A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:45-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:45-kor.
Vendég

Sziasztok,egy percre beugrok..

Köszönöm a biztató szavakat. A férjemmel egyébként nem veszekszem,hálás vagyok neki minden segítségért..és akkor erről ennyit,mert nem akarom borítani a bilit...
Holnap jövök a hírekkel!

puszi mindenkinek!

durca

Kép

Kép
durca

Lilluska!
úgy néz ki, hogy egy hullámhosszon vagyunk. :D
és még egyszer: tündériek a csemetéid. A nagyfiúba én is belezúgtan, a szemeidet meg nagyon irígylem.

:idea: :?: :idea: :?: :idea: :?:
mit kell szedni a terhességi rosszullétre? Én az alatt a 8 hét alatt mindig meg akartam pusztulni. (elnézést: akart a fene és mégis)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
Mi is próbáltuk az infacolt, Gripe watert adom neki és a homeos bogyit, amit Györgyi tanácsolt. Azért szar nagyon, mert ez a fajta fájdalom, amit nem tudok neki megszüntetni, csak ha ő kinővi én max. csak csillapítani tudom. Próbáltuk a hajszárítót is. Éjszaka, ha nagyon fáj neki, akkor csak cicivel nyugszik meg, dehát minél többet eszik annál jobban fáj neki... Ördögi kör! Az utóbbi időben valamelyst csillapodott az éjszakák is jók voltak és most megint nagyon-nagyon szenved! :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Durca olyan jó, hogy írsz. Szomorú, hogy lassan épül fel Boróka, de biztosak vagyunk benne, hogy minden rendben lesz, csak szépen együtt vészeljétek át valahogy ezt az időszakot! Erőt és egészséget kívánok Nektek!

Ancsa! Köszi, aranyos vagy! Nagyon szép a pocid és a szoba is tündéri, biztos nagyon fog tetszeni a kislányotoknak is!!!!

Merci! Nem akarok én még hipp-hopp gyerkőcöt. Úgy 2-3 év múlva, még szeretném befejezni a sulit előtte...aztán jöhet!

Járóka téma: mi nagyon szeretjük, Kolos már 2 hónapos kora óta benne van napközben és abban is alszik már mostanában. Én úgy hallottam, hogy aki szeretné, hogy járókában elmaradjon a gyerkőc nagyobb korában is, akkor már 3 hónaposan érdemes elkezdeni a szoktatását. Igazából már el sem tudom képzelni, hogy ha nem lenne járóka akkor hol lenne napközben.

Ildi! Le a kalappal a férjed előtt. Az pedig, hogy mi egyből valami rosszaságra gondolunk a háttérben, az a mi hülyeségünk :wink:

Steffi! Sajnálom, hogy Martin ilyen pocakfájós még mindig. A hasrafektetés sem enyhíti a fájdalmait? Egyébként sokan mondták, hogy 4 hónaposan nőtték ki a hasfájást, reméljük utána már ti is elfelejtitek!

Lilluska! Nagyon édesek vagytok mindhárman!!!! Ez a rajzfilmfigurás hasonlat pedig megnevettetett! Mi is mindig hasonlítjuk a gyerkőcöket valakikhez. Az unokaöcsém úgy néz ki, mint Hofi, az unokatesóm kisfia meg mint Hurvinyek :lol:

Eni! A költözködésnél csak óvatosan nekem, nem nagylánykodni!!!!

Satuk! Gratula a képhez!

Ma kaptuk a 4 hós szurit, úgyhogy holnap éjszakától elkezdjük a leszoktatást az éjszakai felkelésekről. Ma találkoztam pont egy anyukával és ők is most próbálátk meg ezt a módszert és 3 nap alatt sikerre vitték. Nehéz lesz, de hátha bevállik.

puszi
marcsim

Veronikusz
Nekem a homeopátiás Sepia használt (DHU márkájú) és vettem még Pulsatillát, ha a Sepia nem működne, de jót tett, komolyan. Én olyan rosszul voltam az elején Olival, hogy 2 kilót fogytam, anélkül hogy egyszer is hánytam volna. Csak kis adagokat tudtam enni, biztos ezért. Kéne már egy vonalzó neked nem?
M

Kép

Képurl]
eszesmerci

Eszesmerci!
Mi majd csak májusban kezdjük a baba projektet. Előbb nem. Felírom ezeket. Remélem használ vmelyik. Én is 3 kgt folytam. Horror volt az a 24 órás rosszullét. Köszi a tippet. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Homeopátia ügyben ezeket találtam

Terhesség, szülés előtt, alatt, után:
http://www.freeweb.hu/nlctb/docs/baba/h ... szules.doc

Terhesség, szülés előtt, alatt, után +szoptatás:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898

Fogzásra a Boiron katalógusa ezt Írja:
Borax 9 CH (naponta 3-5x5 golyócska): Aftákkal kísért fogínygyulladás esetén, ha az íny legenyhébb érintésre is fájdalmat vált ki, ezért a baba elutasítja a szopást, a cumit.
Chamomilla vulgaris 15 CH (óránként 5 golyócska): Jó hatású a dühös, szeszélyes, fájdalmat nehezen tűrő csecsemőknek, aki egyébként kedves, jó baba, de fogzás alkalmával ingerlékennyé válik.Gyakran az egyik arcele piros és meleg, a másik sápadt és hideg. A fogzás alatt előfordulhat hasmenés, hőemelkedés, láz, hörghurut. Állapota javul, ha karba veszik, ringatják, babakocsiban döcögtetik.
Podophyllum peltatum 9 CH (minden kakilás után 5 golyócska): A fogzás idején,általában reggel jelentkező vizes hasmenés, heves gyomorkorgással. Összeszorítja a fogínyét. Fájdalma enyhül, ha a baba hason fekszik.
üdv
m

Kép

Képurl]
eszesmerci

Veronika!

Annyit tudok neked mondani, hogy ha fiút szeretnétek, a tüszőrepedést megelőző napon kell "akcióba lépni", de előtte hüvelyöblítést végezni szódabikarbónás vízzel, ezzel megváltozik a vegyhatás. Állítólag 70-75%-os a siker, tehát nem garantált.
Ha egyéb dolog nincs, ami miatt szeretnétek genetikai tanácsadást kérni, akkor szerintem csak ezért nem érdemes Czeizel dr.-hoz menni (most rontom az Alapítvány üzleti érdekeit, de ez a véleményem).

Durca!
Ismeretlenül is nagyon szorítok a kislányodnak, mindig megráz ha beteg kisbabákról olvasok, én már rég összeroppantam volna.

Üdvözlettel:

Judit
gerbera

Durca,

ne haragudj, nem láttam, hogy pont utánad írtam.

A férfiak egy egészséges csecsemővel sem nagyon tudnak mit kezdeni, hát még egy beteggel. Lehet, hogy azért nem megy, mert frusztálja, hoyg Ő, a nagy fajfenntartó, (ezt őszintén nem gonoszkodásnak szánom) nem tud segíteni, és a tehetetlenség megőríti, inkább homokba dugja a fejét. De biztosan nagyon szereti a pici lányt, csak úgy érzi, a családjáért (érted főként) ő a felelős. talán nincs igazam, hiszen nem ismerem a férjedet, de szerintem sok pasi igy működik.

nagyon drukkolok Nektek, sok puszi!

Györgyi,

csodálkoztam, hogy a dokitok nem javasolta a pukicsövet, csak elfelejtettem írni. Panninak az égvilágon semmi gondja a kakival, pedig igazán sokat használtuk, a dokinéni és a védőnő egyetértésével.

Monacs?

nem tudja valaki, hogyan kell a gesztenyét elkészíteni a babáknak?

ma nagy főzést csaptam, van céklapüré, húslevespüré, és sütőtökpüré, mennek a fagyasztóba, a sok tejcsi helyére. :D

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Durca.. nem tok okosat mondani.. továbbra is gondolunk rátok. Remélem hamar túl lesztek rajta..
Jube! Én gesztiről: olyat veszek-nem a legolcsóbb- ami meg van pucolva. Ezt a Tescoban vettük, 1200 körül 800 g. Simán megfőzöm, kb. 5 perc, és almát is főzök külön, és turmix.. tutin imádja.. De más cuccokkal is szoktam adni.. imádja. Mondjuk már husit is evett.. De még ahhoz kicsik vagyok.. :D. Ja, a húlevespüréhez is kicsi.. :D.. A blogban írtam kicsit a kajákról.. a kategóriában meg tudod nézni.
Steffi! Pocira én azt csináltam, hogy ÉN ittam az édeskömény teát, napi 2 pohárral, az anyatejjel átment Olivérbe, és csak úgy pukizott, mint a csuda.. segített neki :D
Veronika! Sokan a fagyasztott gyümiket ajánlják a hányinger ellen.. bár nekem sohasem volt.. kop-kop.. :D Lehet, hogy fiúval Neked sem lesz?
Mindenkinek köszi a dícséretet.. :D Átadtam a kölöknek.. azt üzeni: BÁBBBÁÁÁ . Remélem Ti is értitek.. :D :wink:
Most mennem kell.
puszi

satuk

Steffi
Ha ez vigasztal, Dani most is itt fekszik (hason!!) az ölemben és szenvedget a hasától :cry: Ilyenkor cumi szájba, ringatás ezerrel, általában ülni se nagyon hagy, ez most kivétel! Nekünk ez jutott, mire elmúlik a hasfájás, jön a fogtól való szenvedés :(
Nálunk csak az a szerencse, hogy éjszaka eddig még csak egyszer fájt a hasa (kopp-kopp, lekopogom), de amúgy neki össze-vissza, hol reggel, hol este, hol du....

KépKép
barimami

Steffi

Annyira sajnálom a picit! SZegényke. Jázmin jól van.

Satuk

Melyik édesköményteát ittad? Mi a neve? A babáknak való, vagy valamelyik tejelválasztó tea?

Kép
gyorgyi33

Satuk!
Köszi. Majd fagysztok le gyümit. :)

Eszesmerci!
Hát ez aztán kimerítő válasz volt. :D Köszi az oldalakat. El is mentettem őket. A fogzásnál viszont egyik se vonatkozik ránk. Ma én is adok neki Viburcolt. Bár utálja, de talán végre alszik tőle. Ja! Már ő szokott jönni, hogy "kérek Panadolt" :D már annyit szenvedett a fogaival hogy már megjegyezte. (meg a D-vitaminra is mondja hogy: "az nagyon fontos"). Az én kis Okoskám. :D

Gerbera!
Ez azt jelenti, hogy még azelőtt kell együtt lenni, hogy megemelkedne a hőmérsékletem? és az hogy szóbabikarbónával kell irrigálni mit jelent pontosan? Mennyivel előtte? Pl. 3 dl vízbe mennyi szódab. kell? Ahogy látom spontán sexról szó se lehet. :lol: :lol: :lol: "várj Apuci! Előb keverek egy koktélt." :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Satuk,

nem vagyunk kicsik a husihoz, a dokinéni mondta, hogy feltétlenül kell, mert nagyobb Panni, mint a kora. bi-bi-bi. :P

köszi a gesztenye tippet, de sajni ma vettem a piacon héjastul... :(

Kép

Kép
jube

Satuk!
Köszönöm a tanácsot ki fogom próbálni!!!

Barbi!
Dehogy vigasztal, hogy szegény Danid is szenved!!! :cry: Szar ez a tehetetlenség nagyon :? Jó lenne, ha legalább a te kisfiad hamar kinőné! Én most már csak imádkozni tudok és iszom a teákat!!!

Györgyi!
Örülük, hogy legalább Jázmin jól van!!!!
Tudom nem tőlem kérdezted, de simán édesköményteát kell kérni gyógyszertárban! Vizet forralsz beleteszed az édesköményt és állni hagyod aztán leszűröd .

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Merci: én is Gabihoz megyek. most találkozunk először (leszámítva a szülőszoba látogatást). amúgy onnan lehet felismerni, hogy Ricsivel közlekedem mindig, mivel nem tudom kire hagyni ezekben az időpontokban, úgyhogy már ő is kiismeri magát a kórházban. szerencsére egész jól viseli a várakozást.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok Lányok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e honlapja a Kútvölgyinek?
Jövőhét Kedden megy valaki Ctg-re??
Hogy lehet az esti rosszulléteket elkerülni? :?
Mindenkinek jó ájszakát.
V
Kép
valentina

Valentina,

http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=173

jó éjszakát,
jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Én ma annyira nyamvadt voltam-vagyok, hogy visszaolvasni is csak nagy vonalakban sikerült.

Valentina, http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=173 ezen a linken megtalálod a Kútvölgyit. Mi az, hogy esti rosszullét? Mi van veled? :cry:

Durca, látom írtál, és biztosan nélkülem is már megválaszolták, reagálták a soraidat...a férfiak így adják tudtunkra a tehetetlenségüket, biztosan baromira fáj neki, hogy nem tud érdemben segíteni, és változtatni a dolgon, amit kifelé elég szúrósan ad a tudtodra.

Eni , ugye nem a nővérpult mögött henteregsz éppen? :wink: :lol:

Kicsibabások! A hasfájásos, fogbújós időszakok most biztosan nagyon hosszúnak, és szörnyűnek tűnnek, de idővel annyira megszépül az a pár hónap! Most még nagy a szám, de majd egy-két hét múlva.... :?

Már nem tudom, ki írta, de az az 1.45-ös baba nagyon pici ahhoz képest, hogy túlhordták. Én nem is értem!

Satuk, az a kép tényleg díjnyertes!
Hurcia is indulhatott volna! Illetve a bébi.

most ennyire futotta tőlem, jó éjt lányok!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Jube, beelőztél! :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Helló Lányok!
Egész délután nem tudtam belépni!!! :twisted:

Jube!
husit már mi is eszünk,6 hónapos koról lehet adni.Ja .és tojássárgáját is adhatok azt mondta a dokinéni,igaz még nem próbáltam,de a reszelt sajtot is ajánlotta és azt imádja!! :lol:
Ti használjátok a camomilla bogyókat?? Én ma vettem Rebinek,nagyon nyűgi éjszakánként,hát remélem beválik!!

Lányok!
Na,tessék,lehet hogy mindenki ide jár a gazdagréti gyógyszertárba??????????Én meg itt lakom!!!!!!

Györgyi!
olyan jó,hogy Ti jól vagytok!Látod milyen jól összeszoktatok Jázminnal!

Tünde!
megyek,írok privitben!

senki nem ment szülni????

eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Steffi! Képzeld, nem mindegy.. nekem pl. a Naturlandos filteres jött be.. próbáltam pedig sok félét.. hogy miért van ez???
Valentina.. :) Sajna nem tudok válaszolni a kérdéseidre.. De este mitől vagy rosszul? Sok a savad? Mert arra jó a hideg tej KORTYOLGATVA .. nem lehúzva.. csak lassan.. :) A sógorom is eltanulta.. azóta is imád.. nagyon szenvedett a gyomorsavtól..
Jube.. és az ő nagyobb Pannija.. :D! A héjas szelidgesztit úgy szoktam megcsinálni- magamnak.. nyami.. :D, hogy vagok az egyik oldalára egy kis keresztet, ami átvágja a héját, és belemegy a husába is.. és magasabb falu tepsibe teszem, majd félig lepje el a víz, és sütöm.. ha lefőtte a levét, megellenőrzöm.. egyet kiveszek, és hamm bekapom.. nna jó,forró. Jobb esetben tutin ki lehet szedni a héjából. Vigyázz, van puha belső héja is, azt ne add Panninak. Ha nem puha, akkor még kicsi víz, és sütni.. Botmixerrel ezt is lehet megtámadni.. én mindent azzal cuppantok össze.. még a meggyet, és a borsót is, mielőtt a szitán átpaszírozom, héjmentesítés céljából.. :D
Egyébként a husit tök jó úgy csinálni, hogy sütőfóliába teszed a mellet, és vizet alá, bekötötd, megsütöd, feldarabolod, mix, és fagyasztóba.. a műanyag jégkocka tartóba szoktam tenni, ami már adagokra is bontja..
Remélem segítettem!
Puszi

satuk

Satuk!
Tök jó a gesztenye recept! Már csorog a nyálam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
mano4

Steffi

Köszi. Azért iszom én is a teát biztos ami biztos. Egyébként ha fáj a pocija Martinnak akkor tornáztasd a lábát fölfelé a pocakjához, behajlítva és simogasd lefelé a hasát. Ez Jázminnál is bejött, rögtön kakil egy nagyot és vége. Az a baj, hogy a többi hasmasszázs fogást nem lehet leírni. :(

Kép
gyorgyi33

Jelentem, nem hentergek a nővérpultnál... de majd holnap! Megyek ctg-re nagy izgalmak közepette. :lol: :oops: :oops: Amúgy tök jól vagyok, ma még takarítottam is egy kicsit az albiban. Nem bírtam a seggemen ülni. :shock: Most már jó leszek, ígérem, holnap meg jelentkezem. :wink:
vbea

Steffi, ne keseredj el nagyon! Látom, le vagy törve... naaaaaaaaaa. :roll:
vbea

Köszönöm a bíztatást! Az a bajom, hogy látom a szenvedését én NEM tudok neki segíteni!!!!!! :cry: De persze ez nem is mérhető Durcáékhoz, úgyhogy nem kínlodok...
Még csak annyit Györgyi, hogy ismerem a fogást, de nekünk egy idő után jön csak a puki. Megvan a Nyugodt baba c. könyv és abból merítek fogásokat, remélem az is használt egy kicsit. Most szegénykém még beteg is, szörcsi nagyon úgyhogy megvolt ma az első orrszívás. Hááát... De kellett neki utána mégegyszer és végülis azóta alszik. Őszintén remélem - és nem magam miatt- , hogy tud rendesen aludni és kipiheni magát. Tiszta karikás volt a kis szeme :cry:

Eni!
Édes vagy!! :P És ne túráztasd már magad!!! Pihenj amíg csak lehet!!!

Jó éjt, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Manóka28
Akkor biztosan találkozunk csütörtökön! Ha minden a tervek szerint alakul, akkor sok dolga lesz Gabikának!

Jube
És hogy minden gesztenyeszem egészséges-e, azt úgy tudod meg (a kedvenc zöldségesemtől tudom) kibontás nélkül, hogy hideg vízzel telt tálba rakod és ami a felszínre jön az valszeg kukacos, rossz, szóval nem elég tömör ahhoz, hogy lemerüljön. Azt ne főzd/süsd bele, mert rossz íze lehet tőle. Sok fel fog jönni sajna a tetejére!

Eni
A szüléstörténetek mindig így kezdődnek:….Egyszer valahogy a kiírt időpont előtt x nappal éppen nagytakarítottam, falat festettem, a kanapé alját stoppoltam, éppen hurkát töltöttem, stb…. szóval valami nagyon nagy hülyeséget csináltam, amit már nagyon nem kellett volna ekkortájt….és elfolyt a magzatvizem, stb….Szóval sztem is pihenj, egy ideig úgy sem tudsz majd a közeljövőben. Mossál hajat, szárítsd be szépen, manikűrözz, pedikűrözz, kössél, horgoljál, foglalkozz magaddal, próbálj csak úgy leülni néha és kifelé bámulni a fejedből.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci, szívemből szóltál Eninek!!!

Satuk, még turmix után le is szitálod??? Te ó ég. És mikor van erre időd??? Meg energiád, meg elszántságod???

Ja, én mindig menstruáció előtt takarítok nagyot. Tegnap sikerült megállnom, mert le kellett adnom egy házidolgozatot, így most még várat magára.
Biztos ugyanez a hormon dolgozik szülés előtt is :)

mtunde

Eszti!
Mi is voltunk már a gazdagréti szuper patikában. Hátast dobtam a hívószámtól. Tök jó! :) még biztos megyünk.

Valentina!
Te mitől vagy rosszul? Ég a gyomrod? Én arra MALOX szirupot ittam. Általában segített. Olyan mint a Renie tabletta, csak ez folyik. Ezt be szabad venni.

szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
küldtem privit. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok.. gyors leszek, mint a villám..
Tünde! Baromi gyorsan megvan úgy a kaja. Hiszen megfőzöm, és mixelem- akkor pépes.. most a szitán átpaszírozni egy-két adagot.. hát, ha szar kedvem van, és lassú vagyok, akkor 3és fél perc..
No mindegy, nem is ezért vagyok turbó, HANEM: most szül az unokahúgom a Vidával.. Úgyhogy NEm tudom, hogy gyerekkel, vagy anélkül, de ctg-sek, figyelem.. ott leszek.. :D Bár ma kicsit hisztimanóm van.. :(
Szemüveg, félhosszú, összekötött haj. Ez vagyok én.. :)
De izgi.. Ja, és Olivér a 8. hófordulójára kapja a kis Mátét.. Mert remélem nem lesz holnapig nyúló szülés.. hm.
No figyelem a híreket... szép napunk van ma... :lol:

satuk

Sziasztok!

Satuk! Drukkolok!!!! Unokahugodnak gyors és szép szülést és egészséges babócit kívánok!!!! Majd kérjük a beszámolót! Izgi!!!

Steffi! Valahol olvastam ezt és kimásolom neked, hátha segít. Próbáld ki, maximum nem jön be:1 dl forralt vízbe 15 szem köménymagot kell áztatni kb. fél óra múltán ki lehet venni.
Szopi előtt néhány mokkáskanálnyival a szájába kell csepegtetni.
Kb. 3-4 nap múlva érezhető hatása van! Az adagolást később sem szabad abbahagyni.

Valentina! Hányingered van, vagy mit jelent nálad a rosszullét? Én hányingeres voltam majdnem az egész terhességem alatt. Nekem egy kicsit enyhítette, ha gyömbérteát csináltam. Vettem gyömbért és egy kicsit lereszeltem belőle és felforraltam, majd leszűrtem.
marcsim

Satuk, Merci,

kösz a gesztenye-tippeket!

Eszti,

én is voltam már abban a patikában, a szüleim a farkasréti temetőnél laknak, úgy még közel is van! :)

Nappal chamomillát adok Panninak, éjszakára Viburcol kúpot. kb ugyanaz van benne, azt hiszem.

majd kipróbálom a reszelt sajtot! :)

Lányok, ma megyek fodrászhoz ÉS kozmetikushoz!! Srálá.... :D anyósom jön Pannit vigyázni. Nagyon kirúgok a hámból! :)

Steffi,

nem értelek, ha ilyen rossz, miért is nem használod a csövet??? egy perc és vége, nem csikar a pocak...

Satuk,

én sütőtök pürét meg céklapürét raktam jégkockazacskóba... hát vicces volt, a cékla úgy néz ki, mint sok kis egység vér a vészhelyzetből..... a húslevespüré patikai tégelyekben van, remélem fog ízleni, szerintem nem lett rossz. (legalábbis jobb, mint a bébiételek némelyike...)

na futok a dolgomra,
Eni, pihi!!!
jube

Kép

Kép
jube

Jube!
Na,tessék,a végén kiderül,hogy sokat jársz felénk!!
Én meg eddig azt hittem,hogy mindenki látószögéből nagyon kiesek!
Jó lehet a cékla-kocka :lol:
Ja,és úúúúúúúúúúúúúúgy irigykedem! De jó neked,ennyi kényeztetés!

Steffi!
Ne légy már annyira elkeseredve!!
Tudom,hogy rossz tétlenül nézni ahogy szenvednek.Túl lesztek ezen is,próbáld tornáztatni,vagy esetleg tényleg érdemes lenne a pukicsőt kipróbálni.Nem hiszem,hogy baj lenne belőle,és ha ettől megkönyebbül...

Megyek,éhes a csaj!

Pussz

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Durca,
csak az előttem szólókhoz tudok én is csatlakozni, hogy nagyon csodállak és tisztellek az erődést és a kitartásodért, de persze a gyerekünkért mindent. A férjed meg valószínűleg nem tudja és nam akarja kimutatni az igazi érzéseit, mert nagyon fél, hogy mi lesz Boróval. Talán azért nem jár mostanában be, hogy ne kelljen szembesülnie a problémákkal, ő így próbálja "feldolgozni" az egészet. Drukkolok, hogy ez minél előbb elmúljon és igazából segítség legyen Neked és lelki támasz is. Továbbra is imádkozom értetek, hogy vére minden helyre zökkenjen és Boró haza mehessen!!!!

Gabbó,
ok, megyünk csajozni, bár kicsit messze vagytok!!! :lol: De mikor mááár?

Steffi,
mi is küzdünk még a pocival, úgyhogy nem vagy egyedül. Nekünk is a puki a bajunk, és nehezen múlik el. Én is most kezdtem adni a colocinthys-t, még nem vettem észre a hatást.

Homeo: a patikában találtam kis füzeteket, kifejezetten kismamáknak és babáknak, ingyen van és sok okosság van benne.

Na bocsi, rohanok, megyünk sétálni.
Pusz,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Steffi, Merci, Tünde, Jube - belátom, olyan édik vagytok, mint a férjem! Abszolút igazatok van, utólag meg itt sírnék, hogy nem pihiztem "eleget". Mára csak és kizárólag kedvenc dvd filmjeimet tervezem. :D Őszintén megmondom, hogy baromi ciki lenne, ha cipekedés, meló közben menne el a magzatvíz. :oops:

Ctg szupi. Benibaba nagyon jól érzi magát, én szintén. :wink: Ági szerint lehet ez akár még két hét is. Nyugi van. :arrow:

Satuk, hurrá!!! Akkor láttam. Illetve nem láttam, de beszéltem Ágival, hogy szülnek Vidával. Még minden jót is kívántam a csajszinak ismeretlenül. De jó tudni, hogy nem is olyan ismeretlen. Nagyon drukkolok. Olyan kellemes hangulat volt ma a szülőszoba egységben annak ellenére, hogy festenek, és mászkálnak ott bácsik, de tök diszkréten.

Steffi, hogy van Martin ma? Kipróbáltad Marcsi köményes receptjét?

Györgyi, Jázmin jobban?

Jube, nagyon-nagyon irigy vagyok. LÉGY NAGYON SZÉP! Nekem korábban satírozva volt a hajam, de terhesség alatt (főleg a szalonban terjengő szagok miatt) ezt kihagytam, hagytam szépen mindent lenőni (gyönyörű! :? ). Szerintetek mikor mehetek leghamarabb újra satíroztatni? Vagy szoptatás alatt se? Tudom, a legtöbben ebből nem csinálnak problémát, de azért megkérdezem... :roll:

Köszi, puszi, megyek fetrengeni. GABBÓÓÓÓÓÓÓÓ? ANCSAAAA?
vbea

Szia Eniiiii! Itt vagyok, semmi akció, bár tegnap gyanús volt ez az egész napi alvásom, de ma fittnek :lol: :shock: érzem magam. (persze, hogyne)

Satuk, az unokahúgod miért nincs itt a bandában? Egyébként hajrá neki! Irigylem!

Dorka, ne aggódj, nemsokára jöhettek! Nincs is messze. :cry: :D

Vali, Monacs? Hol csavarogtok?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Merci, a hurkatöltésen nagyon jót vidultam. Én is mindig kitalálok még valami halaszthatatlan tennivalót, mert izgulok, hogy a drága férjem mit fog itt a fiammal művelni. :lol: Egyáltalán megtalálja-e majd a ruháit...egyebek :roll:

Steffi, pukicső? Próbáltátok már? Biztos nagyon durvaságnak tűnik, de Jube annyira meggyőzően ajánlja, ha nekünk lesz gondunk, én tuti kipróbálom!

Ja és Eni, akkor most már tényleg várj meg Benivel!

Ancsa, ha végeztetek, írjál!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a veboldalt Jube és Gabboka.
Az esti rosszullétek abban nyílvánulnak meg hogy, úgy érzem vissza jön az vacsi és éjszaka is erre ébredek. Ilyenkor sima vízet iszok, de az se segít, mert utána eltelik 2óra és ismét rosszul vagyok. :(
Amugy kipróbálom a szirupot,a hideg tejet, amit kortyolgatni kell, a gyömbér teát. Majd beszámolok a hatásukról. :)

Mindenkinek szép napot.
V
Kép
valentina

Sziasztok!
A teákról jutott eszembe, hogy atlán azért nem mindegy, melyik jön be, mert nem mindegyikbe tezsik bele AZT, ami rá van írva, vagy legalábbis higítják egy kis fűvel :(

Pukicső: én nem tuodm, mi különbség van a hőmérőzés, és e között, tudom, a cső.... Nekünk a hőmérőre pl nemet mondtak, pedig azzal néha jól meg tudtam kakiltatni. DE ha az segít, nem hiszem, hogy életreszóló defektet kap a gyerkőc.

mtunde

Sziasztok!
Az éjszaka egész jó volt, bár fél 8-kor elaludt aztán 2x felébredt, nagyon nyugtalan volt, de végülis 9től aludt fél 1-ig, aztán megint tekergett aztán 5kor szopi aztán húzta 7-ig. Ma megyünk dokihoz is nagyon szörcsi és köhög :cry:

Marcsi!
Köszi, ki fogom próbálni!!!

Jube!
Apa leállított :? Azt sem tudom hova tette... Már a hőmérőzést sem nagyon tetszik neki, fél, hogy nem fog tudni egyedül kakilni és hogy hozzászokott... Egyébként milyen olajjal kented be?!

Eni!
Mintha jobb lenne ma, bár tegnap két kanna teát ittam és rakott krumplit ettem csak a tojást is kiszedtem belőle... Majd meglátjuk.

Gabi!
Egyébként próbáltuk a pukicsőt, de sírt. Most nem tudom, hogy azért vagy miért... Na érted?!

Pocisok hajrá!!!
Satuk unokahúg hajrá! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Megbeszéltem apával a pukicsövet! Belátta... :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina, akkor neked a gyomorsavad jön fel, ha jól sejtem....mint nekem is. Feltétlenül vegyél a gyogyitárban Rennie tablettát!!!!!!!!!! Csak ez fog ténylegesen segíteni!!!!!!!!!!!!!!! Nekem ott van a párnám alatt bekészítve egy levéllel, a táskámban, a kabátzsebemben, mert mindig a legváratlanabb pillanatokban érzem, hogy vissza akar jönni a cucc. A hideg tej sem segített, és semmi más. Ezt a tablettát csak szét kell rágicsálni, mentolos ízű, és pillanatokon belül érzed a hatását. Egy nap többet is lehet, semmi bajod nem lesz tőle. Próbáld ki!!!!!!!! Aztán számolj be, hogy vagy!!

Steffi, persze, hogy sír, mert gondolj bele, egy cső a popóban az nagyon szar lehet, de jobban szenved, ha órákig nem jön ki, aminek ki kellene, a pukicsövezés gondolom meg csak pár perc. Nem okoskodni akarok, ne érts félre. Az orrszívás is borzalmas lehet, de ha nincs, sokkal rosszabb következménye lehet. remélem sikerül valami megoldást találnotok!!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Helló Lányok!

Itt vagyok én is, elég szar passzban. Valahogy összejött mostanában minden és úgy érzem lemerültek a tartalékaim is. Fizikailag is , lelkileg is.
Nem tudom már ki kérdezte, nincs semmi baja a férjemnek ( legalábbis nagyon remélem ) savas reflux-ja van ( ami önmagában semmi komoly) de ezáltal kért a doki vér,vizelete, székletvizsgálatot és mivel ott lett nem normális eredmény tovább kell menni. gyomortükrözésen túlvagyunk még hátra van a vastagbél. Az a baj vele, hogy ha minimálisan is beteg ( pl. nátha) azonaal hipochonder lesz a drága de nagyon durván, és ettől már kikészülök....
Szandira is rájön mostanában elég sokszor a hiszti, kicsi Benusom áldott jó baba - bár megjegyzem, mostanában kezdi próbálgatni mit tud kicsikarni belőlem. Ha unatkozik nekiáll hisztizni és ha odamegyek hozzá röhög, huncut mosollyal jár keze lába, de ha eltűnök a képből rögtön reklamál.
Előbb kapta meg a 3 hós oltást ( kicsit le vagyunk maradva ) nagyon jól tűrte csak egy pici nyafi volt.

Nagyonjából olvastam a történteket, Satuk unokahugijának drukkolok és irigykedem ( még mindig :lol: ) a finiselőknek is nagy nagy hajrááááááá és kitartás - minden nap jelentkezzetek és várom ám az sms-eket, nem elfelejteni!

Durcáékra sokat gondolok - bevallom amikor a nagy "semmitől" magam alatt vagyok, mindig ők jutnak az eszembe , hogy na Ők aztán hogy érezhetik magukat ha én így....

most ennyi lányok, megyek főzni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Eszti!
Apjuk leállított az üléssel, azt mondta, vegyünk mégis újat. :?

mtunde

Sziasztok Csajszikák!
Itt vagyok ám én is, csak mostanában mindig volt mit csinálni. Nagyjából persze olvastam az írásokat, csak a reagálás nem ment. De sebaj, szombaton jön anyós pajtás, azt tele leszek idővel :D .

Ancsaboszi
Ismerős a függöny és a napocskás lámpa. Minden nap látom a gyerekszobánkba :lol: ! Jó az izlésetek :wink: !!!

Steffikém
Hát nem irigyellek. Miért fáj ennyire a pocija, pedig már milyen "nagy" fiú. Furi, de kitartást!

Vbea
Mi újság balerinalábú? Satirod nyugi megvár :) , nyugi az én fejem is lelakott. Játszótére jó ez :lol: ! Juj, de hibás kismama gondolkodás ez, na mindegy, de azelőtt is csak évente jártam fodrászhoz :oops: .

Cancan
Elhiszem hogy durran az agyad. Biztos rátesz egy lapáttal, de most tényleg van vmi baja, mégha kicsi is. Persze a pasiknál olyan, hogy kicsit betegek olyan nincs. Hozzájuk egyből papot kell hívni :D . Most otthon van egész nap veletek?
Egyébként Dóri ugyan ezt csinálja velem, mint a Te Benid. Kész vagyok tőle.

A Rennie-t én is csak javasolni tudom, nagyon használ!

Pocakos banda már a Nóra is beelőzött titeket a Barátok köztben :D ! Kitartást, eljön a ti várva várt NAGY NAPOTOK is!!! És minden szép és jó lesz!!!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Marcsi, Steffi

Valaki itt a fórumon (talán Jube) azt írta, hogy a normális kömény éppen puffaszt. Na, vajon mi az igazság? Lányok ki írta???
Használt a pukicső? Ja és a homeós bogyóknál tényleg az a baj, hogy egyáltalán nem mindegy hogy adjátok be. Nem szabad feloldani!!! És elvileg előtte utána legalább negyed óráig enni inni sem szabad és ez az anyatejre is vonatkozik. Hát ezt éjszaka elég nehéz betartani.

Heni

Hát akkor csak annyit hogy kitartás. :lol: Tudom hogy mennyire utálod ezt a szót. :lol:

Eni

Jázmin jól van szerencsére. Nagyon jól alszik az utóbbi két hétben. Néha fájogat a pocija, de nem annyira vészes mint szegény Steffiéknek, nekünk használt a bogyó. Látod Ági egyetért velem. Van még legalább 10 napod. :D

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: