A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
a napi 300 km-ek után a férjemmel és a gépeivel 50nm-en sem lesz apró változás :-) dehát azért szerettem a munkám, mert olyan változatos :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Andi,
sajnos nálam lehet,h ez az oka a szüléseimnek...
próbálom kihúzna magam ez alól...
de, mint mondtam, már dolgozom rajta... :lol:
de elég nagy kin ez nekem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

egyébként apósom élettársának a lányának tegnap született meg a kisfia, és 4950g lett, már karácsonykor meg kellett volna születnie, de idáig húzta.... :shock: császár lett belőle, szegény...
úristen, h lehet normálisan megszülni egy 5 kilós gyereket?????????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

http://www.crochetme.com/Feb_Mar_2005/p ... eater.html
Tinu :) ezt neked, így szülés előtt, ez legyen a következő prjected szerintem :wink: én tervezek valami hasonlót a picurekemnek.

indianyo

Indi, ez nagyon aranyos!

Zsanci, főnököm felesége 3x is ilyen kaliberű kölköt hozott a világra. :wink:
zanza

Sírok a röhögéstől a témán. Legjobb dizsisegg és pocakot ölelő ősanyák. :D :D :D
Az én rövid story-m: kiskoromban autóztam és hajóskapitány akartam lenni, majd 8 év kick-box jött meg a programozó érettségi, és huszonévesen majdnem megvertem egy kolleganőmet, de lefogtak... :lol:
Zsan, a hajam asszem a vajúdás óta nem volt kibontva. :lol: Éjjel is az ágy mellett van a gumi, h ha ded kívánna, első dolog összefogni és menni érte.

Ded megőrült: fél 7 kor kijelentette, h alvás van, úgy kellett lekönyörögni a galériáról, h a fogát megsikáljam és egy pelust ráadjak. Aztán befelé fordulva hallgatta a meséket. Lesz vajon ennek böjtje???? :roll: :roll: :roll:
És ez még mind semmi, felbukkantak az öri haris régi barátok és békülőben vagyunk. Wow.
neet
neet

Votiv!
sajnos kismiska vagyok a belsőépítészekhez képest, de nagyon jó lenne tovább fejleszteni ezt a dolgot, mert imádom. a burkolat lényege, hogy nem a szokványos "pöttyös" mintájú gránitlap, hanem "mészkőréteg" mintájú kőporcelán. élőben azért szebb a színe. majd még jön bele fuga, és így nem lesz ilyen cementszínű minden közte :). meg persze a falra is jön burkolat. szerencsére itt nem tolták el a burkolók. a fürdőben annál inkább, mert hiába ua. a burkolat, mint a gardróbban, nem fut egybe :/.

Neet!
milyen kis komoly lett a lányod! ha nem vigyázol, rád is rádszól, hogy alvás 8-tól! :)
ancsipancsi

Én ugyan a terhességet nem éltem meg rózsaszín ködben, viszont szülni mindkétszer imádtam :D és IGEN, még a fájásokat is szerettem :mrgreen: ... közben is :mrgreen: De ez valószínűleg a speciális helyzetemből fakad, szóval ne utáljatok nagyon.

Ancsi,
ez már nagyon lakásszerű lakás :D Nagyon tetszik a burkolat! Meg Lencsi is rajt :D

Votiv,
a Lili Róza nagyon szép név, azt hiszem, ezt még én is el tudnám képzelni a lányomnak :)

Neet,
szuggerálom a lányodnak, hogy holnap reggel ne riadóztasson titeket...

Andi,
ha majd nagyon úgy érzed, hogy a következő pillanatban a legszívesebben ámokfutnál, akkor kicsit bízd párodra a gyermeket, és menj el egyedül, akár 1 órára, csodákat tesz :D Egyébként meg, hogy Neet szavaival éljek, szüjjé' má' :mrgreen:

Ezzel a nőiesség-témával nekem is volt bajom elég, sokáig szerettem volna sokkal nőcisebb lenni... meg bombázó... meg ilyenek :D De sajnos az utóbbi anatómiailag lehetetlen (bár a nagy csöcsök megvannak hozzá :D ), az előbbiről meg be kellett látnom, hogy ha úgy teszek, mintha, akkor olyan szerepet játszok, aki nem vagyok, és akinek a bőrében nem is érzem jól magam. Maradt tehát a veraság, de rájöttem, hogy az is tökjó :D
kisün

Ancsi,
szuper a lakás, kivül-belül :D

Votiv,
nagyon tetszik Lili Róza :D

Zsan,
én azt üvöltöttem szülés alatt, hogy Uristen, ebbe biztos belehalok, meg hogy Soha többet nem fogok szülni :lol:

Zanza,
sztem Te sokat nöiesedtél az utobbi idöben, legalábbis ami a mellbedobást illeti :lol: sosem felejtem el, ahogy poloban nyomtad mellettem az elöadáson 8) :lol:

Neet,
hajoskapitány :D akkor innen van Esztinek a hajo örülete? :lol:
fibi

Vera,
a nagy csöcsökkel :mrgreen: ettöl mindig röhögnöm kell :lol:

Andi,
hát, nagyon is ismer(t)em az érzést, miszerint hétfö reggel jo érzés elindulni munkába... mikor tanitottam, akkor ezt éltem meg legalábbis. elismerés, sikerélmény, hja, az volt.
fibi

sziasztok,
nem jó... :( megint vérzés (alvadt), görcsölés...
szigorú pihenés, keressek vkit a gyerekek mellé...HOGYAN???? :cry: :cry: :cry:
Levi 1 hónap múlva el...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
jaaaaaaj :( legalább holnap mindenképp feküdj!! és nagyszülök nem tudnak segiteni???????
Levi tényleg külföldre megy???? :(
fibi

Fibi,
nagyszülők nem tudnak/akarnak/stb segiteni, tudod ők is messze (Baja) és dolgoznak is...
és igen, tegnap megjött a szerződés... :cry: :) ami azért jó is...repjegy lefoglalva...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv :) Ez aztán a szép név! :D És nem mindennapi, az biztos :wink:

Zanza :) Jaj, akkor szegény Rékának bulást!!! És a hiszti lehet, hogy a változások (költözés) miatt van? :roll:

Neet :) Nem lehet, hogy ded elfáradt a hajnali kelés óta? :lol:

Ancsi :) Nagyon szuper az új kéró!! :D Az a négyzet nekem is nagyon tetszik! :D És Mónika tényleg már a vég, nekem annyira fárasztó lenne, ha még azt is meg kéne néznem, hogy utána úgy kéne újraéleszteni :lol: Jó, hogy a nagyszülőket be tudjátok fogni ilyenkor! Torkod kitisztult már?

Zsan :) 5 kilós gyerek :shock: és ez még mind semmi: egyik nap láttam a tv-ben, hogy Lengyelo.-ban egy nőci a 4. gyerekét szülte (császárral) és 7 kiló volt!
Jaaj megint görcs és vérzés?! :( :( Pihenj amennyit bírsz! Sok +++++++++
denizsa

Na most újra bepróbálkozok, Adél éppen eszik. Te úristen milyen nehéz két újjal gépelni.
Csak az utóbbi oldalakat sikerült visszaolvasnom, tök jó témák mennek.

A csajos nevelésről csak annyit h engem hiába öltöztettet anyám fodros rucikba, ahhoz képest eléggé fiússá váltam. Bár azt hozzá kell tennem h a két bátyám komoly hatással voltak rám. Nyomtam ezerrel a biliárdot, dartsot meg az ilyeneket, de pont ezért is szeretett meg a párom. Sok közös hobbink volt ill. van.
Mindenesetre én a lányomat nagyon nőnek akarom nevelni, aztán meglátjuk mi lesz belőle :D

A szüléskor nekem is csak az lebegett a szemeim előtt h mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek. Teljesen ki voltam azon akadva h óránként tágultam egy ujjnyit. Sajnos csak a fájdalomra tudtam koncentrálni :roll:

Votiv,
Valahol lehet olvasni a babamasszásról? Lehet h kipróbálnám. Bár azt hozzáteszem h ezen a téren is bennem van a félsz, nehogy vmit rosszul csináljak. Szerintem már üldözésimániám van. :?
És tényleg nagyon szép nevet választottál :D

Fibi,
Gratula az újabb fiúhoz és szerintem a Levente nagyon szép név. Erről a névről eszembejut egy nagyon helyes srác :D

huh elfáradt a karom, megpróbálok megszabadulni Adéltól

Kép Kép
curse

Votiv,
Eszméletlen szép a név. Ilyen jót fiúnak nem tudsz? (Nekem a Róza tetszik jobban, valószínüleg azért mert éveken át úgy gondoltam Lili lesz a lányom és ahhoz már hozzászoktam.)

Ancsi,
Nincs tévénk. Amikor kidőlök legszívesebben olvasnék, de azt nem hagyja. Ha végképp megőrjít akkor takarítok. (Most jut eszembe, az egyik általam olvasott gyereknevelési tanácsadós bibliában olvastam, hogy olyan nincs, hogy egy gyerek vmit ne hagyjon. A szülő hasson rá, meg nevelje meg szép szóval, türelemmel. Bőszen egyetértettem - akkor Peti még nem született meg. Most is egyetértek, csak szerintem ez nálunk még min 16-20 évet vesz igénybe.
Mekkora lesz a lakás? (Nm és szobaszám). Mi a terhesség, Peti kiskorában intéztük ezt és olyan szép emlék. (Így utólag, mert baromi fárasztó volt.) Klassz nagy kert lesz a házak között!!!

Zsanci,
Kit tudsz keresni segítségként?

Indi,
Milyen szép Dominó!

Nőcis nő - én igazi pokolfajzat kiscsaj voltam, mindenre felmásztam, sok mindenemet összetörtem, öcsém orrát is. De ezen most mindenki csodálkozik.
Pedig csak rájöttem, hogy nem vagyok elég erős Bruce Willisnek. Azóta hosszú a hajam és sütök-takarítok.

Macsek,
Peti nem szereti megérinteni a pocakomat és egyszer mikor a testvére megmozdult meg is ijedt. Nagyon tapintatos, de látszik, hogy szerinte néztem én már ki ennél jobban is - ráadásul nyamvadtnak is tart (nem engedem, hogy a hasamon ugráljon, bezzeg a papa engedi...).

Gabi,
Csillagfény diszkó olyan gyönyörűen hangzik. Ez még biztos olyan igazi diszkó volt...

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi :) míg bekapcsolod a tévét és nézed, hogy veszekszik egymással az etnikum - nos az alatt a hosszú idő alatt számos más dolgot is csinálhatnál. Vagy azért nézd, mert érdekel, vagy ne nézd.

Nekem a szinte 24 órás gyerekfigyelemelterelés mellett is marad időm észtevékenységre, igaz, regényeket most nem tudok olvasni, mert arra csak éjfél és reggel 7 között maradna idő, addigra meg fáradt a szemem, de azért egy csomó egyéb értelmes dolgot is lehet csinálni, míg ded alvad - vagy épp a járókában játszik - vagy épp vele együtt és az is értelmes dolog.

Zsanci :) Hová megy Levi és mennyi időre? :shock: Nagyon sajnálom a vérzést, tényleg ki kéne valamit találni a tehermentesítésedre..

No, épp cáfol a gyerekem, ma még nembírtam rávenni az alvásra, megyek is.

Lili Rózát pocakon keresztül is csókolom!

indianyo

Indi: nagyon tetszik az új kötési project, de ki van zárva, hogy egyedül meg tudjam csinálni. Bár lehet, hogy csak be vagyok parázva az angoltól. Na mindegy, egyelőre megpróbálom befejezni a mostanit (már csak egy ujj kell, aztán összevarrni), utána megböngészem.

Jelentem, a moziban sem sikerült megszülnöm, pedig Mel Gibson mindent megtett ennek érdekében... :roll:

Kép
Kép
tinu

VERÁKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Móni,
Lehet h beújítok egy hordozóra, mert teljes képtelenség egész nap ülve lenni, gyerekkel a kezembe. Annyira zavar h nem tudok semmit sem megcsinálni, még egy nyanvadt ebédet se. Meg még gondolkoztam a játszószönyegen is, hátha. Bár szerintem ez csak később fogja érdekelni, de arra jó lesz h kipróbálja magát időnként hason is.

Zsan,
Tényleg most pihenésre lenne szükséged!!! Tudom könnyű mondani, de amikor én is véreztem, rögtön betojtam és nem mertem semmit sem csinálni. Mondjuk nekem nem szaladgált két gyerkőc a lakásban.

Indi,
Dominó nagyon édes! Lehet h zenész lesz belőle? :wink:

Ancsi,
Nagyon szép kívül-belül a lakás. És tényleg nagyon jó színválasztás :D

Barbi,
Gratula a ötöshöz :D

Kép Kép
curse

Tinu,
És mit néztél meg? Tökre le vagyok maradva a filmes világban :D

Kép Kép
curse

Tinu,
én sem szültem killbill2 alatt :D:D nem semmi, hogy mel véres filmjét bevállaltad :D

Zsan,
ez nagyon szarul hangzik! Próbálj pihenni, mert ennek a fele sem tréfa :(

Indi,
köszönöm a verset :D És a nótát :D és persze a jóképű zenész kollégát csókoltatom :D

Gabi,
Dorkának jobbulást! Etútán nagyokat rötyögtem :lol:
kisün

Marci itt 4kézlábazik a járókájában, és már vagy 10 perce pörgeti a játszó-tábláján a kis labdát... ó azok a gyerekkori örömök :D
kisün

Egyébként még a tesós témához kapcsolódóan az is eszembe jutott h én utáltam harmadiknak lenni, pláne lánynak. Nálunk nem a legkisebb volt a kedvenc, hanem az elsőszülőtt. Ennek meg is lett a következménye, a középső bátyámmal nagyon sokáig utáltuk a legnagyobbikat, persze aztán megenyhültünk, de nagyon szar érzés volt. Arról már nem is beszélve h lány révén, engem soha nem engedtek el sehova, a bátyáimat bezzeg igen :evil: Tök rossz volt látni h ők mennek bulizni és meg nézhetem otthon a plafont. Ha időként anyu megszánt, akkor elengedett bulizni, de csakis a bátyáim felügyeletével. Ez azért gimis időszakban elég gázos volt, mert mivel a bátyám féltettetek vagy inkább azt mondom anyu letolásától tartottak, minden haveruknak megmondták h én tabu vagyok a számukra. Na ezek után az ember hogy pasizzon?? :?

Kép Kép
curse

Monisa, és nem kopaszodsz úgy, mint Bruce Willis. :wink: A véres trikóról már nem is beszélve. :lol:

Den, de nagyon is közrejátszhat, + szerintem a beszéd miatti frusztrálsága is közrejátszhat. :roll:

Fibi, attól függ milyen napom van, úgy leszek nőci. Akkor épp pólóban volt kényelmes, máskor meg mellbedobosan. :wink:

Zsanci, vigyázz magadra!
bébisintérre gondoltál? Talán egyetemeken kéne körbeszagolni, ott talán olcsóbban találhatnál rabszolgát a kőcök mellé. :wink:

Ancsi lesz lakásavató buli? :wink:

Tinu, Apocalitico vagy mi a neve c. filmen voltatok? :shock: Hűha!
zanza

Curse, anyum mesélte, aki mint legkisebb 3 báttyal megáldva, neki még rosszabb volt. Ha környéken vmelyik fiú udvarolni szeretett volna neki, a bátyái csupa testvéri féltésből úgy elverték a jelentkezőt, mint szikvizes a paripáját. :wink: :lol:

Neet, kick-box? Én teakwon-dó. :wink: Ezért volt hatalmi harc a csajok között? :lol:
zanza

Igen, az Apokaliptót néztük. A nagyon véres jeleneteknél becsuktam a szemem, de ha tudtam volna, hogy lesz benne terhes nőci is vízben szüléssel, akkor lehet, hogy mégsem nézem meg. Bár ez a rész hepienddel végződött...

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Fíbsz,
nekünk jó a kedd du, remélem, megtaláljuk a játszóházat

ma este benéztünk a sulim sualagavatójára Ábellel, mert a srácok hívtak (két évig tanítottam őket)
hát mindig is utáltam a szalgavatókat, mivel én sem voltam nőcis nőci (kisebbrendűségi komplexus stb) meg a parainesistől és a József Attila Ars poeticától is rosszul leszek, úgyhogy ennek megfelelően hamar távoztunk; asszem sikerült alapot adni egy kis pletyire, mivel nem voltam kicsípve (egész nap mászkáltunk Ábellel már nem volt idő hazamenni meg különben is utálom :D ) és aki utánam jött az osztályba,a nnyira undorító módon, nyílt színen bírta nyalni a diri seggét, hogy oda se mentem :roll: nekem ehhez nulla érzékem van egyébként - vagy becsülnek a munkám miatt vagy nem

de a srácok helyesek voltak, megnőttek, úgyh megállapítottam, hogy megy az idő ill h ideje lenne vmi szellemi frissítést végezni magamon ;) :lol:

Vot,
szép név, a Lili nekem is bejön a Róza meg tök különleges :D

Tinu,
Mel Gibson-film :shock:

Zsan,
:cry: ez rohadtul nem hangzik jól; hova megy Levi és mennyi időre? megpróbálok sintért keríteni (meg ugye Monisa is keresett) - itt néha szokott lenni hordetés fősulis lányok vállalnak sintérkedést
merre laktok, ha esetleg van delikvens...?

és én is én is szeretnék csillagfény diszkó legjobb segge lenni! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu :) a project eredetileg horgolva vagyon, de majd én csinálok kötésmintát hozzá és akkor nekiugorhatsz. Csak a már ismert dolgokra van szükség hozzá - csak kicsit több a macera.

Curse :) ne vegyél semmilyen hordozót, pici babát csak kendőben szabad még - és az a legjobb egyébként is. Én szoktam a rontombontom kölökkel a hátamon mosogatni - közben táncolunk, mert azt nagyon bírja. A játszószőnyeg meg később nem kell majd - ha már forgolódik-mocorog, akkkor nagyobb térre vágyik majd :)

És igen, ritmusszekció és furulyázás (porszívós orrszívón is) már tökélyre fejlesztve :wink:

Móni :) azt hiszem, te kérdezted a bébisintért : én a Micimackónál dolgoztam (hátha találsz még ilyen jót :mrgreen:) munkaadónak ingyenes a közvetítés, megadod a szempontjaidat és küldik a munkaerőt - ha megfelel neked is.

Mindenkitől elnézést, aki hozzám intéz kérdést, egyebet és nem válaszolok, lécci emlékeztessetek, egyszerűen kimegy minden a fejemből mostanság - no meg a főnök hosszúnapos elfoglaltságokra vágyik

Kamilla szülinapja is mostanában van, ugye?

indianyo

Zsanci!
Vigyázz magadra!!!!!!!!!

Blaye! Neked is nagyon boldog névnapot!!!!!

Zanza!
Én nem tudlak elképzelni felsliccelt szoknyában mellbedobósan :lol:

Ancsi!
klassz a kecó!!!!! És én is el szoktam jutni a mónikasót nézek és zombulok, mert enm bírom tovább szintre :wink: Az az igazság, hogy ilyenkor már annyira kivagyok, hogy nem is vágyom értelmes dologra. Én így relaxálok :lol:

Votiv!
Gyönyörű nevet választottál!!!!
És ezt a szülést egész máshogy fogod megélni!

nőcis dologok: én kiskoromban szerettem volna nőcis lenni, és néha most is sikerül, de ahhoz energia kell :lol: És én még alvéshoz is összekötöma hajamat :lol:
Ami a szőléseket illeti: az első terhességem rózsaszín álom volt, a szülés viszon visszarángatott a földre, de rendesen. Én nemhogy nem tudtam örülni a fájdalomnak de mondtam olyanokat is, amiket azóta ezerszer megbántam. A másodok terhesség nagyon nem volt jó, végig azon rágtam magam, hgy milyen jó volt az első, és ez mennyire nem olyan, viszont a szülés sokkal szebb élménymaradt. Arra jöttem rá, hogy minden a hozzáálásunktól függ,attól, hogyan éljük meg. A második szülésem még hosszabb és nehezebb volt, de fel voltam rá készülve, tudtam, hogy mekkora fájdalom lesz. Be se csomagoltam a kórházi cuccot, mert tudtam, hogy lesz rá időm akkor is, ha elindulnak a dolgok :lol: Éppen ezért, nem életm meg csalódásként, azt kaptam, amire számítottam. Talán ezért is nehéz az első szülés...............na jó összefüggéstelen lett............

Kisherczeg!
Nagyon teszett, amit a testvérféltékenységről írtál, egészen megnyugodtam tőle.... köszi!!!!!!!!!

Gabi!
Mi szájpenészre kaptuk a Boraxot (az is gomba), és bevált :? És szerintem tuti jó a segged még mindig :lol: Dorka haja!!!!!

Indikém!
Gyönyörűen ül már a Te nagy fiad!!!!!!!!!!!!! :shock: :D
zuzmo1

Neet!
Nem is írtam, hogy Eszcinek naggggyon csini lett a frizkója! Remélem, most többet fogtok aludni!

éééééééééés jóccakát mindenkinek!
zuzmo1

Zsanci,
jobban vagy???? sokszor eszembe jutsz...

Andi,
szülsz már?? :D ha még nem, megirnád nekem annak az asztroszakinak a nevét, elérhetöségét, aki anno Neked értékelést küldött több oldalban. (tul sok kérdés felmerült ez életemben mostanság)

KépKép
fibi

Zuz,
köszi. :) Remekül aludtunk majdnem hatig, ez ugye vas elég korai kelés, de fél 7es alvás után mit is várhatnók? Csak kár, h éjfélig duhajkodtunk a szomszédokkal meg a téli selymessel, miáú. :wink:

Érdekel valamit 92es cundás farmernadrág?
A héten vettem, a hossza jó is, de derékban, fenékben nagyon bő Eszterre. (Még tartja Naomi Campbelles alakját, le kéne már méretnem, sztem a 10 kilót még mindig nem szárnyalja magasan)
Nem is az ára végett, csak sajnálom, h megint nem jött össze. Tehát ha van valakinek 92es vékonyka típusú nadrágja és elcserélné 92es normál vagy kicsit bő nacira, az jelentkezzen. (Meg is vehető, de mondom, nem a pénz a lényeg, hanem egy másik naci ehelyett.) Talán Istinek nem ajánlom, mert ő is hasonló vékonyka, de Dóci vagy Beni vagy más lehet, h passzolna bele. (Ebben a korban még nem sértődnek meg a lányok, ugye? :wink: )
neet
neet

Moni,
olyan nincs, h a gyerek valamit ne hagyjon... ezt ki is mondta? Egy szűz? :D

Verám,
köszi a szuggerálást, végülis sikerült. Ügyes vagy, szólok máskor is! :D

Fibi,
belsőleg a csajom tiszta anyja. Hal, hajó... :D

Zsanci,
vazzeg... 3 gyerekkel apa nélkül??? Nem irígykedem. De biztos csak az eleje lesz nagyon kaka, aztán már csak az átlagos kaka... :wink: Nem is értem, miért nem diplomázol le közben... :lol:

Ancsi,
Lencsire rá sem ismertem a sok ruhában. :)

Votiv,
a Lili tetszik, a Rózáról Isaura ellenfele jut eszembe. Dánszu dánszungé ugánszu gongé... :lol:

Zanza,
még egy közös vonás. :)

Kisherczeg,
ilyenkor már azt szoktuk írni, hogy SZÜJJÉMÁÁ! de hagylak, babád biztos tudja, mit miért (nem) csinál. :)
neet
neet

Neet,
már egy ideje nem irt Andi, lehet hogy a H-ban nyomják? :lol:

az tökjo hogy majdnem 12 orát egyhuzamban aludt Eszti. B maximum 9 orát alszik, de inkább 8-at. (mondjuk nappal bepotolja 3 orával). most az a sláger, hogy 11-ig ugrál a fejünkön, és 7-kor kel. zuram szerint az ö álmosságában is vannak ciklusok, és el kéne kapnunk az elözö (kb fél 8 felé) álmossági szakaszát, és ágyba dugni. háááááát, akkor nemtom, hánykor kelne reggel....
fibi

Fibi: én mindig irigyeltem azokat az embereket, akik jól vannak napi 7-8 óra alvással. Nekem a 9-10 óra kell ahhoz, hogy azt mondjam, kialudtam magam. Ma aludtam 10 órát kb., de spec. tudnék még aludni. :D

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Szerettem volna visszaolvasni, de Fanni belázasodott, nagyon nyűgi. Szerintetek lehet a szerdán kapott oltástól? mi még csak a 15 hósat kaptuk és azt mondta dokinéni, hogy 6-22 nap múlva várható valami. Erre tessék alig rá 4-5 nappal már belázasodik? Help mit kell tenni? Tényleg lehet oltástól?

Délután visszaolvasok...

Köszi Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Még itthon nyomom, és szülnék már! :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg :) Jó, hogy bejelentkeztél! :D Drukkhegyek!!!

Johi :) Nekünk doki a 6-10 napot mondta, mint várható utóhatás, de ez akár lehet 5 is :? és csak a lázcsillapítást javasolta (kúp meg Nurofen ajánlásával), semmi egyebet. Egyéb tünetek (pl. orrfolyás) vannak? Bulást Fannikának!!!

Fibi :) Nappal 3 órát durmol Bálintod? Hűha! :shock: nálunk a 1,5 az átlag, ritkán van 2 óra... Sztem párod ötlete nem rossz, egyszer próbáljátok ki, hogy korábban teszitek le aludni! csak hétvégén csináljátok, hogyha nagyon nyügi lesz B. vagy nagyon korán kelne, akkor be tudd fogni apát csőszködni :wink: (végülis az ő ötlete vagy mi :lol: )

Zuzi :) Sztem Te nagyon is nőcis vagy, összefogott hajjal is! :wink: :D :D És nagyon igazad van: a hozzáálláson rengeteg múlik, ezt próbálom én is javítgatni :mrgreen: És erről a lakáscseréről még nem írtál! Mennyire komoly és hova költöznétek?

Móni :) Bruce Willis :lol: :lol:

Zsan :) Hogy vagy??

Curse :) Kitartás a cipeléshez! Tudom nem vigasz: de elmúlik ez a korszak is, aztán majd rohanhatsz utána :lol:
denizsa

Deni!
képzeld, még mindig krákogok. el se hiszem. remélem nem marad így örökké! :)

Móni!
direkt megfontolásból nincs tévétek?
a kert igen klassz, de nem a miénk. a házak egymástól külön hrsz-en szerepelnek, kerítés választja majd el őket, és a földszinti lakó örökös használati jogot kap rá.
67 m2 lakás +6 m2 erkély, +20 m2 garázs :).

Indi!
ha alszik L., akkor enyém a világ. de járóka nálunk már nem játszik, ha leülök számolni, vagy ilyesmi, akkor széjjel hordja és tépi a papírokat (abból meg elegem van, hogy folyton csak aszondom neki, hogy NEM), még a hitelkérelemet is úgy szétdobálta egyszer, mikor nem vettem észre, hogy majdnem megőrültem. lehet, hogy érdekelt a Mónika, azért néztem, de mostamában már nem nézem. sajnos nincs természet csatornánk, így keresem az ilyen témájú műsorokat. megpróbáltam minap hosszabb lélegzetvételűt főzni mellette, de olyan rossz volt, én meg olyan mérges, és tudom, hogy mérgesen (rossz energiákat szórva) nem szabad főzni, mert az nem lesz jó. folyton a forró sütőt akarta piszkálni, meg csavarni a gázgombokat, meg ledobott egy bébiételt, ami összetört és ilyenek.

Vera!
már békázik is Marci?

Zanza!
majd lesz buli, de még nagyon távol áll tőlem ez a projekt. :)

Neet!
hol láthatták mások Eszci új haját???

Johi!
++++ a doki azt mondta,ha az oltás után 5 nappal belázasodik, csak csillapítani kell, de semmi mást. még pöttyök is lehetnek. 15 hóst most kapta csak? :)
ancsipancsi

Szia Johi! Akár még attól is lehet. :?

Zuz, akkor tényleg leszek csinálni egy fotót magamról, és elküldeni neked. :wink: :lol:
zanza

Ancsi, hány szobás lesz?
zanza

Zanza!
3 szoba, ebből a nappali (kép alapján) egyben a konyhával. + fürdő + zuhanyzó. a zuhanyzó volt az álmom, vagyis, hogy legyen a kád mellett még az is.
ancsipancsi

különben mivel a külcsíny annyira szubjektív dolog, nem is a lakás "szépségét" (anyósomnak pl. nem tetszik a rombuszom a konyhában) akartam bemutatni a lakásnak, hanem, hogy mennyire lakásosodik már, azaz hamarosan oda kell költöznünk. pedig nagyon megszerettem a panel élet minden kényelmét :)
ancsipancsi

Kisherczeg + Tinu :) hű, azt hittem, hogy már valami újdonságot látok... na nem akarok reklamálni, biztos nem szeretik a szelet a srácok :wink: Ha viszont már bent vagytok, topiklátogatóknak mennyire örülnétek? Persze a nemleges válasz is elfogadott és vita nélkül való :)

Ancsi :) én nem akartalak kérdőre vonni, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha kedvedre való, akkor nézd, ha meg nem, akkor inkább másra használd a kis szabadidődet. Mert minek olyat nézni, amit még csak nem is szeret az ember, főleg, ha nincs ideje másra.
Házimunka tényleg nehéz ügy, arra nem tudok mit modnani,nálunk még működik a bekötöm a hordozóba és viszem magammal vagy a kendőben magamra csapom, ha nem bírunk egymással zöldágra vergődni. Takarítani/mosni én elég jól tudok Dominóval, főzni szigorúan csak úgy, ha ő valahol be/fel/le van kötve.

Tuti megbízható asztrológussal én is összejönnék egy kicsit... -az a baj, hgoy annyit tanultam már, hogy hamar rájövök, ha nem hiteles az illető (ez eprsze szubjektív) - de addigra már időt és pénzt beleöltem...

indianyo

Boldog Vera napot!(tegnapra :oops:)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi: fogalmam sincs, hogy a látogatók mennyire zavaróak, nincs tapasztalatom az ügyben. Ti hogy voltatok ezzel odabent? Én már előre utálom, hogy bent kell legyek egy kórházban napokat és nem otthon ismerkedhetek a bébimmel. :cry: Szóval innen nézve számomra a látogatók jót jelentenek (sokan bejelentkeztek már kórházi látogatásra és senkinek nem mondtam, hogy ne jöjjön :D ). Az előadásokon az orvosok, meg nővérek, vagy kik, aszonták, hogy próbáljuk leszerelni a látogatókat, dehát eddig úgy láttam itt a topikon, hogy mindenki szívesen vette, ha bementek hozzá. Mindenesetre én tuti neked fogok sms-t küldeni a nagy eseményről, mert csak a te számod van meg. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Tinu!
első két napon még oké a látogatók, de utána nem bírtam már kimenni, mert ded folyton bömbölt, beadni nem akartam nappal, az ajtó előtt nem hagyhattam sírva, főleg, hogy ránk is szóltak, ha elkezd a gyerek sírni, ne hagyjuk ott. úgyhogy csak a férjemre vágytam, a gondok miatt, másra nem. (én sajna depresszióba estem, úgyhogy még a telefonokat se vettem fel. egyedül anyukám értette meg, mikor mondtam, hogy ne hívogassanak, mert fizikailag képtelen vagyok még arra is figyelni, a többiek próbálkoztak, akár ötvenszer is.)
ancsipancsi

Ancsi: szuper lesz a lakás és nekem is tetszenek a színek. Én szerencsére már jól tudok Fannitól főzni, mert első pillanattól velem volt a konyhába ilyen olyan módon, igy tudja, hogy mit szabad mit nem. Persze vannak kilengései és van, amikor nekem sem enged semmit csinálni. Nehéz mellete pl. mosogatni, mert persze mindig akad valami fontos dolga és segíteni kell benne.

Hű, de igzi Tinu és Kisherczeg célegyenseben. Hajrá hajrá.

Köszönjük a +++energiákat, remélem használnak. Szegény kis bágyadt manónak. Pöttök??? hú de fogok neki örülni, remélem elkerüljük.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Főzés nálunk is kezd lightossá válni, de azért vannak még kisebb nagyobb gondok, főleg, ha ő már éhes. :roll:

Tinu, sok mindentől függ, hogy fogod viselni a látogatóhadat. Nekem felemás érzés volt, egyfelől fárasztott, másfelől vártam, hogy vmi változás legyen az egyhangúságban. :wink:
zanza

Indi,
ha még keddig sem, asszem engem bentfognak szorosabb gyeplőre :-( akkor biztosan jól jön a társaság.

Lebeszéltem minden látogatót eddig a rokonságból. Mondjuk sok értelme nem lenne szerintem Cegléd/Újszászról feljönni csak azért, hogy 2 percet csevegjünk. Abban azért nem vagyok biztos, hogy ki is bírják :-) meg hogy jobb lesz hazaérkezéskor a roham. Mindkettőnknek népes szűk családja van.
A férjem fentmaradhatna pesti ismerősöknél, akik már vettek is neki egy csomó vega kaját, de ahogy ismerem inkább rohangál majd.

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: