Sziasztok,
Végre sikerült beérni Titeket, hát nem volt egyszerű
Múlt héten megjöttünk Alsópáhokról, ahol nagyon jól éreztük magunkat és nagy-nagy meglepetést is kaptam
Előszőr is csodás időnk volt, babaúszásról lemaradtunk, mert valahogy sehogy sem jött össze, hogy a megjelölt időpontra le tudjunk menni.
A szülinapomon meg átautóztunk Zalakarosra, hogy onnan szerezzük be a kedvenc cukinkból a tortát, de sajna zárva volt. És mire visszaértünk a szállodába, ott várt egy gyönyörű rózsacsokor a szobában - párom megszervezte a recepciósok segítségével -, meg a szálló ajándéka is. És még a szálló napi hírmondójában is név szerint megemlékeztek rólam.
És a virág mellett a nagy dolog számomra, hogy másodszorra is megkérte párom a kezem és tavaszra hivatalosan is a párja leszek.
Ennek érdekében tuti, ami ziher még a badacsonyi Rózsa kőre is ráültünk háttal a Balcsinak.

:D:D:D
Badacsonyi kirándulásról mindjárt egy fotó
Aztán ahogy tudjátok másnap elmentünk Macsékhoz, ahogy az általa feltett képen is látható egy óriás fiúval - ezúton is köszönet a sok-sok kedvességért

, dícséretért -, és másnaptól indult a mi vesszőfutásunk.
Olvasom, hogy néhány picur küzd orrfolyással, köhögéssel, stb. Máté is péntek óta dögrováson van. Indult dugult orral, majd jött a köhögés, előtte egy kis hőemelkedés is volt. És azóta csúnya hurutos köhögés kínozza, és sajnos az antibio is kell, mert félünk, nehogy a sok trutyi lerakódjon a tüdejére. Köptetőt össz-vissz egyszer sikerült bele diktálni, azóta vagy kiköpte, vagy szájzár. Dokival egyeztettünk és feladtuk.
Most már talán javul a helyzet, ami rossz, hogy vasárnap én is belázasodtam, de úgy fest a nagy nehezén én már túl vagyok.
Tudtok valamit javasolni, akár homeobogyót is, ami hurutos köhögésre jó? A bogyókat felolvasztva megeszi, de köptetőt nem

Szeretném, ha kis törpe mielőbb kilábalna belőle, de ehhez talán jó lenne, ha minél hamarabb felszakadna a váladék. Most szimplán, minden segítség nélkül úgy köhög, mintha kötelező lenne, de nagyon szenved. Biztos fáj is neki nagyon.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra nyúlt és ne haragudjatok az ömlengésért, majd még bemásolom, amiket jegyzeteltem, de most Máté nagyon sír és nem tudjuk mi a baja

:(:(
Vica