Hat,a sirdogalas nem jo dolog - altalanosan rosszkedved van, vagy mindig valami mas keserit el? Ha esetleg tudod, mi az ami bant, probalj meg tenni ellene!
Cumisuveg-tekintetben (bar semmi tapasztalatom nincs, meg sosem babaztam) annyit tudok mondani, hogy jo ha van par db, de alapvetoen nem akarom hasznalni. Ha muszaj is inkabb kiskanalbol etetnem vagy poharbol itatnam a babat - felnek, hogy a cumi utan nem kell neki majd a cickom. Sok ilyen remsztorit lehet hallani, szoval amig csak tehetem, mellozni fogom a cumisuvegeket cumistol mindenestol. nekem egyebkent 4 db 125 millisem lett: 2-t a Poppet. hu-rol rendeltem probakeppen, 2 pedig a szopigeppel jott, a csomag tartalmazta, ugy, mint Panninal (tehat gyanitom o is Avent Isis-t vett, mint itt annyian).
Zsebori!
Neked elfelejtettem irni korabban, hogy igen, megtalaltam a prosiban a Zsebi dekorokat (nekunk eloszor egy masik katalogus jott, abban azert nem lattam) es tetszik nagyon! Megprobalom kitalalni, hogyan juthatnek el Auchanba, sajna nincs kozel hozzank, de vannak otleteim...
Gedeiapu sajna panaszkodik, hogy nincs jooool, igy amikor meglepetesszeruen hazaugrott egy csekkert es par puszira, a kezebe nyomtam valami Aspro-C feleseget meg egy C vitamint, hogy azonnal vegye be. Remelem nem lesz itt nekem igazabol beteg! Annyira tudja magaba szuggeralni, hogy meg itt valoban lebetegszik nekem oszt akkor jol nezek ki!