És akkor most egy nagyon hosszú hsz, bemásolom, amit gyűjtögettem és talán mindenre tudtam reagálni. Bocsánat a terjedelemért.
Pocakos fotókat nagyon jó volt nézegetni, a babásakat meg pláne.
És köszönjük mindenkinek a babó dícséreteket, nagyon jó estek.
Utólagosan Boldog Névnapot Kívánok minden Verának.
Fibi, Szrekuc,
Szülésfeldolgozás engem is érdekelne. Merre van? Vagy Ti már csak ketten akartok menni?
Fibi,
Agyalásban én is otthon vagyok, állandóan jár az agyam, olyan dolgokon, amiken nem kéne.
Gratulálok újabb fiúhoz

Inkontinenciában is játékos vagyok, pedig igyekszem csinálni a tornát. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok?
És óvatos gratula a ház eladáshoz.
Zsan,
Elírás vagy valóban az van amire gondolok? Néhányan már pedzegették, de eddig – 1230 oldal – nem találtam részedről reagálást. Esetleg ketten vannak a pocakban?

Bocsánat, ha szándékosan nem reagáltál rá korábban. Vedd úgy, hogy nem is kérdeztem
Terhesgatyót mindenképpen venni szeretnél? Nekem van néhány, igaz nem kifejezetten téli, de egy harisnyával elég meleg lehet. És ha gondolod, szívesen kölcsön adom. És van egy meleg szoknya is, sztem az is jó lenne Rád.
Curse,
Olvastam, hogy elgondolkodtatok kandalló rakatásán a lakásba/házba. Csak egy kérdés? Mindenképpen kandalló, vagy szóba jöhet cserépkályha is? No, csak azért, mert a kandalló nem melegít annyit és talán kevésbé szárítja a lakást. Ahova költözünk, mi rakattunk egy cserépkályhát bontott cserépből és nagyon jó, van padkája, meg alatta hely a tüzifának. Ezek az én ötletem alapján lettek megvalósítva és nagyon jól funkcionálnak, merthogy amúgy kicsi a ház és rengeteg helyet megtakarítottunk azzal, hogy nem kerülgetjük a fát, papírt, stb.
Ha gondolod meg tudom adni az elérhetőségét a cégnek és érdemes egyeztetni velük, nagyon tisztességes banda. Ja, és ha mégis kandalló, azt is készítenek.
Játszószőnyeg jó ötlet, én kb. 6 hetesen tettem rá Mátét, és nézegette a lelógó macikat, meg a sárga-piros oroszlánját, amit felkötöttem neki. Volt, hogy fél órát is elvolt magában.
Zuzi,
Mi is szívesen látnánk már Titeket, nagyon kíváncsi vagyok a kicsi lányra élőben
És én is előszőr olvasni szoktam, aztán írnék….., ha maradna rá idő
És a szellőzőt szerelgető cég engem is érdekelne
És még Te írtál méhtakarítással kapcsolatban, nekem is volt és abszolút nem volt kellemetlen. Azon poénkodtunk a dokival, meg a szülésnővel, hogy olyan, mintha porszívóznának. Mondták, hogy ezt még senki nem mondta
Indi,
Az a bizonyos „sajnos” kezdetű mondat arra irányult, hogy a bnet-re nem tudok megint jönni
Egyébként valóban valahol kényszer dolog volt, mert eddig tudtuk húzni az időt a párom üdülési csekkjével. A „telelésünk” utcsó napján járt le, és nem akartuk veszni hagyni. Ezt meg úgy tudjuk, nem lehet átruházni...
És Dominó elfurulyázta Vera nótáját c. kép nagyon jó. Döbbenet, hogy ül már D.
És gratula a pedagógia-környezettudatos életmód szakértőnek
És családod

nagyon sajnálom
Mindig szomorkodom, hogy akinek még van szülője, annak nem mindig jön össze a jó kapcsolat. És én hogy örülnék, ha az én szüleim itt lennének köztünk.
Votiv,
Én is hiszek abban, hogy a babák választják a saját nevüket. Nekem sokáig fogalmam nem volt, mi lesz a neve. Aztán amikor áprilisban elkezdtük nézegetni a neveket a Máté is szóba került és valahogy el sem tudtam képzelni mást. És jött a Húsvét, amikor a szigorúan titkosan, csak anyósnak elárult nevek közül párom nővére közölte, hogy akkor Máté lesz, ugye? Legyen az! Pedig a konkrét választást nem mondtuk el. No, szóval ekkor elment a kedvem a Mátétól, aztán a törpe jól helyrepakolt, hogy márpedig Ő Máté akar lenni
És én abban is hiszek, hogy a babák választanak Bennünket szüleiknek, és néha megkérdezem Mátétól, hogy jól érzi-e magát nálunk, jól választott-e?
És szép nevet választottatok
És igen, nagyon gyorsan nő. Január 10-én mértük itthon és 8550 grammot mutatott a mérleg. Kíváncsi vagyok, hogy majd védőnéninél mérve az előző súlyához képest mennyit gyarapodott. Számomra hihetetlen, hogy ennyire nő az anyatejtől.
Recca,
Kutyus
És majd érdekelne, Te hogyan termesztesz ezt-azt, mert helyem lesz majd bőven és szeretnék télire saját cuccost elrakni előbb-utóbb
Ancsi,
köszönjük.
Lakás nagyon jó lesz, én is imádom a meleg színeket
No, mára ennyit, jó éjszakát mindenkinek,
Vica