Sziasztok lanyok!
Kepzeljetek, azt almodtam, hogy Kataa kisfiara vigyaztam, illetve levittem setalni. A babara nem adtam sapkat, es minden jarokelo aki szembejott, azon szornyulkodott, hogy meg fog fazni ez a szegeny baba. Aztan kozben sotet lett, es ra akartam adni a sapkat, es letettem a csomagokat meg a kistaskamat a foldre, hogy ra tudjam adni kenyelmesen. Egy no ott termett, es el akarta lopni a taskamat. En elkaptam a karjat, es amig vitaztunk, hogy rendort hivjunk-e, egyszerre csak eszrevettem, hogy a babakocsi elkezdett gurulni az uttest fele. Aztan szerencsere nem lett semmi baj, meg idoben sikerult a babakocsit megfogni... De nagyon rossz erzes volt.

Bocsi Kataa

Ja, es tegnap megint volt egy nagyon pici trutyi...

Nem tudok hozzaszokni, mindig ketsegbeesem, pedig ugy tunik, semmi koze a babahoz. Legalabbis remelem, O ugyanis vidaman ugribugrizik a hasamban.
Szia Momo
Koszi a biztatast, sajna a maszkalasrol megint lemondtam egy idore, ugyhogy marad a meggargyulas, ami fele tenyleg eleg jol haladok...
A Toxoplasma engem is nagyon meglepett, szerintem mindenkinek erdemes vigyazni, de persze ezt mindenki maga donti el.
Megneztem Timit a profilodban, nagyon aranyos!
Timici,
Hat remelem is, hogy noni fog, mar varom nagyon!

Most megint huzodik ketoldalt alul, szoval biztos noni fog a napokban.
Kangi
Igen, az ajandekvasarlas engem is nyomaszt elegge. Foleg, mivel nem is tudom, hogy mennyire fogok tudni ajandekok utan maszkalni... Otletem nekem sincs egyaltalan, es ez a ketto igy egyutt... haaaat... enyhen szolva nem valami biztato...

A kispapam pedig szerintem igazan valami klassz meglepinek orulne, de majd csak kialakul!
Gomboc
A vasarolgatast egyelore elhalasztottuk, talan majd jovo heten. Mar varom, szerintem jot tenne a lelkemnek.
Alexander nagyon edes lehetett, irigykedem is rendesen.

Biztos azert almodtam rola, mert foglalkoztatott a dolog, de hogy miert ilyen baromsagot?
Lolla
Orulok, hogy jobban vagy. Drukkolok, hogy a kemenyedesek is ritkuljanak, es ne legyenek kellemetlenek!

Kakukkfu
Akkor a jo hangulat mar adott lesz szilveszterre!
Saci,
Csak igy tovabb!
Palma,
Valoszinuleg igazad van.
Brokkoli
Ne szomorkodj, 100 %, hogy kibujik a baba!

Hogy ma vagy kedden? Gondolj bele, tobb, mint 40 hete varod mar Ot, mit szamit ez az 1-2 nap ide vagy oda?

Fel a fejjel, keddig amugy is meg rengeteg ido van, es ha kicsit megnyugszol, jo esellyel megindul a szules magatol is, hiszen mar mikor elpottyantottad a nyakdugot! En mindenesetre drukkolok!

Zulu,
Drukkdrukk Neked is!

Puszi:
Leszter
21+3