Hali!
Üdv az újaknak és grat a jó vizsga- és uh-eredményekhez.
NNNNNNNNNA, ma voltam először a körzeti dokinál. Ez itt úgy néz ki, h mentem fél 12-re (ezt mondta a védőnőm), minden zárva volt.
Dél körül kezdődött a mozgás, kijön egy halom védőnő, és megy mindenki a sajátjához (én a mai napra bekérezkedtem, mert szerdán nem tudtam volna menni a sajátomhoz). A védőnő morgolódott, h miért most jövök, de én csak szépen mosolyogtam. Mindenkinek vérnyomás-, súlymérés, aztán a védőnő beírta a kiskönyvekba az aktuális adatokat, leletek eredményeit. Én -mint új játékos- csak bámultam és próbáltam elsajátítani a dolgok menetét.

A védőnő kijött egy halom beutalóval, sztem megkaptam a 6 hónapra valót, rajta a doki pecsétje. Vizeletmintát néztek (persze nem volt WC-papír a WC-ben

) Aztán kérdezte, h miért nem voltam még vérvételen. Nem mondtam neki, h a saját védőnőm szerint felesleges, így holnap 8-ra vérvételre megyek. Este 8-tól már nem ehetek, de naggggyon éhes vok

. Fél 2 körül kezdtünk bemenni a dokihoz, semmi sorszám, sorba kellett állni az ajtó előtt

Már éhes voltam, szabadulni akartam. Kicsit marhavásáros hangulatom volt. Doki csak annyit kérdez, h van-e panasz, megnézi a 12. hetes uh-t. Semmi panasz, pecsét, és kint vagyok. Kb. 2 perc.
Nem tom, mi lenne, ha nem lenne magándokim

De ehhez a dokihoz nem is fűzök nagy reményeket, csak pecsételjen, és neki legalább nem kell fizetni.

2 után végeztem.