Örülök, hogy minden rendben Mátéval!
A k-vitamint én írtam, hogy nekünk adni kell addig, amíg csak anyatejes a babó. De pl. a Konakion papírjára is tök más van írva adagolásnak...
Én néha elfelejtem beadni, arra azt mondták, hogy nem gáz, ha másfél-két hetente kap egyet.
Én Lillánál már öt hósan elkezdtem bevezetni a szilárd kaját, mert nekem nem nagyon volt már akkor tejem. Lilla ugyanis mikor megszületett nem tudott emészteni, a 2 ml teát is kihányta, vagy kiszívták a pocijából. Majd mikor hazaengedték (1900g-osan), akkor meg még gyenge volt a szopihoz. Két hónapos volt, mikor megtanult szopizni. A védőnő már teljesen lemondott róla, de mikor jött, és látta, hogy szopik a drágám, nem akart hinni a szemének. De ennek az lett az eredménye, hogy nem lett túl jó a technikája Lillának, így már öt hónaposan pótolni kellett. Így én nem tápszerrel kezdtem pótolni, hanem bevezettem lassan egy-kettő-három (persze hónapok alatt) szilárd étkezést.
EGyszer én is kipróbálom azt a fejési módszert. Csak egy kis idő kellene hozzá. Az meg csak éjszaka van nekem, akkor viszont hulla vagyok.
Jaa, és nekem nagyon gyorsan elintézték a vizsgálatokat a gyűjtőben. Ott felvették az adatokat, majd átküldtek a fertőzőre, ahol minden mást megcsináltak. Még oda is telcsiztek, hogy ne kelljen várni...
És még Cerny-ről.
NÁlunk mikor megjöttek Lillért, rendbetették, majd az osztályra is felhozták hozzám (éjszaka 1 órakor), hogy megmutassák, elbúcsúzzak tőle, elmondták, hogy mit csináltak vele, hogy hová viszik, adtak telcsiszámot, hogy hol érdeklődhetek, és megkaptam a fotómat is. Ez az egyetlen kép Lilláról, ami pár órásan készült. Ez volt 2,5 éve, de most is így csinálják még, mert mikor a kórházban feküdtem, akkor vitték el az egyik szobatársam egyik babáját (ikrek), és ő is kapott fotót, és neki is odavitték megmutatni...
Nem tudom, hogy mitől függ ez, de sajnálom, hogy Neked nem szóltak. Ja, és nekem alá is kellett írni, hogy vihetik.
Most megyek, mert két lány és egy férj hiányol.
Sziasztok!