Szia Pocakosok!
Hát,
Őzivel remélem, nincs gond, mennek a +++++++++++++++ok ezerrel.
Lyányok, van olyan köztetek, akinek hasonló tünetei vannak,mint nekem? A 23. héttől kezdve vizesedik a kezem (a lábam érdekes módon nem annyira), fájdogálnak az ízületeim, zsibbad a kezem, ingadozik (hol normális, hol kicsit magas) a vérnyomásom. Nagyon kíváncsi lennék, közületek is küzd/küzdött-e ilyenekkel vki.
Nem veszem komolyan mindaddig, amíg Babóca rendben van (most voltunk uh-n hétfőn, és azon kívül, hogy van egy cisztám a méhlepényen, nincs gond, picúr aktív, méretei rendben, és gyönyörű). Azért hétfőn a dokinak elmondom, az tuti.
Vitte, szoptatós párnát én is venni fogok. Mostanában Babicsek már nem hagy hason aludni, egyből rúgkapál, hogy feküdjek másképp, a párnával ki tudnám cselezni.

És később a babának is biztosan jó lesz.
Nálunk már megvan a babakocsi és a kiságy, bár nincs még összerakva, és ma vettem kínai áruházban 4 aranyos pamut bodyt és egy rugit. Ha sikerül képet kicsinyítenem, felteszem őket. Más egyelőre nincs, majd apránként.
Jó pocakosodást, és hajrá, Őzi!
Betti, Bacilivi, Ti pedig írjatok minél többet az első időszak tapasztalatairól, örömeiről, gondjairól, nagyon kíváncsiak vagyunk!
És
Fenixhez csatlakozva, éljen a 100. oldalunk!