A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Meri! Most már látom a nevemet! :lol:
A hőesés esetleg nem a beágyazódás?????????

Ildikó! Az a baj, hogy én a hőgörbére annyira nem adok, vagyis nem merek adni, mert amint már írtam, nem igazán tudom betartani a "hőmérőzés" szabályait!
Privát üzenetként küldtem a képet! Megkaptad?

Gigi, Éva, Mo! Ti megkaptátok? Küldjetek Ti is!
Vendég

Most nézem, hogy a vonalzó szerint vasárnap kéne tesztelnem. Lehet, hogy várok jan. 25-ig azolyan jó kis szám. CSak addig lesz nehéz kibírni..............
Vendég

Jan. 25-én született az anyukám!!!! Az nekem is milyen jó tesztnap lenne! :) De én nem fogok! :lol:

meri

Little, megkaptam a képet - köszönöm.
Annyira aranyosak vagytok! - le is vettem a mintát :lol: - érdekes, hogy eddig mindig azon voltam, hogy nekem lány kell, most pedig ugyanannyira szeretnék lányt is, mint fiút :D
Szerintem is, várd meg 25-ét, mert akkor leszel a 14. napon pé után.- Eszternek is akkor mutatta ki a teszt :D

Meri, téged megértelek, ha tovább akarsz várni a teszttel, remélem sikerülni fog!!!

KépKépKép
ildiko74

Ildi!
Olyan érdekes, amit mondtál! Én eddig egyértelműen fiút akartam! Ebben a hónapban bizonytalanodtam el először, és most úgy érzem, ha kellene, sem tudnék dönteni4 :)

meri

Sziasztok Lányok!

Örömmel látom, hogy újra itt vagytok!

Little!
Annyira jó a kép!! Nagyon édes a kisfiad!! Én is mindjárt keresek valami jó képet és küldöm!

Meri!
http://www.fertilityfriend.com/tg/entry/7618143.html
Az egyiket beszúrtam, de egy csomót találsz még! Kívánok Neked egyszerre egy kisfiút és egy kislányt! Akkor nem kell dönteni! :mrgreen:

Anna!
Merre vagy?!

Éva

Kép
balimama

Lányok!

Én annyira hülye vagyok! Csináltam egy tesztet, persze negatív lett, de fogalmam sincs mit vártam a 22. napon, pé után 10 nappal, ráadásul nem is reggeli vizeletből! :oops: :?

Little!
Mi egy napon járunk! (ráadásul a gyerekeink is szinte egyidősek!)
Úgy szeretném, ha vasárnap mindketten pozitívat tesztelnénk!!! Egy napra lennénk kiírva!

Ildikó!
Olyan jó, hogy megint ilyen sokat vagy köztünk!
Mi is megyünk Színházba csütörtökön! Olyan ritkán van, hogy egy kicsit kettesben tudunk lenni a párommal, biztos nagyon jó lesz!

Eszter!
Már nem sokáig szívja a véred a gonosz főnök!!!!

Virág!!!! :twisted:

Éva

Kép
balimama

Éva

Kép
balimama

Little, elfelejtettem mondani, hogy az oldalunkon van rólam kép, de ha akarod, küldök neked is - csak szólj!

Meri, szerintem azért nem tudnánk dönteni, mert arra koncentrálunk, hogy egészséges legyen, és megmaradjon :wink: - igy a neme már nem is lényeges.

KépKépKép
ildiko74

Éva, ez azt hiszem ragályos ártalom, hogy túl korán tesztelünk :lol: - remélem, most te is lenyugodtál egy ideig, és igy könnyedén ki tudod várni a 7végét a következő teszttel :D

KépKépKép
ildiko74

Éva!
Köszi a linket. A teszt tényleg elég korai volt. Jó lenne kibírni vasárnapig! :)

Ildi!
Nem tudom, mitől van, de most ezt érzem.

Én most furcsán érzem ám magam, mert nem vagyok annyira rákattanva a témára. Valahogy azzal, hogy 5.-es leszek, úgy érzem, mintha kaptam volna egy nyugodt felkészülési időszakot, Igazából azon sem lepődnék meg, ha nyárig kellene várnom: épp most számolgattam, hogy nekem legalább 40-50 ellendrukkerem van! :lol:

meri

Érdekes dolog ez a lányt vagy fiút dolog! Én nagyon lányt szerettem volna elsőre, de most már nem bánnom, hogy fiú lett. Azért sem, mert az én párom nem olyan típus, aki más gyerekeivel leáll gügyögni meg ilyenek, és azt hiszem neki különösen jó, és könnyebb, hogy az apaszerepbe egy kisfiúval szokott bele, Most persze nagyon szeretnék egy kislányt, de ha fiú lenne az azért lenne jó, mert akkor Bence tudna kivel játszani, mert a környékben szinte csak kislányok vannak. Amúgy meg ő egy olyan kisfiú, aki imádja ha szeretgetik, puszilgatják, annyira kis bujós, és nekem ilyen kellett!!!!Szóval mindegy, hogy a második fiú lesz vagy lány, csak jöjjön és egészséges legyen, ami tudom, hogy már közhely, de tényleg így van! Az apukámnak is két lánya van, és most meg ott vannak neki a fiú unokák /illetve van egy lány is/! :lol:

Éva! Te vasárnapra tervezed a tesztelést? Én már írtam, hogy 25-e a szimpi nap, csak addig ki kell bírni valahogy, és persze nem kellene, hogy megjöjjön. :lol: Ma teszteltél már???? Hát szerintem még nagyon korai volt!

Ildikó! Én már régen megnéztem a képeidet az oldalunkon!
Vendég

Éva, Little!
Állapodjunk meg egy köztes időpontban! 23-án megyünk a temetésre, pont fel tudnátok dobni két + teszttel! :)

meri

Meri! Szerinted nekem nem lesz korai a teszt 23-án, ha csak a 18. napon volt pé-m? Vagyis akkor még csak 12 nappal leszek a pé után.
Vendég

Én is azt akartam mondani, hogy Littlenek jobb lenne, ha mégis megvárná 25.-ét, Évának pedig már pénteken 14. nap lesz pé. után.

KépKépKép
ildiko74

Bocsi, ezt nem tudtam, mert Little vonalzója mást sugall. De akkor még a 25. is korai...

meri

Na megyek vissza dolgozni. Majd este jövök! :)

meri

Meri!
Csak miattad! Legyen 23-a! Nem tudom hogy fogom kibírni addig!!!
Olyan érdekes, pedig semmi sem múlik a teszten. Még senki sem késte le a saját terhességét.
Egyébként a fertin olyan pozitív tesztek vannak, hogy én semmilyen második csíkot nem látok! Még halványat sem.
Ilyenkor mindig irigylem azokat, akik a ciklus elején vannak. Szörnyű ez a hajtépős két hét. Szerencsém, hogy a párom 2 hét szabin van. Persze nála ez nem azt jelenti, hogy itthon is van. Sajnos ezekbe a hetekbe kell mindig az elintézni valókat is besűrítenünk. Azért tervezünk egy kis jövés-menést is.
Most elég izgalmas az élet, mert megcsillant a remény, hogy talán idén saját házba is költözhetünk majd. Ez majdnem olyan izgalmas, mint a babavárás és talán elvonja egy kicsit a figyelmemet.
A fiú-lány kérdéshez: Én úgy érzem, hogy könnyebb a lányokkal amíg kicsik, de a kamasz kor...
Rémálmaim vannak éjszakánként a 15 évesemtől és az a legszörnyűbb az egészben, hogy tudom, nem védhetem meg őt mindentől.
A kicsi fiam pedig egy természeti katasztrófa! (persze jó értelemben) Reggel bepakolt a mosógépbe, amíg öltöztem és el is indította, pedig nem egyszerű. Majd közölte: Balázs mos! Rendes Balázska, segít anyucikának! Ilyenkor nem lehet haragudni.
Persze általában nem a fiút és a lányt látom bennük, hanem azt, hogy az enyémek

Éva

Kép
balimama

Éva, már nagyon vártam ilyen sztorit a fiadról :lol: :lol: - nagyon jó

Én a helyedben biztos nem tudnám kivárni 23-át, hisz pénteken lesz 14.DPO-d - pénteket mindenképp várd meg, aztán majd meglátod, meddig birod :)

KépKépKép
ildiko74

Éva! Akkor én megadom neked az elsőbbséget a tesztelésben! :lol: Egyébként ha később is tesztelek, akkor is egy napra leszünk kiírva, hiszen ott az utolsó mensitől számolják, az meg teszt ide vagy oda NAGYON REMÉLEM, hogy dec.25-e!
ÁMEN!

Végülis tényleg nem azon múlik, hogy mikor tesztelünk, a lényeg, hogy ne jöjjön meg. És tényleg ez a legrosszabb, amikor már "csak" várni kell, már nem lehet tenni az eredményért semmit! Azért mi apával a mai napot se hagyjuk ki! :oops:

Nagyon édes a kisfiad! Imádom, amikor ilyeneket mondanak. A Bence ha rossz is, úgy tud rámnézni, hogy elolvadok tőle. Ma reggelinél is csinált valamit, erre az apja elkezdet veszekedni vele, de közben mi röhögtünk, mert annyira édes volt, ahogy közben a Bence nézett.
Vendég

Sziasztok Babáravágyók!

Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok!

Mi szeptember közepe óta próbálkozunk a kistesó programmal, de sajna múlt pénteken beköszöntött a miki, aminel most járom a végét.
Én még nem hőmérőztem, de azt gondoltam ettől a hónaptól kipróbálom, látom ti már ebben nagy tudorok vagytok.
A görbéket és csak ámulum, egyszer odatévedtem a görbekészítő honlapra és nagyon kínainak tűnt nekem. :shock:
De lehet, ha neki ülök rendesen én is tudok majd ilyet készíteni, de aki nagyon profi benne az kiokíthana engem is.

Sőt arra is gondoltam, hogy ebben a hónapban bevetek valamilyen ovulációs tesztet is.

Ja és jártam a Babavárótokon is, mert láttam, hogy a múltkor egy másik témába amit bemásoltam kimásoltátok.
Ott ahol Littlevel is taliztam már!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Szia Krisztinka! Üdvözöllek itt is! :lol:

Lányok ezt találtam:

A terhesség lehetséges jelei

elmaradt menstruáció (igaz, pár csepp terhesség esetén is előfordulhat az első elmaradt menstruáció idején)
reggeli rosszullét (sok nőnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs)
gyakori vizelési inger
mell megnövekszik, érzékennyé válik
a méh nagyobbnak érződik
a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak
a mellen előtűnnek a vérerek kék csíkjai (később a hasfalon is)
a mellbimbón a bőr szárazzá válik
előtej szivárgás
folyamatos éhségérzet
nagymértékű fáradtság
ha terhesnek érzed magad

Ha csak egy is jelentkezik ezek közül, érdemes gyanakodni és venni egy tesztet

Lehet vizsgálódni! De jó lenne, ha az előtej szívárgás nálam ettől lenne, mert előtte hiába próbáltam nem jött semmi, most is csak éppenhogy és csak az egyik mellemből!
Vendég

éva,
nekem pé után 10 nappal lett + a tesztem most augusztusban 8) :lol: :lol: :lol:

ildi,
valszeg igazad van és korai lesz a pénteki tesztelés de nekem ez a szenvedélyem :mrgreen: és tünetem annyi hogy érzékeny cici,de az az volt a ciklus elején is szóval nem mérvadó :roll: azaz nem tom hogy mitől érzékeny most :? de 5 nappal a feltételezett pé után azért gyanús hogy tüneteim lennének :twisted:

szóval little,éva,veletek vagyok egy napon én tuti nem várok 23ig :oops: :lol:
Vendég

Megnéztem a babanaplómat, amit a Bencénél vezettem, és ott az utolsó mensi dátumától 18 napra, már nagyon feszültek a melleim, és baromi érzékenyek voltak. Bár azt nem tudom, hogy ebben a ciklusban mikor volt pé-m, mert akkor ezzel még nem igazán foglalkoztam.
Vendég

Gigi!
Ez nem ér !
Te csaltál,mert Neked ketten voltak, ilyenkor lényegesen gyorsabban emelkedik a HCG! Én is úgy szeretnék kettőt csak duplán rettegnék, hogy valami bajuk lesz!

Little!
Mellfeszülés, fájdalom nekem is van! Máskor is szokott lenni, de most a duplája!

Krisztinka!
Én is üdvözöllek közötünk! Csak ne tűnj el, hanem gyere gyakran!

Éva

Kép
balimama

Mivel itthon vagyok, így igyekszem gyakran lenni!
Most épp a termékeny napjaimat várom!!! :roll:

Próbáltam a hőgörbésen regisztrálni, de azt írja próbáljam pár nap múlva!
Vendég

éva,
hát én meg nem is szerettem volna kettőt és továbbra sem szeretnék :? :oops: sőt.....kimondottan rettegek tőle :cry:

krisztinka,
üdv :lol:

most ennyire telt :oops: később jövök vissza

gigi 22.cn :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mo! Nagyon jó, hogy ki tudtad magadból adni a szomorúságot a teszt miatt, így sokkal könnyebb lesz újra belevágni. De nem kéne elmenned dokihoz, hogy megnézze mi van a ciklusoddal?

Meri! Jó hogy teljesen visszatértél közénk. Küldtem neked a vonalzómat, de az időpontok kimaradtak, vagyis még csak egyet tudok jan.31-én 17,20-ra megyek dokihoz, majd utána héten meg vmikor a 12 hetes uh-ra, csak azt még nem tudom pontosan. Természetesen nem írtam le januárt igaziból azokra gondoltam, akik mostanában szomorkodtak…A görbéd igen szép, az a leesés pont kell, nézd csak meg Éva görbéjét és próbáld meg utánozni.

Titi! A végén még úgy jársz mint Ági! Én nagyon drukkolok! De azért még próbálkozz a héten, ha esetleg áttenné a pé-t a ferti.
Én még a nyáron kétszer barnáztam pé körül, el is mentem dokihoz, merthogy ilyen még sose volt, de azt mondta nem gáz.

Eszter! Szerintem itt nem olyan vészesek az árak, mármint azokhoz képest, amit eddig láttam, a kordgatyák 6900, a farmerek meg 7900 ft-k voltak. Ígondolom uazok az árak a két boltban. A fölsőket meg nem néztem meg, mert akkor tuti vettem volna valamit, pedig az még egyáltalán nem kell. Még néztem a neten a www.christinamoda.hu –n is a ruhákat, azok se olyan vészesek, eddig én csak a west endben voltam, ott legalább dupla ennyibe kerültek, el is voltam szörnyedve.
Remélem két naci elég is lesz, bár semmi tapasztalatom ilyen téren, úgyhogy lehet hogy nagyot fogok koppanni.

Ági! Olyan édi a pocid, szinte hihetetlwn, hogy csak 2 kg. Nagyon jó, hogy mindenről beszélgetsz a lányoddal, én is ezt szeretném majd. Nálunk otthon kicsit más volt, voltak olyan dolgok (főleg az érzelmek) amikről nálunk nem beszéltünk, nem volt szokás az összebújás meg ilyesmi, este jó éjt puszi és kész. Én mindenképp törekedni fogok, h másképp csináljam.
Jó lett Vivinek a szemcsi, mostmár csak azon aggódhatsz, hogy mikor törik el…

Little! Köszi a ruhás oldalt, már azokon élek… És teljesen ki vagyok akadva, hogy néhány helyen 20 ezret is elkérnek egy naciért.
A hőd meg talán nem véletlen kúszik felfelé…

Éva! Egyáltalán nem vagy hülye, hogy teszteltél, már le volt írva, hogy javasoljam, csak mikor tovább olvastam, kitöröltem, mert láttam, h megtörtént. Próbának szerintem muszáj volt, de azért légy még egy kicsit türelmes, Eszternek is bejött. Mit néztek színházban? A nagylányaid szoktak ilyenkor vigyázni a picire? Amikor ilyen aranyos történeteket írsz, teljesen elolvadok…

Pusz mindenkinek
verzsike

Juci!

Köszi az elérhetőséget az olcsó rucikhoz, elkel.
verzsike

Éva!
De drága vaaaaagy!!! :lol:

Little!
Még én is majdnem csatlakozhatnék hozzátok, mert nekem meg dec. 22.!!!

Krisztinka!
Üdv a csapatban! A honlapunkon a fertis görbevezetéshez is találsz szerintem hasznos infókat.

Ági, Verzsike!
A mesélős-tabutémás dologhoz. Ezt hallgassátok! A múltkor, amikor a pozitív teszt után végül megjött, azért kicsit megijedtem, hogy most akkor ez mi, vagy hogy is van, vagy biztos vmi baj van velem, meg különben is tök sz@r volt. Találkoztam az anyukámmal, meghallgatott, de tök lazán túllépett rajta, hogy majd legközelebb. Éreztem, hogy vmi nem oké, de akkor csak annyit fogtam fel belőle, hogy nem veszi annyira a szívére, mint én. Pár nap múlva telefonon megint előkerült a téma, és azt mondja, nem baj, majd 2 hónap múlva. MOndom: persze-persze, de miért pont 2 hónap? Hát, mert annak idején vele is ez történt... Azt hittem, leesek a székről!!! Mondom neki, hogy és nem gondoltad, hogyha ezt a múltkor elmeséled nekem, fele ennyit nem aggódom??? Erre ő: hát, tudod, hogy én nem beszélek ilyenekről... (Na köszi, de most talán ez lehetett volna egy kivételes alkalom, nem?) Na mindegy, nem vagyunk egyformák...

meri

Meri! Milyen jó lenne 9 hónap múlva már azon aggódni, hogy kinek mikor indul be a szülés! Kéz a kézben mehetne az egész topik szülni" :lol:
Ez a 2 hónap most van? Mármint amit anyukád mondot!
Nekem fura, mert az anyukám és én köztem nincs olyan ami tabu téma lenne. Ő a legjobb barátnőm és szó szerint mindent megbeszélünk! Neki mindent elmondhatok, és tudom, hogy nem adja tovább. Nagyon büszke vagyok, hogy ilyen anyukám van, és ilyen jó a kapcsolatom vele. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenbe egyetértünk. :wink:
Vendég

Jaj, lányok, sajnos nem tudok jönni... most léptem be itthon az ajtón, és le vagyok ám rettentően fáradva.

De holnap szabin leszek!!! Jövök dél körül (remélhetőleg addig fogok tudni aludni), és aztán végre végigolvasok mindent!!!

Drágák vagytok, hogy gondoltok rám, ígérem, holnap jövök bővebben!

Mindenkinek csodaszép estét kívánok!!!

KépKép
titi_27

Little!
Igen, ez a 2. hónap. És anyukám nagy boszorkány! :lol:

Titi!
De aztán tényleg gyere holnap!!!
Remélem, ti is kihasználjátok az estét! :oops:

meri

Sziasztok Lányok!

Végre, újra Veletek! :lol:
Éva! 17-én megy a férjed vizsgálatra? Telefonáltál ma a magas láza miatt? Ne aggódj a teszt miatt! Szerintem a vizsgálat is felesleges!! Mellfeszülés?! Tuti hőgörbe?! Hmmm...... szerintem egy édi-bédi babád van már, csak korán teszteltél.
Little! Küldtem a képeket! Gratulálok az ügyes kisfiadhoz! Jaj, én is ilyen gyerkőcöt szeretnék!!! A hőgörbéd klassz. Ez a hónap tényleg tiszta izgalom!!! Szorítok nektek!!!
Meri! A maratoni ciklusok megnyugtattak. Azt hiszem, nemsokára én is a maratoniak között leszek, akinek a görbéjét mutogatja majd a ferti, mint valami ufót... He-he. Bocs. Vicces kedvemben vagyok. :oops:
Amúgy a ciklusom tényleg minden alkalommal meglep. Voltam vele dokinál. Azt mondta, hogy talán a szülés után helyreáll "rendszeres lesz" és nem lesz ilyen, hogy egyszer 40napos, máskor meg 30. Fog.gátló szedését ajánlotta régebben, de ezt nem kezdtem el szedni....
Úgyhogy marad a várakozás.
Szia Krisztinka! Kérlek, kicsit írj magadról, mert én nem ismerlek!
Gyűjtöm a ruhák címeit.....De jó, hogy megírjátok mit, hol lehet kapni!!! Bőszen jegyzetelek. Csak nehogy kimenjenek a divatból, esetleg bezárjanak az üzletek mire végre nekem is aktuális lenne... Bocs. Csak vicceskedtem :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Meri!
Akkor volt kitől örökölnöd a boszorkányságot! Légyszi gondoljunk bele a pocimba legalább egy babát!!!

Erzsike!
Lehet, hogy nyáron még kénytelen leszel beszerezni 1-2 lazább nyári ruhát. Mivel az embernek ilyenkor úgyis magasabb a hőmérséklete, nagyon kellemetlen tud lenni a meleg! Ráadásul azt sem lehet tudni mekkorára nő a pocak!

Anyuka ügyben mindenkit irigylek!!! Nekem csak telefonkapcsolatom van a szüleimmel és nálunk még beszélgetni sem volt szokás. A szüleim mindig idegesek voltak, ezért én alig vártam, hogy mikor leszek felnőtt, hogy ideges lehessek, mert az biztosan jó, ha az én szüleim állandóan azt csinálják.

Titi!
Nagyon szép estét kívánok nektek! :oops: :lol:

Gigi!
Ne haragudj, nem akaratalak megbántani, csk arra akartam célozni, hogy én boldogan várnék ikreket!

Juci!
Alig várom, hogy én is kismamaruhákat nézegessek már!

Krisztinka!
Én nem értem, hogy miért nem enged a ferti regisztrálni! A fertinek Ildikó nagy tudora!
Egyébként borzasztó könnyű használni, főleg amikor lejár az ingyenes VIP, mert akkor már csak a hőgörbédet lehet rajta vezetni. Reméljük mire belejössz már el is felejtheted!

Mindenkinek szép estét kívánok!

Éva

Kép
balimama

Titi!!!! Hazaértél, és le vagy fáradva???!!! Naaa ne máááár! Küldöm az energiát!!!! Tessék feltöltődni!!!! Szép estét! :oops: :oops: :oops:
Holnap úgyis szabin vagy. Majd pihensz holnap!!!! :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj! Mororo!
Hogy mondhatsz ilyet?! Hamarosan együtt fogunk babázni!
Utána már kit érdekel, hogy a fertin az övé a leghosszabb görbe!
Egyébként Apa azt mondta, hogy most már akármi is lesz, ő bizony elmegy arra a vizsgálatra. Ma képes volt elmenni még E-vitaminért, amikor hazért, hogy azonnal el tudja kezdeni szedni!
Remélem a hétvégén meg tudom nyugtatni egy pozitív teszttel!

Éva

Kép
balimama

Éva! Ti is úgy jártok, majd mint Eszterék...... :oops:
Nagyon rendi a férjed!!! Az én párom tündér, de az tuti, hogy nem menne bele oly könnyen a vizsgálatokba... ezt nevezem!!!!
NAGYON SZORÍTOK NEKTEK!!!!!

Little! Köszönöm a képet!

Kacarásztam egyet a közös szülésen. Nem papás szülés lesz a végén, hanem topicos. He-he.

Tényleg!! Lányok!! Mi a helyzet a papás szüléssel? Az én férjem nem egyezik bele. Azt mondta, hogy nem bírná elviselni a fájdalmamat. Inkább a folyosón izgulja végig. Győzködtem egy darabig, de most már én is úgy érzem, hogy jobb lesz, ha nem jön be velem....

Anna! Merre jársz? Hogy vagy?
Vendég

éva,
dehogy haragszom csak ugrok a témára :oops: én nagyon boldogtalan lennék ha ikereket várnék de a történtek után gondolom ezt nem kell nagyon részleteznem hogy miért :roll: :cry:

mo,
figyi,nem akarok nagyon ebbe belekontárkodni de ilyen ciklussal sokáig is eltarthathat míg babás leszel mert nem is biztos hogy van péd :roll: nekem is így kezdődött minden aztán odáig fajult hogy már abszolút nem jön meg ha nem szedek fogigátlót :shock: és ezért kell a closty nekem.nem vagyok orvos de lehet ám hogy neked is kéne egy kis rásegítés és hipp hopp babás lennél :wink:

és még csomót akarnék írni de b nem enged :twisted:
megpróbálok még jönni
cupp
gigi
Vendég

Gigi! Kérlek, írd ezt le nekem egy picit részletesebben! Veled mi a helyzet?! A fog.gátló nélül meg se jönne?
Nekem 13 éves korom óta így van. Mindig megjön, de nem óramű pontosan. Hol 30 napra, hol 35-re, de volt már olyan is (persze hébe-hóba!), hogy 55-re. Ezt éveken át folyamatosan írtam. Elmentem a dokihoz, elvittem a papírkámat és azt mondta, hogy gyakori dolog. Csak a fog.gátlót tudta ajánlani, mert akkor még nagyon nem akartam babát. Azért, mert nem rendszeres, attól még lehet pé. Sőt!!! Ez fordítva is igaz: meddő nőknek is lehet nagyon pontos ciklusa.
Nyár végén kezdtünk igazán bele. Ha néhány hónapon belül nem jönne össze a baba, akkor elmegyek a dokihoz újra.
Nekem a mensi pszichésen befolyásolható. Most ez nem vicc!! Ha sok a munkám és ideges vagyok, akkor összezavarodik, sokat késik. Amíg tanultam, a vizsgaidőszakban is mindig felborult a szervezetem.
Vendég

Verzsike .

meri

Mo!
De jó, hogy ilyen vicces kedvedben vagy! :lol:
Azt mondják azért jó a fogigátló, mert rendbeszedi a dolgokat, és akkor utána rögtön kell próbálkozni. Sokszor be szokott jönni.
Van egy közeli ismerősünk, aki nem akart bemenni szülni a feleségével, de aztán annyira izgult, hogy végül csak bement. JObb volt, mint kint várakozni.

Éva!
Én már mondom egy ideje, hogy ott van a baba a pocidban! :)

meri

Gigi!
Megnyugodtam, hogy nem haragszol! Néha nehéz úgy írni, hogy pont az jöjjön le belőle, amit én gondolok!

Mororo!
Az én férjem, amikor Balázskát terveztük azt modta, hogy erről soha még csak hallani sem akar, hogy apás szülés. A végére eljutottunk oda, hogy a vajúdás egy bizonyos szakaszában biztosan velem lesz, utána majd eldönti. A végén elsírtam magam örömömben, amikor ő mondta nekem, hogy van haja, már meg is simogatta! Annyira jó érzés volt, rengeteget jelentett, hogy masszírozta a derekam, itatta velem a folyadékot, volt kire támaszkodnom, amikor úgy éreztem nem tudok feküdni. Volt, aki elmondta helyettem, amit én már nem tudtam. Utána azt mondta élete legcsodálatosabb élménye volt. Azota is ezerszer megköszönte, hogy megadtam ezt a lehetőséget neki. Az a baj, hogy amíg az ember nem élte át nem tudja elképzelni milyen is egy szülés. Azt hiszed csak megtörténnek veled a dolgok, pedig nem igaz, ha megfelelően felkészítenek minden elviselhetőbb és egyáltalán nem véres horror, vagy borzalmas szenvedés. ami fontos, hogy a döntést csak a férjed hozhatja meg.

Erzsike!
Közben eszembe jutott, hogy kérdezted ki vigyáz Balázsra, ha néha elmegyünk valahova kettesben. Ilyenkor anyósom szokott jönni. Igazi ünnep az kettőjüknek.

Éva

Kép
balimama

Meri!
Annyira szeretném, hogy igazad legyen!! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

mo,
ne nekem detto ez.megjött mikor 13 voltam és hol 3 hónapig semmi hol 30 nap.és ez váltakozott.elmentem dokihoz és mondta hogy amíg nem akarunk babát fogitabi mert az lehet hogy helyrehozza ha meg nem hormonvizsgálat és meglátjuk.elkezdtem szedni aztán egyszer mikor elmentünk nyaralni és pont a7 gyógyszermentes napon voltam elfelejtettem magammal vinni az új levelet.és hát abbagytam.na akkor egyszer megjött 89 napra :shock: utána se kép se hang már,azaz nem is vártam már túl sokat irány vissza doki.ő mondta hogy hormonvizsgálat.ott kiderült hogy melyik hormonjaim nem jók és hogy ezért nincs pé-m és ezért nem jön meg.utána persze reménykedtünk benne hogy majd javul a helyzet ha szültem de persze nem javult,sőt,azóta a prolactinom és felment :? ezek persze nem jó dolgok de a jó hír hogy jól kezelhetőek.szülés után egyből megint fogitabi és addig szedtem míg nem mondtuk hogy jöhet a második.és majd újra ez lesz a második után,míg nem akarjuk a harmadikat! mondjuk én személy szerint azt gondolom hogy feleslegesen megy az idő nálatok :oops: rendszertelen ciklus mellett lehet mondjuk pé-d de lehet hogy abnormálisak a petesejtek amik megérnek mert vmeliyk hormon nem jó.és ha létre is jön a terhesség nem végződik babával :( tényleg nem ijesztgetni akarlak csak leírom amit nekem mondott anno a dokim és amit én tudok.és én nagyon hálás vagyok neki hogy ilyen alapos volt is ilyen korán kiderült minden és nem lövöldöztünk a vakvilágba feleslegesen :roll: és a clostval lehet pl elébe menni a progi által bekövetkezett vetélésnek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szóval nálam a closty miatt lett eleve kizárva hogy a vetélésem mögött sárgatestelégtelenségm állt volna mert a tüszőm fel lett turbózva :wink:

puszi
gigi
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy megint bepofátlankodtam :oops:

Először is Eszternek szeretnék gratulálni! Problémamentes terhességet kívánok!

Amiért írtam az Gigi hozzászólása Mororonak!

Mo nekem is világ életemben össze vissza jött meg a mensim, hol 30-hol 42, hol pedig 50-60 napra. Amikor nem akartunk babát, én fogigátlót szedtem, azzal napra pontos lett. Mikor akartunk, előtte 3 hóval abbahagytam, még 2 hót úgymond rendszeres volt, majd kezdődött újra a 40---akárhány napos borzalom (mert én ezt akkor úgy éltem meg, hogy borzasztó rossz ez így) Októberben, miután már kb 50 napja nem jött meg mentem el dokihoz, (de nem pont ez miatt, csak mert lejárt a cytom, de ha már ott voltam, megemlítettem) kaptam Norcolutot, amitől 1-2 napon belül megjött, majd utána megint csak decemberben mensistem, de akkor utoljára, és jött Peti! Ja, és ne higgyétek , hogy a szülléssel helyreáll, mert most is 37-42 naposak, igaz, az fölöti még nem volt azóta :lol: Szóval nyugi, nagyon hosszú ciklusokkal is lehet baba, csak ki kell várni! (mi Petire majd 8 hónapot vártunk, míg összejött, de nagyon megérte :) )

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! És remélem lesznek ezekből a szép görbékből még januárban babás görbék!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszi, hogy leírtad Gigi! Nagyon rendi vagy!
Mondjuk a "lövöldözünk a vakvilágba" azért nem olyan rossz!!! :oops: :oops: :oops:
Mi még egy kicsit lövöldözünk, aztán irány a doki!!! :lol:
:lol: :lol:
Vendég

Hááát Viki!!! Nagyon jókor jöttél!!! Hálás vagyok Neked!!! Köszönöm!!!
Komolyan!!!!.... jó, hogy vagytok!!!!
Gigi, Viki köszönöm!!! Szóval akkor nem vagyok ufó?!
Már tisztára olyan érzésem volt, hogy ezzel csak én kínlódok itt.....
Mondjuk, van előnye is: kevesebb betét meg tampon kell nekünk. :lol: :lol: :lol:
Viki! Lelket öntöttél belém! Peti babád gyönyörű!!!
Vendég

mo,
ennek örülök hogy te nem éled megy rossznak,én még így closty mellett és borzalmasnak tartom :oops:

viki,
én már kiváncsian várom hogy a második szülésem után mi fog még elromlani :lol: :lol: :lol: tényleg nem lesz jobb,mondjuk én nem is áltattam magam ilyenekkel,mikor kiderült arra koncentráltam hogy ok,akkor most mondja meg mit kell tennem ahhoz hogy babás legyek és kész.most meg már rutinos vagyok 8)
mondjuk a 8 hónap az én lelkemnek nagggggggggyon sok,én mikor másodjára nem lettem terhes első hónapban azt mondtam 3 hónap és nekem utána szünet kell mert egy ciklus alatt vagy 10 évet öregedtem :roll: :oops:
Vendég

mo,
tudod, "márpedig csodák igenis léteznek" :wink: csak én türelmetlen vagyok kivárni és késztetést érzek hogy a kezembe vegyem a dolgokat és én irányítsam :lol: 8) nagyon nehezen viselem ha vmit nem tudok befolyásolni.ilyen pl ez a várakozás is hogy most sikerült e........megőrülök tőle :evil: :evil: :evil: kicsinál :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: