Csütörtök óta monitor nélkül kellett léteznem, ezért kicsit hosszú leszek
Elõszõr is Zulunak nagy gratula Anna megszületéséhez!

ÉS mégegyszer Nyulikának Balázshoz
Brokkolinak nagy-nagy drukk

Gömb, remélem még megúszod a kórházat!
Picus, remélem már otthon van veletek a baba, drukkolok Nektek is

Lolla, ahogy Leszter is irta, sajna én is "szakértõ" vagyok a témában... Nem próbál a dokid más bogyót? Nem mindegyiknek olyan rémes a mellékhatása, és némelyik szivdobogást elég jól karban lehet tartani.
Keménykedés ügyében többen is kérdeztetek... Félidõtõl teljesen normális, ha van 1-2. akkor van gáz, ha rendszeresen jönnek és 10 felett van a számuk. Az nem keményedés, ha a pocok valahova nekifeszül. Keményedés alatt szinte kisebb lesz az ember hasa, kitapintható a méhe és tényleg kõ az egész. Remélem tudtam segíteni. Anyez, ne ijedj meg a támadónénitõl, nekem következetesen császárt igért a lepény helye miatt, bár ez az orvosomban fel se merült...
Omnia, Laura, üdv körünkben, jó pocakosodást
Manócska, én is maternát szedtem, normálisan táplálkoztam, 3 kilósan született Danó, és mégis sovánkának találtatott
Hasviszketés ügyben érdemes egy vérképet nézetni, ha az jó, akkor csak nyúlik a bõr
WCülökét nemtom kikérdezte/írta.. Én szereztem fertõtlenítõ folyadékot, és azzal letöröltem az ülökét... a papír nemtom, hogy bírta volna...
Rólunk röviden: Ma voltam terheléses cukron, csütörtökön megyünk Dokibácsihoz. Mi mindig tudunk kukkolni nála, multkor 10 percig kutattuk, mi van a kisprücsök lába között. A múltheti vérkép, vizelet tökéletes lett

Na eldugulok
Pusszantás!
Zsófi (22+5)

. Találó volt a "támadónö" kifejezés, jobban illik rájuk (már nem általánosságban, hanem ezekben a konkrét esetekben, tisztelet a kivételnek, az enyém nagyon aranyos). Anyez, talán viccnek szánta ezt a "hol dugdossa a hasát?"...csak nem jól sült el neki. Vagy bóknak, hogy nem szedtél fel sokat.
Ruha ügyben: varrathatnál is kismama-nacit, az a kis gumi a derekában pár gombbal - nem nagy ördöngösség megcsinálni.