A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok! Jó reggelt!
Jaj, de jó Eszter!!! Nagyon örülök a boldogságotoknak!! Írj mindig, hogy mi van veled!! Most nagyon érdekelnek ezek a kezdetben érezhető "tünetek". Mi az, hogy a Bálintnál nem éreztél semmit?! Tudod, holnap tesztelek, és én sem érzek semmit az ég világon. Lehet, hogy csak a ciklusom rendetlenkedik, én meg már tisztára bebeszélem magamnak a dolgokat?! :shock:
Lányok! A legelején van úgy, hogy egyáltalán ne legyen puffadás, émelygés, feszülés.....stb.??
Izgulok a holnap miatt. Azért várok ennyit, mert jó reménykedni. Holnap bizonyára letört leszek..... ma meg még lehetek álmodozó...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, mert annyira szomorú voltam, hogy Eszter már nem is jelentkezik!
Megnyugodtam és nagyon örülök a boldogságotoknak!

Mororo!
Én a két lányomnál ugyanolyan rosszul voltam, mint most Eszter!
Viszont a fiamnál legalább 5 tesztet csináltam, mert nem hittem el, hogy terhes vagyok! Se mellfeszülés, se étvágytalanság, se hányinger! Ami volt, de az is csak néhány nap múlva, hogy nagyon ingadozott a hangulatom. A férjem türelmes ember, de azt mondta, hogy élete legnehezebb időszaka volt!
Soha nem akartam elhinni, de már tudom, hogy más a fiú és más a lány!

Nálunk Apa most nyírta ki a kiskatonákat, mert egész éjjel magas láza volt. Meg is kérdezem hétfőn, hogy így is van-e értelme a vizsgálatnak 17-én.

A görbém továbbra is semmitmondó:

Kép

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva!

A semmitmondó azért elég erős volna.Én inkább biztatónak nevezném.Egyrészt egyértelmű pé-t jelez a fert,még egy beágyazódást is muatat és azóta is magas az ébredési hőd.Ráadásul elég egyenletesnek is tűnik.Szóval szerintem inkább dőlj hátra és várj még türelmesen 5-6 napot,aztán akár teszetlhetsz is egyet.A hangulatom nekem is labilis.Az előbb láttam egy szirénázó mentőt és elsírtam magam.Én is lánynak érzem,meg a görbe szerint is az volna és nagyon örülnék neki.Bocsi,hogy hal ügyben még nem írtam.Most megyek takarítani,bár úgy érzem,csak aludnék,de azért kicsit kell dolgoznom is.

Virág!

Merre vagy?Ugye már hatzaértetek?Hiányzol nagyon a topicból.

Titi!

Te is alig jössz most.Pedig mindjárt itt a pé és én nagyon drukkolok neked.

Mindenkit puszilok

Eszter

Kép

Kép
anubias

Kedves vagy Eszter! Én most nagyon el vagyok szomorodva. A múlt havi görbém tökéletes volt és mégse sikerült. Erről meg jobb nem beszélni!

Ne felejtsd el, hogy a fáradtság a szervezeted jelzése, hogy most egy kicsit lassítani kell!

Nagyon klassz, hogy Bálint ennyire örül! Nálunk valahogy egyértelmű, bár soha nem szoktunk erről nyíltan beszélni a gyerekekkel, hogy lesz még kistesó. Igazából csak Balázsnak lesz meglepi.

Titi, ha jól tudom elutazott hétvégére.

Virág!
Nekem is nagyon hiányzol!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!
Csak gyors helyzetjelentés: igazoltan leszek ma távol. :wink: Nem fogjátok elhinni: bulizni megyek a barátaimmal!!! Annyira fel vagyok dobódva, hogy az már kicsit ciki is. :oops: Na mindegy, hátha ez ráz helyre!!! :lol:
Puszi mindenkinek!
HOlnap visszatér a régi Meri! :wink:

meri

Sziasztok!

De dilis vagyok,nekem is beugrott,hogy Titi elutazik.Na ilyen figyelmetlen vagyok.

Meri!

Szuper,hogy bulizni mégy.Nagyon jól teszed,érezd nagyon jól magad és kapcsolódj ki egy kicsit a problémákból. :wink:

Éva!

Nekem is nagyon szépek voltak a görbéim,legalábbis szerintem,voltak sokkal szebbek is,mint a mostani és becs szóra nem gondoltam,hogy ez lesz a babás,csak úgy a 27.nap körül.Úgyhogy ezt nem lehet tudni.A férjem szerint lehet,hogy tényleg azért sikerült,mert decemberre már egyáltalán nem görcsöltem és akartam ezerrel.Szerintem meg nem befolyásolja,csak egyszerűen akkor jön,amikor így kell lennie.Én szilveszterkor ittam egy pohár pezsit és a múlt hétvégén még ezerrel cipeltem a szatyrokat,mert tényleg nem gondoltam volna.Úgyhogy sose keseredj el,mert minden hónap egy új lehetőség,és remélem,hogy te is csatlakozol a babásokhoz mihamarabb.

Hahó babások!Ági,Erzsike! most már én is itt vagyok,és nyugodtan írhattok ám. :lol: :D :wink:

Erzsike!

Emlékszel amikor a talin ott ültem melletted azt mondtad,hogy majd legközelebb te másolod át nekem a babazenét,és így is lett.Ha majd egyszer megdumcsizunk egy időpontot átveszed nekem? Előre is nagyon szépen köszönöm.

Éva!

Tényleg egy szakmai kérdés.nekem azóta rendetlenkedik az epém,mióta van Bálintkám.Azaz nem megfelelőlen műxik.Néha beindul és kiönt,aztán megnyugszik.Ilyenkor epés,hígabb a székletem. :oops: Nincs kövem,vagy ilyesmi,csak szokott rendetlenkedni.Viszont most egy hete mióta a baba van szintén rendetlenkedik.Szerinted ez nem baj? Vagy csak alkati dolog kinek mire hat ki a hormonváltozás?Van egy jó kis májvédő gyógytea,ami nagyon segít,de most nem merek inni belőle,hátha nem jó a terhességnek.Szerinted?

Mindenkinek puszi!

Ja és annyit a takarításról,hogy most keltem fel,emrt elaludtam és csak most próbálom majd elkezdeni. :oops:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok, Lányok!

Eszter, olyan jó olvasni, hogy boldogok vagytok. Vigyázz nagyon magatokra, és ha fáradt vagy, tegyél félre mindent, és pihenj - most ez a legfontosabb!!!!
Bálintka is aranyos lehetett :D

Néhány napig azt hittem, hogy egyszerre leszünk babások, de megigérem, hogy hamarosan követni foglak! :wink:

Mo, helyzetjelentést kérek!!!! - küldtem privit is.

Éva, nem tudom felfogni, miért nem tetszik a görbéd :? - te, aki olyan ügyesen tudod a választ majdnem mindenre - amikor magadról van szó, nem tudsz logikusan gondolkozni :P
Ne idegeskedj!!! A görbéddel nincs baj, én pedig drukkolok, hogy az egészséges baba jól érezze magát a pocidban, és 9 hónapig ott maradjon! :wink:

Titi, remélem az este sikerült jól érezned magad apával :oops: :D - jó utat kivánok neked!

Meri, neked jó bulizást és kikapcsolódást kivánok!

KépKépKép
ildiko74

Little, megkérhetlek, hogy tedd fel a görbéd?!!!! nagyon kiváncsi vagyok!

Tulajdonképpen mindenki görbéje érdekel, de főleg azoké, akik már a 3-ik hét körül járnak!!!!

Vajon mi van Virággal, hogy nem jelentkezik?????

Ma megyünk szinházba, igy én is hiányozni fogok, de holnap jövök...
Mo, holnap reggel szeretnék jól ébredni, ezért remélem nagyon jó hirrel fogsz várni!!! :wink:

puszi mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Eszter!

Sajnos ez az epedolog női probléma. Összefügg a hormonális változásokkal és a terhesség alatti pangással is. Szóval szerintem most, hogy babás vagy eleinte egy kicsit jobban oda kell figyelni a táplálkozásra. Szerintem, ma csütörtökön mész az orvoshoz érdemes tőle megkérdezni mit ajánl, mert sajnos a gyógynövényekkel nem vagyok nagyon képben. Esetleg Juci tud valami homeopátiás ötletet.
Én is egy hete küzdök az epémmel. Először a tejre fogtam, hát már nem tudom.
Pihenj jó sokat!! Most sütöm a sajtos pogidat!!!

Hamarosan jövök!

Éva

Kép
balimama

Köszi Éva! Remélem, jó híreim lesznek holnap... attól függetlenül, hogy nem érzek semmi olyat, ami a babát jelezné.

Meri! Érezd nagyon-nagyon jól magad!!!!!

Eszter! Bár, nem ismerem a gyógyteádat, de nagyon vigyázz vele! Szerintem beszélj az orvosoddal, mielőtt bármit is tennél!
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy most nem írok senkinek, de elég rosszul érzem magam lelkileg és fizikailag is...
Csak egy gyors kérdésem lenne. Ebben a hónapban nem kezdtem el szedni a clostit, isten tudja miért... :roll: És azt szeretném megkérdezni, hogy szerintetek lehetnek-e megvonásos tüneteim? Szédülök, fáj a fejem kegyetlenül, és olyan gyengének érzem magam... Tényleg olyan, mintha valami hiányozna belőlem... A babán kívül persze... :roll:

Puszi
Vendég

Szia Ildikó! Köszi, nagyon kedves vagy!
Privit olvastam. Máris válaszolok.
Vendég

Ildikó! Írtam, képeket is küldtem. Jó szórakozást a színházhoz!

Anna! Nagyon sajnálom, hogy rosszul vagy! Aggódok érted. :cry: Úgy emlékszem, egyszer azt írtad, hogy nem is tudod egészben szedni, mert sokkol a mellékhatása. Szerintem, ha ez ilyen ütős, akkor biztos megérzed azt is, ha leállsz vele. Most miért nem szeded tovább? Megvonásos tünetek szerintem csak akkor jelentkeznek, ha jó ideje szeded már.... persze nem vagyok szakértő. JOBBULÁST KÍVÁNOK!! Ha teheted, pihengess egy kicsit!!
Vendég

Sziasztok!

Csak 5 percet adtam magamnak, mert még annyi dolgom van... Vivinek holnap szülinapja, jönnek hozzá délelőtt barátok. Még kókuszgolyót csinálok... De rettenetesen fáradt vagyok. :(

Eszter,
a rosszullétekhez én nem nagyon tudok hozzászólni, mert tudod, nekem nem voltak. (és itt a kérdésre a válasz) épp ezért a 3 hónap alatt kb 2 kg híztam. Gondolom ha hánytam volna, akkor ez ennyi se lenne. A hasam nekem is nagy volt az első perctől kezdve. Ma a szülésznő meg is jegyezte, hogy jó nagy hasam van...
A "haskötö" a C&A-ból való és asszem kb 3000 volt. Én nagyon jól ki tudom/tudtam használni, mert egy percig sem voltam hajlandó szorítani az amúgy is szűk gatyáimmal...

Éva,
nekem tetszik a görbéd! Semmi baj nincs vele. Nem feladni!!!!!!!!

Először is helyzetjelentésem a fogamról:
elég jól vagyok, bár azért érzékeny. Örülök, hogy a fájdalomcsillapítót egyenlőre megúsztam.

Juci,
remélem most is olvasol minket!
köszönöm, hogy gondoltál rám gyógyszerileg!!!

Képzeljétek, ma voltam a dokimnál.
A drágám 8.4 cm :D :roll:
Sajnos képet nem adott nekem. Kértem, hogy nézzen be a lába közé, de azt mondta, hogy sajnos ez az ultrahang nem annyira jó, mint a 3D-s, igy semmit nem látott. Kértem még azt is, hogy nézze meg a gyomrát, mert amiatt nagyon izgulok... Szó nélkül visszafektetett a vizsgálóra és újból megultrahangozott. Keresgetett, mert mire megmutatta volna a drágaságom mindig elmocorgott :) Mondtam is az apjának, hogy milyen rosszcsont gyermeke van! :lol: A lényeg, hogy meg tudta mutatni a gyomrot, azaz láttunk egy pici fekete foltot! De igy kicsit nyugodtabb vagyok.
Afp-re nem kell mennem, mert a múlkori Down szűrős vérvételbe benne van az is, igy majd csak február 10.-én megyek ismét orvos közelbe...
Jaj, és képzeljétek!!!! A szülésznő az aszisztens a magánrendelésen. Kérdeztem, hogy "hallottam vannak előadások, és utána be lehet menni csoportosan a szülőszobára"... Azt mondta, hogy igen, van ilyen, de ha rátelefonálunk egyik nap, akkor ő szivesen körbevisz minket a szülőszobán és akkor nem kell csoportosan végigvonulni... :D Tök jó, nem?! Én úgy örültem neki!! Tökre szeretném, ha ő lenne velem végig a szülésnél! :D

Bocsi, de muszáj befejeznem... ne haragudjatok, hogy szinte csak magamról irtam!
Holnap nem tudom, hogy jutok-e és mikor a géphez, de igérem ha tudok, jövök!
Pocisok, vigyázzatok magatokra!
csné

BOLDOG SZÜLINAPOT VIVINEK!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Még csak haloványka rózsaszínes, talán mintha vonal sincs. Tök negatív!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szerintem lesz egy 896473568 napos ciklusom.....és kész. Ne haragudjatok, de nagyon elkedvetlenedtem. Most nem is írok többet. :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mo, mit jelent, hogy rózsaszines, "talán" mintha vonal sincs? Melyik vonalra irod ezt? Nem értem!!!!!

Ha egy kicsit is látszik második vonal, az azt jelenti, hogy van baba!
Válaszolj, kérlek!

KépKépKép
ildiko74

isten éltesse a mi szülinaposunkat!soksok boldogságok kívánok neki :D

anna,
mi ez a halvány rozsaszín vonal izééééééééééééééééééééééé?én sem értettem belőle túl sok mindent úgyhogy fejtsd ki légyszives bővebben!vagy fényképezd le és tedd fel nekünk 8) jegyezd meg hogy - teszttől soha nem kenődünk el míg meg nem jön mert abból még lehet + :wink:

most mennem kell de jövök vissza ellenőrizni

puszi
gigi 21.cn
Vendég

Sziasztok, Lányok!

Bocsi, hogy az elöbb nem köszöntem, de gyorsan kellett irjak Mo-nak....
Mo, elment az e-mail neked!

VIVINEK, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!

Ági..... nem vagyok irigy tipus, de most egy kicsit azért mégis az lettem :D - de nem baj, mert hamarosan én is fogok UH-ra járni! :wink:
Örülök, hogy minden rendben van veletek, és hogy a doki megnyugtatott azzal, hogy újra megnézte a babót... Nagyon jó érzés lehet látni, hogy ott mocorog :)

Lányok, a tegnapi kérésem, hogy rakjatok fel görbéket, ma is áll!

Nagyon szép vasárnapot mindenkinek!

puszi

KépKépKép
ildiko74

meri,
ma sem érzel semmit velem kapcsolatban :lol: ???????????tegnap tökre úgy éreztem hogy összejött de mára elmúlt ezt a megérzés :cry: és inkább a nem jött össze érzés van benenm :cry: gondoltam döntsön a te megérzésed :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sajna két napig nélkületek kellett lennem, és még el se búcsúztam. Pénteken hazamentünk Kecsire, csak most jöttünk vissza, de a tesóm valamit elrontott a neten, ezért el voltam zárva.
Most gondolom kell vagy 2 óra, mire mindent végigolvasok...

Pusz
verzsike

Hello!

Elmondtam bent a főnökömnek, majd hétfőn kiderül mennyire érinti mélyen, mert neki meg kell emésztenie a dolgokat, most csak annyit mondott, h garatulálok.

Ildikó! Nagyon sajnálom…De februárban minden ok lesz. Mivel hivatásos katona vagyok nálunk arról szó sincs, hogy kiraknának a munkaheylemről, csak az a kérdés, hogy majd hogyan fogadnak vissza (mármint csak a személyes kapcsolatokról beszélek). A ránk vonatkozó törvény alapján csak arra a meghatározott időre vehetnek fel helyettem vkit, amíg otthon vagyok, utána kötelesek a saját beosztásomat visszaadni.

Eszter! Én még mindig nagyon boldog vagyok, hogy neked is lesz babád. Az én hasim is elkezdett növekedni, már normál nadrág csak kigombolva kényelmes. Vettünk is Kecsine egy nagyon jó kismamanacit, az első boltban kiröhögött a nő, hogy mit akarok én még, hiába voltak tök jó ruhák, úgy döntöttem én ilyen embernek nem hagyok pénzt. A másikban viszont nagyon ari volt az eladó, nem is hittem volna, hogy ilyen semmi pocakra is van jó nadrág, de volt.

Ági! A fogorvosnál kaphatsz minden gyógyszert már? Vagy fájdalomcsillapító nélkül kellett végigcsinálnod?

Mo! És nem lehet, hogy a baba miatt nem jön meg? Én ha ennyire akarnék babát, bizti ez lenne az első gondolatom. Mondjuk olyan szempontból jó a taktikád, hogy így csak pozitív meglepetés érhet…
A kávét én is ittam mindig sokszor 3-at is naponta, mert nagyon szeretem az ízét. Meg is kérdeztem, h lehet-e, azt mondták, hogy ha szeretem a nescafe 3in 1-et, akkor szt igyam, mert abban nagyon kevés a koffein. Meg vettem koffein mentes kávét a kávéfőzőbe, de amióta babám van, háromszor talán ha ittam, mert rágondolnom is elég és már felfordul a gyomrom. A vérnyomásom meg még alacsonyabb, mint volt, de megpróbálok nem ácsorogni sokat és akkor semmi gond. Lehet h nálad is magától megoldódik a dolog…

Titi! Szerintem mindig próbálkozzatok, amikor a hő szerint van pé és amikor az LH teszt szerint. Tudom, h neked ez nehéz, de mindet bele!

Éva! Ne add fel, főleg, ha nálad még az LH teszt is használható. Meg különben is, a görbédet elnézve lehet hogy már nincs is miért görcsölni.

Meri! Legyen igaza a megérzésednek… De nem lehetne, hogy februárban mindenkinek érezz egy babát a hasában?
A mumkahelyeden meg ne foglalkozz csak a gyerekekkel, ők megérdemlik…
Bocsánat, elfelejtettem elküldeni a vonalzómat, azt meg egyértelműnek tartottam, h a képet átteheted. Ha itt bárki láthatja, miért ne lehetne ott is?

Eszter! Megint a te hozzászólásodat olvastam és megint kirázott a hideg az örömtül, talán attól van, hogy találkoztunk már a baba előtt is és így még jobban tudokm örülni, hogy tudom kinek örülök. (ez lehet hogy most hülyén hangzik, de így van) Ha nem tudsz enni, próbáld meg a hajában főtt krumplit, most jöttem rá, hogy az nekem mindig lecsúszik egy kis vajjal vagy tejföllel, legalább eszek egy kis meleget is, ha más nem megy.
Ha álmos vagy, felejtsd el a takarítást, az megvár, a baba viszont most mindennél fontosabb kell, hogy legyen még nagyon kell rá vigyáznod, hisz olyan picike.
A zenét persze hogy írom és viszem, amikor csak akarod.

Ági! VIVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT! Gondolom már elmentek a barátai, mindenképpen pihenjél, nehogy túlhajszold magad. Egy kicsi írigy vagyik, hogy te már megint láttad a babáda, nagyon örülök, hogy minden rendben van. Lehet h írtad már, de én elfelejtettem melyik kórházba mégy?

Puszi mindenkinek
verzsike

Sziasztok Lányok!

Néha azért én is benézek, csak a hétvége nálunk mindig macerás. Most éppen leckeírás van.
A hőmről annyit, hogy 3 napja 36.7, napközben 37-37,3.
Szóval nem tudom, de még majdnem 1 hetem van.

Olvaslak titeket naponta többször és remélem este már írni is tudok mindenkinek. A másik topikban láttam, hogy Virág hazaért. Már nagyon várom, hogy jelentkezzen!

Vivinek boldog szülinapot!!

Kép

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!

LH-teszt:
http://www.infertility.hu/bm.htm

Egy másik topikról lopiztam. Remélem nem haragszanak meg érte! :oops:

Éva

Kép
balimama

Lányok!

Nekem határozottan úgy tűnik, hogy eltűnt a kezdeti lelkesedés! Pedig együtt könnyebb. Hiszen akinek nem sikerült az most bánatos, akinek már sikerült az most boldog, de lesz még bizonytalan is, aki pedig reménykedik, annak is jól jön a bíztatás, a megerősítés.

Egy kicsit szomorú vagyok most.

Gigi!
Én nagyon szorítok, hogy a tegnapi megérzésed jöjjön be és legyen most baba!

Erzsike!
Rólad is olyan jó hallani! Bizony lassan itt az ideje a pocaknövesztésnek!

Mororo!
Nehogy feladd, mert megérdemled, hogy Neked is legyen babád hamarosan!

Anna!
Gyere gyakrabban és én igyekszem segíteni kimászni a gödörből!!

Mindenki, aki eltűnt!
Én nagyon várlak vissza Titeket!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!!!

Most értünk haza az apukáméktól. Húúú, nagyon-nagyon fáradtak vagyunk, rohanás volt az egész, visszafelé beugrottunk Miskolcra is, de fantasztikusan sikerült az út. Nagyon szuper időnk volt, úgyhogy nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült elutazni, és a párom is volt velem végre, ez dupla boldogság!

Mororo, gyorsan kerestem a hozzászólásod, reménykedtem benne, hogy egy hatalmas vörös betűs mondatot látok, miszerint pozitív lett a teszted. :( Tényleg nem írtad meg azóta, hulla negatív lett?! Egyáltalán nem látszik a második csík?! Annyira sajnálom...

Ildikó, a jelek szerint még mindig menstruálsz? Tényleg megjött rendesen?! Még mindig reménykedtem benne, hogy ez csak olyan átütő vérzés. Nagyon sajnálom... elhiszem, mennyire nehéz lehet olvasni Ági UH-s élményét. De biztos vagyok benne, hogy hamarosan Te is nagyon boldogan fogsz beszámolni életed első babás UH-járól!!!

Verzsike már látszik a hasad?! Tök jó! 1 hete még semmi jelét sem adta. És örülök, hogy találtál ilyen jó nacit. Nekem egy ilyen szuper nacim volt, a mai napis is hordom, mert hogy maradt egy jó nagy hurkám, és annyira kényelmes erre is. A farit, amit vettem annak idején nem igazán szerettem, mert folyton lecsúszott. Merre vetted végül?
Hol van ez a falu? Még sosem hallottam róla.
A főnököd biztos meglepődött... az meg tök jó, hogy biztosan vissza fognak venni. Legalább ezen nem kell stresszelned a várandósság alatt. De ha jól emlékszem úgy mondtad, ugye, hogy kettőig meg sem álltok, igaz?!

Éva, tényleg olyan pesszimistának hallak... talán ezért lesz pozitív meglepetés majd a pozitív teszted?! Jaj, bár úgy volna! Úgy mint Eszternél... amikor teljesen lemondott a babáról, hogy sikerült! :)

Eszter... itt vagyoooooooooook!!!! Csak sikerült bejelentkeznem, nem is bírtam volna megállni, hogy ne ugorjak fel hozzátok. Aztán megyek elpakolni a sokmindent, amit ilyenkor hozok haza.

Ági, nagyon örülök neki, hogy ilyen pozitív volt az UH, és látták a gyomrocskáját is. Az meg külön jó hír, hogy meg van a jövendőbeli szülésznőd is! Tudsz esetleg erről a külön fizetős ellátásról valamit? Nem mondtak még róla valamit? Mármint hogy nem a... jaj, vagy igen? Mindig elfelejtem, hogy hova jársz! Kerületileg hozzátok tartozóhoz?! Szégyenlem magam, de nem emlékszem rá. :(

Bizony, Virág végre hazaért, a másik topikban láttam, biztos vagyok benne, hogy hamarosan ránktalál majd itt is!

Meri, remélem jól buliztál!

Gigi, gondolok rád, elhiszem, hogy tök ideg lehetsz emiatt a pé miatt. Bárcsak sikerülne a baba!

Rólam gyorsan néhány szó... ma is igyekszem LH tesztet csinálni, hátha mutat már valamit. A hőm alapján szerintem mostanában lesz pé, ami nagyon jónak tűnik. Talán meg lesz a 14. napon. Igyekszem akciót is produkálni mellé!

Na, jöjjön a görbém...

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok!

MOST értem haza! :oops: :wink: Nagyon feldobódott vagyok továbbra is! :lol:
Viszont hullafáradt, úgyhogy visszaolvasás majd holnap!
Ildi! Nagyon tetszik a teknősöd! Azt láttam. :lol:
Mo!
Téged visszakerestelek, és én sem értem az eredményt... Most akkor mi van?????

Mindenkinek puszi! Holnap az egész estémet veletek töltöm! :)

meri

Hello!

Éva! Szerintem nem lett döcögősebb, ha megfigyeled, a hétvégék mindig lazábbak, mindenkinek sokkal több elfoglaltsága van, ha hétközben kihagysz két napot, egy éjszaka se elég visszaolvasni...

Titi! Az nem egy falu, azt akartam írni, hogy kecsin (mármint Kecskeméten, ahol a szüleim laktak) csak még odacsúszott egy e betű is a végére. Először alig értettem, hogy milyen faluról kérdezel. De van pesten is boltjuk, utána láttam a cimkén, hogy a Pannónia utcában vannak, a www.kismamadivat.hu -n vannak fent képek is.
Lehet hogy két bébi közt egy kicsit visszamegyek, majd meglátjuk, hogy hogy alakulnak a dolgok.

