A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hát igen, nekem a stimu miatt mondta, hogy 3 hónapig pihennie kell a szervezetnek mielőtt újra próbálkozunk.
Kispinty, miért lenne ebből április? A fagyibeültetéseknél nincs várólista, és amennyire meghúzták a Dévai lombikjainak számát, ideje biztosan lesz rá!

Nektek is jó hétvégét.

Én hétfőn megyek UH-ra és tájékoztatóra is... Remélem lát addigra már még néhányat beindulni...
szpandi

Sziasztok!

Voltam a dokinál. Felírta gyógyszereket, a Délibe ki is váltottam, ahogy írtátok. Holnap kezdem szúrni magam. Remélem bírni fogom.
Szerdán megyek vissza hozzá legközelebb. Remélem akkor már meg tudja mondani hányan vannak?????
gizmixxx

Sziasztok!

Végre hozzájutottam, hogy elolvassalak Benneteket! melóban kész őrület van, s nlg mindig tiltólistán van a babanet:-( Este 10 után, mire hazaestem, addigra meg nemigazán vágytam már a monitor elé ülni...

Szóval a méhtükrözés nekem sem fájt. Azt nem mondom, hogy nem éreztem, de Vass doki aranyos volt, mielőtt nekiláttt volna, közölte, hogy kiabálhatok, sőt kedves éesanyját is szidhatom, ha űgy gondolom, csak meg ne mozduljak, ezen jót mosolyogtam, de közbenn ő meg is csinálta a tükrözést:-)))

Nálam most az van, hogy egész héten fel akartam hívni a dokit az előzetes megeszélés miatt, de mindig olyan hat óra fele eszméltem rá...s akkor már hova hívhattam volna...na de majd hétfőn...

Alíg várom, hogy végre február legyen és kezdhessük a másodikat:-)))

Remélem, mindenki jól van és élvezitek ezt a napsütéses 7végét!!!
modrooka

Sziasztok!

Modorka nekem is megcsinálta a Vass doki. Nekem is mondta, hogy szídhatom de ne mozogjak. Nekem sem fájt. De most már tudom, hogy mit vizsgált, általatok. Amikor megláttam azt a hosszi fémes dolgot, enyhén ideges lettem. :roll: :roll: :roll: :roll:

Mindenkinek jó napozást kívánok.
gizmixxx

Most olvastam vissza a tegnapi hozzászólásomat...ilyen hibásan még életben nem írtam....kérlek tudjátok be a fáraságnak....

szép napot!:-)))
modrooka

sziasztok!!

A párommal kettő lombikon vagyunk túl. Eddig a Soté-ba jártunk. De most szeretnénk otthagyni. Gondoltuk, hogy a Dévai doktor urnál fogunk próbálkozni, egyenlőre még nem jelentkeztünk be. Ahová jártunk ott donoros lombikolást javasoltak nekünk a harmadik indulásra. Létezik ilyen az inzézetben, vagy menjünk inkább a Kaáliba???? Nagyon rossz a sperma minősége. Nekem az egyik petevezetékem el van zárodva.
Kisteknős
kisteknõs

Holvagytok???
gizmixxx

Sziasztok!

Remélem mindenki jó hírrel fog jönni aki ma petenézőben volt.

Nekem kicsit betett, hogy ilyen sokat kell várnom, hogy visszakapjam őket :cry: . Már el sem tudom képzelni hogy valaha is terhes leszek, hülye vagyok ugye?
kispinty

Sziasztok!

Kispinty, ha ez megnyugtat, én sem tudom elképzelni, hogy valaha is terhes leszek. :D De komolyan. :shock:

Akkor hogy is van ez? Vass dokinál nem fáj a méhtükrözés, Dévai dokinál igen? :shock:

A héten megyek kenetre, jaj, remélem, nincsenek már bacik...
noczi

Sziasztok!

Bocs,hogy ide pofátlankodom.Én ugyan Kaális vagyok,de titeket is mindig olvaslak!

Igazából Kisteknősnek írok,ha gondolod nézz be a fogamzás címszó alatt,a lombikbaba donorspermával topicba.Itt mi is hasonló gondokkal küzdünk.Hátha tudunk egymásnak segíteni.

Mielöbbi babásodást kívánok mindenkinek!
Vendég

Nem vagy hülye, Kispinty! Látod, más is van ezzel így. (Én is...)

Kisteknős, nekünk Dévai jó választásnak tűnik a SOTE után, bár az is igaz, hogy ott csak az alapvető vizsgálatokig jutottunk, itt meg csak egy konzultáción vagyunk túl. (Tetszik a neved!)

Még egy kérdés. Ti hogyan oldjátok meg a stimuláció alatt az UH-ra járkálást munka mellett? Én elkéredzkedni nem nagyon tudok, szabadnap nincs elég. A háziorvos elég készségesnek tűnt a beutalókat illetően, megpróbálom táppénzre vetetni magam arra a 2-3 hétre, szerintetek van esély rá? De mondom, főleg az érdekel, hogy ki hogyan oldotta meg. Ja, és ahogy elkezdődik a stimuláció, rögtön kell menni UH-ra, vagy csak egy bizonyos idő után?
Más bajom nincs, egyelőre.

f.
február

Hát örülök, hogy nem vagyok egyedül:).

Az én munkahelyem elég rugalmas. A lényeg, hogy a napi 8 óra meglegyen. Így vagy tovább maradtam bent vagy fél nap szabadságot vettem ki és így mindenki békénhagyott emiatt. Ez a munkahelyem legfőbb jó tulajdonsága, hogy nyugodtan járhatok stimura, Dévai bármilyen időpontra berendelhet, nem gond. Mások betegszabira mennek. Az UH-ra járás attól is függ, hogy milyen injekciókat kapsz. Az első stimunál kb a 8. naptól kellett menni, a másodiknál már az 5. napon.

Homeopátiás könyvet olvasok, hátha találok valami jó bogyót.
kispinty

Köszi, Kispinty! Elvben nálunk is megoldható lenne, jóindulatú a főnökasszony, csak amíg nem muszáj, nem szeretném nagydobra verni, hogy minek akarok elkéredzkedni. Szóval a betegszab. járható út. És ha a 8. naptól kellene járni (pl.), akkor a stim. + leszívás + beültetés + pihegés a beültetés után belefér 3 hétbe. Jól számolom?

Konkrétan mire keresel bogyót?
február

Sziasztok!

Kisteknős!! Dévainál is létezik a donoros lombik, én már beszéltem is egy lánnyal akiknek így megy a lombik. Szóval emiatt ne tipródj és jelentkezz be nyugodtan Dévai dokibához. Nagyon jó helyre jössz:)

Kispinty! Hát tényleg lüke vagy, hogy ilyenekre gondolsz:) Persze ezt most bagoly mondja verébnek, hisz másokat baromira jól tudok helyre tenni, magammal viszont nem tudok mit kezdeni.:)
De most magamnak is mondom, meg mindenkinek, hogy ráállunk mi még arra a mérlegre Dévainál!!!!

Hát az uh-kra járást én úgy oldom meg, hogy kicsit elkések. Na jó kb. 1 órát:) De szerencsére eddig még nem nagyon tűnt fel senkinek. Remélem így is marad. Persze tuti, hogy nem lenne belőle gond, de én nem szeretném senkinek elárulni, hogy mi zajlik velünk.
cyprus

Szerintem 3 hétbe bőven belefér az egész, még sok is.

Bogyót több dologra keresek, pl gyakran fáj a torkom, allergiám is van és néha egy jókedv csináló bogyó is jól jönne. Meg egy olyan amitől teherbe lehet esni:). Csak olvasgatok.
kispinty

sziasztok
Egy kicsit megemésztettem a dolgokat, és eljött az idelye, hogy elmondjam, hogy sajnos nem sikerült a lombikolásom. 5 petikém volt, egy az elején rögtön kiesett. 4 meg nem termékenyült meg, meg kell várnom, hogy meg jöjjön és akkor Uh-ra kell mennem. Most úgy néz ki, hogy elmegyünk genetikára, és kromoszoma vizsgálatra. Már kezdek félni, hogy "Talán" nekünk is donor lesz a vége. :cry:
Kisteknős
Gondolod szívesen beszélgethetünk, igaz még evvel kapcsolatosan én sem tudok mit mondani. De talán én hamarabb fogok Dévai apánkhoz menni mint te!!
Nyulasz
Remélem nem gond ha én is benézek hozzátok. Azt hiszem nekem is szükségem lenne pár jó tanácsra.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kispinty
Jaj, ne depis lettél?! Hidd el hamarabb lesz babád mint gondolnád!!! :lol: Hogy én milyen irigy leszek!! :oops:

kagyló

Ha találsz vami érdekeset, ugye megosztod velünk? Különösen ami az utolsót illeti :)
február

hoppá, az előző hsz-om Kispintynek szólt.
február

kispinyt!
Homeos bogyó: torokfájásra: angin heel, vagy homeogine 9
allergiára: hystaminum, sajna kedélyjavítóról nem tudok.

Fagyikat tb alapon akarod megcsináltatni? mert ha fizetitek a beavatkozást, akkor nem veszik el egy támogatás, s ráadásul hamarabb lehet beültetés. Bár az is lehet, hogy a deca miatt kell kivárnod a 3 hónapot. Szerintem egy kérdést mindenképp megér. Az érzéseid meg teljesen normálisak. De lesz neked babád, lebegjen előtted az én példám...
roxal

sziasztok
Roxan
GRATULÁLOK!!!!! Így kell ezt csinálni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

Kispinty!

Nehogy feladd a finisben :lol: :lol: :lol:

Kagyló!

Hanyadik próbálkozás??
Szegénykém, nagyon sajnálom.
Én szerdán megyek a dokihoz, remélem meg tudja mondani hány petém van , de ilyen rossz hírek olvastán, teljesen kész vagyok. Vajon mi vár rám????? Holnap még dolgozom, de aztán, már nem nagyon szeretnék. A hormonoktól nagyon sokat tudnék aludni.
Annyira letörtetek, veletek érzek nagyon.
gizmixxx

Sziasztok!

Kagyló!
Sajnálom, de nehogy feladd nekem! Sok okosság van még a dokik tarsolyában, tessék reménykedni!

Kisteknős, üdv köztünk!:-)

Kispinty,
amikor elhatároztuk, hogy most mr ideje, hogy jöjjön a baba, nemigazán hittem benne, hogy én valaha állpotos leszek. Aztán, ahogy teltek a hónapok...s most már sajna évek, egyre jobban el bírtam képzelni, s most már igenis tudom, hogy leszek még áldott állapotban:-) Egy okos embertől azt hallotam, hogy a gondolataink kivetülnek ránk...a jók is és a rosszak is...szóal így tessék filozofálni:-))))))

Ma viszont nem felejtettem el felhívni a dokit. pénteked megyek hozzá. kiváncsi agyok, hogy a teljes laboron kívűl még mi mindent kell ismételni...

Nekem melóban aránylag jól állnak a dologhoz, csak néha az érzésem, hogy mégse...no ezt jólmegaszontam....
Magyarán, nincs vita abból, ha dokihoz kell mennem, de előtte és utánna be kell hoznom a lemaradást és szájhúzogatás is jár hozzá olykor-olykor...ha a főnökségnek nincsen jó kedve...
modrooka

Sziasztok!

Kagyló!
Sajnálom,hogy nem sikerült.Én még ezt el sem tudom képzelni...
Nézz be nyugodtan te is. :wink:
És bárki,akinek hasonló témában segítség kell.
Drukkolok minden Dévaisnak!
Vendég

Sziaszok Mindenkinek!

Kagyló, nagyon sajnálom... :(
Kisteknős üdv néked! :)

.Én is ma voltam Apénknál...sajna semmi jó...ma a 7.napon 3 petét talált, amiből egy meglódult 2 egyforma, de mind a kettő egy petefészekben, amelyik ráadásul le is van tapadva :(

Nagyon elkeseredtem, mert megint feltette a kérdést, hogy akarjuk-e most folytatni... akarjuk, nincs rá semmi garancia, hogy legközelebb jobb lesz, ráadásul már majdnem a feléig eljutottunk...

Azt hiszem, 12 érett peténél is megvan az esélye, hogy ne legyen belőle terhesség, és akár ebből a háromból is összejöhet...

szóval kicsit most jobban vagyok. az adagomat meg jól felemelte:
napi 1/2 decapeptyl, 3 fostimon, 3 merional...

persze óránként változik a kedélyállapotom...remélem végig bírom csinálni...

Mindenkinek nagyon szorítok, és sok kitartást kívánok...
szpandi

sziasztok
Köszönöm az együtt érző szavakat. Próbálom magamat tartani és a csodában bizni. Azért mentem Dévaihoz, mert csak jót hallottam róla, valamit csak tudd!!!
Gizmixxx
Nekem a 4. volt, de mivel nem volt beültetés, nem hiszem, hogy számítani a támogatottak között. Nem szeretném senkinek a kedvét elvenni, és azért mert nekem most ennyire rosszul sikerültek a dolgok nem kell megíjedni. Nálad minden rendben lesz!!!! :lol:
Modrooka
Remélem úgy lesz ahogyan te mondod!!! Kiváncsi leszek azért mit fog ezek után mondani. Mert folytatni szeretnénk, pár hónap múlva, csak nagyon kilátástalannak tünik a helyzetünk!!! :(
Nyulasz
Olvastam a fórumot, de most senki nem ír arról, hogy donor lenne... Még nálunk sem bíztos, hogy egyáltalán mi lesz, csak én gondolom, hogy innen már csak ez jöhet!!! :evil:
Szpandi
Szerintem helyesen döntöttetek, hogy folytatni akarjátok!! Inkább jobb elmenni a végéig, hiszen még lehet belőle baba is. Tartsál ki!!!
Szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!! Modrooka kell elvileg vér, vizelet, tüdőszűrő, ekg, Aids, hepatitis, és szifilisz vizsgálat.

Kagyló nagyon sajnálom!! :-(

Csajok nektek nem borult fel a ciklusotok ebben a hülye időben? Nekem ma reggelre úgy néz ki, mindha meg akarna jönni.
Ági28

kisteknős: egész biztos jól választasz, ha apánkhoz jössz. nem fogod megbánni :)

február: nekem szerencsém volt a reggeli uh-kkal kapcsolatban, mert a főnököm elengedett és totál megértő volt. uh-s napokon mindig késtem, volt, amikor vérvételre is elküldött, így délre értem be. általában másfél hétig kell járni uh-kra a pungi előtt.

kispinty: óvatosan a homeos bogyókkal, még az elején, amikor alírjuk a papírokat, az egyikben van, hogy a kezelés alatt semmilyen egyéb gyógyszert, gyógyhatású készítményt nem szabad szedni. kivéve, ha megbeszéled apánkkal. fontos, mert módosíthatja a hormonok hatását és nem kívánt hatás léphet fel.

kagyló: nekem a májusi pungiból a leszívott 7 petesejtből egy sem termékenyült meg. júniuban próbálkozhattunk újra, ahol egy maradt a végére, de az sem sikerült, de a szeptemberi decapeptyles akció sikerült. szóval nem feladni!!

a fagyikat én is megkérdzetem még ősszel, akkor 100e körül volt, ha fizetem. gondolom ez most is hasonló összeg.

szpandi: beindulnak a petécskéid, hidd el. és igazad van, egyből is lehet sikeres terhesség és 12-ből egysem. itt vagyok élő példának én. :) drukkolok!!!

Ági: hol tart a fogyókúra? még mindig irigyellek a kitartásodért. szerintem megyek hozzád egy év múlva tanácsért :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok
Boszti
Neked hányadik próbálkozás volt, összesen?! És hányadik volt amikor egy sem termékenyült meg?
Ja és utána donorral kellett tovább próbálkozni???

kagyló

Sziasztok!

Ági én középidőtől barnázok, hogy miért azt nem tudom. Hőmérőzni kéne abból talán kiderül valami.

A mostani stimusok kedvéért pedig összeszedtem magam :)!

Andi a 3 tüsző elsőre nem rossz, és ha jók akkor ennyi bőven elég is a beültetéshez:), nekem elsőre csak 2 volt.

Nahát Roxal milyen jó meglepetés, hogy rólad is hallani. Nem mertem írni neked mielőtt magadtól jelentkezel. Az Angin Heel-t már én is kinéztem, és egy doki az Euphorbium Comp. Heel-t írta fel nekem az allergiámra, most ezt használom.
A fagyit csinálnám előbb is, de nem tudom mennyibe kerül ha én fizetem és múltkor elfelejtettem megkérdezni.

A teherbesésre nekem a Mastonydont ajánlották, de nem merem kipróbálni, inkább megvárom a következő beültit és majd csak utána.

Cyprus tanácsokat adni tényleg könnyebb, de nekem sokat számít ha olvasom amit írtok :).

Kagyló mindjárt írok neked e-mailt.
kispinty

Kispinty
Várom!!! :lol: :lol: :lol:

kagyló

sziasztok!

Köszönöm a bátorítást és tényleg sokat számít, ha mások is megírják, nekik hogy ment a stimu!

Apánk kicsit pesszimista, ezt nagyon nehéz megszokni...bár biztos jobban járnék, ha sikerülne (mármint megszokni)

Ma már sokkal jobban vagyon, mint tegnap...

Molnár meg nyilatkozott a TV2-n, hogy igenis tervezik a fűnyírást lombik ügyben! Most ez csak vihar előtti csend.

Egyébként arra hivatkozott, hogy amikor az 5-öt megszavazták még 15%-os volt a sikerességi arány, ami most már 30%. Ezt a 30-at én csak az 5-re tudom elképzelni és nem az 1-re. Az első alkalommal még abszolut tanulják csak a dokik, hogy miként reagálunk a különböző gyógyszerekre, a 2-nál megpróbálják belőni az ideális gyógyszerezést és így a 3. akár már sikerülhet is.

De egy biztos, a 2 nagyon rizikós!

mindegy, örüljünk, amíg nem változtatják meg! lehet, hamarabb belebuknak, mint ahogy véghezviszik...

Bocsi a viharfelhőkért! Mindenkinek sok kitartást, és persze jókedvet mindennek ellenére!
szpandi

kagyló: a másodiknál volt, hogy nem termékenyült meg egy sem, és ha ezt is beleszámolom, akkor a negyedikre sikerült. nem kellett donor, icsi volt, spermium szám 350ezer. egy évvel korábban 8-10millió volt. de szóba sem jött donor. ha elvétve találnak egyet, akkor azzal dolgoznak. ha nincs egy sem, akkor herebiopszia. ha ott sincs, akkor donor. nálatok nem ilyen rossz a helyzet.

kispinty: 100e körül van, ha fagyikért mész vissza. általban nem kell gyógyszer, vagy ha mégis, akkor puregon, de abból is kevesebb és később kell adagolni.

Kép

Kép
boszti

Boszti
Nekem három alkalommal volt előtte, ebből egy volt minden alkalommal ami vissza lett rakva. Most a negyedik úgrásra, egy sem ment vissza. A páromnak bőven van spe... csak 25 % alkalmas megtermékenyitésre. Negyedikre(most ) semmi nem lett vissza rakva. Ha megjött kell mennem kontrolja (UH). Gondolom akkor fogjuk megbeszélni a továbbiakat. Azt beszéltük meg a férjemmel, hogy még egy próbálkozást megpróbálunk a sajátból, és utána a legvégső estre mennénk el a donor felé. De, hogy a doki mit fog szolni hozz.... Szerinted nekünk a donort fogja ajánlani, vagy próbálkozunk így tovább?!

kagyló

nem fogja a donort ajánlani.
a harmadik sikertelen visszaültetés után küld el genetikára. ott már voltatok.
nekem mikor nem termékenyült meg egy sem, akkor a pungit követően hívtam, hogy mi a helyzet, mikor menjek az ET-re, akkor mondta, hogy sajnos nem termékenyült meg egy sem, de ahogy megjön, mehetek újra a következő stimura, nem szükséges kihagyni. neked nem ezt mondta?

Kép

Kép
boszti

boszti
Van Msn-ed???

kagyló

Boszti
Nekem meg kell várni mire kipostázza a leleteket, amit el kell vinni a genetikushoz. Nem tudod, hogy miből állnak a vizsgálatok? Én kromoszoma vizsgálazot is szeretnék kérni. Mennyit kell fizetni a genetikusnak, mindennel együtt?

kagyló

Kagyló e-mail ment neked.

Boszti most nem tervezek beszedni semmit, mert én is félek attól, hogy valami negatív hatásuk lehet a bogyóknak. Egyedül az allergiámat szeretném elmúlasztani.
kispinty

Kispinty ma reggelre nekem is barázgatás van, de tegnap óta fáj a hasam is!
Ági28

kagyló: van msn-em, de csak a melóhelyen, itthon valamiért nem szereti a gépem. holnap leszek bent.
én úgy tudom, hogy a genetikusnak nem kell fizetni, mert tb alapon megy. általában a szabolcs u-ba küld el, ott van ilyesmi. vérvétel egy kupac kémcsővel, azt hiszem más nem. viszont a most megváltozott törvények miatt nem tudom mi van, esetleg vizitdíj? szóval ne vedd készpénznek amit mondok.
szerencsére nekünk még nem kellett genetikushoz menni.

kispinty: próbáltál már talpmasszást?

Kép

Kép
boszti

Ági: barázgatás vagy barnázgatás :D

Kép

Kép
boszti

boszti
bocs, hogy belekérdezek, de nekem is mondták már a talpmasszázst, egy lánynak, akivel a 2-es nőin voltam együtt, amikor a HSG-met csinálták, segített. Akkor már terhes volt. van konkrét címed?
szpandi

Hát boszti nerm is tudom melyik!! :-)
Ági28

pszandi: http://szaboszigfrid.internettudakozo.hu/
őt tudom ajánlani, habár budaörsi, nem tudom, hogy el tudsz-e jutni oda, de a dévai klinikától egy köpésre van.

Ági: :):)

Kép

Kép
boszti

Ja és nem válaszoltam, 10 kg ment le, de most stagnál, mert lassan kezdek visszaállni a kajára.
Ági28

Sziasztok!

Úgy gondoltam én is írok közétek egy pár sort, bár amióta megszületett Roland csak ritkán írok, inkább csak olvaslak titeket! Ezért nem biztos, hogy tudni fogom ki írta a hozzászólást, csak az ragad meg, amit kérdezett!

Február
A betegszabis dolgot kérdezd meg a Dévaitól is, mert úgy emlékszem a lombik alatt nem lehet betegállományba menni! (sajna)

Majd még jövök, szólítottak!

Kép
übi

Szpandi!

A hetedik napot honnan számolod, mesótól?

LÁNYOK SZORÍTSATOK, HOLNAP MEGYEK A DOKIHOZ!

MIT FOG LÁTNI???????????????????????

HA HAZAÉRTEM AZONNAL ÍROK NEKTEK!
Egyenlőre azt mondta, hogy még normál étrendet tartsak. Szombaton kezdtem a stimus gyógyszereket.
Ti hogy viselitek? Én az egész napot átaludnám, ha lehetne, de sajna még dolgozok.

Ági!

Az jó ha stagnál, sok fogyókuránál az a gond, hogy utána többet híz vissza az ember mint amit leadott. Csak így tovább :lol: :lol:
gizmixxx

Übi!

Nekem többen is mondták, hogy betegácsiba vannak lombik alatt. Mondjuk azt nem tudom, hogy tudták kiírni, nekem is azt mondta a Vass doki, hogy a lombik nem jogosít betegácsira.
Lehet, hogy orvosa válogatja???
gizmixxx

Gizmixxx
Nekem még a Dévai mondta, ha jól emlékszem tavaly januárban. Én a körzetimet nem kérdeztem meg, amúgy is csak 11 nappal a kiírt időpont előtt mentem gyásra, táppénzen nem is voltam. Olyasmi dereng, hogy a lombik nem jogosít, de hát furi lenne influenzával, vagy bármi egyébbel betegácsira menni, miközben folyik a lombik! Most már elég jó az egészségügy rendszere (számítógépekre értem), hamar összefut minden (állítólag). Na mindegy, a lényeg az, hogy ha körzetid kiír akkor minden rendben.

A tükrözés nekem sem fájt, sőt a leszívás is elviselhető volt. A visszaültetés meg semmilyen érzést nem nyújtott számomra. Talán volt valami hűvös, ennyi.

Roland szépen fejlődik, négy hét alatt 1,16 dkg-t hízott, most már tetszik a fürdés és a meztelenkedés is.
Tejcsim még mindig nincs túl sok, de vettem homeopátiás bogyót, és úgy tűnik használ, mintha gyarapodna a mennyiség.

Lányok kitartás! Biztos mindenkinek sikerülni fog, szurkolok nektek. Nem szoktam ide írni, de rendszeresen olvaslak Titetek.

Mindenkinek babás 2007-t kívánunk.

Kati, Roland
übi

Übi, köszönöm az információt, meg a többieknek is.
Hát ez elég gáz. Évi 21 szabadnappal nem éppen egyszerű ezt megoldani. Hát majd próbálok vmit egyeztetni a főnökasszonnyal. Azért a punkció napja meg a beültetés utáni néhány nap, gondolom, kivétel? Úgy értem, arra jár a betegszabadság, nem? Bár az UH-os napokat sem lesz egyszerű megoldani… Ezen a híren most egy kicsit elkenődtem.
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: