott voltam egy 1 honapos babaval es nem esett le nekik az se hogy 10 percenkent kijovok a hallobol, mert nem tudtam toluk aludni. Valahogy a ferjem ugy fosik ettol a csajtol, hogy .... en nem is tudom. Pedig mar szinte sirtam, hogy kuldje el oket. Ket napig nem volt utana tejem. Es ennek a csajnak mar van is gyerek. Hogy milyen egy taplo, tapintatlan emberek vannak. Azt hiszem ez a szar ido van ma ilyen negativ hatassal ram, ugyhogy ha nem muszaj akkor nem szolalok meg tobbet. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi lányok a dicséretet, de szerintem leginkább Kolost illeti :D

Hú Ildi, kemény lehetett....a szél miatt volt ez a nemalvás?

Látogatás téma: Nagyon örül az ember a látogatóknak a kórházban, én legalábbis nagyon örültem, de a gátsebem már sajna nem annyira és szerintem jól meg is lett erőltetve és azért gyógyult olyan lassan. Szóval szerintem ha fizikálisan nagyon gyengének érzed magad és fáj akkor hasznosabb inkább az ágyban pihenni, mert a gyerek gondozása isbőven elég abban az állapotban, amikor se üni se feküdni nem bír az ember. Ja és az szörnyű szerintem, amikor jó kis huzatban álldogál ott az ember a folyosó végén az ajtóban....brrrrrr...
marcsim

Veronikusz!

Jajj, Te nő mit csináltál? Igazuk van az előttem bőlcsen szóloknak, hogy nem éri meg, az a pár ezer forint inkább meg kell kérni valakit!
Szegénykém!!!
:cry:
De remélem ilyet többet nem csinálsz, és a harmadik babánál szólj és odamegyünk csoportosan és kitakarítunk! hova és hány nm?

szóval szólj és segítünk!!!

mindent meg lehet oldani!

de tudod néma gyereknek anyja se vesz mikrofont!

szóval vigyázz magadra!!!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Cancan: abszolut megértem, hogy a lányod miatt akartál alapítványiba menni. ezen én is sokat töprengtem, mivel nekünk is ez lesz az első tartós elszakadás, de nem szeretném azt látni, amint a fiam sír, mikor el kell mennie, így amellett döntöttünk a férjemmel, hogy inkább ne is lásson a gyerek ebben a pár napban.
úgyhogy a szüleim tartják majd a frontot. hátha jobban viseli, ha egyáltalán nem lát. (most ráadásul nagyon anyás korszakban van). már előre sajnálom szegénykémet. :cry:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Ancsa!
Ezen a mikrofonon akkkkkorät rohogtem. Igerem most mar jo leszek es nem csinalok ilyet. A masodiknal rogton nekilattam fozni mikor hazamentunk ... de nem volt semmi bajom tole. Isteni volt a huslevesem es hat kell a sok folyadek. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ildi!
Te jó ég! Mi történt Hannával???

Látogatásról még annyit, hogy nem csak a kórházba jöttek be, ott még hagyján, bár egy frissen szült mamának pihenni illik nem álldogálni... De elmondanám, hogy hozzánk minden hétvégére jött valaki, dédi, párom keresztanyja, ilyen rokon, munkatársak, barátok... Arra készülni, sütni-főzni, kinálgatni, utána mosogatni... Nem ér ennyit az egész! Én tutti, hogy legközelebb a kórházba is ha jönnek és elfáradok akkor húzhatnak haza, ide meg 6 hétig senki!!!!!! Anyósomról nem beszélve... Mikor jött segíteni és ő akarta pelenkázni Martint meg tologatni... Segíteni jött, nem az ÉN gyerekemet ellátni, az az én dolgom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eni tényleg légy határozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És persze mikor egész délelőtt aludt, szopizott és mi bennt voltunk a szobában akkor meg megsértődött mert ő még nem látta az unokáját!!! Hah... Na jó, elég mert kezdek idegbeteg lenni!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Ancsa:
Nem én voltam a szülőszobán,de ha így folytatja a fiatalúr akkor hamarosan oda kerülők. :oops:
Hihetetlen hogy tud még mindig ilyen erőseket rugni, a görcsökröl nem is beszélve.
A fél éjszakát ébren töltöttem,forgolodtam, aztán neki áltam dvd-zni :x

Nem tudom ki kereste a Szamos cukit, de egyet tudok Budaörsőn, sajnos máshol nem tudok.

Kép[/img]
valentina

MArcsi

Szuper hogy így aludt Kolos! Lehet hogy mindig ilyen orkán kellene neki? :lol:

Sara

Csatlakozom az előttem szólókhoz, mindent leírtak már neked. TErmészetesen én is ajánlom a kórházat, Tóth dokit nem ismerem. Ja és üdvözlet itt. :)

Eni

Te szegény. Valahogy beszéld meg mindenkivel, hogy hagyjanak békén. A kórházban én még jól viseltem, de otthon!!! Hiába mondtam, hogy nem lehet látogatni, de csak jöttek. :? Ne engedj senkit Beni közelébe, mindenki beteg, hozzák a bacikat!!! :twisted: Ja és te is fáradt leszel! Steffinek igaza van.

Kép
gyorgyi33

Hát igen, Ricsi még pici, Szandi már 4,5 éves volt. Előre meg volt vele beszélve, hogy haza kell mennie, de sokszor könnybe lábadt a szeme és nagyon szomorú vot és vagy háromszor visszaszaladt puszit adni. Jajjjjj, nagyon nehéz volt nekem is. DE! Azóta sokkal jobban apás, nagyon összemelegedtek és ennek igazán örülök. Úgyhogy ennek is megvan a jó oldala.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, Györgyi - én viszont pofátlanul letámadtalak szülés után 2 órával..... :oops: :oops: :oops: Ugyan megkérdeztem, hogy nem zavarlak-e, remélem tényleg nem voltam a terhedre.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok! / Ha még emlékszik valaki rám!/

Elköltöztünk Rákoscsabára már egy hónapja, de azóta sincs netünk, mert a T-online még nem tudott dönteni megéri-e bevezetni az utcába a kábelt..........Sajnos így nagyon lemaradtam a történésekről, de remlélem mindenki jól van és gyönyörű babyk születnek!
Én egyre nyűgősebben :oops: bírom magam!
Ha valaki esetleg megtudná írni, h a tágulási szak segítésére milyen homeos bogyi szedendő és priviben megírj -azt vissza tudom nézni - megköszönném! Lassan már aktuális :)
Puszi Mindenkinek!
Judit
barnama

Sziasztok!
Csak pár kérdésem lenne felétek.
Ha nemsokára szülők és még nincs szülésznőm,akkor még
választhatok vagy inkább ne?
HA egyetlen tanfolyamon se vettem részt akkor az nagyon gáz?
Mit fog szolni a Hegedűs doki ehhez???
Kérlek segítsetek.
Köszi Szilvi
szilvi24

Marcsi, Steffi! Biztosan a szél volt a ludas a nem alvásban. 9-kor elaludt, 10-kor ébredt, 11-kor sikerült visszaaltatnom. Ezután fél 2-ig aludt, de nagyon nyugtalanul, majd fél 2-kor evett és onnantól kezdve 3/4 4-ig, röhögött, "beszélt", játszott, szóval nagyon jól elvolt a gyerek (én annál kevésbé) és végül 3/4 4-kor aludt be újra, de akkor 10-ig egyfolytában.

Szilvi, üdv. nálunk!! Nyugodtan választhatsz szülésznőt most is, ha még eddig nem tetted. Én sem vettem részt egyetlen tanfolyamon sem, de ennek semmilyen hátrányát nem éreztem. (Persze lehet, hogy másnak ez nagyon fontos) Sajnos nem tudom, hogy a Hegedűs mit szól ehhez, mert én másnál szültem, de feltételezem, hogy nem fogja leharapni a fejed. :lol: :lol:
Az első babád lesz? Kisfiú vagy kislány?Hányadik hétben is jársz pontosan?

Györgyi, mintha neked is a T-Commal lett volna gondod. Vagy rosszul emékszem?

Steffi, látom neked az anyós téma olyan, mint bikának a vörös posztó! Erről jut eszembe, javult valamit a helyzet ez ügyben??

Kép
ildi35

Ildi!
Nem. Sőt egyre jobban idegesít szegényke... Próbálok magamon erőt venni, de már ott tartunk, hogy ebben az évben még nem is beszéltem vele... (újévi köszöntés vagy ilyesmi) A párom is felmérte a helyzetet, amikor beszél velük akkor úgy teszi, hogy én ne halljam. Ami elég könnyű, mivel fél 8-tól fél 9-ig Martint altatom.
Karácsonykor itt volt a drága jó anyjával, na attól is hülyét kaptam! El kell ehhez mondanom, hogy a terhességem 9 hónapja alatt a párom nagyanyja egyszer sem érdeklődött a hogylétem felöl, 1x mikor ott voltunk anyósoméknál akkor Ő is ott ebédelt és beszólogatott elég durván, még anyósom is érezte, hogy ez gáz és még Ő mondta, hogyha jövünk akkor nem fogják hívni, hogy engem ne zavarjon (bánthasson). Aztán voltunk 4D-n és megmutatták neki is a DVD-t és akkor anyósom elkezdett kampányolni, hogy milyen aranyos volt a dédi, hogy várja Martint meg mit tudom én... Hát nekem sem kellett több, mondtam, hogy nálam jobban senki nem várja, egyébként -akkor még a békés megoldások mellett döntöttem- eltereltem a szót. Aztán mindig mondták, hogy Ő így meg úgy és, hogy majd feltétlen jön Martint megnézni... Na a lényeg, hogy ebből azt akartam kihozni, hogy ha valaki a terhesség 9 hónapja alatt -ami nem kevés idő- felém se nézz, akkor miutána megszületett a gyermekem, ne jöjjön már, hogy Martint megnézze, mert szerintem ez gusztustalan képmutatás! Igaz, hogy anyukám anyukája a terhesség alatt sem érdeklődött, de legalább utána sem jött, hogy itt izéljen, szerintem ez az egyenes, mert ebből legalább tudom, hogy tényleg szarik rám! Egyébként sok ismerösről is elmondható, hogy mikor ide költöztünk mondták, hogy majd jönnek, aztán persze mindenki akkor jött amikor már kinnt volt Martin. Ne vessetek meg szeretem a vendégeket, de nem egy újszülöttel, aki maximálisan igényel, így persze minden a férjemre hárult és ezért 3.5 hónap alatt körülbelül 9 teljes napunk volt együtt -hétvégét beleértve- hétköznap ugye csak este látja. Úgyhogy megmondtam, hogy legközelebb csak a kórzázba, utána meg 6 hétig senki!!!!!!!!
Alapítványiba is gondolkodtam, hogy odamegyek, de egyrészt sok lett volna anyagilag - én egy hetet voltam bennt! - másrészt meg jobb volt így, hogy a többi mama segített, harmadrészt meg akkor aztán tényleg ki se lehetett volna őket zavarni, aztán fogdosták volna Martint ide-oda... Tudom most azt gondoljátok, hogy a folyóson is éri ez-az, de ott legalább csak én meg az apja babusgattuk! És nekünk a sok látogató miatt a kórházban sem volt egy szabad percünk, amikor hármasban félrevonulhattunk volna beszélgetni, mindig mindent telefonon beszéltünk meg! Olyan szar volt!
Szóval Eni csak határozottan!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Beni dél óta alszik.... :roll: Most pótolja az éjszakát? avagy gyűjti az erőt a ma éjjelre???? Már rég nem alszik napközben ennyit.
Remélem csak ez a hülye idő és nem lesz beteg....
jaj, az anyai szív - folyton csak aggódik....

Heni

Kép

Kép
cancan

Drága Csajok, főleg Steffi! Isten őrizzen, hogy bárkit is hergeljek (hergelem én magamat anyós-témában eleget). Szóval ne vegyétek magatokra, és állítsatok le, ha sok belőlem... :lol: De képzeljétek, anyósom írt egy negédes, célozgatós emailt a napokban, hogy a kisfia csak részleteket mond neki telefonban, és miért nem tudhat az állapotomról többet, és mit hallgatunk el előle... és én a falnak megyek tőle. Képtelen felfogni, hogy felnőtt emberek vagyunk, és pont annyit mondunk neki, amennyit tudnia lehet. Másrészt én nem fogok vele SOHA külön cseverészni, a fiának nem a szobatársa vagyok, ergó amit a fia mond neki, azt én is mondom. Az a kettőnk mondanivalója. Mára eldugultam anyós-témában. :oops:

Amúgy is itt van nekem a fini tejberizs. :lol:

Ildi, szegény Hanna, együttérzek vele, hátha a mai éjszaka jobb lesz. :roll:

Valentina, én kerestem, megvan, kösziii! :wink:

Györgyi, hihetetlen jólesik ám, hogy így mellém állsz! Nagyon fogok ragaszkodni a 6 héthez. Egyedül a legjobb barátnőmet engedem közénk Beni 3 hetes korában, de ők szigorúan 5 percre jönnek. Illetve közületek bárkit. :D De miért is magyarázkodom. Tulajdonképpen jöjjön az, aki tudja, mi a dörgés, akit, ha kiteszek 5 perc után, érti, miért teszem... :lol:

Szia Szilvi! Üdv köztünk. Nos, én csak egy előadáson voltam, a szülőszoba látogatáson. Remélem, ettől függetlenül beengednek szülni. :lol:

Hello Judit! Már hiányoltunk. Megkaptad a privit? Én szedek sokfélét, de sajna nem tudom, melyik merre hány méter. Szóval konkrétan mi segíti a tágulást. Talán Györgyi jobb ebben. Ő a legjobb. :idea:
vbea

Steffi, az anyai nagymamáddal is ilyen rossz a kapcsolatod? :cry: Az én nagyijaim már nem élnek sajnos. Apukám anyukája fura egy nőci volt, vele nem volt annyira bensőséges a viszonyom, ő már rég halt meg, de anyum anyuját nagyon szerettem. Ő akkor ment el tőlünk, amikor Szandi 1 hónapos volt. Nagyon sokat gondolok rá, annyira boldog lenne most 2 unokával. Főleg, hogy itt lakunk az ő udvarjukban ( nagypapám még él) itt bővítettük-újítottuk fel a házat. Külön vagyunk, de mégis együtt. Nekem is hatalmas segítség lenne, Ő meg a fellegekben repkedne - nagyon várta már a dédunokát, sajnos nem élvezhette sokáig..... :cry:

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: