Sziasztok! Jó ég, nagyon ciki a sok dicséret, de mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm, mert ártatlan lelkemnek most ez elképesztően jólesik. Köszönöm Steffinek, Barbinak, Veronikusznak...
Tünde, jelentem, megmértem. 97 cm, szóval majdnem Jubéval együtt futok. Tényleg,
Jube, fantasztikus, hogy Panninak lehetnek tejtestvérei. Nekem is voltak. Fura volt, egy osztályba kerültünk általánosban, és hónapokig nem értettem, mi ez az érdekes kötődés a srác és köztem.

Persze akkor ezt még így nem tudtam megfogalmazni. Mire kiderült, hogy egyike sok-sok tejtestvéremnek.
Heni, akkor mi nem találkozunk a kórházban holnap, de
Ancsával lehet. Te csajos, nehogy izgulj! A Hercegnőtök a legnagyobb biztonságban van, most már valóban teljesen érett. Ha holnap benn tartanak, csakis kettőtök érdeke. Nem feltétlenül kell gyúrni a január végi közös szobára... Csak legyünk rendben mindannyian, igaz?
Masni, jó fej a főnököd. Egy ilyen embert vesztettem el. Még jó, hogy kb egyidőben jöttünk el a cégtől. Én táppénzre, ő "kapott egészen másfajta kihívásokat más területen". Elhiszem, hogy jólesett. Mázlista, új laptop.
Györgyi, nekem mindenből boiron van.

Nem is hallottam, hogy a német jobb. Most akkor...? Nem baj, bízom benne, hogy kicsit azért fog hatni. Már nyomatom a pulsatillát, caulophyllum jövő héttől, meg néha belladonnát. Nem is meséltem, hogy a humet-r nálam is játszik. Ha nem köhögöm vissza. Borzalmas tényleg. Már nem tudom mibe kutyulni, hogy elviselhető legyen. Ráadásul szerintem a fogamat is ez színezi.

Lehet, hogy úgy járok majd, mint ti a nettel. Két héten belül lezajlik a "költözésünk", de a netet áthelyeztetjük. Kérdés, nekik ez mennyi idő... De mindenképp fogtok rólam tudni.
Itt egy tegnap esti kép. Karácsonykor nagyságrendekkel jobb voltam, most már be kell látnom, hogy egyre viccesebb a fejem...
Durci, ha tudsz... Úgy hiányoztok!

37.hét_tegnap pocakbenővel