Én még mindig csak aludnék, meg aludnék, meg aludnék... Már nagyon várom, hogy vége legyen.

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok Lányok!
Most értem haza. A férjemmel csavarogtunk, kicsit kikapcsolódtunk, és próbáltunk nem gondolni a negatív tesztre... persze kibeszéltük a témát, kicsit megkönnyebbültem.
A reggeli halvány rózsaszínes vonalka a második csíkot jelentette. Szóval azt akartam írni, hogy alig látható, "rózsaszín" se volt. Nem mutatott semmit. Csak 1 csík volt és kész. NEGATÍV LETT A TESZT. Bocsánat, ha egy kicsit körülményesen fogalmaztam reggel! Lesz majd egy jó hosszú ciklusom, talán az ezredik napon meg is jön..... :cry: :cry:

Verzsikének igaza van: kicsit szomorkodunk, de azért itt vagyunk, csak a hétvége mindig zűrös. Bár, én inkább nem írok semmit, mert éjjeli bagoly vagyok és hétközben sem tudok mindig jelentkezni. Pedig, ha tudnátok mennyire hiányoztok.... :oops:

Úgy örülök, hogy újra a régi Meri van itt velünk!!! Maradj ilyen!!!

Hajrá Titi!! Szép estéket!!!

Anna! Hogy vagy? Jobban vagy már?

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT VIVI!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocs a délutániért!

Titi!
Örülök, hogy ilyen szép hétvégéd volt! Úgy emlékszem Erzsikének is egy ilyen nyugodt, szép hétvége hozta meg az eredményt.
Szorítok Neked a teszt miatt! A fertin egyébként vannak fenn LH teszt sorozatok, csak azért mondom, mert nem mindig egyszerű eldönteni, hogy ez most negatív, vagy pozitív.

Erzsike!
Megnéztem a kismamaruhákat, nagyon csinosak, ha belegondolok, amikor a nagyobbik lányommal voltam terhes még csak ilyen ormótlan nagy ruhák voltak, amiben kétszer akkorának látszottam, mint egyébként.
Ami engem el szokott keseríteni az az áruk. Az ember kénytelen egy komplett ruhatárat beszerezni, főleg nyáron és a végére már olyan szinten tudja utálni őket...! Amikor vettem arra gondoltam,hogy majd a következőnél jó lesz, de nálam a téli terhesség után nyári jött, a nyári után téli, majd újra egy nyári fog talán következni és közben évek teltek el.

Mororo!
Én nem értem ezt a hosszú ciklust. Nem orvosolható valahogyan a probléma?
Ne haragudj, ha lemaradtam valamiről!
Nem lehetne, hogy kipróbáld az Lh tesztet? Egyébként szerintem ne keseredj el. amíg nem jön meg semmi sincs veszve, hiszen nem tudod kiszámolni, hogy mikor van pontosan pé-ed

Egyébként én is szeretnélek látni Titeket!
Én is szeretnék képeket Rólatok!!!

Eszter!
:cry: :cry: :cry: hiányzol!

Ági!
Remélem jól sikerült a szülinap!

Anna!
Nagyon elhallgattál, aggódom miattad!!

Gigi!
Én is szeretnélek látni!!!

Éva

Kép
balimama

Visszatértem! :wink: Pótolom az elmaradásaimat. :)

Először is adósságrendezések :wink: :
Titi - decemberi görbe, Éva - novemberi görbe, Gigi és Mo - rövid bemutatkozás, Eszter és Verzsike - új bemutatkozás, Eszter, Verzsike, Virág (és [color=indigo]Little[/color]) vonalzó, a pocakosok időpontjai. Kb. ennyi, de ezen kívül bármi!!!! Linkek, receptek, bölcsességek! LÉccccciiii!!! :lol:

Eszter!
Annyira jó, hogy Bálintkád is így örül!!! Elolvasgattam a panaszaidat is a rosszullétről, de azért nem baj, ha nem sajnálunk annyira nagyon, ugye? :wink:

Éva!
A görbéd kifejezetten szééééép! Szinte tökéletes! Csak a pozitív teszt hiányzik MÉG a végéről! Ja, és ez a hangulatingadozás... :wink: Azt el is felejtettem mondani, hogy engem is meglepett ám a fotód! Én is sokkal "anyásabbnak" és kevésbé "nőcisnek" gondoltalak!!! Szép vagy a képen! :)

Annácska!
Nyomdokaimba léptél closti-ügyben? :) Hamarosan kiderül, hogy ez jót vagy rosszat jelent-e. :) Én nem hiszem, hogy ezek megvonásos tünetek lennének. HIszen amikor szeded, akkor is ezeket érzed. Én inkább arra tudok gondolni, hogy az előző havi még kihat az agyadra, továbbra is serkenti a hormonjaidat, és talán attól lehet... De lehet, hogy hülyeséget beszélek? Ne legyél elkenődve!!! Gyere közénk sokat - én is igyekszem - , és hidd el, repülni fognak a napok, és hamarosan nekünk is baba lesz a pocinkban!! :)

Ági!
Annyira jó olvasni a beszámolóidat!!! Örülök, hogy kicsit megnyugodtál!

Gigi!
Sajnos, semmit nem érzek veled kapcsolatban. :( Bár, ez 50 %-ban pozitív, hiszen rosszat sem érzek!!! :lol:

Mo!
Amíg meg nem jön, tényleg kár keseregni!!! Nézegesd a fertis görbéket, olyan maratoni ciklusok után is lettek babák, hogy hihetetlen!!!!
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/62441.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/61891.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/61050.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/60448.html
http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/60326.html
Remélem, kicsit megnyugodtál!!! Úgyhogy, hajrá, apára fel! 8)

Verzsike!
Ha csak a megérzésen múlna, nagyon szívesen belegondolnék mindenkinek a pocakjába egy babát!!! Bár így működne!!! De azért még ne mondjunk le a januárról se, Éva és én hó végiek vagyunk!!! Nekünk még lehet drukkolni! :)

Titi!
Én is azt javaslom, hogy megérzés, hő, és lh alapján is akciózzatok! Az a biztos. Vagy: mától kétnaponta a hő megemelkedéséig! Próbáld megbeszélni apával!!!

Én, köszönöm, jól vagyok! A buli nagyon jó volt!!! Néhány órát aludtunk, aztán folytattuk! 8) Tulajdonképpen tegnap déltől ma este 8-ig. :shock:
Visszatért a kiegyensúlyozottságom is, de ami még furább: a görbém annyira kiegyensúlyozott, mint még soha!!! HOgy ez jó-e, az majd persze kiderül.
Rajtam kívül tényleg mindenki tudta, hogy a ferti automatikusan jelöli a pé.-t a vonalzón???
Ja, a görbémről eszembe jutott még valami: minden hónapban a hőleesés előtt, nekem mindig van egy hőfelugrás is! Ez mi lehet? Csak véletlen? Ezt nem hiszem, mert az összes görbém így néz ki...

Kép

Eltelt egy óra, mióta elkezdtem írni, úgyhogy lassan kezdhetem előröl. :lol:

meri

Hát, tévedtem, mert senki nem írt azóta! :( Remélem, mindenki szorgosan gyakorol! :oops:

meri

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép hetet kivánok!!!

Meri, annyira jó, hogy újra a régi vagy!!!! Nagyon szép a görbéd :D – már nem kell sokat várjunk az eredményre, és nagyon remélem, hogy jó hirekkel fogsz jönni :)
Irtam e-mailt is, remélem megkaptad.

Éva, tényleg nagyon ingadozik mostanában a hangulatod..... remélem, ennek pozitiv vége lesz – a görbéd alapján itélve, nagyon sok az esély rá. :D

Mo, amig nem látogat meg a miki téged, addig nagyon drukkolok!!!! – én még nem adtam fel a reményt veled kapcsolatban! De nem ám! :wink: Helyzetjelentést kérek!

Erzsike, nagyon jó nektek, hogy már a kismamadivaton gondolkoztok.... csak gyűjtsétek az adatokat, hogy annál könnyebb legyen nekünk :D
Ja, és tényleg – ha valami érdekesre bukkantok, azt is küldjétek el Merinek. Remélem, nemsokára az oldalunkon már a kismamás dolgok kell csak rajta legyenek – ezt azért irom, hogy hajrá, lányok! :D :D

Titi, drukkolok neked, hogy minél többször érezzétek jól magatokat apával :) – és persze, hogy eredménye is legyen!!!!

Gigi, nem kellene ird, hogy a hányadik napon vagy? :) – nem másért, csak sajnos nem tudom....:( - légysziii, ird meg, és esetleg azt is, hogy mikorra nem várod a mensit.

Little, mindjárt neked is lehet drukkolni, de még nem tettél fel görbét.

Anna, mi van veled ???

Virág, téged is várunk már!

A babás lányainknak könnyű hetet kivánok!

Puszi

KépKépKép
ildiko74

Lányok, sajnos nem tudok jönni, mert húzós napom van, de igyekszem délután benézni.

Sajnos tegnap a párom olyan gyomorgörcsöt kapott este, hogy elmaradt az együttlétünk, az LH teszt tök negatív eredményt adott, de a görbém ilyen:

Kép

Hát, ha abból indulok ki, hogy Áginak egy alkalom is elég lett, akkor remény azért van.

Ja, és gyorsan még valami... tegnap barnáztam, amit eddig még sosem így ciklus közepén. Van valami elképzelésetek, hogy ez mitől lehet?!

Jaj, muszáj mennem, puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok,

mindjárt mindent irogatok, csak gyorsan Titinek muszáj!!!!

Igen, egy alkalomnál is van remény!!!! Sőt, tudod én min izgultam? Azon, hogy előtte kb 5 napig nem voltunk együtt, és hogy biztos már nem is elég életképesek a drágák... :)
csné

Éva, megnézem azokat az LH teszt sorozatokat, csak olyan béna vagyok, a fertility-n nem igazán tudok eligazodni... de drága vagy, hogy ennyit gondolsz rám!

Ági, hát nem tudom... mi legutóbb talán 2 hete voltunk együtt, szóval lehet, hogy ezek a kiskatonák már rég hullák voltak. Nem tudom. Kezdem tényleg elhinni, hogy nem én döntök. Én aztán hiába tervezgetem azt a 2 naponkénti együttlétet, látjátok, hogy nem én döntök! :(

Meri, néha képtelen vagyok feldolgozni, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem tudok irányítani, ami magasabb hatalom tőlem. De igyekszem. Lehet, hogy hamarosan eljutok olyan hozzáálláshoz, mint a tied?! Hogy hagyon történni a dolgokat?!
Ugyanis kezdek belefáradni abba, hogy nem jön össze ez az akciózás is, pedig az nem csak rajtam múlik. Csak én nagyon akartam ezt a babát. De kezdek elkeseredni, hogy ahhoz akció is kellene, és ahhoz meg két ember kell! Apa nélkül ez nem megy. Nehéz szitu!

KépKép
titi_27

Na, még itt vagyok, várok egy kollegámra, aztán egész napra eltűnök sajnos.

Ági, nagyon édes ez a video, nem tudom, ki az a pihent agyú, aki ilyet ki tud találni...

Jaj, Mo, annyira sajnálom ezt a negatív tesztet. Pedig én már annyira, de annyira biztos voltam benne, hogy Te leszel a következő kismamánk!

Meri, örülök, hogy jót buliztál. A görbét pedig máris küldöm!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Titi!
Nálad elég valószínűtlen, hogy a 10 napon legyen pé! nem vagy lemaradva semmiről. Tudod, hogy a ferti módosítani szokott akár többször is. Szerintem próbálkozz tovább az LH teszttel.
Persze, ha mégis a 10. napon lenne, akkor az azt jelentené, hogy izgulhatunk.
Ha csak kicsi a barnázás, akkor az összefügghet a peteérés körüli hormonális változással. Például a tüszőrepedéssel is!

Ildikó!
Olyan jó érezni, hgy nem könyvelted el tragédiának a múlt hónapban történteket!! Hhetetlen, hogy mennyire erős vagy és mennyire kiegyensúlyozott!

Meri!
Újra a régi!!!
Azt hiszem fel kellene írni receptre mindenkinek egy kis bulizást, lazítást!

Ági!
Mindig rácsodálkozom a vonalzódra. hogy lehet az, hogy nekem mindig örökkévalóságnak tűnt az első harmad, Te pedig már lassan a felénél tartasz?! Szerintem 2 héten belül megézed a mozgását!!!

Hamarosan jövök megint!

A görbémet azért feldobom:
Kép

Éva

Kép
balimama

éva,
ha fent vagy az iwiwen küld el priviben a neved és ismerősnek jelöllek :wink: másképp nem megy mert nem tudok már képet küldeni mert az a hülye galamb limitált és én már annyi képet küldtem hogy ebben a hónapban nem enged többet :evil:

little,
neked is még azért nem küldtem :( :oops: nem azért mert elfelejtettem!

meri,
én változatlanul nem szeretnék magamról egy helyen több információt megadni :oops: ne hari :( :oops: :oops: :oops:
de jó hogy újra a régi vagy :mrgreen:

ildi,
22cn :lol: :lol: :lol: és barinőm hoz 10es tesztet és pénteken akarok először tesztelni.bár hótsicher hogy - lesz még akkor is ha babás vagyok de én már csak ilyen maratoni tesztelő vagyok :lol: :lol: :lol:

titi,
azt hiszem olvastam olyaról hogy középidős vérzés,ami a pét kísértheti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lehet hogy neked is az :wink:
Vendég

Sziasztok!

Azért nem voltam tegnap,mert otthon megint rossz a net. :cry:
Itt viszont a főnököm.

Éva!

Csak nnyit szeretnék gyorsan hozzáfűzni,hogy nekem is az epém volt az első jel,hogy jön a baba. :wink: Úgyhogy nagyon drukkolok.

Titi!

Neked is nagyon szorítok,ne foglalkozz vele,mikor voltatok utoljára együtt.Azért tudod,1 életképes spermium kell csak a babához.És ha za pont jókor ér oda... :D Szóval te mindent megtettél,ne görcsölj,csak lazíts,foglald el magad és várj türelemmel.Én nagyon drukkolok. :wink:

Jajj,sajnos nem tudok többet írni,de mindenkivel gondolatban ott vagyok és követem az eseményeket.

Puszi

Eszter

Ági!

A 2 kg szuper.Nagyon ügyi vagy.

Erzsike!

Köszi a címet.Én is elmegyek a Bp-i boltba pár hét múlva.Az áraik milyenek?

Kép

Kép
anubias

Na, itt vagyok!

Először is nagyon köszi mindenkitől Vivi nevében is a jókívánságokat!

Képzeljétek, este nosztalgiáztunk. Befeküdtem Vivi mellé az ágyba és a születéséről beszéltünk. Olyan nagy lány, irtó jó, hogy ilyeneket meg lehet vele osztani... Annyit kérdezet! Este 10:05-kor született, 8-kor repesztettek burkot, úgyhogy a lefekvés pont a csoda ideje volt épp 9 évvel ezelőtt! :)
A buli jól sikerült, bár 2 gyerek lemondta az utolsó percben, igy összesen 5-en voltak, -amit megsúgok- én egyáltalán nem bántam! És áldottam az eszét, aki feltalálta a papír tányért és poharat! :lol:
Estére viszont nagyon elfáradtam.
Kép

Éva,
képzeld tegnap éreztem lenn a méhemet olyan kis dudorként, amit mondtál, hogy ki lehet tapintani. És pár napja éreztem olyat is, mintha valaki megcsikizett volna bentről, de azóta semmi... Lehet hogy félreéreztem :roll: :oops:
Kép
A görbéd tök jó, és reméljük ez az epe dolog egy jel lehet nálad is!!! Most nem érzel semmit? Múltkor annyira megérezted magadon!

Eszter,
A 2 kg tényleg nem sok szeritnem se, főleg úgy, hogy egy percet sem voltam rosszul... :roll:
Próbáljátok ki a mentolos rágót! Nekem émelygésre nagyon bejött!!! Meg állítólag jégkockaszopogatás... :?: :!:

Titi,
próbálj meg tényleg ne azzal foglalkozni, hogy mikor voltatok együtt! Hidd el akkor fog sikerülni amikor a legkevésbé számítasz rá!!
A videót azért raktam fel, hogy egy kicsit nektek is mosolyt csaljak az arcotokra. Örülök, hogy megtaláltad! Biztos valami agyament apuka talált ilyet ki!!! :)
A külön fizetésről nem tudok semmit. Én a Péterfyben szeretnénk, persze nem körzetis. A szülésznőt kérdeztem, és azt mondta, hogy ők se tudnak semmit, csak amit hallanak a tv-ben, rádióban!!! Szerintetek az milyen? Senkit nem tájékoztatnak, csak majd esetleg utána...

Verzsike,
de jó, hogy nem egyedül vagyok ezzel a "hamar nagy a hasam"-mal. Már teljesen kétségbe estem!!!
A rucik engem is érdekelnek, hogy milyen árba vannak ott!!!
A fogorvosnál állítólag másmilyen érzéstelenítőt kellett hogy kapjak. Mindenesetre utána 5 órán keresztül le voltam zsibbadva, úgyhogy lehet egy kicsit túladagolt a fogorvos.
Amugy szedhetek már fájdalomcsillapítót! ...de nem akarok! :)

Meri,
örülök, hogy buliztál. Megmondom őszíntén, kicsit irigykedek is.
Apa is volt pénteken, nekem meg a szivem szakadt meg, hogy én most egy ideig nem mehetek... Úgy haragudtam rá! Mondtam, hogy leközelebb mostmár csak akkor mehet, ha én is buliképes leszek!
A sok bajt, problémát néha jó ilyen bulikkal elfelejteni!!!
És ahogy elnézem, neked tényleg jót tett! A sok bunkó emberrel meg nem szabad törödni. Sajnos mindig lesznek! :(

Ildi,
nem szeretném ha bántanálak az örömömmel!
Sokszor meggondolom, hogy mit is irjak le, mert pontosan tudom milyen érzés! Rettentő nehéz volt mindig amikor azt láttam, hogy másnak sikerül... :(

úristen, nekem meg mennem kell, mert ma megyek Vivivel az énekversenyre... Bocsi akire nem jutott időm!
Még egy szemüveges kép az én nagylányomról:
Kép

pusza,
megpróbálok majd délután még jönni!
csné

Sziasztok!

Ági!

Én is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Vividnek,aki gyönyörű szemüvegben.(is) :D

Olyan jó,hogy pocisat is tettél fel.Te hanyadik héten voltál először dokinál? Nekem is nagy a hasam,de én nem lepődök meg rajta,Bálintkámmal is így volt.Sőt,nagyon örülök is neki.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági, nehogy már visszatartsd magad az örömtől!!!! Hidd el, mindig veletek örülök, ha valami jó hirrel jösztök. Amikor azt irtam, hogy irigy vagyok rád, azt nem úgy kell érteni, hogy betegesen vagyok irigy....
És különben, nekem még csak 2 hónap telt el próbálkozással, úgy, hogy azért is nem vagyok egyáltalán elkeseredve.
Most megint jön egy hónap, amikor apa teljesen rám fog hangolódni :D - már megigérte :lol: - a baba pedig jönni fog, amikor odaér a tündérlétrához (jól irom?) :D
Aranyos lányod van, és a szemüveg nagyon jól áll neki - nem csodálkozok, hogy örült neki. Ja, és ne is beszéljek a pocidról :D

Eszter, rád is tartozik, amit irtam!! Nyugodtan irjátok minden nap, hogy milyen boldogok vagytok!!! - abból csak pozitiv energiát meritünk :D

Éva, amikor azt irtad, hogy kiegyensúlyozott vagyok, mosolyognom kellett, mert ezt igy a párom is sokszor mondta már :D

Gigi, pénteken még túl korai lesz a teszt :( - de ha felszerelkeztél, akkor hajrá! Vannak valami tüneteid????

Meri, nekem jövő 7végére már be van tervezve egy buli, és még egy szinház :D

Titi, a fertin rengeteg olyan görbe van, ahol a ciklus közepén pecsételés volt - van olyan is, ahol egybeesik a pé-vel, de van olyan is, ahol jóval elötte vagy utánna volt.....ezt igy nem lehet tudni.
Amit megfigyeltem nálad viszont az az, hogy a folyásod (bocsi) mindig C-vel van jelölve. Neked egyáltalán nincs tojásfehérjéhez hasonló? - állitólag abban élnek a legtöbbet a katonák. Ne haragudj, ha túl indiszkrét a kérdésem....
Még lenne egy megfigyelésem: 36,4 és 36,5 közé tetted - nem tudom ezt mi szerint állapitottad meg, de biztos vagyok, hogy ha kijavitod 36,5-re, akkor a ferti nem csak szaggatott vonallal fogja bejelölni a pé-t, pont a megfelelő időre - úgy, hogy mennek a drukkok - ebből még bármi lehet!!!

KépKépKép
ildiko74

Ildi .
Titi .

meri

Titi, a 36,4 és 36,5 közti értéket a tegnapra értettem.

Meri, kaptam pirospontot? :D

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Végre gépközelbe kerültem. Már teljesen elvonási tűneteim voltak!

Ági! Én is csatlakozom az irigyek táborába! Olyan jó neked, hamarosan már érezni is fogod, hogy van ott bent valaki!

Titi! Szerintem kapd el apát, teperd le ha kell! Kövesd a géphez is! Gondolom, ha már elkezded a dolgot, úgysem fog tudni ellenállni! :lol:

Éva, Gigi, Mo, Ildikó! Priviben küldök nektek képet még a mai napon! Várom tőletek is!

Meri! Ha már a honlapnál tartunk szeretnék reklamálni! A kezdő oldalon nem látom a nevemet! :evil:

Erzsike, Eszter! Itt is találtok tök jó kismamaruhákat! http://www.bambino.hu/index.php?m=kismamaknak

Anna! Mi a helyzet veled? Jelentkezz!

Rólam annyit, hogy még soha nem volt ilyen magas a hőm, mint ma reggel, teljesen ledöbbentem, mert én elég alacsony hőfokon működöm! A ferty nagyon jól jelölte szerintem a pé-met, mer a 18-19 napon a nnyira furán éreztem magam, mint még soha. Nem tudtam hason feküdni, mert valami nyomott, és nagyon fájt.

Képzeljétek! Az én kisfiam pénteken este kérte, hogy ne adjak rá pelust, mert ő „kukiban” akar aludni. Kicsit féltem tőle, hogy éjjel majd bepisil, de semmi! Azóta már alvásnál sincs pelusunk. Annyira kis ügyes, nem gondoltam, hogy ez a szobatisztaság ilyen gyorsan fog menni!

Ildikó kedvéért felrakom a görbémet!

Kép
Vendég

Ildi!Köszi biztatást! :) Emilt is megkaptam, azt meg pláne köszi!
A bulizás sosem árt!!! Szerintem engem pocakosan sem fognak otthonhagyni, inkább megoldják, hogy akár aludni is tudjak! :lol: Nagyon jó kis baráti körünk alakult ki!!!!
Amit Titinek írtál a tojásfehérjéről, arról a dokinénim azt mondta, hogy ő azt magán soha nem tudta megfigyelni. Szóval van, akinek van, másnak meg nincs.

Titi!
A ferti szerint is jók vagytok!!! Drukkolok ezerrel!!!!
Barnázás = olyan minimális mennyiségű, lassan kiürülő vér, ami megbarnul mire kiér. Tehát - pé.????
Nagyon sokan számolnak ám be arról, hogy amikor feladták, akkor érkezett a babó! Olvastad dokinénim tündérlétrás válaszát? Annyira édes, nem?

Ági!
Halálos ez a link!!!!! :lol: :lol: :lol:
Annyira jól nézel ki ezzel a pocakkal! :) A lányodról meg ne is beszéljünk! Irtó helyes ebben a szemüvegben. Anélkül is, de nekem nagyon bejön ez a fotó!!!

Éva!
Ez az LH-teszt sorozat engem is érdekelne, de nem tudom, hol keressem...

Gigi!
Oké, gondoltam. :) Csak bepróbálkoztam. 8)

Képzeljétek nekem ma reggelre volt egy hőesésem!!! Nekem ilyen eddig sosem volt! Fel is teszem:

Kép

meri

Szia Little!!! Ne reklamálj, nézd meg újra!!! :lol: Na jó, szégyellem magam! :oops: :oops: :oops: Ildi szólt. :) De van magyarázatom: a kezdőoldalba nem nagyon szoktam írogatni, ritkán változtatok. Ha vki új, mindig csak a lányos rész jut eszembe. És akkor utólag írogatom, most is számolgattam vagy fél órán át. :( Ha vkit teljesen kihagynék az oldalról, az feltűnne, de így nem esik le, hogy csak máshol láttam a nevedet!!! Még egyszer bocsi!!!

Nagyon jó kis görbéd van! Csak így tovább!!

meri

Little, már nagyon vártam a görbét tőled, és úgy látom, hogy nem-hiába :D - eddig nagyon jól alakult :) - Mennek a drukkok ezerrel továbbra is!

A honlapon pedig már ott van a neved....
Mondtam már, hogy a kisfiad nagyon ügyes - mintát fogok venni róla :)

Hova küldöd a képet???

KépKépKép
ildiko74

Meri, ez a hőesés tudod, hogy a beágyazódás lehet? - pláne, ha figyelembe vesszük, hogy pecsét is volt!!

Kezd izgalmas lenni a hónap!

Lányok, ne hagyjátok Esztert egyedül Miss januárnak !!!! - egyre több "babás-szagú" görbe kerül fel ide :D

KépKépKép
ildiko74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: