A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse! Mi is benne vagyunk egy Camponás taliban, hétfő kivételével nekünk bármikor jó.
lindicita

Mano,
hát igen, nekem is ez a problémám...de nincs rá értelmes magyarázat...mármint arra, h másnap miért veszik le ismét éhgyomorra???

Zuzi,
mission completed!!! 8) ügyes vagy...bevallom én hang nélkül néztem végig....de én veszélyeztetett vagyok... :wink:
és fél üveg weledádra még igényt tarthatunk, ha többiek közben elhasználják a másikat... :lol: ki tudja mi lesz még ott a szülőszobán...:wink:

Curse,
egyébként mikor Igivel voltam bent, nagyon vártam, h mehessek haza, mert egyáltalán nem tudtam aludni...szóval, azért mégiscsak otthon a legjobb... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manóka :) Igen, tényleg 2x kell menni. Ez az új rendszer :roll: Ma voltam a szimpla vérszíváson (mivel lemaradt egy szám a beutalómról, volt egy plusz köröm a nőgyogyóra is és így kb. 2 óra alatt sikerült is elintézni a szipácsot... soron kívül :lol: ) Este meg betelefonáltam, és jó lett az érték, így holnap mehetek a terhelésre. Akkor megint vesznek éhgyomorra, aztán cukorlötyi és 2 óra múlva megint szívás... Majd ne felejts el venni cukrot (75g glükóz) de az ottani gyogyótárban is lehet :wink:

Zuzi :) Nem ér Marcit máris lestoppolni! :lol: :lol:

Curse :) Okés :wink:
denizsa

Zsanci!
MÁSNAP is éhgyomorra? Én azt hittem, akkor kell meginni előtte a cukros lötyit :?

Na megyek aludni, hulla vagyok, mivel Emma ma egész nap rajtam lógott. Jó éjszakát!
manoka11

Deni, Zsanci!

Akkor már értem... öööö, mégsem teljesen... miért kell 2x levenni éhgyomorra? Na mindegy, most ezen nem agyalok, inkább azon, hogy jövő hétre kit tudok két egymásutáni reggelre beszervezni Emmára vigyázni.
manoka11

Zsan :) Ja hogy Te hang nélkül?! Így nem ér ám :lol: :lol: de most az egyszer felmentést kapsz eme hihetetlenül rémes dal alól :lol: :lol: És asszem Votiv már írta, hogy miért kell megismételni az éhgyomrit: ha jól emlékszem mert minden nap kicsit más az érték,és ugye az a viszonyítási alap :roll: de lehet hogy csak tűpárnának néznek minket :lol: Bár ma reggel a csajszinak, aki levette tőlem a vért, már remegett a keze, olyan fáradt volt, ami nem is csoda, én voltam kb. a 170-dik, nem hinném, hogy szúrna, ha nem kéne :?
denizsa

Manóka :) igen, 2x éhgyomri! De ha először mész, akkor úgyis elmondják, hogy mi vár Rád másnap! :wink:
denizsa

Zsan! Köszi :D

Den! Neked is köszi :D

Curse! igen a görbülés a lényeg :wink: , s köszi :lol:

Fibi! Drukk holnapra :lol:

Indi! köszi :D , s majd írok a bébiúszásról (ha nem tenném szólj rám!)

Neet! Én is örülök ám a kettesnek. Bébi előtt sűrűn buktam :oops: . Érdekes hogy milyen képességeket fejleszt ki az anyaság... :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi,
De jó h ti is jöttök :D Annyira kíváncsi vagyok rátok, múltkor sajnos elkerültük egymást :D

Deni,
Már te is túlvagy a terhelésesen? Hogy telik az idő. Akkor már neked is látványos a pocak :D És mikor mész legközelebb uh-ra? Nevekkel még mindig hadilábon álltok? Már nagyon kíváncsi vagyok rátok is :D

Neet,
Ahhoz képest, hogy bk után :D azóta eltelt másfél óra :lol:

Amikor én voltam a terheléses vérvételen. Mondták hogy ha van 1 hónapon belüli vérvétel, akkor csak egyszer veszik le, amikor a cukros lét meg kell inni. Sajna nekem se volt :( Viszont én úgy voltam h pénteken meg hétfőn. Nem feltétlenül kell egymás utáni napokon, ha nem megoldott a dolog :D

