A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát igen, ma négy hónapja így délután 4 óra magasságában még nem sejtettem, hogy aznap éjszaka már 2 gyerekes anyuka leszek, elvégre még lett volna három hetem. Ember tervez, Isten végez......
És ne tudjátok meg Apa mit össze majrézott, fel-le rohangált az előszobában, egyik kezében a telefonnal, másikban a batyummal, és totál össze-vissza beszélt, komolyan csajok, mint valami vígjátékban!

Kép
ildi35

Egy bolond százat csinál........ :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Én meg már azt hittem magától nem indul el ez a kölök :lol: :lol: Ő is 4 körül, azaz pontosan 16.12-kor született. :lol: :lol:

A pasik már csak ilyenek...
Az én drága férjem ma kikészült egy vérvételtől és egy gyomor uh-tól. :lol: Úgy mesélte, mintha én az elmúlt 13 hónapot nem orvosnál töltöttem volna - meg vizsgálatokon.

Heni

Kép

Kép
cancan

Na ezért nem volt benn a szülőszobán az én párom. Már akkor fel kellett locsolni amikor elkísért vérvételre. :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Sziasztok!

Ildi!
Boldog hófordulot Nektek!

Eni!
Olyan jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!
És, ha megnyugtat: én is mindenen izgultam, hogy meglesz-e mind a 20 ujja, lát-e, hall-e stb... Az apjának az volt a félelme, hogy elálló fülei lesznek :roll: De végülis egészséges lett! És Benid is az lesz!!!

Jube!
:lol: Nagyon cukika!!!!

Györgyi!
Nagyon köszönöm, holnap én is beszerzem.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát csajok,nagyon fel vagytok pörögve!!! :lol: :lol: :lol:

A pocis képek nagyon jók,csinik vagytok!!!
Jube! Erre a képre emlékszem,nem is olyan rég volt...... :wink:
Panni tündéri! Nekem nem tűnik kisebbnek,mint Rebeka,sőt!

Én is ittam a szülőszobán,Erzsike gumibogyószörpikéjét kortyolgattam.Bár nem volt idő rá,hogy elfogyjon :lol:
De anno a másik kettő szülésnél nem engedték hogy igyak és majd szomjan haltam.Komolyan a mai napig is az a rossz emlékem maradt meg a szülésből,hogy össze ragad a szám. Ja,és a csap végig csöpögött a háttérben! Jó mi!!!!

Még jövök!

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok lányok!

Eni, Te annyira csinos vagy!!! Még hogy én frenetikus?! Hol?... Látom én, mi van! Nem áltatom magam :roll: elfogadom és kész.
...de azért köszi, amit írtatok a pocimnak!

Jube, most én is körbefogom mérni magam! De lehet, hogy nálam 2db centit kell összeragasztani, hogy átérjen :lol:

Ancsa! remélem, azért elengedtek! Hol vagy???

Én is para vagyok, hogy minden o.k. lesz-e, és most még jobban, mint Zsombi előtt. De aztán mindig van bennem egy Angyalka, aki elhessegeti a hülye gondolataimat, és akkor elhiszem, hogy semmi gond nem lehet.

Micsoda nosztalgikus hangulatban vagytok babások! És az a fura, hogy hamarosan majd mi is így fogunk visszagondolni.

Durcáékkal mi lehet? Monacs, semmi híred?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi

A Lajos utcai gyógyszertárban lehet kapni, az egy homeopátiás gyógyszertár. Ja és mindenképpen a német gyártmányt vedd, ne a Boiron-t. Az francia és nem igazán jó, csak a lobbijuk.
:x

Kép
gyorgyi33

Igen, ma kicsit elöntöttek az emlékek....... Sajnos a koromból adódóan nem valószínű, hogy én mégegyszer átélem a szülés gyötrelmes csodáját. :cry:

Kép
ildi35

Lányok s.o.s!
Véletlenül nem-e tud valaki valhol egy jó kis közgazdász állást?
A férjem vadászik állásra már egy ideje ,és így nem tudok jönni a babnethez,mert állandóan itt van a gépnél és keresgél.
És akkor teljesen el fogtok felejteni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Bocsi,de csak ennyir futotta,Rebi itt nyűgzik az ölemben. :cry:
Írtam már hogy 4 fogunk van????

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szisztok!
Köszi az orrszívós tippeket, persze mondanom se kell, hogy kifőztük és eldeformálódott!!! Pedig az van ráírva, h 10 percig főzzük... :evil: :evil: Így a szívás nem volt tökéletes, de majd holnap megint megpróbáljuk egy újjal... Amúgy egész jól tűrte, bár mi se fogtuk le teljesen, mert annál jobban szabadulni akart!
sajna Manó megint sír, muszáj mennem.
Pocakos fotók szupik! Megy a drukk nekik!
Hanna cuki! :D

Barbi

KépKép
barimami

Satuk!
Mi sajnos csak papíron vagyunk I.kerületiek. Különben Fehérvári út mellett lakunk egy kis utcában a XI.-ben. (remélem sikerül majd elköltöznünk előbb vagy utóbb)
Ja! Valaki nem tudja véletlenül, hogy a savas vagy a lúgos PH kedvez a kisfiú hím-ivarsejteknek? Ja és azt hogy kell előidézni? Mivel kell irrigálni? Az hogy valamelyik kedvez, azt a Czeizel papa mondta. :idea: :?:
Gyönyörűek a pocakosok és persze Panni baba és a többi lurkó!

Nyugodalmas jó éjszakát!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Cancan. Az én nagylányomnak a BEBÁ-tól volt székrekedése. Áttértünk a Humanára és egycsapásra megszünk. Csak egy tipp. De ki lehet próbálni. Sok sikert!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Barbi,
én kértem még, hogy ha nem gond akkor nekem is elküldöd, hogy milyen volt a császár.
Köszönöm.

Mindenkinek köszönet az aggodásért!
Hát sajnos nem nyugodtunk meg, bár délelőtt voltunk ctg-n és a Gozár dokinál is, és nőgyógyászatilag minden rendben van, Kishercegnő mozog, szíve is jól ver. de más nem volt. szóval minden rendben van. :lol:

Most estére lett meg a vérvétel eredménye.
És sajnos megint kevesebb a trombocitám :cry: , (erre kapom már több mint két hete a szuriti is) a Hematologus azt mondja, hogy nem izguljak, mert a többi érték jó, de hát az előzmények miatt, és hogy sajnos ez csökkenő tendenciát mutat. Péntek reggel menni kell megint vérvételre, 9-re meg is lesz az eredmény, és akkor megbeszéljük a továbbiakat, lehet hogy még aznap meg is műtenek!

Szorítsatok, minden rendben legyen a Kishercegnővel.

Bocsánat, de a mai hozzászolásokat nem tudom elolvasni, mert még a baba ruhácskáit ki akarom vasalni péntekig, és hát pihennem is kell!

Mindenkinek sok, sok puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
Nagyon-nagyon szorítunk! Szugeráld magad, hogy "minden rendben lesz, minden rendben lesz" MERT MINDEN RENDBEN IS LESZ. Hidd el hogy vigyáznak rád és ha kellene, már bent feküdnél. Szóval pihenj sokat és győzd meg magad, hogy csak rendben mehet minden és hogy hamarosan ott tarthatod a te kis egészséges Hercegnődet a kezedben. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi is paráztunk eleget amiatt, hogy minden rendben van-e a gyerekkel. odáig mentünk el, hogy apa a gyerek háta mögött tapsolgatott, hogy reagál-e rá,azaz hall -e manóka, mivel nagyon nyugodt gyerek volt. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hahó lányok!

Micsoda termés 3 nap alatt! Hát így menjek el ügyintézni??? Ne haragudjatok, de visszaolvasni még nem tudtam teljesen, a 245 oldalnál voltatok 3 napja!
Tegnap Máté nem volt jól, szinte egész nap nem aludt csak sírdogált, alig evett. Este adtam neki egy kúpot, jól aludt. Figyelgetem, hogy csak múló rosszkedve volt-e vagy valami komolyabb. Ahogy a cumisüveget a szájába vette keservesen sírdogált, pedig éhes volt. Van valami tippetek? A foga gondolom még nem lehet, még nincs 12 hetes.

Jelentem apa elment síelni, már a 4. napja kettesben vagyunk Mátéval.
Apa meg újragondolta a távollétet, úgy volt hogy csak szombaton jön haza, de már csütörtökön este elindul mert nagyon hiányzunk neki, hihihi :-))) Bezzeg mikor még csak kettesben voltunk nem sietett haza ennyire

Na, megvolt a nagy beszélgetés a főnökömmel, azt mondta hogy látja a problémát a kis kolléganővel kapcsolatban, mindenben támogat engem és dolgozzak úgy és annyit amennyit tudok és vállalok.
És még egy vadiúj lapotopot is kapok itthonra!!!!

Jube,
nem tudom ki jelentkezett, engem érdekelne a tejecske. Már kivettem egy adagot a fagyasztóból, kipróbálom, hogy Máté megeszi-e és ha igen akkor jelentkeznék néhány adagért!
masni

Sziasztok!
Nálunk meg a Mikldibé táppal volt székrekedés és a Bebával nem, azt mondta a doki, hogy tulajdonképpen a váltás a lényeg, mert egy kiscit más összetétel segíthet.

Lányok, mérjetek pocit, jó lesz majd megmutatni a kölöknek, hol is fért el! 125-el úgyis én nyertem :D

T

mtunde

Masni,

nem jelentkezett senki, örülök, ha nem kell kivágnom a kukába. Ha van hely a fagyasztódban, akár jöhetsz is érte. Van egy fióknyi itt, és egy nagy ládányi a szüleimnél, mert itt nem fért el. Orsi és Hurcia visznek belőle egy keveset, de van elég.

jube

Kép

Kép
jube

Masni!
Ez tök jó. Mármint a munkahelyed, meg a főnököd.

Ancsa!
Nyugi, ne izgulj. Ha műtét lesz, akkor is Hercegnő már érett baba, nem lesz semmi baj vele.

Veronikusz!
Én úgy emlékszem, mintha a lúgos.

Cancan!
Nosztalgia megy?

Ildi!
Mondtam már, hogy a kort ne emlegessük. És mi az hogy Te már nem szülhetsz? Én most akarok! És a 36 nem a súlyom! (És még adj hozzá!)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Györgyi: Köszönöm és próbálok otthon nyugodt lenni. Itt sem akarok sokat aggódalmaskodni, mert meg fogtok utálni. Pedig próbálok nem rosszra gondolni, de úgy félek.....
cukorfalat

Cukorfalat,

gondolj arra, hogy ha idegeskedsz, ártasz a babának. Legyél derüs, nyugodt kismama, akkor lesz derüs, nyugodt a babád.

példabeszéd: :)
Tesómmal várandósan a mamám az anyósáéknál lakott, a nagyanyám szétzrikálta, vizsgázott az egyetemen, míg a papám egy másik városban dolgozott, és csak hétvégén ment haza. Kész idegbaj volt a Mamim, mert a nagyanyám tényleg.... khm... tesóm kis súllyal született, sírós volt, "mindenki-ellenem-kisgyerek".
amikor engem várt, már volt saját lakásuk, együtt laktak, és Mamim otthon volt a tesómmal. Jó dagi baba voltam, és sokkal nyugisabb, mint a tesóm.

szóval erre gondolj, és ne parázz, mert megérzi a Manód. csinálj dolgokat, amiket szeretsz. olvass, pihenj, menj moziba, egyél finomakat, sétálj nagyot.

mi nem fogudnk megutálni, ha panaszkodsz, de a babódnak nem teszel jót vele....

Kép

Kép
jube

Jó reggelt Mindenkinek!

Kipp-kopp már két napja nem fáj a szegycsontom, biztos valami alakulás volt ott bent :)

Cukorfalat: szerintem se izgulj, mert a lényeg, hogy kiegyensúlyozott boldog kismama legyél. Nekem is minden új, de nagyon boldog vagyok, hogy ezt átélhetem és ha valami picit kellemetlen vagy fura, akkor kérdezek, olvasok és attól megnyugszom, mert a lényeg, hogy minden rendben van bent és jól fejlődik a Babó.

Nagyon szépek a pocakos képek, no meg a gyerkőcök is. Igaz mi még kisebb méretekkel rendelkezünk, de gondoltam én is rakok fel egy fotót, ami tegnap készült:
Kép Pocak

KépKép

KépKép
snowwhite

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:35-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kriszta! Nem azt mondtam ezzel, hogy öreg vagyok, de hát májusban már én is 36 leszek, így szülés szempontjából nem éppen a csitrik közé tartozom. És nem is azt mondom, hogy már nem szülhetek, hanem azt, hogy valószínűleg én már nem vállalkozom rá. Az idén a fiam már 15 éves lesz, Hanna pedig 1, úgyhogy azt gondolom, elég nekünk ezzel a két generációval megküzdeni. Mert gondoljatok bele mennyi különböző probléma merül fel, pl.: az egyiknek jön a foga, a másik felvételizik, az egyik járni tanul, a másiknak szerelmi bánata van...... Szóval nálunk a babaproject befejezve.

Kép
ildi35

Ildi!
Bocs, de mindig elfelejtem, hogy van egy nagyfiad :oops: És valszeg a saját paráim jönnek elő a korom miatt. Nem önzés-e, ha ennyi idősen még szeretnék egy babát, meg ilyenek. És amikor olvasom, hogy Te már lezártnak tekinted a gyerekprojektet, arra gondolok, hogy a saját korommal nem vagyok-e felelőtlen. Szóval csak megrémültem. :oops:
Amúgy azt beszéltük a férjemmel, hogy ha idén nem jön össze, mi is lezártnak tekintjük a dolgot.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hófehérke!
Szép pici poci!

Kép
Kép
kriszta36

Kínai fogamzásnaptár szerint is lehet próbálkozni:

A táblázat adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges.

Például: Ha az anya 22 éves, szeptemberben csakis lány gyermeke foganhat.

A táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik.

Kép

Kérek visszajelzést, hogy kinek nem jött be!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:36-kor.
Vendég

Veronikusz,

én 25 voltam, amikor Panni fogant október elején. Én vagyok a 33-1%

Lilluska,

nem haragszom, tudom, hogy nem ellem szól, és miért ne lehetne más véleményed, mint nekem. Cukorfalatot sem ijeszgetni akarom, egyszerűen hiszek benne, hogy a baba lelke és kedélyállapota nagyban függ a mamáétól. Segíteni szeretnék, nem ártani.

Kép

Kép
jube

Sziasztok! Jó ég, nagyon ciki a sok dicséret, de mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm, mert ártatlan lelkemnek most ez elképesztően jólesik. Köszönöm Steffinek, Barbinak, Veronikusznak... :oops: :oops: :oops:

Tünde, jelentem, megmértem. 97 cm, szóval majdnem Jubéval együtt futok. Tényleg, Jube, fantasztikus, hogy Panninak lehetnek tejtestvérei. Nekem is voltak. Fura volt, egy osztályba kerültünk általánosban, és hónapokig nem értettem, mi ez az érdekes kötődés a srác és köztem. :wink: Persze akkor ezt még így nem tudtam megfogalmazni. Mire kiderült, hogy egyike sok-sok tejtestvéremnek. :idea:

Heni, akkor mi nem találkozunk a kórházban holnap, de Ancsával lehet. Te csajos, nehogy izgulj! A Hercegnőtök a legnagyobb biztonságban van, most már valóban teljesen érett. Ha holnap benn tartanak, csakis kettőtök érdeke. Nem feltétlenül kell gyúrni a január végi közös szobára... Csak legyünk rendben mindannyian, igaz? :roll:

Masni, jó fej a főnököd. Egy ilyen embert vesztettem el. Még jó, hogy kb egyidőben jöttünk el a cégtől. Én táppénzre, ő "kapott egészen másfajta kihívásokat más területen". Elhiszem, hogy jólesett. Mázlista, új laptop.

Györgyi, nekem mindenből boiron van. :? Nem is hallottam, hogy a német jobb. Most akkor...? Nem baj, bízom benne, hogy kicsit azért fog hatni. Már nyomatom a pulsatillát, caulophyllum jövő héttől, meg néha belladonnát. Nem is meséltem, hogy a humet-r nálam is játszik. Ha nem köhögöm vissza. Borzalmas tényleg. Már nem tudom mibe kutyulni, hogy elviselhető legyen. Ráadásul szerintem a fogamat is ez színezi. :shock: Lehet, hogy úgy járok majd, mint ti a nettel. Két héten belül lezajlik a "költözésünk", de a netet áthelyeztetjük. Kérdés, nekik ez mennyi idő... De mindenképp fogtok rólam tudni. :wink:

Itt egy tegnap esti kép. Karácsonykor nagyságrendekkel jobb voltam, most már be kell látnom, hogy egyre viccesebb a fejem... :lol: :lol: :lol:

Durci, ha tudsz... Úgy hiányoztok! :cry: Kép 37.hét_tegnap pocakbenővel
vbea

Veronikusz, bár Béla (ez a legújabb neve Benedeknek, az apja talál ki ilyen marhaságokat) még nem született meg, elég egyértelmű, hogy fiú lesz. Nálam sem jött be sajnos. :shock: :shock: :shock:

Megnyugodtam, hogy jóformán mindenki átesik a gyerek egészséges fejlődésével kapcsolatos aggodalmakon. Rajtam ez pár hete lett úrrá... De miért nem lenne minden ok?! :wink:
vbea

Jube!
Egy világ omlott össze bennem. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Nekem bejött a naptár!!! Ez tök jó! :lol:

Eni

Egyáltalán nem vicces a fejed! De a lelked tényleg ártatlan?? :lol: :lol: :lol:
Majd ha legközelebb veszel bogyókat akkor vedd a németet. nem véletlen, hogy kérés nélkül rögtön ezt adják a gyógyszertárban. :?

Kép
gyorgyi33

Vbea!
:cry: :cry: :cry: hol egy kötél ... :lol: :lol: :lol:
Az öcsémet mi "Ben-nő"-kének hívtuk, mert bent nőtt. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mármint a Boiront!

Holnap 4 hetesek leszünk!!! EZ döbbenet!

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:36-kor.
Vendég

Veronikusz,

ne haragudj, hogy nem jött be a naptár... :)

keress inkább apucikás összefüggéseket, mert a speriumok hordozzák az X vagy az Y kromoszómát, így nekünk ebbe nem sok beleszólásunk van. (se évszám, se hónap...) talán ez a "here-hőfok" (már nem emlékszem, ki írta) segít?

azt hallottam, az Y spermák gyorsabbak, így több kisfiú fogan, de a vetélések közt több a kisfiú, mert nem olyan szívósak, mint a lányok. ha lehet trükközni, akkor csak a spermákkal, szerintem....

Kép

Kép
jube

persze, hogy nincs sértődés, Lilluska, szerintem ettől ilyen jó ez a topik, hogy őszintén le lehet írni, amit gondolsz, és nincs veszekedés, meg balhé.
:)

Kép

Kép
jube

Jube!
én se hiszek ebben a hókusz-pókusz naptárban, de mégis jó lett volna. Tudom hogy Apucitól függ. Sőt, ha pont ovulációkor van együtt a pár akkor van fiú, mert az Y-os kisfickók gyorsabban felérnek, viszont hamarabb is kipurcannak. Ezért a X-ek (ha idő előtt van együtt a pár) akkor már lesben várják a petesejtet így csaj lesz a baba. Szóval tudom én, de ez a hőmérőzés ez nekem nem fekszik. Ezért kéne még valami plusz segítség.
Nem tudja valaki a Czeizel elérhetőségét?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Én hallottam arról is, hogy a táplálkozástól is nagyon függ, hog fiú, vagy lány lesz. Ez Apa evészetére vonatkozik és a férjem tudja, hogy mit is kell enni hogy fiú legyen. Majd ha hazajön megkérdezem és megírom. Azt hiszem ha sok fehérjét eszik akkor talán fiú, ha sok salátafélét akkor lány. Vagy fordítva? :roll: NA mindegy majd megkérdezem. Persze ez azt jelenti, hogy nemcsak azt eszik, hanem zömmel ezeket.

Egyébként szerintem ha lánynak kell jönni úgyis lány fog, ha fiú akkor fiú. :lol:

Kép
gyorgyi33

Hali!
Veronikusz, nálam sem jött be!

Cukorfalat! Szerintem amit te érzel, természetes aggódás, van aki ilyen, van aki nem. Nyugodtan gyere ide minden paráddal, hogy minél hamarabb kiönthesd a lelked!!!
Én hasonlóan Lilluskához elég gáz terhességen estem át, komoly szorongásokkal, amikre gyógyszereket is kellett szednem. Bene nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott kölök lett. Szerintem ez genetika, ami néha egybeesik a körülményekkel.
Na ez nem jelenti azt, hogy nem kell a nyugodt terhességre törekedni: séta, zene, tánc, stb, de ha nem adjuk ki aggodalmainkat, amik maguktól jönnek megállíthatatlanul... Csak magunknak ártunk.

Ja, és Barimami, ki ne főzd azt az orrszívót! A ruhákkal sem teszed, nem eszi meg, nem veszi a szájába! Jó kis mosogatószeres meleg víz azt annyi. Egy idő után úgyis borzalamsan fog kinézni, nekem akkor a domestos segített... :roll:

Vbea! Mondtam, hogy nem tudtok lekörözni!!!

mtunde

Eni!
Még mindig szép vagy! Látszik, hogy virulsz! Tök jó! Olyan irigy vagyok!

Veronikusz!
Nekem is bejött a naptár! Sőt 4 másik kismamának is körülöttem!
Én is olvastam valamit a czeizel-es módszerről, ha megtaláltam leírom.

Durciéknak sok puszi!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi33!
az evést én is hallottam, csak épp nem bízom ilyen téren a férjemben. Ő egy nagy bendős, folyton sajnáltatja magát bent az 50 éves nők között, hogy őt otthon éheztetik ezért azok hordják neki a kaját. (annyira éhezik itthon, hogy mondtam is neki, hogy a 3. gyereket ő szüli, mert már akkora a hasa). Szóval rá nem merek építeni. :lol: :lol: :lol: Kis Beleske :D :lol:
De azért várom az infót. Hátha mégis ....

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 13:37-kor.
Vendég

Cancan, boldog hófordulót!!! Nosztalgia, érzelmek, könnyek??? :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Veronikusz
nekem bejött a tábla!
Elmerültem a témában, mert engem is érdekelt, találtam a neten ezt-azt, ha befolyásolni akarod a baba nemét, főleg táplálkozásról írnak, illetve arról, hogy mikor szeretkezzetek. Talán ezekkel a mődszerekkel sikerül:

http://index.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/fiulany/

http://www.babazo.hu/9honap/20060904asvanyi.html

http://www.tv2.hu/magellan/cikk/132055/

http://www.babazo.hu/20050606fiut.html

Még annyit azért hozzátennék, hogy unokatesóméknak két lánya volt és harmadik babának mindenképp fiút akartak, végül lány lett és most már utólag jobban örülnek neki, praktikusság miatt is (ruhák, játékok) és a három kislány nagggyon cukik együtt!! :D

Györgyi
Mesélj majd a szélcsőről, én még nem mertem alkalmazni!

Tünde
Igazad van, a következőt nem főzöm ki, az tuti! :evil:

Cukorfalat
Gondolj arra, hogy ezek elvileg életed legizgalmasabbés egyben visszahozhatatlan napjai! Én semmit nem voltam hajlandó csinálni, ami rosszkedvűvé tett vagy negatívan befolyásolt, pl. anyóst kerültem teljes mértékben, híradót nem néztem és mindenféle horror/thriller filmet mellőztem. Semmiféle baba-mama betegségről hallani sem akartam és a könyvekben azokat a részeket mindig átugrottam! De persze mindenki más, bár nekem bevált, 9 hónapon keresztül meg voltam győződve róla, hogy minden rendben lesz és semmi baj nem fog történni....és így is lett!!! :D

Steffi
Merre vagy??

KépKép
barimami

Steffi
Ja, most láttam, hogy már írtál ma :oops:

Ancsa
Ment a privi! :wink:

KépKép
barimami

És a naptárban milyen életkort kell nézn? Amit betöltöttem, vagy amennyit leszek? Mert ha az egyik, akkor bejött, ha a másik, akkor nem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!
NEKEM MIND A KÉT ESETBEN BEJÖTT A NAPTÁR!!!
Sikerült megtalálnom a diétát, amit a barátnőm csinált teherbe esés előtt, ők lányt akartak és lányuk is lett! Megpróbálom beilleszteni ide. Nem sikerült, este ha számítógép GURU megérkezik, akkor megkérem.

Terhésségi idegeskedés ügyben én valamennyire Jubéval értek egyet. Mondjuk hála az égnek én abszolúlt nem vagyok egy para-mara, talán már a ló túlsó vége vagyok. Nálunk apára jutott ez a szerep, persze engem ezzel teljesen megörjít.
Szerinem ez a 9 hónap akkora csoda az emberrel, hogy inkább élvezni kéne, és nem folyton gyötrödni. Egyébként terhesség alatt Uh-n nekem is látott vmit a doki, ami miatt végig parázhattam volna magam. Egy hétig bőgtem minden nap, aztán túl kellett lendülni a dolgon, és szerencsére született egy egészséges, gyönyörű kislányunk.

Vbea
Maca! Nem tudom mi a bajod, tök jól nézel ki!!!

Ancsa
Neked is küldök paragondolatokat eltüntető fuvallatokat! Nyugi nem lesz gáz, szorítok/tunk!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: