Sziasztok!
Orsi: Sajnálom, hogy nem sikerült, de ne izgulj, majd sikerül következőre ....
Én is azoknak a táborába tartozom, akik a terhesség alatt jobban kívánják az együttlétet. A férjem tegnap meg is jegyezte, hogy ez jó lenne, ha így is maradna.
Hát én nem tudom, nektek is ilyen benga védőnőtök van? Mert az enyém .... Ma felhívtam, hogy nem kaptam vérvételre beutalót. Majdnem leharapta a fejem, hogy mi az, hogy nem kaptam..... nem raktam el??? Mondom az AFP vizsgálatra kaptam papírt, amire a doktor úr írja majd rá az időpontot. Erre ő: de Szilvia! Az AFP vizsgálat vérvétel. Mintha nem tudnám .....

Mondom ezzel tisztában vagyok, de mondta, hogy a doktor előtt menjek vér és vizselet vizsgálatra. Ja, csak vizelet vizsgálatra kell menni, vérre nem. Na, jó csöppet sem akadtam ki . Biztos én vagyok ilyen érthetetlen ....
Képzeljétek! Ma reggel hánytam! Terhességem alatt először. Na most ezt nem tudom mire vélni. Elkaptam valamit? Mert ugye a 12. héten már túl vagyok. Remélem, hogy nem ....
Rossz/hisztis napom nekem is. Sokszor utána elgondolkodom, hogy úr isten miért vagyok ilyen ingerült? És az jár olyankor a fejembe, hogy ahelyett, hogy rámhagynák, mert ugye én terhes vagyok .... még vissza mernek nekem szólni szeretett hozzátartozóim. De azért a következő pillantaban kieengesztelem őket.