A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Akkor összegezve: Borsika, azon gondolkoztam, h szerintem megérné "otthon" rákérdezned, h mi kell ahhoz, h esetleg majd onnan kapj vmi járandóségot. Milyen feltételei vannak stb ( itt a terhesgondozás). Ill. arra, h Lehet, h megérné 2-3x hazamenned / mennetek, összecsoportosítva pár vizsgálatot ( mert otthon neked ingyenes), és akkor talán még a terhesgondozás nyilvántartásába is bekerülnél ott, így később kaphatnál pénzt. Bár én nem tudom, hogyan működnek odaát a dolgok. Tudom, nem épp célszerű terhesen több órát zötykölődni, de lehet, h megérné.

A másik, h szerintem hamár ennyibe kerül nektek itt minden, akkor megérné a Telki Magánórházon elgondolkodnotok. Nagyon szuper hely, családias, tiszta szálloda. Van egy ún. Terhesgondozái csomaguk, amiben a 40hét összes vizsgálata benne van ( uh-k, vérvételek, laborok stb) és így csomagárban 167 ezer ft. Ami elnézve az összegeket amiket írsz , megérné. És egy vasat sem kell adni hálapánznek. Korrektek, és Kecskemétről kocsival max másfél óra. Pest mellett van ( M5, majd M0). Természetesen mivel már a 20.héten vagy, nem kell a teljes összeget kifizetned. És lehet asszem részletfizetést is kérni. Szerintem nem lenne rossz dolog. A szülést nem kell ott csinálni, mert az drága, bár ott alhat apa is, 1 ágyas a szoba, azt rendeltek kajának és akkor amiko rakarjátok, stb.) Bár nem tudom, h így mennyiben lesz neked a szülés, de itt asszem most egy sima szülés kb 6-700 ezer ft. és itt sincs hálapénz. Cserébe minden luxus a tiétek. Akkor van veletek a baba amikor csak akarjátok, tv ,van úgy vajúdsz ahogy csak bírsz stb. De nem tömjénezem tovább. Pénzt nem kapok érte.

http://www.telkihospital.hu

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Köszi mvirag a vigaszt,de sajnos tudom,hogy mindez nagyon sokba fog kerülni,és,ahogy most elnézem a hejzetünket,szerintem az én kapcsolatomnak annyi lesz.Az lesz a vége,hogy én hazamegyek,ő itt marad,otthon fogom megszülni,és a kapcsolatunknak annyi lesz.... :cry:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timcike, ne mondj ilyet!!!!!!!!!!!!!!!!! Biztos átvészelitek majd vhogy. Biztos irtó nehéz lehet 1 fizuból a dolog. Olvastad, amiket írtam???????? Szerintem meggondolandók.

ennn

Sziasztok!

Balim
Anna holnap kezdi a bölit ebben az évben.Szerencsére jól van.Az étvágya most kezd helyre jönni a béres csepptől.

Roz
hallottam hogy jó ez a grapefruit csepp,szerintem én is kipróbálom.

Timi
pü ment.

És nem kell aggódni,hátha minden rendbe jön.Én drukkolok,látom naon el vagy szontyolodva,de a párod segít mindenben. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág
Remélem ennyi betegség után ti is meggyógyultok.
Hová mentek oviba?Tudod már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
Meg nem tudom, de szivesen veszem az ovi tippeket, bar meg odebb van :lol:

Ennn,
En ugy gondolom, hogy a a Telki magankorhazban is csak akkor kerul ennyibe ha van TB-d.

Timci,
Ne keseredj el. Meg ha hazamesz is a szukseges vizsgalatokra ill a baba varhato szuletese elott ez nem hiszem, hogy a kapcsolatotok veget kell hogy jelentse. A parod is odautazhat hozzad, szabadsagot is vehet ki stb. Mindent meg lehet oldani hidd el.
mvirag

Szerintem az alkalmankénti 16.500Ft nem vészes, és neked már nem kellene sokat menni. Ott van h összesen a 40hét alatt 10x kell, és az alkalmanként ennyi. Szerintem még ez lenne nektek jó megoldás. Mert kiszámítható is.

ennn

Szia Timi!
a weboldal ahonnan letöltheteda programot: http://honositomuhely.hu/

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hú milyen termékenyetek voltatok ma...
Én megint Pesten voltam, tanítottam néhány órát, meg úgy néz ki, szereztem még néhány tanfolyamot.

Tegnap én is nagyon elkeseredtem a TB szabályok miatt. Bár azért egyszerűbb a probléma, mint Timcié, na de akkor is. Ha újra terhes lennék, és elmennék táppénzre, sajnos semmire nem mennék vele, nem jönne vissza a GYED előtti jó pénzem, mivel 2005-ben nem volt meg a 180 dolgozott napom, csak 172. Komolyan, röhej, hogy az nem számít, hogy 8 éve és 172 napja fizetem a TB-t, ráadásul elég nagy összeg után, csak az a lényeg, hogy az utolsó évben hiányzik 8 nap. Nem is tudom, így mit csináljak, ez lett volna a kiút számunkra. Na mindegy, de nagyon elkeserített...

Nana,
mit mondott a neurológus?

Katic,
merre vagy? Nem írtál választ. Szóval: nem találkozunk valamelyik nap a héten? Akár jöhetnétek Ti is Nándival, ha jól emlékszem, Te is autózol.

Jééééééééééééé, ha jól hallom apa oroszul beszél Lilivel. El sem hiszem. Egy éve rágom a fülét érte :D

Seriff,
mikor voltál a Metamorfban? Fél 11-fél 12-ig én is ott voltam, úsztunk Lilivel.
De sajnos végigüvöltötte. Nem tudom mi történt, olyan kis érzékeny lett pár hete. A legkisebb dologért is sírva fakad, nem nyúlhat hozzá bárki, éjszaka ha felébred, jönni kell át anyához, de ha apa megy be, akkor balhé van, de nagy....remélem elmúlik és ez csak "életkori sajátosság", ahogy mondják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj,
Nana, sok boldog szülinapot kívánunk Daninak!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sbea!
Köszönöm szépen az infót! Akkor ezek szerint nem az Izsáki útra kell menni? És árról tudsz valamit írni? Csak kb? És mi van benne? Video/dvd, kép???

És gratulálok a bébihez! (remélem nem értettem félre)

Judit

sch.judit

Hat ugy tunik lecsusztam a tanulasrol :cry: Most akartam felvetelizni, es szeptembertol tanulni, de most hallottam, hogy eltoroltek a kismamak tandijmentesseget :cry: :cry: Nagyon szomoru vagyok.
mvirag

Nana!
Először is sok boldog szülinapot a nagy fiadnak!!!!!

Szóval aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök Ádám után: Szóval. A neurológiáról küldtek el MRI-re, de mivel ez altatásban van itt nem csinálnak ilyet gyerekeken. ÍGy mentünk el Pestre, vagyis Kistarcsára. Ott csinálják, és nem is kell bent maradni. Este 6-ra kaptunk időpontot és utánna jöhettünk is haza. Eremény konyhanyelven: találtak egy apró sérülést a fehárállományban, ami a mozgás központ közelében van, ezért volt a késői és lassabb mozgás, mozgásfejlődés.
Viszont a gyerekorvosunknak amikor megmutattam a leleteket, azt mondta, hogy az alján a Melléklet után (nállunk a szakmában a melléklet csatolt doksit jelent, szóval nem is foglalkoztam vele, illetve latinul volt ), arcüreg illetve középfülgyulladást írt. Ezért most jön a fül orr- gégészet. Kérdés: Fülfelszúrásról tud valaki valamit bővebben? Jövőhétre már kaptam időpontot Sántha Beátához. Ott meg is csinálják rögtön? Nagy valószínűséggel az orrrmandula is menthetettlen lesz :(

Pille,
Petrus tüdőgyulladása már javulóban, de mivel a gyógyszert nem veszi be (vette be), így kúp illetve inekciót kapott. Minden nap vittem a szurira. Miután javulásnak indult megpróbáltuk a gyógyszert, és ha ügyes vagyok akkor bent marad :) , szóval javulgatunk. Igazság szerint nem látszott rajta semmi különös, csak kevesebbet evett illetve többet aludt nappal. Éjszak augyanúgy kelt. Csak amikor elkezdett hörögni, illetve sípolni akkor vittem el a dokihoz.

Remélem ti is javulóban vagytok és nem viseli meg nagyon a nagylányt.

Mennem kell, Petra első ébredése :(

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, egyik ismerosunk a gyerekeit Ceglere hordja Somi doktornohoz arcureg atmosasra. O gyerek ful-orr-gegesz. A parom is atjart hozza, o meg volt elegedve. Nem olcso, mert maganpraxis. Ezzel esetleg elkerulheto lehetne a felszuras. :(

Minden beteg gyerkocnek gyors gyogyulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
barátnőm is ajánlja Somi-t, illetve a neten is olvastam a lapját. Mostmár bejelentkeztem ide, és meglátom, hogy mit mondanak. A Somi-nál az átmosástól félek nagyon, barátnőm azt mondta, hogy nem egy kellemes dolog, és sajna Ádám ezekre a beavatkozásokra nagyon érzékeny. Persze a fülfelszúrás sem egy jó dolog, szóval nagyon gondolkozom, és kezdek tanácstalan lenni.

Kép

Kép
nyhk

Szép estét!
(remélem valakinek az)

Összefoglalva: Botond 2 hónapos lemaradásban van :cry: :cry: :cry: :shock: , azaz 5 hónapos szinten, de nyugodjak meg :shock: :shock: :shock: nincs nagy gond... :shock:

Már nagyon várom a holnapot, h menjünk Anitához... ő mit mond...

Nyhk,
nekünk a Szepes Andrea vette ki az orrmandulát és szúrta fel Dani fülét, nálunk súlyos volt a helyzet, de érdemes lehet kipróbálni Somi doktornőt, hátha.

Ha elfogadsz egy tanácsot ne engedd hogy csak úgy helyi érzéstelenitésben felszúrják a fülét szegénykének. :cry:
Én pont az általad említett drnőről hallottam rosszakat... :roll: persze mindenkinek más...de ne engedd..

KépKép
KépKép
nana09

Virág tényleg eltörölték :cry: :evil: ?Hogy a fene esne beléjük!Ez engem is elkeserít,nem inkább jól feldühít,miért mindig megvonnak,miért nem adnak inkább?

Nyhk és ez érinti a beszédet is?Szegény picurok,hát gyógyuljanak meg gyorsan!

Timci most biztos azért is látod sötétebben a dolgokat,mert magányosnak érzed magad és a család is távol,de hidd el jobb lesz és biztos,hogy találtok megoldást,csak ne keseredj nagyon neki!Próbálj a kis babácskából erőt meríteni.

Nana képek a kis szülinaposról?Mi lett a vizsgálat eredménye?

Ser de jó neked,hogy már elkezted a mozgást,én is akarok nagyon-nagyon mozogni,fogyni (újévi fogadalom :lol: ),csak annyira nem ismerem itt Kecskeméten hová lenne érdemes menni.

Syg,ha majd olvasod mi is kenyérsütőt kaptunk és ha jó recepted van,majd mond el légyszi nekem is!

Lina és mit szólt Lili az oroszhoz,nem nézett meglepőve apára :) ?

Hajny és várja Anna,hogy mehessen?

Nem is meséltem még,hogy egy pár napja Lencus elkezdett kúszni,olyan aranyos,mint egy kis katona :D .És,ha fogjuk a kezét már tud lépegetni is.Lassacskán csak magától is feláll és elkezd mászni is!

Kép Kép

Kép
dettus

Tudjátok a baj ott kezdődik,h.eddig én is reménykedtem,mint ti,de a tegnap este volt egy megbeszélésünk,és nem úgy fest a dolog,mintha meg fog oldódni.Elárulom,h.miért.Szerinte mindenért én vagyok a hibás... :cry: Miért is? Mert ő nem akarta,és most sem akarja a babát,még túl korainak tartja,hiszen nincs meg hozzá a pénz :cry: ,meg amugy sincs még felkészülve rá... Ő mondta,h.neki most nem kell,most nem tud beválalni egy babát,különben is még fiatal hozzá.Miután megmondtam neki,hogy mi is van,persze rögtön a tesz után,egy oriásit balhéztunk.Én megmondtam neki,hogy ha annyira nem akart babát,akkor miért nem védekezett,hisz tudta jol,hogy én gyógyszert nem szedek.Nah,mind1,szerinte én ráéerőltettem a dolgot és most nyeljem le,én csináltam magamanak.Nagyon fel voltam veszve,hisz a kapcsolatunk elején,már megmondtam neki,ha teherbe esek,nem fogom elvetetni,nem vagyok gyilkos,és nem a baba a hibás.De ugy tünik ő ezt nem vette komojan.Beszéltem anyuékkal,ők mondták,menjek haza,mert aki igy beszél,nem érdemli meg,h.vele maradjak.Igyhát másnap hazavitettem magam,minden cuccommal.És egy hónpig otthon voltam.Közbe beszéltünk telefonon,rájött,h.én kellek neki,de a baba nem.Aztán mégis értem jött,és azóta itt vagyok.De ne tudjátok meg mennyire fáj,h.abszolut nem érdekli a baba,ha szóba esik,mintha nem is a babájáról lenne szó...Pedig első unoka lenne.Nem tudom,szerintem haza fogok menni,mert szerinte a pénz tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat,és ez mind az én hibám... :cry:
Igaz vannak pillanatok,mikor megsimogatja,megfogja a pocakomat,de az angyon ritka.Érekes a barátainak szivesen és mosojal meséli,hogy hány hetes,meg ijenek....de mikor velem beszél rólla,semmi....mindig eltereli a szót,nagyon fáj.Én nem igy képzeltem el a kismamaságot,telyesen magam vagyok. :cry:
Mostmár nem olyan rózsás a hejzet,ugye csajok? :(

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sch Judit most jut eszembe,hogy az Izsáki úton is van,de ott nem tudok számot ill. árakat.Azt viszont tudom,hogy ott csinál Dvd/video felvételt is.
A magánrendelőjében nem is tudom,hogy csinál -e filmet,de sztem igen.Mi mindíg képet kértünk.Én 2005-ben jártam oda,akkor ha jól emlékszem olyan 8 ezer ft. körül fizettem.Mostani árat nem tudok.Egyébként telefonon az asszisztensnő mindent elmond,kérdezz tőle bátran.És sztem érdeklődj az Izsáki úti Uh felől is.Hívd fel a kórházat.
Köszi a gratulációt! :)

Mvirág ez tényleg szemét dolog!Nem is hallottam eddig róla.

Nyhk sajnálom a gyerkőcöket.Mutasd meg Ádámot több embernek.Hátha van kíméletesebb gyógymód is a felszúrás mellett.

Nana sajnálom. :( De miért?Mi az oka?Nem mondták?

dettus nagyon ügyes Lencibaba! :)

Timcike hát nem is tudom mit írjak.Borzasztó egy helyzet.Az a baj,hogy ha eggyütt maradtok,ha külön, mindenképpen a baba issza meg a levét.Apa nélkül sem jó se neki,se neked,de az sem megoldás,hogy eggyütt maradtok,és állandóan megy majd a vita.Sztem el kel döntened,hogy a két rossz közül,melyik megoldás a kevésbé rosszabb.Ha már most ennyire nem kell neki a baba,nem hiszem,hogy később majd megváltozna.De hátha.Viszont ha visszamennél,akkor mihez kezdenél?Egyedül fel tudnád nevelni?Lenne segítséged?

KépKép
KépKép
sbea

Sziazstok

Virág ez komoly kapják be Én is most akartam jelentkezni szeptembertől akartam menni suliba,,,, ezt nem hiszem el végre adott lenne a helyzet gyerköcök oviba bölibe.... hu de mérges vagyok ... ezt hol modnták neked????

timcsike
sajnálom ezt neked kell eldönteni hogy mi lenne az igazán jó tudom hoyg szeretnél a párod mellett lenni de lehet hogy ebben azesetben tényleg jobb lenne hogyha legalább adig haza mennél mig baba meg nem születik ... nyugodtan kihordhatnád a babát nem kellene anyagi dolgokon gondolkoznod és idegskedned azon hogy egyedül vagy és nincsennek barátaid sem . Sajnos itt több teher van most rajtad lelki anyagi ....
nem irigyellek nehéd döntés előtt állsz ...

dettus
nagggyon ügyi lencsi :) jaj de rgen volt már az mikor Áki is a könyökével húzta magát éás úgy kúszott a lábait meg húzta maga után és csattogot neki aparkettán én mindig kis fókának hívtam :D vagy kommandósnak :D

nana
hol voltatok neuron a bense magánrendelésén abban kis utcában ?

lina
ez igen lili mire felnő 3 nyelven fog beszélni :D :D angolul oroszul meg magyarul :D :wink: hogy tetszett neki mikor apa oroszul beszélt ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Bea,
Oxigénhiány. :( még jól le is szidtak hogy miért otthon vajúdtam.... na legközelebb (ha lenne, de nem hiszem :cry: ) sem mennék be hamarabb... SŐT....

Roz,
Igen, ott. Rendelési időn kivül, csak úgy "barátilag"...

Dettus,
Aranyos vagy :) a kedvedért rakok fel képeket. :)
A kedvenceim, nem annyira szülinaposak... pillanatképek :) :)

GRATULÁLOK Lencikének!!! :) A Legboldogabb napom lesz amikor kúszni, mászni kezd Boti. :)

Óriási erőbedobás! :) de sikerült!!! :lol: ű
Kép

Én is megnézem az ajándékaid, Bátyus! :D :D :D
Kép

HÚÚÚ, de jó!!! Egy újabb puzzle! :)
Kép

Kiraktam!!! (kb 1,5 perc alatt :shock: elsőre :shock: :D )
Kép

A kedvencem!!! Szerel, mint mindig. :D :D :D
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Timci,
sajnálom, nem tudom, hogy hány évesek vagytok, de ezek olyan mondvacsinált indokoknak tűnnek, hogy fiatal vagyok még, nincs pénz...., valami úgyis mindig lesz, ami miatt nem ideális a körülmény, ha így gondolkoznánk, soha senkinek nem lenne gyereke. Amúgy most dec. 24-én szült az egyik ismerősöm, aki úgy járt,hogy együtt volt egy pasival, megbeszélték, hogy mindketten akarnak gyereket, de mikor kiderült, hogy jön a baba, a pasi másnap lelépett. Na amióta megszületett a baba, állítólag folyamatosan náluk van a pasi, imádja, szereti a kisfiút. A lényeg, ő a gyerek apja, és gondoskodnia kell róla, ha veled marad, ha nem, olyan nincs, hogy a te hibád!!! Nagyon nehéz lehet, de én biztosan hazamennék. Merre laksz egyébként?

Nana,
akkor ez azért nem olyan rossz nem? Két hónapnyi különbség mindennemű oxigénhiány nélkül is előfordul gyerekek között. Főleg, hogy azt mondták, hogy nem olyan vészes a helyzet.

Roz, Dettus,
nem volt fura Lilinek az orosz, azért picinek úgy aludt el, hogy apa orosz mesekönyvből mesélt neki. Most már nem lehet neki mesélni, mert felélénkíti a könyv, piszkálja...., lehet, hogy egy fél év, aztán újra működik. Volt már rá példa amúgy, hogy oroszul beszélt neki, főleg ha én nem hallottam, de most egész este. Valahogy úgy érzem, hogy mire Lili felnő addigra az angoltudás nem előny, hanem egyszerű elvárás lesz, viszont oroszul már nagyon kevesen fognak tudni, ezért erőltetem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana

Priviben pár szóban megírnád, hogy mi rosszakat hallottál? Köszi.
Mást nem mondot Bemse? Hogy lehet fejleszteni, vagy mit csináljatok?

Dettus,
Nagy valószínűséggel a beszédet is érintheti, ugyanis a hallást biztosan, és amit észre is vettem nálla. De voltunk egy éve hallásvizsgálaton akkor nem volt semmi gond.

Remélem egy középfülgyulladásből erredő halláscsökkenés nem maradandó. Így is mindenen átmegyünk ami a beszédet késlelteti, ez már tényleg nem hiányzik!!!!!!

Kérdés megint:
A neten szokott lenni orvos válaszol. Látott már valaki neurológust akit lehet neten keresztül kérdezni.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Dettus
Anna örömmel ment a bölibe,már sokat mondogatta itthon hogy bőcsi,meg hogy Kitta,ő a gondozónénije.A kedvence.A gyerektársaság is hiányzott neki.

Nyhk
Annának is fel lett szúrva a füle,azóta semmi baja,egy pillanat volt az egész,a Sánta Beáta csinálta,nekünk sokan dícsérték hogy ő a legjobb.Nem tom,másfél éve semmi baja a fülének.Szerencsére!Amúgy senki más ilyen orvost nem ismerek.Sajnálom a gyereked!Nézesd meg szerintem is más orvossal,majd eldöntitek mi legyen.

Virág
Hallottam egy faja oviról itt a Széchenyi városban,majd bővebben utána érdeklődöm.
Én is most akarok menni még tanulni,hát lecsúsztam a támogatásról.Mit szeretnél tanulni?

Timci
Ez borzasztó ami veled történik.Nem is tok mit mondani,de titkon vágyik ám a babára a párod,ha mesél a barátainak róla.Nem értem a pasikat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Timci!

Sajna most nincs több időm....de a PÉNZ nem tesz tönkre kapcsolatot! ha azzal a kapcsolattal egyébként minden ok és szilárd lábakon áll.
Erre a mi kapcsolatunk is példa. A férjem szülei nagyon szegények, az én szüleim se épp gazdagok, de mi 19 éves korunktól együtt vagyunk, szó szerint JOBBAN-ROSSZBAN. Tök nagy szegénységben éltünk, az első 1-2 évben, mivel egyikünk szülei sem tudtak semmiben segíteni (nem kaptunk lakást, autót ... semmit) baromi sokat dolgoztunk és közben tanultunk, úgy mentünk nyaralni hogy szinte 10 napig alig ettünk valamit (én 5 kg-ot fogytam :lol: és anyukám majdenm elsírta magát amikor meglátott...) Nagyon megküzdöttünk érte hogy idáig eljussunk... ja és amikor az első babánk született fele ilyen jó módban sem éltünk, mégis boldog, kiegyensúlyozott baba volt és kisgyerek lett. :)
de SZERETTÜK és SZERETJÜK egymást és mindent KIBIRTUNK és remélem kibírunk egymásmellett.... :)

Bocsánat kissé kitértem... a lényeg nem a PÉNZEN MÚLIK! :)

A megoldást szerintem közösen, kettőtöknek kell megtalálnotok.

KépKép
KépKép
nana09

úgy látom a Babanet szerint több napos Danus szülinapja. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Dettus,
Kenyérsőtőhöz itt vannak jó receptek, http://www.fogyipatika.hu/pekmuhely.html nekem a Tünde kenyere, a kuglóf és a kalácsrecept jött be. De azt mondják minden sütő más és más, rá kell jönni, hogy a tied hogy működik. Én imádom, és a legjobb még benne, hogy ha kelt tésztát csinálok, akkor az élesztőt megkelesztem, utánna beledobálom a dolgokat és ő megdagasztja, megkeleszti, utánna kiveszem és fonok, tekerek attől függ, hogy mi lesz belőle. Ezt a gyerekek mellett azelőtt el sem mertem volna kezdeni. :)

Kép

Kép
nyhk

nana
a lilypie nem frissiti magát uj szalagot kell csinálod klasszak a fotók

timcike
81 a születési évedet jelöli ? Én is 81 es vagyok :)

Kép

Kép

Kép
roz23

TÉNYLEG???? nem tudtam :shock: :shock: köszi Roz!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy így eltüntem, de annyira felgyorsultak az eseménynek és aztán jöttek az izgalmak.

Hát kálváriát jártunk.
A CVS vizsgálatot ki lehetett bírni bár nem volt egy leányálom, az injekció fájt aztán nem éreztem mást csak, hogy szédülök miközben pumpálják a hasam, de szerencsésen túl lettem rajta, bár fél 8-ra berendeltek és csak fél egyre lettünk készen mert valami miatt soká jött a doki bácsi és kicsit sz.r volt órákat ücsörögni a folyosón.

A korház számomra nehéz volt mert semmit nem tudtam aludni, nem szoktam én meg azt az éjszakai nyüzsgést, és éppen a VC mellett volt a szobánk. Viszont a nővérkék is nagyon aranyosak voltak. Hárommal találkoztam, de mind nagyon kedves és segítőkész volt. És ez megnyugtató volt.
Aztán másnap reggel 8-kor már "kidobtak" a szobából, mert jöttek az újak, így a "kisműtétünk" után (amikor is az volt az ukász hogy pihenni kellene) ismét több órát várattak a folyosón, hogy kiadják a papírokat, és mert valami új törvény miatt számlát köteles adni a korház amit alá is kell írni.
Sikerült rosszul lennem, remegés, szédülés, hasfájás, minden rám jött, már alig vártam hogy hazaérjünk.
1 óra körül végre itthon voltam, és beestem az ágyba aludni. Pénteken egész nap szintén pihenés, ahogyan arra fel is hívták a figyelmet. Szombaton már felkeltem főzni, de azt leszámítva pihengettem, olvastam, tv-ztem. Vasárnap mozdultam ki először egy kicsit, de csak röpke két órára. Nem is volt semmi vész, bár a vége felé már kicsit éreztem a hasam.

Délután vérezni kezdtem, barnás cseppekben, de nem folyamatosan, és nem volt nagyon erős, viszont frankón fájt a hasam. Teljes pánik tört rám. Telefon a dokinak. Rohanás az ügyeletre. Az ügyeletes is nagyon rendes volt, megnézett azt mondta nincs baj, mert barnás és csekély a vérzés és a méhszáj zárt. Valószínüleg tisztulás de szigorú pihenés, viszont azért másnapra még berendelt az UH-ra ellenőrzésre a biztonság kedvéért. Mentünk, is, mert egyszerűen nem tudtam teljesen lenyugodni, hiszen eddig nem véreztem, és a hasam is fájt. Ami időnként fájdogált a CVS előtt is, de most sokkal jobban, estére egészen be is keményedik.

Az Uh-on megállapították, hogy mélyen tapad a lepény, és ez okozhat vérezgetést. De a baba rendben van és ez a lényeg. Aztán megkerestem a dokimat és ő is ezt mondta, és hogy ne aggódjunk, de pihenjek. Kaptam gyógyszert, magnéziumot, antibiotikumot is aminek nem örülök, de az esetleges befertőzés elkerülése érdekében, így hát szedem.

Nos, ennyi történt. Mozgalmas volt. De ami megnyugtató, ma eddig még nem jelentkezett vérzés, bár a hasam továbbra is jobban fájdogál a kelleténél.

Bocsánat azért is, hogy most csak magamról beszéltem és nem olvasok vissza, de sokat nem merek még itt ücsörögni. De majd jövök és utánaolvasok, hogy mi van Veletek...de jól láttam itt az oldal tetején, hogy Borsika is babát vár?! És ha jól láttam új kismami is van közöttünk:

Timcike gratulálok a pocaklakódhoz.

Most megyek vizszintesbe helyezem magam.

Puszi.

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Nagyon le vagyunk maradva, úgyhogy átfutottam az utolsó 2 oldalt!

Betegeknek jobbulást kívánunk!!! Nagyon nem jó ez az időjárás igy januárban, csak úgy terjengeneka betegségek!! :(

Nana: utólag mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Daninak!! Nagyon szuperek a képek a fiúkról! :D
Biztos vagyok benne h Boti előbb-utóbb belehúz és behozza majd a lemaradását! :wink: Nagyon jó anya vagy, ne is mondj olyat h nem!!!

timcike: üdv itt! gratulálok a pocaklakóhoz!! Szomorúan olvastam milyen nehéz helyzetben vagy! Nekem az a véleményem h a pasik akkor veszik komolyabban az apai mivoltukat mikor már kézzel fogható a csöppség, vagyis amikor megszületett. Szóval ha most még problémázik a párod és nem örül a picinek (amit nehezen tudok elképzelni ha dicsekszik vele) akkor is változni fog a helyzet ha meglátja azt a csöpp kis ráncos, gyönyörű emberkét és rögtön "beleszeret". Aki ezzel nem igy van arra nem is tudok mit mondani, hiszen ennél meghatóbb, szebb élmény nincs is!!Szerintem a legfontosabb az lenne h az anyagiak szempontjából olyan helyen szülj ahol a legkevesebb kiadással megúszod, hiszen sokkal jobb lenne a pénzt inkább majd a kisbabára költeni ha megszületett.
Amúgy merre laktok itt Kecskeméten?? Mi is nagyon szivesen találkoznánk veled! :wink: :D

potyka: hanyadik 7-ben vagy most?? Pihenj minél többet!!

Lina: akkor tök jó lenne ha Lili beszélne oroszul, azzal tuti nagyon jó munkákat találna majd! :wink:
Amúgy miért nem beszél vele a férjed gyakrabban oroszul?? Lehet h irtad már csak én nem emléxem már....

Mi rendben vagyunk, csak Janikának szünet nélkül jönnek a fogacskák és sokat nyafog meg nagyon anyás a drága. Most szinte mindig én kellek neki, ami fárasztó, de olyan jó! :D :D :D

KépKép
erszényes

Linácska-Én 25 vagyok és a párom meg 28.Én tudom,hogy te mit próbálsz mondani,én tisztába vagyok vele,csak ő nem,sajnos.Nincs tisztába azzal,hogy ha szeretjük egymást,és boldogok vagyunk,akkor minden könnyebben megoldódik,mint igy,h.fojton rágja magát azon,h.nincs pénz,most mi lesz...ő szerinte a szerelem nem oldja meg az anyagi gondokat.Ő még nincs felkészülve az apaságra.Válalta a babát,de nincs oda érte,nem szárnyal az örömtől. :cry: Pedig,ha arra gondolunk,h.sok embernek nem lehet valamilyen okból kifolyólag gyereke,és azok mi mindent megtennének,hogy lehessen...hát,én mindig csak erre tudok gondolni,ilyenkor.Én nagyon boldog vagyok,h.van nekem ez a tündéri kis teremtmény a pocakomban,és megfogatta,hogy bármi legyen is nem hagyom,h.bárki bántsa,vagy hiányt szenvedjen bármiben is.Ha apai szeretetet nem is fog kapni,megkapja mástól,de nem hagyom itt szenvedni,mihejt rosszabra fordul a hejzet,pakolok és megyünk haza.

Hajni-Hidd el,én sem értem a pasikat,de szerintük,meg mi nem vagyunk érthetőek,ilyen az élet,valakinek engednie kell.Én rengeteg mindenről lemondtam,h.együtt lehessünk,h.adjak egy eséjt a kapcsolatnak,de ha ő nem fog élni ezzel a lehetőséggel,akkor más választásom nem marad,hazamegyek a picurkával.Ez eldöl a köv.hónapokban.Megkaptam az sms-edet,köszi és várom,h.jelentkezzél.

nanao9-Értelek,nekem is pont ez a véleményem,csak neki nem,sajnos.Az a baj,hogy csak 7 hónapja vagyunk együtt,és ő szerinte nem adtam sok eséjt arra,hogy komolyabban megismerjük egymást,szoval ezért is én vagyoka hibás,mindenért,mert beválaltam a picit,aki már 2o hetes és 3 napos,tudom,h.korán jött,de nem volt szivem eltetetni,ahogy ezt az apja szerette volna.Én nem tudtam volna azzal a gondolattal tovább élni,h.gyilkos vagyok,megöltem saját babámat,mert az apja ugy akarta.És ő azért haragszik rám,mert egyedül hoztam ezt a döntést,nem hagytam őt ebbe beleszólni.Ti mit tetetek volna?Igaz,h.elöttem lett volna még az élet,de nem történik semmi sem véletlenül.De higyjétek el,nem bánom,ugyis megszülöm és ő lesz életem legnagyobb ajándéka,imádni fogom,és ő lesz a mindenem,bármi legyen is.

potykamano- Köszi a gratulációt.Ha jol értem,te is kismama vagy?

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcike,
Természetesen én sem tudnám elvetetni... :)
Az én anyukám az édesapámtól amikor elvált, még csak pár hónapos voltam...mégis felnőttem és azért annyira hülye sem lettem :lol: :roll: :lol: de hozzáteszem ehez kellettek olyan nagyszülök mint az én drága mamim és papim. :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nagyon szépek a képek, és nagyon aranyosak a fiúk! Lehet, h Boti mozgásfejlődése 2hónapos késésben van, de hihetetlen nagyfiús a képeken! Majd meséld el, h mit mondott Anita ma du!

Lina, nem én du negyed 3-ra mentem hétfőn is, meg mentem volna ma is, de a mai elmaradt, merthogy nem volt elég jelentkező....pedig én pont emiatt az időpont miatt választottam a Metamorfot :shock: .Kicsit mérges vagyok,mert múlt szerdán is így jártam....Na de legalább futottam a jó levegőn(helyette).

Dettus, hát nem tudom ezek után mit mondhatnék a Metamorfról....persze állítólag a későbbi óráik sosem maradnak el. Na ja, csak én vagyok ilyen peches? :oops: :cry: Ha érdekel, h milyen órák vannak, kattints az oldalukra és megtudhatod.

Timci, én megértelek, meg igazad is van,és én is úgy gondolom, h a pénz nem minden, de azt kell mondanom, h vannak ilyen férfiak, akik túlságosan anyagiasak/és egyáltalán nem romantikusak, és Te egy ilyen ffit választottál(nem direkt), lehet, h most magamra haragítom az egész topicot, de szerintem ezeket a dolgokat a kapcsolat elején kell megbeszélni, és mindkettőtök érzéseit, akaratát és érveit figyelembe venni, és aszerint dönteni a továbbiakról, mint pl. védekezés-összeköltözés-stb,stb.Mert az szerintem nem fair, h Te akarsz babát, Ő nem, és most "egymásra mutogattok": "miért nem védekzett Ő vagy megmondtam, h nem akarok még gyereket", stb.
Az a baj, ahogy Bea is írta, h mindenképpen rossz lesz, mert soha de soha nem fogod elfelejteni a párod ellenérzéseit ha együtt is maradtok, ha meg nem,akkor a babácskád szintén egész életedben eszedbe fogja juttatni.
Ez nagyon nehéz dolog, meg kívülről nem is lehet beleszólni, sajnálom, h nem boldogságban úszva várjátok a babát!

Kép
seriff

Potyka

NEM VÁROK BABÁt! Véletlenül valaki elírta a nevet! Nekem van ea dolgozóba az elég!
borsika33

Nyhk www.hazipatika.hu -n felül háziorvos/ kérdések-válaszok6kiválasztod,hogy ideggyógyászat,és ott lesz egy orvos akitől kérdezhetsz.

Bocs most nincs több időm. :(

KépKép
KépKép
sbea

még most vettem észre a délelőtti hozzászólásomnál együtt 2gy-vel brrr....... :oops: :shock:

Nana ha Lillánál rajtam múlt volna akkor én sem megyek be,csak már a végefelé.
Nagyon szépek a képek.Gyönyörűek a fiaid. :)

Potykamanó jó hallani rólad.Vigyázz magadra.
Mi az a CVS? :oops:

Erszényes örülök,hogy jól vagytok!

Lina Lili tanul angolt?Vagy félreértettem?Ha igen,akkor milyen?És hol?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Manó
tudod már milyen nemű a pocaklakó?Nem fáj még minden porcikád a fekvéstől?Mindegy,pihenj!

Nana szépek a fiúk képei,Boti hamarosan utoléri a többi gyereket,pár hónap és alig bírod majd elkapni,úgy megy majd a motorral.

Timci
olvastam hogy egyetemet végeztél,mit tanultál?Bocsi,csak kíváncsi vaok,nem muszály leírni.

Cuki
hétfőn mozi?Rég voltunk már.Faja az idő,kihasználhatnánk.

Ma egy jó kis csavargós napot tartottunk apával.Jó volt hogy kettesben császkáltunk,kipróbáltuk az új kínai konyhát itt a Széchenyiben.Fincsi,bár nem rajongok a kínaiért.Meg olcsó is. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bea,
igen, Lili tanul angolt szeptember óta. A www.helendoron.hu-n nézz szét, e szerint a módszer szerint tanítják őket. Heti egy óra, akkor játszanak, és naponta 2x meg kell hallgatni egy 11 perces CD-t. Gyakorlatilag a CD-n hallottakat játszák el az órákon. Mindig más részét. A Kossuth téren van, az otthon mozi és a Lordok City között egy nagy barna kapu. Kint van egy tábla rajta, hogy gyerek angol nyelviskola.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes - 15 hetes vagyok. Pihenek-pihenek, bár már nagyon uncsi. Most legalább van időm olvasni, tv-zni.

Timci - igen, jól értetted, kismami vagyok. Olvastam milyen nehéz helyzetben vagy, nem lehet könnyű, sajnálom. De reméljük az apuka mihamarabb észhez tér, vagy valamilyen pozitív kimenetelű eredmény születik az ügyben. Az sem tesz jót szerintem ha kismamaként mellette őrlődsz és nem értitek meg egymást, akkor már anyukádék kényeztetése, kedveskedése bizonyára pozitívabban hatna a kis lelkedre.

Borsika - bocsi, Ennn elírta a nevet odafent. Azért lepődtem csak meg, mert mintha jól emlékeznék írtad egyszer hogy 3 gyerkőcötök van és hősnek kezdtelek tartani, hogy bevállalsz még egy negyediket? Vagy erre nem jól emlékszem? Csak 2 lyánykád van?

Bea - köszi,igyekszem vigyázni, ilyen riadalom után még szigorúbban betartom a szabályokat. Bár ma egy kicsit főzőcskéztem megint, de annyi mozgás azért gondolom nem árt. A CVS a chorionbiopszia = magzatboholy mintavétel, hasfalon keresztül egy bazi nagy tűvel, kb. mint az ujjam hegyétől a könyökhajlatig. Oda sem mertem nézni. :oops:

Hajny - nem tudom még a nemét, de 17 -re lesz meg a CVS eredménye, sajna jó soká és akkor az is kiderül majd, mert lehetett kérni, hogy akarjuk tudni vagy sem.

Seriff - megkaptad a privát üzenetedre a válaszomat, vagy nem szoktad megkapni amit írok, mert legutóbb is olyan érzésem volt mintha nem ért volna célba, vagy csak elmardtál véletlen a válasszal?!

Sygnummal mi újság? El van veszve?

Nana - nagyon aranyosak a srácok.

Kép
potykamanó

Sziasztok!

Nyhk köszi :) .

Nana nagyon jók a képek,tényleg olyan szépek a fiúk :) .De miért kellett volna hamar bemenni a vajúdás alatt,mikor aztán sima szülésed volt,nem?Ránézésre egyébként annyira nem tudom elképzelni Botiról,hogy gondjai vannak.

Borsika én olyan jót nevettem ezen a kis félreértésen :lol: !

Hajny azt a kínait már mi is kipróbáltuk,nem rossz,bár én ettem már finomabbat is.

Ser köszi majd megnézem,bár jobb lenne vmi itt a közelben.Szerintem nem haragítasz ezzel magadra senkit,hiszen azért az a jobb,helyesebb,ha így történnek a dolgok.

Most mennem kell,majd még jövök.

Kép Kép

Kép
dettus

igen három lányom van.

manó irtam neked mailt!!!!!!!!
borsika33

Hajni,
örülök, hogy rendben van Anna :)

Nana,
fiúk nagyon szépek. Nekünk is van ilyen kirakónk :), most már a 100-asakat rakja Milán, imádja... Nem lesz gond Botival, meglásd mindjárt beindul.

Ser,
képzeld, sajna ki kell venni mandulámat :(, nem tudom mi jön még...

Potyka,
miért kellett a CVS egyébként? Nekem is volt, nem fájt, inkább kellemetlennek mondanám, a hazajövetel másnapján már dolgoztam. Igen, két hét az eredmény.
balim

Na rakok fel a nagylánról is.Kép
borsika33

Na ebből nem sok látszik. Bocs.
borsika33

Potyka, megkaptam, holnap válaszolok is, ígérem, de a múltkori nem ért ide :( .

Balim, én ezt már sejtettem, az utóbbi időben elég sokszor volt gond a manduláiddal :( . Kihez mész?

Kép
seriff

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bocs. Tényleg elírtam. De azért még Borsika szóba állsz majd velem, és ha oda kerülök, akkor az én babámra is ránézel???? :lol:

ennn

Ser,
Sántha Beára gondoltam, pénteken megyek hozzá.
balim

enn

Perzse elméletben nincs semmi baj egy 4. babával, de csak elméletben, pesze hogy nem haragszok, és remélem hogy minél hamarabb találkozunk a szülőszobán.
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: