A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Erről a szülésfelkészítőről tudnátok nekem írni infókat!!!!!
Mennyiszer kell menni??? apával együtt????? hol van??? pénzbe kerül?? stb. Nekünk ugye innen kell lejárni. Linácska, ti hogyan oldottátok meg????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

ennn: 3x kell menni felkészítőre azzal aki ott lesza szüléskor veled. Fizetni nem kell, csak vinni a kiskönyvet, megmutatják a szülészetet-szülőszobát-vetítenek, lehet kérdezni, ja és a kedvencem az volt amikor az ujszülött részlegen mutatak nekünk újszülötteket! :wink: :D :D :D :D
erszényes

Ennn,
három héten keresztük hétfőnként du. fél 3-kor kezdődött legalábbis mikor mi voltunk, és mivel okt. 23. valahogy közbejött, csak kettő volt, és az egyik hosszabb. Délben beültünk az autóba, meghallgattuk az előadást és este hazamentünk. Ja, tegnap kiadtam a lakásomat :D Szerencsére gyorsan ment.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Péntek estig én se tudtam mi az a Blink-Blink, de nem lettem volna szegényebb ha ki hagyom. Igen az is a malomba van. Mi igazán Lakitelkere akartunk a K3-ba menni. Még nem voltam de állyítolag jó. Szolott lenni retró buli.A / baon.hu-un lehet ezekről képeket látni/ bennünket is lefozóztak de még ninc fent a kép.
borsika33

Ok,Hajni,varlak csak csongess a bejarati ajtonal.Puszika!

erszenyes-biztosan athalatatok.Majd varom,h.jelentkezzel! Puszi

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci: hívni foglak, de valszeg csak kedden délelőtt, holnap uis mozgalmas napom lesz mert du. meg esküvői tanúk leszünk apával! :wink: :D :D :D
erszényes

Sziasztok!
SOS kerdes: hol lehet Kmeten babakocsit kapni? Esernyot szeretnek, a legegyszerubb ules es negy kerek variaciot.
Koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
olyat akár Tescoban is. Mi a fűrészfogasok mögött vettük, PC.

Gyorsan teszek két képet:

Ez most nagyon tetszik...
Kép

Nándi és Lili...25-ből az egyetlen kép, mikor Nándi a fényképezőbe néz :D kemény munka volt!

Kép

Kattic,
majd letöltöm a többit is, de sok van, e-mailben lehet, hogy húzós átküldeni. Msn-ed nincs? Remélem nem baj, hogy feltettem a picúrokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bea

irtam mailt

bocsi majd holnap a többit

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina
szépek a gyerekek,főleg a kutya! :lol: A ti kutyusotok?Lili akkora mint a kuttty.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, nagyon aranyosak a gyerekek! :) A kutyusos..... :D

Dora, fűrészfogas mögött vettünk mi is sportkocsit. Kincsem bababoltban. Azt hiszem ez a neve..... :roll:

Borsika, mesélnél a Vip szobákról? Hogy lehet oda bekerülni? Mi függ a szülész orvoson? Már mióta említetted, ezen gondolkodom. :) :roll:

Még szerettem volna vmit.......ma ilyen napom lesz. :)
birolili

Hajny,
eredetileg apuéké volt a kutty, csak ők elköltöztek a családi házból, és így mi "megörököltük". Szláva leguggolt lefényképezni Lilit a kutyával, ezért guggolt le Lili is :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

lina
igen a liga ugyan ügy működik mint más margarin pl ráma
ugyan ugy kell adagolni . azért nem oylan egyszerű ám a dolog hogy 1/2 évig betartod és aztán már nem kell .. 1/2 év arra elég hogy kiürüljön szervezet és külsö tünetek mint ekcéma pöttyök hasmenés... elmuljon az orvosk azt ajánlják ilyen esetben hogy 3 éves korig ne adjál allergént mert uyan ugy visszatérhet az allergia. Nagyon aranyossak agyerköcök a foton de aranyos ez a kutyu :)

erszényes
nem feltétlenül jelenti azt a sok betegség és nem feltétlenül tej állhat a hátérben de erről többet tudna seriff szerintem :) Én csak rengeteget olvasok ebben atémában mert nagyon érdekel azt tudom hogy tej allergiának egyik nemolyan észrevehteő jelensége sok légúti megbetegedés és a szinte azonnali tüdögyulladás ... egyik ismerősőmnek 5 gyereke van Ők annyira nem tartják be a diétát már szoltak nekik hogy nem lesz jó vége mert átválthat az allergia asztmás tünetekbe az Ő kisfia most lesz 3 éve és már ciszták vannak tüdejen most vették komolyabban és tartják :(
Ha k érdekel a dolog olvass utána nikit annó lisztre is megszürték mert annyira sovány nem értetem az összefüggést és utánna olvatam bár erre már nem emlékszem annyira de az emésztésre hat .nehéz dolog ez vannak olyna gyerkek akik sokat betegek még sem áll mögötte semmi semallergia sem immun hiány.. semmi ezért vagyunk mi anyák hogy agyon aggódjuk magunkat mindnenen és vigyok ezer meg ezer helyre Őket hoyg ez nem igaz hoyg enniyt betegek ... :)
tejadás hát nem tudom .. Őszinte leszek én nem tudom hoyg adnám ha nem lenne allergiás a családban ... Azt tudom hoyg Áki 3 éves korig tuti nem kap ... de egézséges nem allrgiás gyereknél családban nem tudom ez hoyg működik ...

virág
olyan sokat gondolokoztam rajtatok az este :) Én mindnen kééppen azt modnanám hoyg menjetek el a góghoz Ő anniy mindnedent kezel Allergológus pulmanológus fejlődés neurológus vese beteg gyerekekkel foglakozik .... valmit csak ki találna biztos nálun kis így zajlotta dolog elmetünk hozzá előszr kikérdezett mit mikor evett mit mikor csinált megvizsgálja el kell menni vérvéteéle és azután küld még tovább ha talál valmait ..

dóra
nekünk is ez a nagyon egyszerű praktikeres van 5000 ft volt esernyőre csukható DE nem tudod lefektetni benne ha elalszik sajnos . de mi már csak mutaóban toljuk magunkal hoyg ilyenünk is van :D aztán sétálunk utánna csiga vágtában :D de vinni kell mert akkor a kutyus hova ülne :D Áki el sem indul nélküle sir utánna hoyg vigyük :)

Kép

Kép

Kép
roz23

SOS!
Lányok, hogy kell buborékhoz vizet készíteni? Zsófi teljesen be van Zsongva, hogy azt fújjunk.....elfogyott ami volt benne.
birolili

Borsika hozzád lenne egy kérdésem :)
Mikor bekerülök a kecskeméti korháyba szülni,bejösz majd hozzánk? :oops: És netán egy pár kedves szót fogsz szolni azokiknak,érdekünkben a dokiknak,meg akik velem fognak foglalkozni? Tudod jol esne,meg biztonsgágban érezném jobban magam,ha tudom,h.valaki olyan szól,az érdekünkben,aki otthon van a korházban és ismer mindent és mindenkit.Meg majd ugye utba fogsz igazitnai,h.mit hogyan kell? :oops:
Nagyon örülnék neki,ha a kisfiam legalább jó kezekben lenne... :wink:
Tudod én már most aggodok :)
remélem,minden rendben lesz,csak nekem annyira idegen az a korház,hogy félek ismeretség nélkül oda befeküdni majd szülni. :oops:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Huha,nem tudom mi történt,de nagyon elütöttem egyes helyeken a billentyűzetet... :oops: legközelebb ,elöbb leelenőrzöm,majd utána küldöm,bocsi... :oops:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lili - szerintem csak egy kis samponos víz, semmi más, ha jól rémlik mi ezzel pótoltuk anno a keresztlányoméknak, mert ők is meg voltak veszve érte és csak úgy röpködtek a bubik az erkélyről...remélem jól emléxem :roll:

Kép
potykamanó

Borsika - látom kirúgtál a hámból. De irigy vaaagyooook! Miért nem tetszett a Blink blink? Rossz volt a zene vagy a társaság?! Oda terveztük tavaly a vizsgabulinkat, de aztán a club 69 garden lett a vége és nagyon ramaty volt, mert alig lézengtek. Kifogtuk. Hát valszeg mostanában meg nem bulizom...

Dettus - egyelőre marad a Konrád :lol: most ez a favorit. Bár ahány ismerős vagy rokon bukkan fel, mind nagyon szeretné ha az Ő ötlete lenne a legmegfelelőbb. Főleg anyukám, nahát Ő meg aztán rámenősen tudja adni a tippeket és amit mi kitalálunk azt rögtön meg tudja cáfolni, hogy miért nem jó választás. Amire legutóbb csak ezt válaszoltam, mert már felment a pumpa, hogy ne erőlködjön, mert úgyis én leszek ott amikor megkérdezik, hogy mit írjanak a papírra. Attól meg egyenesen frászt kapok, hogy még meg sem született a drágánk, még a pocakomban van, de anyukám már gügyög neki. :evil: Lesznek még gondjaink, úgy látom, és biztos sértődés is, de azt hiszem ezt úgysem tudom majd anélkül lerendezni.

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Lili
mi is így csináltuk,sok mosogatószer,kevés víz,és már repültek is a buborékok.Most a napocska ha rásüt a buborékra,biztos szép színei vannak.De jó nektek,most mehettek az udvarra játszani. :lol:

Roz
ari vagy ahogy aggódsz az allergia miatt.Csak több ilyen szülő lenne mint te.

Lina
gyorsan megszokta,megszerette Lili a vaut?Édes a képen,persze hogy utánoz mindent.Egy gyerek már csak ilyen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
még nem is kérdeztem,apás szülést szeretnétek?Minket apával naon jó kapcsolatba hozott a szülés,az hogy mellettem volt.Sokat segített.Majd elmesélem ha érdekel,miben segített. :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

bir

A vip szoba nem fizetős. Az orvososnak kell a főnővérrel megbeszélni, hogy be lehet-e menni! Ki az orvosod?

Timi
Persze ez természetes, ha gondolod mielőtt szülsz találkozhatunk si valahol hogy ne ott lássuk egymást először, addigra írd össze a kérdéseidet és azokat is kivesézzük. Mikor fogsz szülni? Kinél?
borsika33

manó

Nem csak a társaság volt agond, mondjuk tele volt fiatalokkal, hanem ez dum-dum zene én csak igy hívom, nekem nem jött be. De vannak állítolag retro bulik is de ez nem az volt pont.
borsika33

Sziasztok!

Én is kecskeméti vagyok,Kecskeméten szültem, a ma 2 éves 1 hónapos kisfiamat.
Szeretném ha lassan áttérnénk a bilire, de nem szól még amikor kakil, vagy pisil, és a bilin 2 mp-ig hajlandó ülni!
Volna e ötletetek, hogyan lehetne próbálkozni, ti hogy csináltátok?

Köszi előre is!
Vendég

Borsika, Nagy Károly az orvosom.
Neki kell beszélni a főnővérrel? És ha éppen sok anyuka akar oda menni? Ki dönti el, hogy ki mehet oda????
Ott egész nap az anyukákkal lehetnek a babák?
birolili

Bocsi a sok kérdésért..... csak ennek megörültem, hogy van ilyen....kíváncsi vagyok a részletekre is. :D
birolili

bir

Igen ott van a baba egész nap. Ez egy babás szoba. Két szoba van mind a kettő 2ágyas. Nincs nagy dobra verve hogy vannak ezek a szobák.
borsika33

Miért kérdezted, hogy ki a dokim? Rajta is múlik? Vagy csak rajta múlik? Hogy lehet bekerülni?
birolili

Sziasztok!

Megint eltüntem, de azért remélem hogy nem felejtettetek el még teljesen.

Lili
Gratulálok az uj házatokhoz, és kivánom hogy nagyon boldogok legyetek benne.

Roz
Mégegyszer köszönöm szépen a torta ötletet , nagyon nagy sikert aratott , pedig nem volt olyan szép mint a Tied , meg nekem nem is izlett nagyon , a tésztája szerintem nagyon sűrű lett . Cukormázból készitettem rá diszitést a ruhára , de valamiért az se jött össze a végén lefolyt szinte mind a tányér aljára. Beáéknak is jutott belőle mert akkora szeletek lettek hogy csak na , ők túl élték az evészetet.
Farsangra készültök??? Meg van már hogy minek öltözik be Niki? Nálunk most már 2 lánynak is gondolkozhatok hogy mi legyen , habár nekik van ötletük , csak nekem kéne kivitelezni.

Borsika
Nem tudom hogy megkérhetnélek-e rá igy ismeretlenül , meg hogy nem is vagyok egy aktiv forum iró, de barátnőm bent van nálatok az elsőn egy hete . és ha a szülésre kerülne a sor és épp bent lennél , hogy rá néznél-e Nemes Ildikónak hivják . Nagyon megköszönném. 23-ára van kiirva.

Tegnap kint voltunk az arborétumban és olyan sokan voltak kint , lányok nagyon élvezték , meg is volt utánna a fáradtság , csak kár hogy fujt a szél.

Rakok fel képet remélem hogy nem baj.
Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Borsika-Köszi,h.segitesz akkor.Nagyon kedves tőlled.Seregély Attilánál,ha minden igaz,hisz ő az orvosom.Lenne még egy kérdésem... hogyan lehetne a Vip szobába lenni,miután megszültem,hiszen azt szeretném,hogy a kicsikémmel legyek egész végig,hogy sose vigyék el mellőlem,és azt hallottam,hogy erre van a Vip szoba.Hogyan lehetne ezt elintézni,vagy mivel jár?
Persze,hogy kéne még előtte randizzunk :) én is úgy gondoltam,csak nem akartam magam ráderöltetni :) május 27 edikére vagyok kiirva,de nekem már ilyen dolgokon jár az agyam,h.én vele szeretnék lenni non stop és,hogy azt szeretném,hogy jó kezekben legyen a pici,meg persze jó,ha van ismerős egy ilyen hejen.
Te csak szolj,h.mikor tudnánk összefutni,és akkor egyeztetünk randit,ok?!
Meg még azt szeretném tudni,hogy hova lehetne menni kismamtornára,és mettől meddig van a program,ha tudod,és,hogy mennyibe kerülne...
Nagyon rendes vagy,és amugy egyébként nagyon hejes és rendes itt mindenki és angyon meg vagyok lepődve,hogy vannak azért itt Kecskeméten is barátságos emberek :) Köszönöm nektek,máris jobban kezdem itt érezni magam! :)

hajni-nem is tudom mit mondjak,ugy érzem,hogy veled megfogtam az Isten jobb lábát :) De komojan,rengeteget segitesz nekem,és nagyon hálás vagyok érte,remélem egy szép napon én is sokat segithetek neked. :) Nem,nem apás szülés lesz,mert Attila nem akarja,én meg ugy vagyok vele,hogy nem eröltetem rá,ha nem akarja.Lehet addigra már megváltozik a véleménye és eljön,nem tudom,de ha nem akkor minden képpen valakit szeretnék magam mellett tudni,ha sikerül anyumat,ha nem akkor valaki közelit,nem tudom,de remélem,h.lesz valaki mellettem. :) Talán te :)

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Kecsone! :)

TÜNDÉRI ez a kép! Gyönyörűek a lányok! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Timci
ari vagy hogy így dícsérsz,a végén még elpirulok! :oops: :oops:
A szüléshez kár hogy nem akar a párod bemenni,egy életre szóló élmény.Hátha még meggondolja magát. :wink:

Kecsóne
nagyon szépek a lányaid,könnyen megmaradtak így egy fénykép erejéig?

Kacika
én is a bilire szoktatással küszködnék ha a lányom is benne lenne a dologban,de nem akarja.Próbáltad a wc-re ültetni?Van olyan gyerek aki nem is bilizik,hanem egyből a wc,a szűkítőre csücsül.Ha ez sem jön be,akkor még szerintem várj,tudatni fogja veled hogy mikor jön el a bili ideje.Erőltetni nem szabad.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Kacika és Hajny! :)

A gyerekek (átlagban) 27-28 hónapos koruk körül érettek mind mentálisan mind fizikálisan a szobatisztaságra. :)
Ne erőltessétek nekik, még ráérnek! :)

Ráadásul nyáron sokkal könyebb a pelusról való leszoktatás.:) és az esetlegesen túl korán kiharcolt, szobatisztasági probákból eredő balesetek nem tesznek jót a kis lelküknek. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziazstok :)

Hajny
jaj ne is mond :( mindneki azt modja hogy túl aggódom ezt az allergia dolgot sokszor már saját magamnak is kellmentlen mikor anyuéknál is ott vagyunk bármit odadnak srácoknak böngészem a cimkét hogy mi van benne :oops: :roll:

Kecsoné
gyönyörűek a lányok :)Milyen nagy Kata :) Igen a szelteket el felejtettem irni hogy baromi nagyok lesznek boccsi :) milyen téésztával csináltad és milyen krémmel ... én is megvettem cukor mázat dr otkeres marcipán és puncs izűt hoyg majd ráteszem de nem mertem ... pont ettől féltem hogy lefolyna ... akkor más "kárán" tanultam . De azért örült neki a csajszi ez a lényeg :)

kacika
üdv itt köztünk :) énis azt mondanám hogy várj persz enem baj ha megmutatod neki hogy van a bili meg wc meg hogy milyen nagyfiús dolog is oda pisilni kakilni ... de a nyár egy sokkal alkalmasabb időpont . Az én kisfiam most lesz márciusban 2 éve. kb 1 hónapja pisilt kakilt wc és szolt ha volt vagy készült a kaka. De most elhagyta nem aggódom ezen majd ráér a tavsszal meg ha jobb idő lesz kisbugyóban könyebb szoktatni őket a szobat.-ra

seriff
Jól vagytok ?

Ma kicsit beszélgettem az ovonénivel És rákérdeztem 1-2 dologra sajnos amire számítottam modta hoyg nagyon nem tud tornázni és nem tudja a kereszt mozgásokat nagyon könnyen elterelődik a figyelme feladatoról, éshoyg a feladat megoldás közben dudorászik pót cselekedetei vannak pl az ujjáról rágja bőrt :shock: meg hasonlók holnap lesz szülöiértekezlet és előtte a nevelési tanácsadóból jön egy hölgy előadást tartnai és majd azzal beszéljek mert szükség lenne rá hogy szakember segítsen nekünk hogy mire is álljunk rá milyen mozgásokat gyakoroljunk ..
most még 22 elmegyünk az ibi tanodába nagyon kíváncsi leszek mit modanak .
Hazahoztam az ottani feladat füzetüket a csiga bigát az összeset amit szeptember óta megcsinált és átnézem hogy hogyan is csinálta meg ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Talán van még, aki emlékszik ránk, Lilivel és Bepával "együtt" szültünk, de költözés és nagyon aktív baba miatt folyamatosan elmaradtam... Most viszont a segítségeteket szeretném kérni. Újra babát várunk, és még fogalmam sincs melyik orvoshoz forduljak. Bálint császármetszéssel született, ezért a dokiválasztásnál fontos lenne, hogy rutinos legyen a műtőben, mert hát nagy az esélye, hogy megint ott kötök ki. :cry: Kérlek, írjatok véleményt!!!

Előre is köszönöm:
Melinda
melissza

kescóné

Persze ránézek.

timi

Nem csak a vip szobába lehetsz eggyütt, hanem a rooming szobába is. Oda egyszerűbb bekerülni. Ha jól értem azt szeretnéd hogy 24 órába veled legyen a baba? Ez megoldaható, de álltalában 12 órán át vannak lent a babák, az anyukánál.Ennek több oka is, először is nem minden anyuka kéri, mert éjjel szeretne pihenni, és itt az első gond mert akkor nem biztos hogy örül hogy a te babád ott marad. De majd személyesen kivessézzük a dolgot.
borsika33

hazaértünk az esküvőről, olyan jó volt, annyira megható! :)

Roz: köszi a választ, akkor csak figyelnem kell Janikát, aztán valszeg úgyis kiderül ha gond lesz, de ez még odébb van nekünk..... :D

Kecsoné: nagyon szépek a lányok, és milyen mosolygósak.... :D :D :D

Borsika: asszem az a VIP szoba nagyon népszerű lesz!!! :wink: :D :D :D

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz
nemhiszem hogy túlaggódnád a dolgot,félted a gyermekeid.Majd el fogsz lazulni egyszer,ha már nagyok lesznek.Gyorsan eltelik az idő,tedd amit a szíved diktál,meg az eszed.

Erszényes
szívesen mennék egy jó kis lagziba,most hogy írtad hogy tanú voltál egy esküvőn.Jó kis eszem-iszom,dínom-dánom.

Nana
igazad van,nem is erőltetem a szobatisztaságot.Majd jelzi ha megért rá.Végülis szól ő,de mikor már bekakilt.Hát ez van.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
a nővérem kisfia is dettó ilyen volt,mint a mit leírtál.Nem csináltak vele semmit,most meg naon jó tanuló az iskolában,nincs semmi gond vele.De nem gond ha megnézi szakember.Hátha mondana vmi okosat. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a válaszokat! :)

1et értek. A vip szobák biztos, h népszerűek lesznek. :wink:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sziasztok!

Ma voltunk doktornéninél.Javulgat Lilla,de még nem gyógyult meg.

Rozka nem kaptam mailt. :(

Lina nagyon jók a képek.Nálunk Lilla nagyon fél a kutyáktól.Fogalmam sincs miért.Nem emlékszem rá,hogy történt volna vmi olyan dolog,ami ezt indokolná.Ha meglát egy kutyust ugrik az ölünkbe,meg képes sírva fakadni.

Enn a szülésfelkészítő tényleg jó dolog.

Dora mi is ott vettük a babakocsinkat,ahol a többiek is írták. :shock: Az egész topic ott vásárol. :lol:

lili sztem is foly.szappan és víz.Lilla is meg van érte bolondulva.

Kacika ciki-nem ciki de nálunk Lilla sokszor bejött velem a wc-re.Az az igazság,hogy ki sem tudtam volna tiltani,mert akkor volt egy olyan korszaka,hogy le sem tudtam magamról vakarni.És ugyebár ott látta,hogy anya hogyan csinálja. :) :oops: Aztán vettünk egy bilit,de sosem erőltettük. Egyszer magától szólt,hogy "pisi".Hoztuk a bilit, és sikerült.Na akkor aztán agyra-főre dícsértük,hogy milyen ügyes,Ő pedig ezen a hatalmas sikerélményén felbuzdulva azóta bilikézik/wc-zik.Bár a kaki az még nem megy.

Borsika olyan jó,hogy itt vagy nekünk. :D

KépKép
KépKép
sbea

Rozka bocsi megkaptam.Figyelmetlen voltam. :oops: :)

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Bea
Majdcsak mostmár meggyógyul Lilla!Bár most meg esős időt mondanak,nehogy visszaessen!
A pisi-kaki nálunk nyáron ment,majd egyszercsak nem szólt már,nem bilikézett.Pedig tök jó volt hogy bilizett,dícsértük ezerrel.Aztán ennyi.Majd jó idő lesz,és megint kezdjük. :lol:

Borsika
mindig csak a kórházi ügyekkel zavarunk,nem zavar?Én alig tok rólad vmit.Jó a csecsemőkkel foglalkozni igaz? :lol:

Enn
ha lesz babátok,biztos hogy neked is szorítanak helyet ott.Olvasom,te biztos ilyenbe szeretnél menni.

Manó
hogy vagy?Bírsz még dolgozni?A rosszullétek vannak még?

Timci
meek kilenc körül,gyors és villám leszek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág
hogy döntöttél,mentek allergia vizsgálatra?A napokban hallottam hogy Szegeden naon profin,alaposan végzik a tesztet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni!

Engem nem zavar hogy "zavartok" ha tudok szivesen segítek. Igen szeretek ott dolgozni, csak nem mindig van idő "babázni". Ezt szeretem csinálni, más kírházi osztályon nem dolgoznék semmi pénzért,. Itt ritkán érik embert kudarcok. A koraszülöttön se dolgoznék, sajnálom azokat picurikat, ráadásul betegek is, nem jó beteg gyerek látványa.Nics annál szebb amikor egy baba megszületik és ráadásul te is "része " vagy. Na ne mindig akórházról hadováljak. Alapból én egy jókedvű nagypofájú 3 gyerekes anyuka vagyok. Sokat nevetüönk bent acsajokkal. megy a hülyeség. 36 évesen sokszor 18 érzem magam. Na egy olyan nap után amikor 10-12 baba születék elérem a 40-et is. Most készülök akét kicsi lányom szülnapjára a középső 22-én lesz 11 a kicsi 19-én lesz 8 éves.
borsika33

Sziasztok

Kecsoné
a farsangra nem válaszoltam boccsi :)

Szóval most nem variáljuk túl a barátaink voltak itthon még 1 éve londonból akkor kapták a bell meg hamupipőke rucit niki bellbe teljessen belnőtt és azt veszi fel. a korona meg nyaklánc fülbevaló.... már eléggé elhasználodott az eszek neki és kész ... Nem tudom jövöre hogy lesz mikor 3 jelmezt kell gyártanom :D :) :roll:

borsika
végre irsz magadról is :) abarbi naplót sikerült már beszerezned ? nem volt gond karácsonykor hoyg nem azt kapta a csajszi ?

melisssza
hatalmas gartula :) és hogy vagytok egyébként ???

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

A barbie napéó kifogott rajtam, sehol nem volt pedig az egész országot körbe telefonáltam , pl, Györ,Debrecen, Nyíregyháza vagyis ahol Bambini járékbolt van azt mindet. Az öcsém kaminonos de még ő se tudott szerezni. Nem volt nagy gáz. mert volt lista amiből a jézuska válogathatott, de az volt az első helyen.
borsika33

Borsika-jol van akkor várom,hogy majd jelentkezz,hogy mikor érsz rá egy randira,és akkor mindent megbeszélünk.Igen,azt szeretném,hogy velem legyen a pici egész végig :)
Puszi

Hajni-te egy tündér vagy :) Köszönöm a segitségedet!
Imádlak érte :)
Pusssz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Borsika-sok boldog születésnapot a kicsi jányaidnak!Erőt és egészséget!Vágyaik teljesülését!
Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Erszényes- nagyon várom ám azt a nagy randit holnap,ne aggodj,föl leszek már öltözve,nem fog meglepetésszerűen érni érkezésed :)
Várunk a picivel benneteket! Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

KÖszönöm a válaszotokat, azt hiszem akkor várok tavaszig/nyárig.
Amúgy is csak most kezdett beszélni, még csak szavakat mond, hátha addigra el tudja mondani is, ha jön a kaki vagy a pisi.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: