A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Merci

Jázmin 36-ossal. Hát elég nagy fejük volt. :)

Steffi

Képzeld el, hogy 3 napja nem fájt Jázmin hasa. Erre ma éjszaka mi történik? Arra ébredek, hogy nyöszörög szegény, nagyon fájt neki. Ez hajnal 3 körül volt. Hát mondom nem hatott a bogyó vagy mi van? Kiveszem az ágyból és megigazítom a pellust a feje alatt, erre ott gurul 2 golyó. :twisted: Mindkettő kigurult a szájából, amit hat illetve 3 órával előtte adtam és ott volt a feje alatt. El sem hiszem, hogy ennyire jó ez a gyogyi. Vegyétek meg! (Ja és Apa nagyon okos a szélcső miatt, de azért nem akartam ijesztgetni) :wink:

Veronikusz

De bunkó vagyok észre sem vettem, hogy névnapod volt. Hát boldog névnapot így megkésve. :oops:

Kép
gyorgyi33

Györgyi33!
Jaj, ne viccelj! Semmi baj. Még én is elfeljtettem. Két percig a szivesm is megállt tegnap, hogy milyen évfordulónkat felejtettem el, amikor megjelent a férjem két csokor virággal. (az egyiket a lányok adták :D)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz! Én is boldog névnapot kívánok utólag!

Az éjszakánk elég jól telt, Léna fél9-től fél6-ig aludt, akkor gyors kaja, és egy kis segítséggel, de fél9-ig aludtunk! Viszont reggel észrevettük, hogy megint véreset bukott! :cry: Ami viszont aggaszt, hogy eddig mindig barnás volt a bukás, most meg élénkpiros. :? Ugye nem ő vérzik??? Amúgy tök nyugis, szóval valószínűleg megint a mellem vérzett szopi közben, de azért kicsit megijedtem. Majd napközben is figyeljük, ez mindig csak a jobb mellemmel van. A bal szokott begyulladni, a jobb meg vérzik... Megvan a szereposztás...
Nyugtassatok meg lécci!!!

Ma megyünk múzeumozni, délután meg barátnők jönnek vendégségbe, úgyhogy majd este jövök!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Most cseréltünk pelust, és a kakija meg egész sötétzöld volt, majdnem feketés, mint az első kakik még a kórházban. Kezdek aggódni... :cry: De közben meg tök vidám, dumál folyamatosan, szóval remélem, hogy nincsen semmi baja!

Ötletek? Köszönöm!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Szép vasárnap mindenkinek!

Veronikusz, bocs, hogy nem tegnap, de nagyon boldog névnapot Neked! Látom, meglepted magad szép új vonalzókkal! És nagyon szépek a lánykák!

Györgyi, olyan szép, formás ez a kislány! ...és olyan, mintha kék szeme akarna lenni, vagy rosszul látom? (persze ez még korai)

Zsófi, az altatósképetek nagyon tetszik! A te lányod is gyönyörű!

Dorka, na, jó, hogy jöttél! Bár már osztanátok azt az észt! Alig várom! A fiaid majd jöhetnek udvarolni!

Heni, csakis férfi lehet az Illető. :cry: :wink: Csak nem a kedves férjed? Mintha írtad volna, hogy vmi vizsgálatra megy. Együttérzünk vele(d)!

Valentina, te mikor mész ctg? Én pénteken.

Barnama eléggé eltűnt...meg ki is még? Na, most persze nem jut eszembe...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Most sem szültem. :roll:

Csajok, mindenkinek kellemes hétvégét!

Györgyi, Veronikusz, Dorka, Zsófi; annyira helyesek a gyerkőcök. Györgyi, Jázmin máris "alakul", gyönyörű baba.

Veronikusz, utólag is boldog névnapot neked! :wink:

Ancsa, neked köszike az infókat! Hogy vagy?
Gabbó, te sem írtad, hogy érzed magad. Én ramatyul. Remélem, semmit nem jelent... :shock:
vbea

Zsófi, doki? Megértem, hogy aggódsz... nekem sajna még tippem sincs. :?
vbea

Györgyi, a colocytnhis c12-t adjátok Jázminnak a hasfájásra? Mennyi bogyót naponta/alkalmanként? (Biztos írtad, csak dila vagyok.) Köszi. :wink:
vbea

Györgyi!
Apa tisztára oda van, hogy megdicsérted :lol: Itt vírul a feje :lol:
Te hány óránként adod neki a bogyit? Én este 8körül adtam neki feloldottam vízben. Az éjszaka nekünk is elég jó volt, képzeld fél9-től aludt fél 2-ig , akkor szopi és 4körül azért Ő szenvedett a pocijával, de simogattam visszaaludt 6-ig akkor megint szopi aztán 7kor megint szenvedett. Kellett volna adnom neki 4kor is ugyi?? A fene... Na majd ma.
Hétvégén megyünk a Lajos utcai gyógyszertárba.

Merci!
Az én kisfiam 35-ös fejjel született. Nekem a végére fájásgyengeség lett és a kitolás 3 óra volt :lol: Akkor nem tudatosult bennem, de így utólag beszéltük a párommal, hogy még jó, hogy nem lett oxigén hiánya vagy ilyesmi.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni, Steffi

Köszi! Egy bogyót adok neki. A doki azt mondta, hogy mielőtt fáj, akkor adjam. Hát nagyjából tudom mikor fáj neki, akkor adom. Éjszaka meg szopi, büfi után. Márha nem esik ki a szájából. Steffi Ha megveszitek a németet, akkor azt ne oldjátok fel vízben. Nem kell mert nagyon picike golyó és elolvad a szájában, nem kell félni, hogy megfullad. Tényleg. És így jobban hat, mint vízben.

Gabó

Egyenlőre kék a szeme. De valaki írta, hogy fél éves korukra alakul ki a szemszín. Ez így van?

Kép
gyorgyi33

Vééégree valami tisztességes kaajaa!!!! Iiidee vele!!!!

Kép
Kép

Kép
ildi35

Köszönöm útólag is a jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok. :D

Zsófi!
Én se tudom mitől lehet. Biztos ami biztos, kérdezd meg a dokitok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ildi!
EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! Azok a szemek! :D:D:D A mi nagylányunk is 4 hónaposan nyalt először magyaros grill-kolbászt. Nem is baj ha ismerkednek az ízekkel. Nagyon tetszik. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz,
Köszönöm a k betűs dolgokat! 

Eni,
Mi az hogy ramatyul érzed magad? Ez mit jelent? Vizesedsz?
Igazán nincs mit, örülök ha segíthettem.
Én tegnap óta érzek először fájdalmakat a hasamban, és a derekamban is volt egy nagy nyilallás a zuhany alatt, hogy azt hittem ott maradok. Ma meg semmihez sincs erőm, de amúgy meg vagyok!

Pihenj sokat!!!

Képzeljétek!Éjszaka megjött a dokim, és 11 fele hívott is. Így hétfőn vele is találkozunk! És ctg-re is menni kell hétfőn, 10 –kor meg találka a dokival, a véreredmények után. Hát kíváncsi vagyok hogy mi lesz!
De annyira aranyos hogy hívott, és jól érezte magát és kipihente, és már jelentkezett is hogy itthon van!

Ildi!
Ez a kép szuper!!! Megértem, hogy ízlik neki! :wink:

Mindenkinek további szép napot! Jó sétákat a tüneményes babákkal!

Gabboka?

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Györgyi
Persze nem szoktak erről annyit beszélni, de az unokaöcsém is 36-os fejjel született spontán szüléssel 24 óra alatt! Lehet hogy ez a határ? Általában 32-33 cm-es az időben érkező normál súlyú babák feje. Most már drukkolok, hogy ne legyen ekkora Bebe feje. Sajnos a 4D UH-n látszik, hogy olyan igazi kis pufókképű vízfejű baba lesz!

Ildi
Király a kép, szted Norbi és Rékácska dobna egy hátast?????

Zsofizsofi
A zöld-fekete széklet sztem lehet attól, hogy te ettél vmi nagy vastartalmú kaját (spenót, brokkoli, belsőség, stb?) de megnéztem a Spock könyvben, lehet enyhe bélfertőzés is. Azért én felhívnám a dokit (ügyeletet). Majd szólj hogy mi volt.

Ancsaboszi
Ez a doki tényleg jó fej! Ne aggódj, minden OK lesz!

Ja és én is több napja hulla vagyok, sztem a szél miatt! Néha a lábaim úgy elgyöngülnek, hogy nem bírok felállni, pedig még csak 11 kilónál tartunk.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Zsófi,

szerintem is hívd fel a dokitokat. Ha feleslegesen zargatod vasárnap, annál jobb, legalább megnyugszol. De tutira kell menni az ilyesmiben.

Nagyon szépek a babák!!

Ildi, éljen a magyaros koszt! :D

Veronikusz, éljenek a névnaposok is! :)

szép napot,
jube

Kép

Kép
jube

Merci
Nem is tudtam ezt a fejdolgot. Akkor lehet, hogy ezért szenvedtem ennyit? :roll: Akkor kívánok neked 33-as fejet!!! :lol:

Kép
gyorgyi33

No, megjöttem.
Itt volt Anyósom+férjem húga+vőlegény, most mentek el, én marha kedves vendéglátó voltam, szinte végig feküdtem.

Eni, hogy hogyan is vagyok? Éjszaka egy ideig úgy alszom, hogy a nyálam folyik, aztán felébredek :arrow: pisi, és onnan kezdve nincs megállás, kicsi alvás :arrow: pisi :arrow: kicsi alvás :arrow: pisi, ez megy reggelig, és így, napközben meg annyira kába vagyok, mint egy rakás sz@r. Ja, és minden éccaka jól bedugul az orrom, de nincs semmi benne, ha fújom, csak vérzik egy kicsit, szerintem csak duzzad a nyálkahártyám. :roll: A lábam továbbra is gumibabaláb (nem barbie :lol: ).

Györgyi, azt mondják, a félévesen látható szemszín a végleges, de attól lehet, hogy már most is látszik, hogy az lesz. Apáé kék?
Zsombinak 36-os feje volt. Nagyon okos gyerek lett belőle, úgyhogy megérte! :wink:

Ildi, ez a kóóbászos fotó nagyon eredeti! Hányas kód? :wink: :lol:

Ancsa, nagyon jófej a Te dokid (is)! Nagyon szorítok Nektek!

Zsófi, én is biztos nagyon megijednék....egy telefont megér, persze, ha jó az általános állapota Lénának, akkor nem hiszem, hogy baja lenne.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Zsófi!
Hogy vagytok?

Ildi!
Tööök jóóóó! Igaza van Mercinek Schoberték lehídalnának :lol:

Ne utáljatok nagyon, de ma reggel 9-től 11-ig tudtam aludni egy jót :lol: Abba dolgozott itthon, de letettem Martint a kanapéra, odahúzta a laptotpot úgy dolgozott én meg tudtam pihenni. Igaz Martin is aludt közben. Aztán jutott időm palacsinát sütni :lol: Olyan rég volt ilyen!

Masni!
Nem voltunk babaúszin, apa dolgozott, de jövő hétvégén már megyünk.

Vica, Barbi, Tünde, Heni?!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na már írni is elfelejtettem, olyan pihent vagyok :lol:
Szóval nem Abba dolgozott, hanem Apa és nem laptotpon, hanem laptopon :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja és Veronika tegnap is és ma is egész nap akaram írni: nagyon boldog névnapot így utólag is!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
Nyugodj meg. Mi ugyanezt eljátszottuk már egy párszor. Az én melleim teljesen defektesek. A vér a te cicidből jött és azért bukik véreset, valamint a kakiban is az jelenik meg és azért olyan sötét színű. Nekem azt mondta a szopitanácsadó, a védőnő és a gyerekorvos és a nőgyógyász is, hogy gyengék az ereim és azok elpattannak amikor szopizik Kolos és valószínű, hogy mostmár sokkal erősebben tudnak ugye szopizni a babócik és azért mégjobban nem bírják az erek. A szülésznőmet is megkérdeztem és azt javasolta, hogy amikor ez előjön, akkor szedjek Arnica Montana CH30-at napi kétszer 5 golyót. És utána már csak havonta egyszer 5 golyót.
Én mindemellett szedtem Rutascorbint is, ez érfalerősítő. Azóta nem fordult elő, de ha előfordul sem kell kétségbe esni. Tudom milyen rossz érzés vért látni, de a babának nem árt!
marcsim

Marcsi!
Kolos is már 4 hónapos???? Wow!!!!! Boldog hófordulót!!
Képecske?! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Csajok!

Egyszerűen ezt a kolbászos szitut és képet nem bírtam kihagyni. Ebből is látszik, hogy nem vagyunk a reformkonyha hívei, a zsíros, parasztos, koleszterin dús ételeket szeretjük. :oops: :lol:

Gabbó, kérdezted, hogy hányas kód. Természetesen 5-ös, a csillagos fajtából. Tuti jó kolbász volt!!!

Schoberték pedig bekaphatják......... a kolbászt! :wink:

Kép
ildi35

Sziasztok,

Hú, rengeteget írtatok!! Leragadtam a 24... nem tom hanyadik oldalon!!!!!!!!!!!

Próbálok becsatlakozni!

Láttom még finishelők egyben vagytok!! :D :D

Veronikusz,
Örülök hogy újra itt vagy! Gyönyörűek a lányok!! Utólag nagyon boldog névnapot kívánok!!

Ildi,
Hanna nagyon édi és ez a kolbászos kép!!!!!!! Zabálni való!

Dóri,
Csak kutyafuttában olvastam, hogy Fősulira akarsz menni. Melyik fősulit választottad? Én épp most döntöttem el, hogyha sikerül befejeznem a sulit akkor egy darabig nem akarok tanulni. Persze a nyelvtanulás kivétel!!!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a kismamáknak adnak valami kedvezményt a nyelvtanuláshoz??

Rólunk röviden:
Kezdenek alakulni az éjszakáink. 6 fogunk van már !!! Réka egyre több félét eszik. Valamelyik nap csináltam gulyáslevest, összeturmixoltam és egy bazi nagy adagot megevett. Mostanában nagyon jó az evőkéje!! :lol: :lol: Gyorsan le is kopogom, kopp- kopp.. Szóval a főzelékeket, leveseket és a joghurtokat nagyon szereti és most hogy van foga már az almát sem kell reszelni neki!!!
Múlt héten voltunk doki néninél, meg mértük: súlya: 6630 gr és 69 cm!!! Nálunk ez nagy szám!!!!!!!!!!!!!!!!

Na egyelőre ennyi!

Ha én nem is hiányoztam :lol: :lol: gondolom a tábli igen, úgyhogy azt is felteszem!!!!

Puszi:

Vica
Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Nagy szia mindenkinek!

Huh, jó régen nem voltam, de mostanában nagyon aktívkodik Dani, nagggyon cuki, elkezdett nézelődni és ma hajnalban már meg volt élete első játszása is, van egy csörgő napocskája, azt zörgette 5 percen keresztül, nagy sikkantgatások közepette!!! Olyan édi volt! :D

Veronikusz
Boldog névnapot így utólag is!

Ancsa
Ment a privi a tiltólistával!

Zsófi
Hívd fel sztem is a dokit, akkor fogsz majd te is megnyugodni 100%ra, ha majd az ő szájából hallod, hogy nincsen semmi baj!

Steffi
Jelentem, itt vagyok! majd számolj be a bogyók hatásáról, én is akarok venni Daninak, bár mostanában egyre kevésbé fáj már a hasa, mi Gripe Watert adunk most neki! Elvileg a hasfájás nem 3 hónapos korig tart?? Martinnak hogy-hogy még van?? bennem csak ez tartja a lelket az átsírt éjszakák után, ne vicceljünk!! :shock:
Amúgy Daninak is 35 cm volt a feje, de ugye nálunk ez nem kerüt kinyomásra, bár ha belegondolok, a hasamból is úgy nyomták ki, csak azt Sipi doki csinálta helyettem! :)

A babák rettentő édesek, főleg a kolbászos kép ragadt meg, Hanna igazi tűzről pattant, magyar baba! :lol:

Györgyi
Köszi az infokat, csak azért kérdeztem, hogy legyen összehasonlítási alapom, mert Danihoz még talán Jázmin van legközelebb korban! És a bogyót naponta hányszor lehet adni maximum? Vagy ilyen nincs?

Van olyan, aki jár baba-mama tornára? Az hány hónapos kortól ajánlott?

Pocakosoknak megy a szokásos drukk!!! Sok ismerősöm egyébként az erős szél hatására kezdett el szülni, szóval... :wink:

Szép estét mindenkinek!
Barbi

KépKép
barimami

Sziasztok!

Marcsi! Nagyon-nagyon köszönöm a nyugtató szavakat! Meg a többieknek az aggódást! :wink:
Végül nem hívtam fel a dokit, mert a következő szopinál néha kivettem Léna szájából a cicimet, és láttam, hogy tényleg az vérzik. Ja és azóta nem kakilt, így nem tudom, hogy változott-e valami. De abszolút jókedvű, volt itt néhány barátnőm, és tök jól elvolt, még nagyokat nevetett is. Most meg alszik.
A rutascorbint csak úgy elkezdhetem szedni, vagy kérdezzek meg valakit előtte? A melleim egyébként nekem is defektesek, már 3szor volt mellgyulladásom, és a bimbó udvara is elég gázul néz ki, piros, meg hámlik néha, milyen orvosnak mutathatnám meg? Talán bőrgyógyász?

A kolbászos kép tényleg nagyon jó, Léna tegnap a poharammal próbálkozott, amiből előtte gyümölcsteát ittam, lehet, hogy érezte az ízét a szélén: Kép

És muszáj még egy képet feltennem, ma így nevetett a tükörben saját magára:
Kép

Szép estét mindenkinek, a következő kaki után még beszámolok a színről! :?

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja, még elfelejtettem: Léna feje 36,5 cm volt, de elég hamar tágultam, inkább azért jött lassan, mert kétszer a nyakán volt a köldökzsinór, de ezt már írtam.

Barimami! Mi járunk tornára az Aranytízbe, csak a mamák tornáznak, a babák közben játszanak, a nagyobbak és kisebbek (még nem mászók) el vannak egymástól általában választva, hogy ne bántsák egymást. Léna nagyon szokta élvezni, a sok ugráló ember körülötte meg a jó zene, simán elvan 1 órát. Mi akkor voltunk először, amikor Léna 3 hónapos volt. De asszem nincs alsó korhatár. Az első órának a második felét Léna végigüvöltötte, az edző csaj fogta egy idő után, hogy én tudjak tornázni. Tök helyes nő, tart babatornát is, de azt csak 1 éves kor után, ha már tudnak járni. Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom!

Na, felébredt a kis vámpírom, megyek és megetetem. :)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Barbi!
Hát én is 2 hetes korától ezt mondom neki, hogy már csak ennyi hét és vége... Ja persze. Bár most már nem olyan durva a helyzet, de még mindig nincs vége!!! Györgyi mondta a bogyót attól mintha jobb lenne, de én biztosra veszem, hogyha nem lenne a hasfájás végigaludná az éjszakát! De minden baba más!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mamik! Tudtok valamit ajánlani a Dentinox kenőcsön kívül ami enyhítené a fogzási fájdalmakat? Szegény gyerkőcöm rettentően szenved, állandóan rág, harap és sokszor nagyon sír közben, ráadásul ilyenkor totál leizzad. Az alsó két fogacskájának a helye baromira meg van duzzadva, lehet, hogy nem sok kell már a fog kibújásához, de addig is jó lenne enyhíteni a fájdalmat. A Dentinox sajnos szart sem ér.

Veronikusz én is így utólag kívánok nagyon boldog névnapot!

Kép
ildi35

Köszi Mindenkinek a jókívánságokat! Aranyosak vagytok. :D

Zsófi!
Az anyatejes babák széklete attól is sötét szokott lenni, ha tovább van a pocijában ill. tovább emészti. Minnél tovább, annál sötétebb, feketébb. Nem kell megijedni. Semmi baj, csak ez ilyen. De ez csak az anyatejesekre igaz!

Ildi35!
Ajánlom neked a Viburcol nevű homeos kúpot fogzásra. Csak egy tipp. Ezt is ki lehet próbálni. Remélem használ!

Nyugodt, pihentető éjszakát mindenkinek!
Hajrá Finishelők!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, köszi a tippet! Egyébként ezt bármelyik gyógyszertárban megtudom venni?

Kép
ildi35

Ildi! Nkeünk is ezt a kúpot ajánlotta a dokink, csak épp nem volt amikor kellett :( De elvileg mindenhol lehet kapni, ez nem olyan speciális dolog. Másról nem tudok :(

Zsófi, elvileg a nőgyógyásznak kell a szoptatási problémákat is megmutatni, legalábbis nálunk így volt/lett volna.

T

mtunde

Ildi!
Még a chamomilla is nagyon jó! Ez is homeos szer! Ettől egy kicsit megnyugszik és talán nem sír annyira! De ne a Boiront vedd, hanem a német gyártányt, engem Györgyi okosított ki! :lol:
Nekünk is érlelődik valami és én esténként szoktam neki adni 5 bogyeszt, vízben oldva és tök jól alszik is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mtunde!
Két hét múlva szólsz hogy hogy jött be a diéta? Kiváncsi vagyok. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok,

No végre, alig volt időm netezni, mert Balázsnak nő a felső 2 foga és lázasodik, és elég rosszul is viseli. Most adok neki Chamomillát ez segít.

Kriszta, Ildi, én is 36 voltam 5.én, és talán már majdnem nagymamakorban fogom szülni a másodikat . És most, hogy távolodik, kicsit félek is a terhességtől. A férjem is pihenne még… De azért nem adom fel, reménykedem, hogy még egyszer átélhetem.

Barimami, mielőbbi gyógyulást!

Marcsim,
Én is szoktam tűvel műteni, (de nem a mellemet!) csak óvatosan! De mindent a gyerekért, látom Te is ezen a véleményen vagy ;-)

Merci,
Nekem is spinális érzéstelenítést adtak (császár miatt), csak nekem nem volt fájásom se, tehát nem mozogtam, és mégis 4 napig meg sem bírtam mozdítani a fejem, a nyakizom görcs miatt… Együttérzek Veled,és kívánom, ezt most ne éld át! Most nézem ahogy haladok az olvasásban, hogy milyen helyes pocid van!

Vbea, Gabbó csinos kismamák vagytok! Én tényleg bálna voltam higgyétek el, ez semmi!!!
Bár gondolom elég nehéz cipelni…de édes a teher
Eni, én is gondolkodtam már, hogy miért lett fiú, és tetszik az elmélet, mert nekem is hasonlóak voltak a tapasztalataim. Azt Te sem fogod megúszni, hogy bele ne szeress!!! 
Ő meg szeresse a barátnőjét/feleségét!

Durca,
Továbbra is drukkolok, hogy javuljatok, erősödjetek és mielőbb túlessetek a nagyműtéten.

Zsófi,
Annyyyyyiiira édesen alszik Apuka vállan a kis Királylány!!! Ezeket a pillanatokat úgy szeretem. Még mosolyog is. Olyan cuki! Én is szeretnék egy ilyen édi kislányt!!

Györgyi, milyen édesen belenéz a kamerába Jázmin! Elgondolkodtam a fürdetésen, és ma már újra én is sima vizet használtam, a kakis popót meg fürdetőkrémmel mostam. A Johnson és társai tényleg nagyon szárítja…

Végül bemutatom hogy néztünk ki ma cékla krumpli evés közben, hapci után:
Kép Mindenkinek jó éjszakát!
Hurcia

Kép
hurcia

Zsófi!
Én a gyerekorvossal beszéltem meg. Ő tudja mit szedhetek ami a babának nem árt. Különben a Bepanthen az egyetlen olyan krém, amit nem kell a ciciről szopi előtt letörölni/lemosni, mert nem árt a gyereknek. De az külszíni seb esetén használatos. Ha az eseid nem elég erősek akkor nincs ötletem. Egy biztos. Jó néhány hét után nekem is megerősödött a cicim strapabírósága. Pedig volt olyan, hogy azt hittem leesik a mellbimbóm. Mind a kettő kis piranya/kanibál volt. :D :D :D

Ildi!
Igen. Mindenhol lehet kapni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Nem voltunk itthona hétvégén ,és legalább fél órába telt nagyjából visszaolvasni .Nagyon aktívak voltatok!

Minden baba gyönyörű!!!!!!!!!!!!!
Az a kolbászos kép nagyon jóóóóóóóóó!

Veronikusz!
Utólag ogyan,de nagyon boldog névnapot!

Steffi!
A főut mellett laktok???

Mennem kell,felébredt Rebeka!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Veronikusz!
Csak jövő héten kezdem :( Vagyis vasárnap, mert akkor elájulhatok a reggeli nélkül :) És apa is bíztatni tud :)
Te mikor? Jó lenne, ha tudnánk tartani egymásban a lelket. Bár az nagyon vonzó, hogy csak 2 hét!!!

Jók legyetek! És csak olvasható mennyiségű beírást termeljetek délutánig :D
Tünde

mtunde

Csajok! Köszi a drukkokat, annyira, de annyira rámfér. Komoly félelmeim vannak azt illetően, hogy nem fog feltűnni, ha vajúdok... :shock: :shock: :shock: Majd legfeljebb jövök és megkérdezem. :wink: Most is egész éjszaka fájt a derekam. Egyik ismerősömnek fél nappal a baba születése előtt KEZDETT el fájni, velem így játszik Beni most már vagy egy hete. :?

Ancsa, akkor neked is előjöttek a fájásdolgok?! Zuhany alatt elmúlik? :roll: Hajrá, hajrá! Tarts ki, aztán tájékoztass, mit mondott a dokibácsi, tényleg nagyon jó fej. :wink:

Vica, de jó, hogy jöttél. Gratula Rékubabának a sok-sok foghoz. Köszi a táblázatot! Nem lehetne átírni márciusra a dátumomat? :oops: :mrgreen:

Edina köszi, hogy szerinted is lehet ebben valami... én erősen hiszem, aztán meglátjuk. Jaj, szegény fiam. Mama pici fia. :roll:

Ildi, Hanna a kolbásszal... férjem nem bírta abbahagyni a röhögést. Szerinte is az az igazi. :idea: És Zsófi, hogy van Léna? Azóta sincs semmi gáz?! Apával nagyon édesek.

Györgyi, köszi a bogyó-tippet, a babapolcon van névvel és adagolással együtt. Kérünk Jázmin-képet!

Gabbó, elröhögcsélünk rajta, de a végén tényleg együtt szülünk. Betojás lenne. Az éjszakáim ramatyok, semmi értelme lefeküdni aludni. Most a víz amúgy ok, vagyis nem kínoz, sőt, elkezdtem fogyni. :lol: Pisi az van, 10 percenként. Most hogy vagy?

Átvettük az albi kulcsát. Elvileg motyózhatunk, de előtte Férj bútorokat szerel (ikea :mrgreen: ). Számolunk jobbra-balra. Szerinte szerdán kéne szülnöm, vagy utána bármikor. Akkor nyugodtan lepakolni szüleimmel, vagy akárkivel a következő hétvégén. De szerinte én csak útban vagyok. :oops:

Bocsi a hosszúért.

És azért puszi persze Steffinek, Marcsinak, mindenkinek!
vbea

Mtunde!
Én múlt szombaton kezdtem és ha jól emlékszem a kezdő súlyomra, akkor most -2kg-nál tartok. Bár szerintem ez nem fogyás, csak kiürült a sok káposztától a hasamból.
A hétvégi vizsgához egy nagy kalappal!

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Pocisok hajrááááá, annyira izgi és már úgy várom a fejleményeket!!!! Remélem mindannyiótokról mihamarabb kapunk majd híreket, ha ott tartotok!

Zsófi! Miújság?

Köszi lányok a hófordulót! Hihetetlen, hogy már 4 hónapos Kolos. Egyre többet gondolkodom azon, hogy mikor kéne a következő!!! :wink:

Veronikusz boldog névnapot! Azthiszem én voltam képes a legtovább húzni a jólkívánságokat, de így legalább minden napra jut egy :roll:

Csajok Kolos szörnyű krapek, állandóan bírkózik mindennel és ha nem úgy sikerül leteperni azt a valamit akkor hatalmas üvöltésbe kezd, márpedig általában nem úgy sikerül :D

Teszek fel egy pár képet az úrfikáról:

Bírkózás a macival:
Kép

Nyuszika megevése:
Kép

Édespofi:
Kép
marcsim

Gabó

Apáé zöldes. Enyém barna. Azt hallottam, hogy a barna a domináns. De nem bánnám ha szép kék szeme lenne, de a zöld se rossz. Végülis a barna se... :lol: :lol: :lol:

Barbi

Nincs megszabva, hogy hányszor lehet adni a bogyót. Ha egyszerre beadnád az egész üvegel akkor sem lenne semmi baja, de ugyanazt a hatást éred el kb. Ez azért van, mert a homeopátiás szerek információt közölnek, rezgések útján, vagy valami ilyesmi.

Steffi

Én meg Barbival ellentétben azt hittem, hogy csak kb. 1 hónapig hasfájósok a babák. Ezek szerint ez hülyeség. :cry: Hát akkor bogyózunk.

Hurcia

Örülök a tiszta víznek!!! :)) Egyébként tudjátok hogy lehet lemérni, hogy mennyire szar a Jonhsons? A tv-ben a sminkesek olyan törlőkendőt, meg babaolajat szoktak venni sminklemosásra. Hát annyira csípi és szárítja az arcot, hogy szörnyű. Hát még a kisbabáknak. A fotó tündéri!!!

Eni

Nyugodj meg egy tuti biztos, hogy a fájásokat érezni fogod!!! Az igaziakat. Az eleje még nem olyan gáz. Úgyhogy ezen aztán ne parázz!!! :P Fotó a kedvedért, ja és egy pocakos is, rólam még nem volt.:lol: : Kép pocak Kép Jázmin

Kép
gyorgyi33

Marcsi

Nagyon szép! Jó fotók! POnt egyszerre tettük fel.

Kép
gyorgyi33

Györgyi, Jázmin nagyon szép pocakbaba volt! :wink: Hol a 20 kilód??? :lol: :lol: :lol: De így kinn a nagyvilágban cukibb.

Marcsi, Kolosnak Boldog 4 Hónapot! Nagyon jóképű kiskrapek. Tényleg. Gratula. :D
vbea

Sziasztok!

Köszi az éreklődést, a vérzés tegnap délben volt utoljára, és most vakartam ki a kiscsajt egy adag szép sárga kakiból! :D Úgyhogy úgy tűnik tényleg én vagyok a hibás... :cry:
Most megyünk is tornázni!

Marcsi, Györgyi! Nagyon szépek a babók! És boldog 1 hós szülinapot Jázminnak! Hogy rohan az idő... Lénának is volt ilyen rugija! A képen 4 nappal fiatalabb, mint Jázmin ma!
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi!
Gratula Jázminnak (és persze Neked is) az 1. hónaphoz! Nálunk apa szeme barna, enyém kék-zöld. Pankáé barna lett. De már amikor megszületett, akkor se volt kék, inkább barna. Szóval lehet, hogy tényleg a barna a domináns.

Marcsi nektek is granulálok a 4-hez! Nagyon tevékeny kisfiad van. A nyuszimegevés különösen tetszett.

Hurcia!
Jó, hogy jöttél, már hiányoltalak. Végre még valaki, aki 36-on felül gyerekbe ngondolkodik! :oops:

Eni!
Nem parázunk! :D Egyébként lehet, hogy jobb lenne, ha kimaradnál a költözésből. Hányszor gondoltam már a kelelmetlen dolgok előtt, hogy át kéne ugorni pár napot! (Bár ahogy olvaslak, Te most éppen másik pár napot szeretnél átugrani :D :D )

Lilluska!
Köszi a megnyugtató szavakat. Vasárnap mentünk a leányzóért, és mondta, hogy megyek haza. És jött. És semmi probléma nem volt. Haláli, hogy mennyire tudnak váltani, és hogy tudják, mit akarnak és mikor mi van.

Vica!
A mi leánykáink kb. ugyanolyan kaliberűek lehetnek. Már ahogy a súlyt, meg a hosszt írod. Panka most kétévesen volt 9,8 kg (mondjuk az előtte levő hónapban volt hányós vírus, így nem tudta meghízni a szokásos 20 dekáját :D ) és 80,3 cm. Hát nem egy óriás! De a gulyás azon kevés kaják egyike, amit megeszik.

Ancsa! Mizujs?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

Nekem hozzátok képest alig van hasam.
Gabboka:
Én holnap megyek Ctg-re, meg vérvételre.

Honnan lehet tudni, ha valakinek szivárog a magzatvíze? :?: :?: :?:

Hol van vagy volt a tablotok??
Mert én nem találtam multhéten.

Kép
valentina

Valentina!
ha elfolyik azt észreveszed, mert nem pisilsz és mégis folyik. Az hogy szivárogjon a dokim szerint (mert én is paráztam) ritka. De ennek kimutatására van egy betét és - gondolom - a magzatvíz az máshogy szinezi meg mint bármi más. Ezt viszont - gondolom - csak spéci helyeken lehet venni vagy pl. gyógyszertárban.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Láttom mindenki sétálni van ebben a szép tavaszi időben!!!

Valentina,
Nekem reggel távozott a nyákdugó és utána kezdett el szivárogni. Olyan mintha "folyásod" (bocsi hogy írom) lenne, csak kicsit nagyobb mennyiség. Ja és nekem nem is egyenletesen folyt, hol folyt hol nem. Úgyhogy én egy szokásos betéttel indultam a kórházba. Aztán mikor burkotrepesztettek onnantól kezdve már ömlött!!

Eni,
A dátumot szívesen átjavítom márciusra, de Te akkor is hamarosan szülni fogsz!!! :lol: :lol: :lol: Szerintem szülés után pár nappal már Te is azon fogsz gondolkodni, hogy mikor jöjjön a kistesó, hidd el hiányozni fog a poci!! Amúgy én is nagyon paráztam a szüléstől, és én csak úgy tudom leírni, hogy életem egyik legszebb leggyönyörűbb élménye volt!! Bár az utolsó 1 óra az nagyon kemény volt de mégis szívesen emlékszem vissza és már alig várom hogy megint nagy pocakkal járkálhassak!!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
Tündével milyen diétába kezdtetek? Egy kicsit elvagyok maradva az olvasással. :oops: :oops: Viszont ha tudjátok hogy lehetne megszabadulni +5 kg-tól akkor osszátok meg velem is.

Kriszta,
Hát igen, nálunk is ez már nagy-nagy szónak számít, hogy ennyit hízott. Tényleg hogy álltok babaprojektel??? Ha jól emlékszem Te is írtad hogy valamikor most kezditek! Hajrá!!!!!!!!

Dóri,
Veletek miújság?? Luca baba miket tud csinálni???

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: