Tinu, dokinak mikor hazamenetel előtt megvizsgál. szülésznő meg vagy benéz hozzátok a gyermekágyra, vagy későbbre megbeszéltek egy találkozót.
és mondd, vannak még összehúzódások?
ha tudtál aludni, akkor még nem komoly
de ha egészen bizonyos akarsz lenni a dolgodban, ülj be egy kád meleg/forró vízbe. ha ezek nem csak jóslók, akkor felerősödnek, ha nem, akkor épp ellenkezőleg.
a kórházi napok meg irtó hamar el fognak szállni! a látogatókat úgy a legjobb intézni, hogy akár az utsó pillanatban is lemondhassa az ember. én mindenkit arra kértem, hogy mielőtt elindul, hívjon fel. így tudtam valamennyire irányítani a dolgot a saját igényeink szerint. még így is volt olyan rokonom, aki nem volt tekintettel ránk és hívatlanul is jött
ilyenkor az a legfontosabb, hogy Te ráhangolódhass a babádra, elkezdj regenerálódni, tejecskét termelni, ehhez pedig muszáj pihenni, összebújni, szép nyugodtan táplálkozni, tisztálkodni stbstb.
Johi, remélem már jobban vagytok! van MMR kivezetőd? most lenne jó adni.
Zsanci, hogy vagy??
Ancsi, lift van?
Curse, én is lebeszéllek a hordozóról, a korai fejlesztőben sok az olyan gyerek, akit a szülei idejekorán ültettek/álltattak/tartottak hordozóban/pihenőszékben/bébikompban stb.
inkább a babakocsiban ringasd Adélt, ha az befér a lakásba. egyébként nekünk is volt pár ilyen kézben hurcibálós napunk, aztán el is múlt.
le vagyok törve, a kedvenc focicsapatom tegnap kiesett a rájátszásból