betegeknek bulást!!!
Manóka!
arra a pelusra gondolok, akkor majd lehet, hogy veszek, jó lesz anyósomékhoz.
Athiz!
hiába csodálkozik, pont hogy jó, hogy ilyen korán kérted fel, hiszen nyáron épp ekkor nyaralna, és egy másik mama meg a te hatásodra fogja ezt megváltoztatni! ha áprilisban szólsz, már biztos nem tudja megtenni!
Fibi!
pont te nem hallottál pálcáról?

amivel a vízereket lehet "mérni". két rézpálca a kézben, ami hol összemegy, hol szétnyílik.
Indi!
kösz a kimerítő választ. amiket leírtál pont én is azokat tartom rossz dolognak. nem érdekel engem, hogy köpköd, vagy hisztizik, azt másképp kezelem le. és tudom jól, hogy megértette, hogy nem kaphatja meg az órát és egyéb drága dolgokat, de az Istennek se tartja be, és minden alkalmat megragad, hogy ezekkel "játszhasson", vagy rongálhassa. az igazság még az, hogy sajnos anyósomék minden szart oda adnak neki, többek közt apósom marha drága Marvin óráját is, mert hogy miért ne. azt hiszem hiába mondom nekik, hogy ne tegyék, egyszerűen nem hallgatnak rám. pedig én hiába vagyok következetes, ha máshol megengedik neki, itthon is azt akarja. majd beszélek a férjemmel, hogy valahogy hasson rájuk ez ügyben. különben az is érdekes, hogy mikor ők vigyáznak rá, sosem eszik szinte normális kaját, legalábbis, amit én készítek ki neki, azt nem. tegnap is, nem is mertem a saját főztömet kiolvasztani a fagyiból, mert tudtam, hogy nem etetik meg vele, inkább kentem egy szendvicset, rendes jóminőségű sonkával, stb. erre mit látok, mikor hazaérek? hogy a férjem eszi a kenyeret, mert Lencsével leetették róla a sonkát és ki tudja még miket szedtek ki neki a hűtőből pótlásnak. az új lakástól többek közt azt is várom, hogy könnyebben elboldoguljunk együtt a konyhában, mert perpill 1 fő fér el benne (panel luk), ott nem tud ő segíteni nekem semmit. és persze, hogy tudom, hogy a kiabálás, vagy ütés az én kudarcom. csak nem tudom hogy kellene higgadtan kezelnem a dolgokat, megpróbálok relaxálni, v. ilyesmi

. és nagyon bánt, hogy már nem tudok többé tiszta lappal indulni.

hogy fogok így a szemébe nézni?
tegnap este már olyan kezelhetetlen volt, hogy mindent, de mindent ledobált mindenhonnan, hatalmas disznóól lett mindenhol, így este 7-kor mondtam, hogy megyünk sétálni. beöltöztettem, rá a hámot, és indulás gyalog. ment, ment, futott, nézelődött, aztán fél úton kéreckedett fel. mondtam, hogy dehogyis veszem fel, megyünk haza. haza jöttünk, fürdött, megitta a tejet, és bealudt. nem kellett neki könyörögni
Lindi!
én elvileg benne vagyok a taliban...
Akata!
megnéztem a Szitakötőt, nagyon tetszett! olyan édes volt a végén a kisbaba!
Neet!
te meg aszondod, hogy járhat érte kézrepacsi. de hogy fogom ezt nagyobb korában elmondani neki. nem fog érte utálni engem, hogy ilyen tetű vagyok, hogy rávertem a fenekére? a kezére azért nem szoktam, mert ott csupasz és jobban fáj
a BK-t úgy tudom régen Wekerlén forgatták. most meg néha, mikor megnézek egy-egy részt, ismerős terepet látok (pl. Feneketlen tó partja) áttették a forgatás helyszínét?