Kép Kép
curse

Manóka, Deni már írta, az első éhgyomri a teljes vérkép (pisit is kell vinni!!!), és csak akkor terhelnek másnap, ha már itt is 7 alatt van a cukrod. Mert ha magasabb lenne, és ráterhelnék a 75g glükózt, akár még agyvérzést is kaphat a baba.
Mikor kérdeztem, hogy hogy van ez, két éve mikor először terhes voltam, ezt nem tudták, hogy ilyen veszélyes, hanem durr bele mindenkire ráterheltek??? csak hümmögtek...

aztán másnap vagy köv munkanap megint be kellett sorolni a laborhoz, kikérni az előző napi leleteket, és így lehetett visszamenni a 22-es szobába (a ruhatár felőli oldalon) itt ül egy nőci aki a kismamáktól meg gyerekektől meg egyebektől veszi csak a vért, és nála ált. csak 2-3-an várnak. Kérte, hogy a második vérszívásra 8 előtt menjenek a kismamák, hogy 10 körül már a terhelésest is meg lehessen csinálni. Aztán jött a 2. éhgyomri vérvétel, utána lötyiivás és két órai várakozás...
A második éhgyomri nem csak a viszonyítás miatt fontos, hogy pontosan mennyiről mennyire emelkedik a cukrod, hanem hogy lássák hogy megittad a löttyöt és a két órát is számon tudják tartani. Azt csak úgy nem hiszik el, ha 11-re bemész, és elmeséled, hogy két órája megittad a lötyit :D

votiv 8)
votiv

Zsanci, tegnap voltam a kincstárban, és alig 5 perc alatt mindent elintéztem. A gyes-igénylés átfutási ideje 30 nap, szóval ha korábban kezded intézni, akkor legalább folytonosan kapod majd a pénzt :) nem úgy mint én :roll:
és 2 nyomtatvány kell: a gyes-igénylő meg az igénybejelentő családtámogatásra (és ezen a gyesre vonatkozó részek kitöltése)
meg személyi, taj-kártyák, adókártya és gyermek anyakönyve

votiv 8)
votiv

Nos, hát a BK után vagyunk, igaz, pár órácskával... (Nórának beindult a szülés, muszáj volt néznem, de nem a Szt Imrébe vitték, bár az van legközelebb a forgatáshoz, na mindegy, ez asszem a 2. női klinik volt, de nbem bizti.) :lol:

Gigim
nekem is sír egyik szemem, de ha egyszer nem tudom hova tenni a gyereket, meg kell várnom, h belenőjjön a kocsmakorba, nem igaz? :wink:

Én sose mertem tescos pelust venni. Láttam másnál, és nekem tök műanyagnak tűnt, vagy rosszul láttam?

Den,
köszi, kutyabaja a kutyának. Annyira, h hétfő éjjel kiszökött és csak hajnalban jött haza, én meg aggódhattam, meg ne fázzon.
:?

Zsan,
ha neked Vera megírja a Shakespeare-t, te megírod nekem a Harry Pottert? :wink:

Indi,
egyetértek! A konnektorba nyúlás tilos és járhat érte kézrepacsi, a földhözvágom a fránya kockát, mert cseszik összemenni a 2 darab, nos, azért max rászólni kell, sztem.
De fogadjunk, h nem próbáltál még gyerekkel mosogatni.
:wink:

Szemfüles Curse,
kutyu fiú, ami jó, mert nem lesz terhes, de rossz, mert nyughatatlanabb, és ha tüzel a környék, jujj a kerítésnek. És a neve is a nemére utal, na nem? :lol: (Marcipán) :mrgreen:

Zsan,
Igi már jobban van, ugye? ++++

Lindi,
méred? nagyobb most a hasad, vagy hirtelenebb nyúlt?

Emmának is jobbulást!!

neet
neet

betegeknek bulást!!!

Manóka!
arra a pelusra gondolok, akkor majd lehet, hogy veszek, jó lesz anyósomékhoz.

Athiz!
hiába csodálkozik, pont hogy jó, hogy ilyen korán kérted fel, hiszen nyáron épp ekkor nyaralna, és egy másik mama meg a te hatásodra fogja ezt megváltoztatni! ha áprilisban szólsz, már biztos nem tudja megtenni!

Fibi!
pont te nem hallottál pálcáról? :) amivel a vízereket lehet "mérni". két rézpálca a kézben, ami hol összemegy, hol szétnyílik.

Indi!
kösz a kimerítő választ. amiket leírtál pont én is azokat tartom rossz dolognak. nem érdekel engem, hogy köpköd, vagy hisztizik, azt másképp kezelem le. és tudom jól, hogy megértette, hogy nem kaphatja meg az órát és egyéb drága dolgokat, de az Istennek se tartja be, és minden alkalmat megragad, hogy ezekkel "játszhasson", vagy rongálhassa. az igazság még az, hogy sajnos anyósomék minden szart oda adnak neki, többek közt apósom marha drága Marvin óráját is, mert hogy miért ne. azt hiszem hiába mondom nekik, hogy ne tegyék, egyszerűen nem hallgatnak rám. pedig én hiába vagyok következetes, ha máshol megengedik neki, itthon is azt akarja. majd beszélek a férjemmel, hogy valahogy hasson rájuk ez ügyben. különben az is érdekes, hogy mikor ők vigyáznak rá, sosem eszik szinte normális kaját, legalábbis, amit én készítek ki neki, azt nem. tegnap is, nem is mertem a saját főztömet kiolvasztani a fagyiból, mert tudtam, hogy nem etetik meg vele, inkább kentem egy szendvicset, rendes jóminőségű sonkával, stb. erre mit látok, mikor hazaérek? hogy a férjem eszi a kenyeret, mert Lencsével leetették róla a sonkát és ki tudja még miket szedtek ki neki a hűtőből pótlásnak. az új lakástól többek közt azt is várom, hogy könnyebben elboldoguljunk együtt a konyhában, mert perpill 1 fő fér el benne (panel luk), ott nem tud ő segíteni nekem semmit. és persze, hogy tudom, hogy a kiabálás, vagy ütés az én kudarcom. csak nem tudom hogy kellene higgadtan kezelnem a dolgokat, megpróbálok relaxálni, v. ilyesmi :). és nagyon bánt, hogy már nem tudok többé tiszta lappal indulni. :( hogy fogok így a szemébe nézni?
tegnap este már olyan kezelhetetlen volt, hogy mindent, de mindent ledobált mindenhonnan, hatalmas disznóól lett mindenhol, így este 7-kor mondtam, hogy megyünk sétálni. beöltöztettem, rá a hámot, és indulás gyalog. ment, ment, futott, nézelődött, aztán fél úton kéreckedett fel. mondtam, hogy dehogyis veszem fel, megyünk haza. haza jöttünk, fürdött, megitta a tejet, és bealudt. nem kellett neki könyörögni :)

Lindi!
én elvileg benne vagyok a taliban...

Akata!
megnéztem a Szitakötőt, nagyon tetszett! olyan édes volt a végén a kisbaba!

Neet!
te meg aszondod, hogy járhat érte kézrepacsi. de hogy fogom ezt nagyobb korában elmondani neki. nem fog érte utálni engem, hogy ilyen tetű vagyok, hogy rávertem a fenekére? a kezére azért nem szoktam, mert ott csupasz és jobban fáj :)
a BK-t úgy tudom régen Wekerlén forgatták. most meg néha, mikor megnézek egy-egy részt, ismerős terepet látok (pl. Feneketlen tó partja) áttették a forgatás helyszínét?

ancsipancsi

Sziasztok,

Hosszú hozzászólásomat, Fanni egy másodperc alatt eltette valahová. :-)

betegeknek jobbulást.

Zsan: Iginek hasonló lehet a kórsága, mint Fanninak, ő is utálja az orrszívást, de olyanokat szívok le tőle, hogy csak na. ŰŰŰŰűűűűvölt és utána pedig nagyon boldogságos.

Gátolajat mi azóta is használjuk, na mire? :-)

Lesz tali? mikor és hol? help miiiiiiii.

Na Fanni megint a kikapcs gomb körül sertepertél, inkább elküldöm ezt.

Kisherczegnek drukkok.

J

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

KONCERT:
Halász Jutka febr. 20. 10.30 Jövő háza

ezen kívül Kolompos ezermillió helyen ;) 01. 20., 21.,26 és 27-én

Johi,
éljen, akkor más kölök is kikapcs gombozik :mrgreen: és nagyon praktikus a hozzáállás olaj ügyben ;)

Kishercznek drukkok és betegek meg gyógyuljanak

Ancsi,
sztem semmi

Kép

Kép

:D
szrekuc

baj; az előbb pl Ábel eltüntette a klaviatúrát pl ez engem is megőrjít h a gép a cd-k a tv miatt örökös a közelharc ja és persze minden elektromos kütyü pl hajszárító meg konnektorok érdeklik és meg van sértődve ha nem játszhat velük
apjukkal most próbáltuk a nevelési elveket egyeztetni remélem sikerült - mármint mindenféle fegyelmezéssel kapcs; igazából az a rossz amikor gyerek fut az egyik szülőhöz a másik miatt vagy a szülők a gyerek előtt szólnak rá egymásra

tiszta türelemjáték.... :roll:
szrekuc

ÉS KINT VAN A NEGYEDIK FOGUNK :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi :) nem kudarc ez, dehogy, hanem tanulás. És látod, milyen sikersztorit gyártottatok az este! Így kell ezt. Kisgyerekeknél többnyire csak a figyelemelterelés segít, úgyhogy legyen mindig kéznél mesekönyv, kirakó, mittudomén.
Drága dolgok ne legyenek kéznél, veszélyesek pedig nem-nem, nincs mese.
Sajnos nagyon értem, amit anyósékról írsz... na ezért (is) nem hagyom én senkire a kicsi fiút.

Neet :) 2 éves unokahúgommal annó mosogattunk - ő öblögette a műanyag kis színes izéket, tányérokat, miegymást széken feltérdelve. Persze óvintézkedéseket tettünk, üveg és porcelán nem volt a közelben és utána jól felmostunk :lol:

Tali :) nekem beutazni a Camponáig nagyon sokba kerül, ezt így hónap második felében sajnos nem tudom megoldani, úgyhogy gyes (febr.2.) után tudnék talizni. Tegnap utaztunk, ezzel ki is merült a keret. Utálom, hgoy ez van, de hát ez van. Mostanság kicsit korábban kelünk, úgyhogy fél 11 körül oda tudunk érni bárhová. Savoya is volt tervben!

Kisherczeg hogy van vajon?????????????? És Tinu???????????????

indianyo

Éljenek a négyfogú banyák!

Tegnap Dominó élete első hintázós élményét szerezte. Óriási volt! Hangosan kacarászott, annyira jó volt nézni.

Számítógép, telefon, konnektor és mindennemű vezetékes és gombos dolog nálunk is óbégatás tárgya, de ebben nem lehet engedni. Húzós naphosszat vitatkozni, de nincs más lehetőség.

indianyo

Indi: édes lehetett Dominó. Nálunk is ez volt első hinázásnál, sose felejtem el.

Tali: jövő héten nekünk a szerda és péntek nem jó, egyébként egyenlőre bármi más. Aztán majd jól közbejön valami, ahogy szokott.

Rekuc: gratula a fogakhoz. Számítógép kikapcs az agyamra megy, de hát ez van, ezzel adja tudomásomra, hogy No számítógépezés, inkább velem foglalkozz, és ez igy van jól.

Na mek, mert most a joghurt landolt a földön.....

Johi és Fannilányka
bibi2005

Johi :) mi ez az álnév????????? kis huncut :mrgreen?

indianyo

Halihó!

NST: fájás nincs.
Dokinő szerint: MA SZÜLÜNK! Visszarendelt bőröndöstül a kórházba. Úgyhogy csak beugrottam, mert mindjárt indulunk vissza. Állítólag lesznek majd fájásaim is, de kb. egy óra már eltelt a turka óta, mikor is állítólag bő 1 ujjnyi volt a méhszájam és enyhe derékbizseren kívül nem érzek semmit azóta sem. Nem lehet, hogy én fájások nélkül, észrevétlenül fogok megszülni?! :lol:

Kép
Kép
tinu

sziasztok,
ugy látom, a gátmasszázs és weledás olajakrol lecsusztam, igy jár aki csavarog :lol: akkor én veszek asszem :wink:

voltunk védönönél, és el van (vagyunk) keseredve, még jobban bedurvul a rsz, már az sem lesz elég ha ö ad beutalot vérvételre :( :( ezentul a háziorvoshoz kell menni érte.... és találkoztunk a vároban Fabrikáékkal (nem tudom, emlékszik e vki rájuk), Manka nagyon édes kiscsaj lett :D
tegnap este meg itt aludt régen látott barátnöm, ugyhogy sokat aludtam :lol:

Deni, Barb,
köszönjük a drukkokat! izgulok is rendesen....

Neet,
azt irtad, hogy mindenkire reagálsz :) vigyázz, mert besértödök ám :mrgreen: (engem valahogy majdnem mindig kihagysz)

Ancsi,
okés, figyelni fogom, és beszámolok Neked majd :D

Curse,
ha már Érden laknánk, mennénk Camponába biztos mi is :lol:

Szrek,
foghoz gratula!!! :)

Fanninak, Iginek jobbulást!!!!!+++++

KépKép
fibi

Tinu,
HAJRÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! (nekem bö egyujjnyi kb 5-6 ora vajudás után lett csak.....) szurkolunk!!!!!!
fibi

Johi,
nálunk a sz.gép fenn van a polcon, igy kikapcs gomb joooo messze dedtöl :lol:

Ancsi,
nálunk 1-2x volt seggre (pelenkára) csapás, amikor már ezerszer elmondtam neki vmit, és akkor se..... sztem ha ritkán teszed, vagyis nem rendszeresen, akkor lehet hogy ér valamit..... persze ezt már végsö tehetetlenségemben tettem én is, vagyis türelem végsö elvesztése után.....
és pálcával ne ironizálj :lol: tudom, mire célzol :lol: én nem értek a vizérhez :)
fibi

Minden kisbetegnek bulást!!

Curse :) Igen, végre túlvagyok a terhelésen és csak kicsit lila a vénám :lol: Nevekkel még mindig hadilábon állunk :oops: mondjuk anno Bálinttal is sokat törpöltünk... És pocak már van, igencsak rákapcsolt az emlúlt időben :D Adél már bizti nagyot nőtt! Hogy viselte a szurit?

Votiv :) Nahát, ilyet is ritkán lehet olvasni, hogy vmit sikerült gyorsan elintézni! Gratula :D

Neet :) Örülök, hogy kutyus már ilyen jól van, hogy egész éjjel kujtorog! És én ismertem Marcipán nevű lány spánielt is :lol: De tény, hogy inkább fiúnév!

Fibi :) Mi újság a vevőkkel??????????

Ancsi :) Most kicsit megerőltettem a memóriám és eszembe jutott, hogy már majdnem egy évvel ezelőtt is hasonló problémákkal küzdöttél anyóssal (hogy csak az édes babánt adta Lencsinek meg egyebek). Ezekszerint azóta sem sikerült zöld ágra vergődni vele :( Én igyekszem szigorú lenni a nagyikkal, de tény, hogy a rafkós kiskrapek még így is kihasználja a helyzetet a válogatásra. De jó, hogy Lencsi ilyen szuperül sétál :D nem ellenkezik a hám ellen?

Johi :) Jövőheti Camponázás a terv talira, fix ip még nincs! Fanninak ennyire folyik az orra? :(

Szrek :) Nagy gratula a 4. foghoz!!! :D Ti nem jöttök Campiba?

Indi :) De kár, hogy nem tudtok jönni :( :( Dominó hol hintázott? Játszón?
denizsa

Tinu :) DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!!! HAJRÁ!!!!!!!!!
denizsa

Deni,
5-kor jönnek a vevök. remélem, nemcsak a sugárzás mérés miatt.
fibi

Tinu!
Drukkolunk!+++++++

Időnként sajnos nálunk is van kézrecsapás, én sem szeretem, de van amikor muszáj. Pl. amikor százszor elmondom, hogy ne tekergesse a konvektor gombját, mert baj lehet belőle...

Köszönöm a "cukor" felvilágosítást mindenkinek! Ma du. megyek a doki nénihez, és ad beutalót, aztán jövő héten remélem sikerül lebonyolítani.

Kép
Kép
manoka11

Indi,
akkor gondolom, jövö héten az Örsre sem tudtok jönni :? :( Akkor febr elején mindenképp hozzunk össze valamit, és Te diktálod a feltételeket :wink:
fibi

Fibi!

Nekem anno azt mondta egy ingatlanos (de lehet, hogy ezt már írtam), hogy amíg mi "el nem engedjük" a lakást, addig nem fogjuk tudni eladni. Mondjuk én nem nagyon hiszek az ilyesmiben, de tény, hogy mégis lehet benne valami, mert sokáig hirdettük, és alig jöttek. Aztán ahogy rátaláltunk az új lakásra, amibe beleszerettünk, és eldöntöttük, hogy megvesszük, felgyorsultak a dolgok, sorra jöttek az érdeklődök, és egy hónapon belül megvolt mindkét adásvételi :D
Mostanában meg azon rötyögünk a férjemmel, hogy már a lakás is nagyon elengedett minket, lásd a sok penészt, meg a múltkor egy két napon belül 3 villanykörte égett ki, és egyre több probléma kerül elő.
Úgyhogy szerintem ha nagyon akarjátok, menni fog, mi drukkolunk, hogy jót mérjenek :D

És fiúnevünk még nekünk sincs, ez borzasztó :(
manoka11

sziasztok,
voltunk dokinéninél, sajna tüdőgyuszi gyanú, pénteken vissza...olyan éjszakánk volt, h csak.... :roll:
én nem tom, h ez a Sors, vagy Jóisten mit akar tőlünk, de tutira bepróbálkozik mindennel...
már majdnem leszoktunk a szopiról ,erre most totál visszaestünk, de nem is merek nem adni, mert abban legalább van vmi immunerősitő...

Dokinéni ismét nagyon aranyos volt, végre vki elsőre megértette, h miért lesz Merse a Merse...
és nem Szergej... :lol:
és most is csak homeobogyókat kaptunk, remélem elég lesz az is...

további szép napot, hallom jön a kaki idő...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi :) Akkor 5-kor szorítok!!

Zsan :) tüdőgyuszi :( :( :( Bulást szegény Iginek!!!
denizsa

Ancsi,
köszi a pontokat!!! Megjöttek!!!!

Deni,
köszi :lol: dolgozunk rajta...(most mindent megkap, csoki, süti, stb...csak GYÓGYULJON!!!!)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
szegény Igi meg Te is :( Indi egyszer azt irta, és én is olvastam valahol, hogy a gyerek betegsége sokszor a szülöröl szol... és én is hiszek benne. Pl Bálintnál akkor erösödtek az ekcémás tünetek, amikor feszültség volt a családban.... Ha akarod, megnézem a könyvemben, mire utal a tüdögyuszi, aztán privizek :wink:

Deni,
köszi mégegyszer!

Manoka,
igen, ebben van valami. pl nyáron nagyon megszerettem az itt élést, imádtunk a kertben, és jo levegön lenni. télen viszont halál itt lenni.... :? És lehet hogy rosszul gondoltam, mert azt hittem, ha tulzottan akarom az eladást, akkor azért nem fog vevö jönni. és probáltam inkább elfogadni a helyzetet, meg a jora koncentrálni. aztán 10 honapig ez lehet hogy tul jol sikerült :lol: Most viszont kiborult a bili, de még nem merem elkiabálni :roll: De ha ezen mulik: én is már beleszerettem abba az érdi házba, szombaton meg is nézzük élöben :D
fibi

Indi: álnév? apa gépezett reggel-- van valami amit nem tudok? help.

Fanninak nagyon folyik az orra....vagyis éppen az a baj, hogy inkább olyan sűűűűűűűrű izé van benne. De érdekes, nem köhög, nem hapcizik, csak a fránya váladék gyűlik.

Na ma is megjártunk néhány hivatalt engedélyeztetés ügyben, már látom az alagút végét, alig várom már, hogy minden a kezünkbe legyen.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nézd meg az elözö hsz-edet, bibi néven irtad :lol:
mit szeretnétek engedélyeztetni??
fibi

Zsanci!

Szegény Igi, jobbulást neki! És ha ez vígasztal: Emma tegnap össz-vissz 2 túrórudit és egy monte pudingot evett, de leglább volt valami a hasában :? Szerencsére sokat iszik, nem vagyok híve a mézes teának, de most kivételesen azt kap.

Fibi!
Hát akkor remélem összejön a dolog. Nekünk is volt olyan periódus (amikor még nem tudtuk a tesót), hogy na akkor maradunk, és jól felújítjuk ezt a lakást.. még jó, hogy nem fogtunk bele. Friss levegő pedig Érden is lesz, és tényleg közelebb lesztek a legtöbb topiklakóhoz :D
manoka11

Fibi,
azt nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Johi,
képzeld, pont most találtam egy diszlexia tesztet a neten, nem tom mennyire "hiteles", de eszerint én diszlexiás vagyok. 100 pont felett már diszlexia, nekem 123 pontom volt... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka,
ugy legyen :D
fibi

Johi!
Mit kell engedélyeztetni?

Fibi!
Meglestem a házikótokat a neten (remélem jót néztem), és csuda klassz!
manoka11

Sziasztok,

Zsanci: hun van ez a teszt? én is akarom.......:-) Iginek meg bulást, ehhez a doktornénihez mi is elmennénk majdan.

Fibi: hol látható a ház?

Engedélyeztetni még mindig a bizniszt, csak baromira nem olyan egyszerű, mint gondoltam és a hatóságok sem valami egységesen gondolkodnak. Szóval lesz még egy pár kör... sajna... még néhány hónap.

Indi: én kérek elnézést. :-(

Johi aki nem Bibi

Kép
Kép
johanna1975

Manoka, Johi,
a szadai házunkra gondoltok? mert annak már nincs fent az ingatlan.com-on a fotoja. vagy a már kinézett érdi házrol van szo? :lol:
fibi

most ez tetszik éppen:
http://www.ingatlan.com/h991054
fibi

Fibi: ez állat jó. megyek veletek. Ez tényleg kafa. ha jól látom még van vele meló..de hajrá hajrá és akkor már nem is leszel olyan messze.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

fibi

Fibi!
Én az érdire gondoltam, de már látom, hogy nem jót néztem. Viszont ez is nagyon szép!
manoka11

Johi,
párom szerint nem sok melo lenne vele, lefesteni kivülröl, ilyesmi. és tényleg olcso meg nagy meg uj meg minden :)
fibi

Fibi!
lehet, hogy ilyen mágneses rezonancia-félét mérnek, mert hogy nem akarnak túl nagy erőtérben élni.

Deni!
nem ellenkezik a hám ellen, sőt, ha épp el akar esni, gyors vissza tudom rántani vele.

Manóka!
elejében én sem tudtam elengedni a lakást, de ahogy jött a vizesedés gond, azonnal ment!! :) sajnálom a kis lakást, mert imádtam ott lakni, és az új lakónak semmi gondja eddig. (kopkop) szóval lehet, hogy ő is csak el akart engedni minket.

Zsanci!
bulást Iginek. pontokat szívesen. remélem tudsz belőle edényt venni (mármint kiegészíteni a meglévőeket). ha még kell, Rylie-nak volt , ő is postázta volna neked.

Fibi!
Érd?
frankó! akkor Zsoló majd hozhat be titeket hozzánk, a XXII-höz elég közel laktok majd :)
a linken lévő ház kafa, de még jobb lenne, ha nem maszek adná el, mert így tudtommal nem jár rá szocpol.

Johi!
lebuktál :).
ancsipancsi

Ne haragudjatok, lányok, tudom, mindig szervezem a talit, aztán meg nem tudok elmenni... tegnap egy extra utazásunk volt fonalért egy új megrendeléshez, és persze megint nem volt nyitva a gyapjúbolt - úgyhgoy se pénz, se posztó, ahogy mondani szokták. Csak azrét nem robbantam fel, mert szerencsére Votiv, Pocaklány és Istipók jött velünk a Bikáson talizni, úgyhogy ott legalább jól sétálgattunk a friss levegőn, utána meg kávéztunk az elgémberedett tagjainkkal. Skacok tündérek voltak - imádom, hgoy Isti olyan önálló és független! Én is ilyen szeretnék lenni :lol:
Viszont így nem maradt már pénzünk egy kövi utazásra, sebaj, majd két hét múlva bepótoljuk! Ikeát is (de ne 3-kor, jó? nekünk 5-re itthon kell lennünk, mert Dominó nem szeret sötétben kint lenni)

Curse :) a kendőkötés ráér még 2 hetet, ugye?

Viszont most lesz két megrendelésem is, és megkeresett a régi nyelviskolám, hogy kellenék, úgyhogy ha tudnak babás órákat biztosítani nekem(mármint, hgoy Dominó is ott legyen, esetleg más mamák babáival együtt mondjuk beszédfejlesztés, társalgás órán), akkor egy-két csoportot bevállalok. És ezen kívül asszem nekiállok Nandu kendőt és Monapel pelust is terjeszteni területi képviselőként - valahogy majd csak nekilendülünk már.

Na.

Fibi :)Akkor hajrá a lakáseladásért!

Zsanci:) hát itt nagyon arra mennek ki a dolgok, hogy pihenj és magaddal is törődj, ahogy én elnézem! Szegény kis Igi, tüdőgyula csúnya dolog... És miért is Merse? Lemaradtam. Azt értem, hogy ez tetszik, de van valami mögöttes szándék is?

Tinuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :):):) jaj de jó, hát akkor szüjjé szépen, boldogságosan :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: