Köszönöm a köszöntést
Votiv,
jóóóól vagyunk

Marcinak volt 2-3 rossz éjszakája, törtek át a fogacskái (mi meg néhány napig zombultunk kicsit), immáron teljes mértékben 4-fogú, és mind a négy fogával harap... no nem cicit, mert addig élne, és ezt ő is tudja

De nyak, kéz stb. nagyon kedvelt célpontok
Dóci beszél, mint a vízfolyás, még kicsit köbükisen, de eszméletlen iramban fejlődik
A két testvér egyre jobban elvan együtt, nyilván még oda kell figyelni Dócira, mondogatni neki, hogy mit szabad és mit nem, és hogy ha Marci sír, akkor az nem feltétlen azt jelzi, hogy élvezi a helyzetet

No meg még kis időbe bele fog telleni, amíg együtt tombolnak majd, szerintem ahhoz az kell, hogy Marci stabilan üljön és teperjen 4kézláb (egyelőre még csak kúszás van)
De már 3x fürödtek együtt, és mindkettejüknek nagyon teccett
Neet,
le a kalappal az ilyen szomszéd előtt!

És hajrá Marci! De addig is megkapja a tépettfülű melléknevet
4 órája

TE SZEGÉNY!
Barbi,
gratula az 5-öshöz!!!
Deni,
éljen a 1,5 éves Bálint!
Fibi,
Levente egyébként gyönyörű név

Én szeretek főzni, viszont eléggé harcias-férfias jellem vagyok (amolyan nadrágos-verekedős)

De ez nem jelent semmit, mert ettől még imádok nő lenni, csak el kellett fogadnom, hogy én soha nem leszek amolyan "tipikus" nő, és adott esetben jobban érdekel a vécéöblítő mechanikája, mint a cipőmárkák
Zuz,
köszi

Akkor írok mélt

Egyébként nem nemsokára eljön az idő, amikor Bazsó mindenkit meg fog verni, aki a húgához közelít
Macs,
amikor nőtt a pocakom, akkor mondogattuk Dócinak, hogy kistestvére lesz, akit Marcinak hívnak, és most ott van bent, és nemsokára kijön (és hoz neki ajándékot). Azt is mondtuk, hogy akkor majd anya néhány napig nem lesz. Dóci semennyit nem beszélt ekkor, de hihetetlen mélységig felfogta, hogy mi történik.
És ott van még Bartos Erika könyve, az "Anna és Peti: Kistestvér érkezik" Mi csak most találtuk meg, de Dóri így is imádja (főleg a "süssünk palacsintát" fejezetet

). Eszméletlen jó, a szerző két gyerekének mindennapjairól szól, kezdve attól, hogy Peti beköltözött anyukájának pocakjába. Az tetszett nagyon, hogy pont olyan mértékben foglalkozik a témával, ahogy az egy 1-2 éves gyereknek érdekes: tehát nem megy bele az anatómiai részletekbe, a kistesó ott van bent, és amikor akkora lesz, hogy már nem fér el, akkor kijön

Viszont nagyon jópofa rajzok vannak hozzá, és nálatok külön csemege, hogy a nagytestvér lány, tehát még könnyebben tudna azonosulni a főszereplővel
Dóci nézegeti, és minden képen kiszúrja, hogy ott van Peti, itt is itt van Peti... szóval ő még így is dolgozza fel, hogy kistesója lett
Kisherczegről, Tinu
HAJRÁ!!!!
vera