A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
ööö aszem Fibi azt akarta írni, hogy még depis egy kicsit... :(

véleményeteket kérném!
a dokinéni felírt egy nem kötelező, de melegen ajánlott oltást, meningococcus c ellen, ami amúgy egy csak megelőzhető, de nem gyógyítható agyhártya-gyulladás tipus. Adatta be azt valaki köztetek? Érdemes? Milyen mellékhatásokal jár? Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm

Macsek

akinek a gyereke még mindig alszik, mert jellemzően kettőkor aludt csak el én meg emiatt fogok elkésni a dokitól, mivel nemsoká indulnom kéne..... / ezekabüdöskölkek...grrr/
macskanyu

Deni,
jaj bocs, nem a legaprobb betüt akartam... csak azt irtam, hogy kicsit depis vagyok. amolyan gyes szindroma vagy mifene...
fibi

ja, és még kötelező szem és vizeletvizsgálatra is beutalta Fülesemet... még nem is hallottam ilyesmit...ez megszokott?
macskanyu

Macs :) Mi nem adattunk be ilyen oltást. Bár lehet, hogy nem lenne butaság :roll: Én kölköm is alszik még, jót tett neki a kiruccanás 8) Drukk, hogy odaérj a dokidhoz!!

Fibi :) Ilyen szép időben ne legyél depis! (ma a télikabát meleg volt :shock: ) Ahogy Indi mondaná: fagyi! vagy ha nincs, akkor ahogy Te szereted: Milka! és persze sok +++++++
denizsa

asszem fiam is depis, mert sirva ébredt, semmit nem akart enni, csak benyomott fél zacsko biocsokit....

Macs,
ilyet még én sem hallottam, meg az oltásrol sem....
fibi

Deni,
á, mingyá' sötét van megint...... és se fagyi, se Milka nincs itthon. csak vörösbor :wink: látod, velem csak a baj van :roll:
fibi

Fibi :) Csak hogy jobb kedved legyen: egy kép a nagyfiúról, amint épp a nagyitól szilveszterre kapott sapóban feszít:
Kép
Látod, Bálintod tudja a megoldást: csoki!!!
denizsa

De ééédes :lol:
fibi

Sziasztok,
csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, mert megint fordítok!

Fibi!
Hát akkor hajts le egy deci vörösbort, hátha attól jobb kedvre derülsz :lol: És az legalább nem hízlal... mert én itt nyomom a kekszeket magamba, pedig nem kéne.
De jó, hogy Bálint ilyen jól alszik! Emma is alszik egyben 6-7 órát, csak köztünk :lol:

Gabi!
Dorkának jobbulást! Bár nem értek hozzá, de sztem a Borax jó, mert fertőtlenítő hatású. Nekem gyerekkoromban rengetegszer volt aftám, tényleg nagyon tud fájni, főleg az elején. Úgy tudom, ez egy vírus (olyasmi, mint a herpesz), így elvileg lehet tőle láz, de én nem emlékszem, hogy nekem bármikor lett volna, pedig volt, hogy az egész szám tele volt, enni sem tudtam. Remélem Dorka megússza!

Macs!
Én beadattam Emmának a meningococcus oltást, nekünk a dokink a nem kötelezők közül ezt javasolta (a bárányhimlőt és a kullancsot nem, de sztem dokija válogatja). Emmánál semmilyen mellékhatása nem volt. Én sem tudok sokat róla, csak annyit, hogy viszonylag kevés az esélye, hogy elkapja a gyerkőc, viszont ha netalán mégis, akkor gyerekkorban elég súlyos lefolyású lehet.
Kötelező szem- és vizeletvizsgálatról én sem tudok, de azt igen, hogy pl. szemvizsgálatnál már 1 éves kor után sokmindent ki lehet szűrni és korrigálni. Én is gondolkodtam, hogy elviszem Emmát, mert nálunk örökletes a rövidlátás.

Édes a kép a szaloncukor zabbantó Füliről!
És persze Bálint is nagyon jópofa a szilveszteri sapkában! Nem semmi, hogy reggel szép csendben eljátszik, és hagyja a szüleit szundítani! :D

Kép
Kép
manoka11

Lindi,
Én is pingvin vagyok, pedig Petivel nem voltam. Az utcán még tudom moderálni magam, de itthon... És nem tudok felkelni ülésből. Viszont tudnék futni és hajlongani. Kár, hogy ezeket nem kell és nem szabad, bezzeg székből felkelni néha célszerű. Remélem visszaváltozom majd emberré...

Indi,
Anya-gyerek-család ötlet jól hangzik. Engem a kézműves foglalkozások érdekelnének (abban béna vagyok) és bármi zene. Mindenféle igazi és kinevezett hangszer megszólaltatása, táncolás, ugrálás (már úgy értem ha akarnak a gyerekek ugrálhatnak, én nem akarnék). És bábozás. (Ezekben mind-mind elég szerencsétlen vagyok.)
És növények, virágok megfigyelése, virág ültetés vagy bármilyen kerti munka (Peti imádná).
Papírból (karton) város vagy ház v. pályaudvar... építése, amibe utána be tudnak mászni (bár lehet hogy némelyik kölyök kiborul, ha a másik szétszedi az építményt és akkor ugye dráma van.)
Fűszerek szagolgatása, főzőcskézés, sütés.

Kisherczeg,
Ezt egy bnőm is mondta (ő baromi racionális beállítottságú). Hát, jó lenne. Már az, hogy tavasszal minden szép és jó lesz. Remélem már márciustól. (Feb. 28.-án születik meg a fiam. Úgy értem +/-pár hét.)

Móni
Kép
Kép
monisa

http://www.ofe.hu/teka/t16/Index.htm

Kérésem van: valamiért az ezen az oldalon található anyag részleteit a gépem nem hajlandó megnyitni, megnéznétek, hgoy nektek sikerül-e? windows fut.

S sikerül, esetleg az ott találhatókat egy word doksiba átmásolva elküldenétek málben? Bocs, hgoy ennyit zavargok, gyűjtöm a fontos infót a még nem biztos de ígéretes munkához :)

indianyo

sziasztok,
most olyan boldog vagyok!!!!
Történt ma vmi, és ezért már nem tudtam kihez fordulni, felhivtam a szülésznőt, és olyan megnyugtató volt, h egy pillanat alatt szállt el minden problémám!!!!!!
ez olyan jól esett, h éreztem, h van vki, akit felhivhatok...
a lényeg, h pihenhetnék többet is... :wink:
szóval, ideje, h a fiaim NE rugdossák a pocakomat, meg nem használják dobbantónak. :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Móni,
én is feb. 28-ra voltam kiirva a második fiammal. 25-e lett belőle... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Fibi, én az 5percangol.hu hírlevelet járatom :-) ingyenes, és minden nap piszkál egy kicsit, amire sajnos nem mindig reagálok.
Egyszer bejelentkezett vki mailben, hogy küld tananyagot jó pénzért, de nem kötöttünk üzletet :-)

Móni,
nekem a hajlás nem megy, ülésből fel elég jól. A fekvésből oldalt (intimtorna módra) attól függ mennyire fekszem bent az ágyban, most olyan mintha a gyerek belógna mindenhova lent és összenyomnám ahogy felülök a matracon, nincs hely a hasamnak. Reggel azt mondta a férjem nem tudja ez most speckó torna, vagy sima felkelés.

Deni, micsoda csillagszemek :-)

Andi

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Szrekuc!
Hallo Hallot olcsóbban is meg tudod szerezni, ha írsz nekem privit :)

Akata!
akkor adjál neki több tejpépet. különben én a tápiból is főztem neki "tejbegrízt", de ugye akkor a vitaminoknak lőttek.
különben én vettem Ovomaltint, ami amolyan babakakaó-féle, de gabona meg ilyenek vannak benne, viszont asszem azzal várnotok kell. lehet, hogy a macikávé bejön neki, de tápszerbe tedd, amit kicsit hígabbra készítesz, mert ha sima vízzel csinálod, akkor nem azt éred el, amit szerettél volna :)

Lindi!
csak szeptembertől jártok??????????? én meg azt képzeltem, hogy Lencsém is majd járhat. ezek szerint szeptembertől ő is kicsi lesz hozzá? bírnám, ha ő is járhatna Grétivel.
Indi nem biztos, hogy tudna mihez kezdeni a repjeggyel, mert kint élni is kéne vmiből. én is gondolkodtam már, hogy hogyan lehetne neki gyűjteni, de nem hiszem, hogy a jegy a főgond.

Indi!
kéne neked egy jó magyar legín, aki támogatja az újbóli pocakosságot. ;-) mármint aki elcsábítana. vagy legalábbis megijesztené Domipapát, aki azonnal fejvesztve rohanna asszonyáért. :)
kötélen megnéznélek táncolni, de csak egy 20 méter átmérőjű trambulinnal alatta :)

Votiv!
ne parázz, hiszen kocsival azért sok helyre eljutsz. mielőtt jön a második gyerek, nekem is meg kell tanulnom rendesebben vezetni, mert nem tudom hogy tudnék magasplatós BKV-vel 2 gyerekkel közlekedni. és a másik gyerek meg majd tök jól eljátszik Istivel, és lesz időd is :). de komolyan!

Tinu!
a kozmetikusnak mondtad, hogy lehet, hogy megszülsz nála? :)

Macs!
nekem a hányinger csak kb. a 14. héten múlt el, de róka koma csak 1x figyelt be összesen. gyermekeink nem csak a kosárban üléssel, de a fogjövésben is hasonlítanak egymásra. kafa a csokis kép!

Denizsa!
ez a sapkás a te kiskori képed? :) Bálint totál olyan, mint te!!! tök cuki!

HELP!
rájöttem, hogy L-nek nem minden nap adok húst, és nem tudom, hogy jól teszem-e. nem minden nap főzök húsféléket, főleg inkább főzeléket, és nem tudom mit tegyek. neki külön minden napra valami húsosat főzzek? amúgy tápszert iszik, és majdnem minden nap eszik joghurtot v. kefírt, egy egész pohárral. gondolom ilyen korban még minden nap kéne a hús, mi?

Lencsi aranyköpései:
apával olyan paradicsomot vettünk, ami nyilván hűtőházban volt, vagy megfagyott, mert itthon 1-2 nap alatt bepenészedett, meglöttyedt. erre férjem azt mondja, hogy apjuk f....át :), hogy ilyet árulnak. Lencse pedig hangosan utána: f...át! :) frankó, hogy amúgy csak viccből szoktunk ilyen randákat mondani, de naná, hogy L. rögtön meghallja.
most meg mondon neki, hogy mi ez a tetű a hajadban? (pöszmet) erre rohant ki az apjához, hogy haja tetű. :)

+ kivagyok, mert a burkolatos cég elcseszett egy nagy megrendelést (én meg nem vettem észre), felcseréltek két színt, és most örüljek, hogy 15%-ért kicserélik, holott van nekik a raktáron, szóval nem sokból tart. persze mutogattam nekik az általuk átvett leírást, de igazuk van, mert arról ők rosszul írták le és én hüle aláírtam.

ancsipancsi

ja, és Lencse az egér igazi jelentését nem tudja, de a szgépes egér nevét már igen :)
ancsipancsi

Denikém,
köszi a kérdést, vizsga írásbeli része megvolt, szóbeli jövőhéten, összevont eredmény majd 2 hét múlva. Agyilag leszívva csak néhány dologra reagálnék, nézzétek el, ha valami, valaki kimarad.

Ancsi,
húst mi se mindennap, bölcsiben rendszerint elfelejtem elolvasni a menüt, de sztem ott is vannak vegább napok. Apjuk f..a rulez. :lol:

Indi,
tőlem olyan iszonyúan messze állnak ezek a dolgok, h nem is szólok a témához, de ilyen is kell, nem? Kézügyességem nulla, megveszem a tesco gazdaságos gyertyát meg a nagymama befőzi nekem a lekváradagom oszt annyi. az ötlet azért nem rossz, de én nem leszek tag, ha nem baj. :wink:

Norka,
szia, ezek szerint elköltöztetek? Annyiszor fel akartam ugrani bölcsibe menet, ahányszor nem ugrottam... bocsi, így alakult. Drukk a te kezdeményezésedhez is, lásd, amit Indinek írtam. Anti vagyok. :D

Annyira anti, h ez a konstalláció se nekem áll rosszul, ami febr végéig szívatja a népet. Nálunk épp veriheppi eksönök dívnak, nem akarok ömlengeni, jól vagyunk! :)

Macs,
pont ilyen szaloncukros képünk készült egy éve!!! :)

Ja, és még azt akartam írni, h valaki tegyen már fel képet csúnya gyerekről is, mert olyan egyhangú azt írni, h milyen édes meg szép meg... de ha egyszer azok, akkor mit írjak? :D

neet, rózsás szemüvegben
neet

Sziasztok!

Macs,
eljutottál végre dokihoz?
igen, a 80 centire nekünk is azt mondták, hogy ejha :D pedig nálunk senki nem két méter csak pl tesóm is meg én is olyanok voltunk, hogy mindig a legmagasabbak voltunk az osztályban és nyolcadikos koromra pl én elértem ezt a (szellemi :mrgreen: ) magasságot
úgyh lehet h Ábel is gyorsan kinövi magát ki tudja :)
képet nem tok róla, mert ezen a gépen nincsenek és nem is nekem , hanem apjának van digi gépe továbá nincsen semmiféle képkezelőm és mereven elzárkózom ezektől (annyira sz*r ez a gép h ezzel minek szenvedjek...) - majd ha lesz egy jó kis gépem meg fényképezőgép akkor mindent elárasztok :wink: :lol: most ezekre gyűjtök, remélem, nem kell sokat várni :D

Zsan, dír,
mi történt? :shock: tessék tényleg pihenni és nem légtornázni vagy ilyesmi ;) :D

Ancsi,
én sem minden nap adok húst Ábelnek, vagy pl csak délben kap főttet, estére meg gyerekkajából sütőtökös csirkét, amiben azért van egy kicsi husi
nem tudom én sem, hogy hogyan kéne - én inkább változatosságot szeretnék neki, meg hogy egye a főzelékeket
néha anyu is főz neki; akkor külön húsleves és külön a főzelék és főtt húsból, főzelékből meg kis levesből trutyiz neki valamit - ezeket Ábel IMÁDJA mert van rendes ízük és kalóriában stb is jók ;)
és megy a pü!!!!!!!!!!!!!! ;) :D

helyes a kép Bálintról nagyon!!! :D és Zuzék is szépek lehettek - szupermami :D

Kisherczeg,
speckó torna, ez jó :lol: bírom a humorotokat az emberrel :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Rózsás szemüvegű anti-Neet,
remélem,vizsga okés :D és tecc, hogy vállalod a másságod ;) :lol:
:lol:

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

Sajnos esélyem sincs lépést tartani veletek. Képeket átfutottam, mindenkinek hogy nő már a pocija. Babás képekből pedig egyik jobb, mint a másik, mindig is tudtam, hogy ezen a topicon vannak a legszebb babák. :-)

Fanni még csak ma kapta a 15 hós oltás, de hősként viselkedett, óriás gyermekem még csak 9 és fél kiló, a centire nem is emlékszem, de szerencsére már nem csesztetnek a dokik, védőnök és társaik.

Ancsi: én sem adok minden nap hús Fanninak, igy is többet adok jóval, mint amennyit elgondoltam. A kajával kapcsolatosan egyébként is minden elvemet feladtam, de hát igy alakult.

Az esti lefekvés szerencsére megoldódni látszik, mert kapott Fanni egy bohócot (eddig is itthon volt, csak nem tetszett neki) és vele csinál mindent, igy természetesen, ha Bobóc fáradt, akkor Ő is megy vele aludni. :-)

Zanza: +++++++, Rékának bulást. és ha még aktuális, akkor keressük egymást.

Most éppen hív is, hogy menjek fektetni... jövök még. :-)

Kép
Kép
johanna1975

KONCERTEK (Kolompos; ezek mindig gyerek-bevovós, mesélős, színházas izék):

01.20. 11-12-ig Egyszer egy királyfi
Komédium Színház (1054 Tüköry u. 5.)

01.20. 17-18-ig Gyermektáncház
Fonó Budai Zeneház ( 11.ker. Sztregova u. 3.)

01.21. 10.30-11.30-ig Gyermektáncház
Erzsébetligeti Színház ( 16. ker. Hunyadvár u. 43/c)

és csak azért vagyok ilyen művelt, mert ha vki elmegy Kolompos koncertre, fel lehet íratkozni levlistára és akkor mindig jön a hírlevél, hogy Kolompos hol-mikor

Kép

Kép

szrekuc

SZiasztok!

Úgy tűnik, mégsem fogok egyhamar megszülni. Legalábbis az NST ma d.e. semmit nem mutatott. Legközelebb hétfőn megyek, amikorra ki vagyok írva. Szerintem egyébként eleve későbbre kellene, hogy kiírva legyek (ahogy a mérőmet állítottam asszem) a ciklushosszom miatt, de mindegy. A lényeg, hogy még kozmetikushoz eljussak. :lol: De ezek szerint nem fenyeget az a veszély, hogy nem lesz szépen szedett szemöldököm a szülőágyon. :wink:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
holnapi vizsgához drukk meg h éegyen szépen szedett szemöldököd ;)
én is voltam szülés előtt fodrásznál, h ne ijedjen majd meg tőlem a gyerek - kiírt időpont után egy nappal; jót röhögtek, amikor kérdezték, hogy mikorra vagyok kiírva én meg mondtam, h tegnapra :D

de a lapos nst még bármi lehet ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Köszi a drukkot a vizsgához! Most le is fekszem aludni és reggel még egy kicsit átnézem az anyagot.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

Na eljutottam a dokihoz, ahol Füles rögvest otthon érezte magát, elzabrálta az összes nőlapot a váróból, meg a kitett kekszet is. Annyira elevenkedett, hogy bejöhetett a dokihoz is. Félretolta a dokit a gurulószékkel, hogy láthassa az ultrahangot :mrgreen:
Így ő előbb látta a Tesóját, mint én, de aztán én is megláttam a Legkisebbet, akinek gyönyörű szívverése van és izeg-mozog folyvást. Az uh szerint is 10 hetes. Minden rendben vele, két hét múlva megyek a Bártfaiba újabb uh-ra.

Ancsi,
Lencse nagyon jó fej :mrgreen:

Deni,
őrület, hogy mekkora már a csodaszép fiad!!!!

megyek, mer' leragad a szemem, pedig Füli még ropja ezerrel...

csók

Macs
macskanyu

Neet :) Vizsga bizti jól sikerült! jó, hogy legalább az egyik részén már túl vagy :D És szuper, hogy jól vagytok, ömlengj csak nyugodtan! :wink:

Ancsi :) Én sem adok minden nap húst Bálintnak, mivel mi sem eszünk mindig, nem hiszem, hogy nagy baj lenne :roll: Lencséd hihetetlen gyorsan tanul és nagy érzékkel figyel az új szavakra :lol:

Macs :) Dokinál mi volt? Odaértél?

Johi :) Gratula a hős csajodnak az oltáshoz! A bohócos módszerről meg majd jól kifaggatlak holnap :wink:

Kisherczeg :) Asszem ez már a speckó torna kategória :lol: Mindjárt betöltöd a 41. hetet! Drukkkk

Zsan :) Ilyet is ritkán lehet olvasni Tőled! Örülök, hogy boldog vagy! :D :D
denizsa

Neet,
tök jó, hogy rtál, mert már kezdtelek hiányolni... :mrgreen:

Tinu,
drukkok mennek ezerrel :)

na téllleg L
macskanyu

Macs :) Füli nagyon lelkes tesó :D :D Szuper, hogy minden rendben! :D :D
denizsa

köszi a húsos üzeneteket! amikor már lelkifurdancsom van a kotyvalékaim miatt, beadagolok neki némi bébiételt, gondolván az biztos minőségi :). azért nem akarok menüt házhozrendelni, mert nem tenne jót az amúgy is molett sziluettemnek

különben Lencse még ilyen szakszavakat tud az egéren kívül, hogy papír meg hogy számi (számítógép), meg távi (távirányító), és persze a tefút (telefon) 9 hónapos kora óta fújja. szóval műszaki beállítottságú a gyerek.
ancsipancsi

Gratula MacsKISmama!!!!!
éljen a 10 hetes pocaklakó, és az egyéves nővérkéje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hali!

Deninek ne higyjetek, messze vagyok a szupermamitól!!! Baromi könnyű így, hogy a férjem is és az anyósom is itt van! Majd később jön a pofáraesés :lol: Deni viszont szokás szerint szuper sütiket hozott :wink: :lol:

Holnap megyek a 6 hetes kontrollra!

Most ennyi, csak benézek minden nap, hátha a mindenórás kismamiknál beindul valami :D Mennek a drukkok innen is!

Puszi

Ja és nálunk olyan új szavak vannak, mint possíjjó (porszívó), meg ubruka (uborka), tessék, halló stb. De Lencse szókincsét nem tudjuk überelni :lol:
zuzmo1

Rekuc,
kérdésedre a válasz:
volt egy kis vérzés... 8) nem komoly... :wink:
de nem a fiúk miatt...azaz nem a kicsi fiúk miatt.... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

gyorsba.

Deni! Neked is ám nagyon szívesen megmutatnám majd a hennás fejem. :wink:
Bálintod :D

Szrekuc! köszi :D

Kisherczeg! Férjed szülése :lol:

Indi! férj: már sokx akartam írni, hogy én csak csodálni tudlak

Lindi! +++++++++

Füli :lol:

Zsan! akkor jó ha minden oksa :wink:

Védőnőnél voltunk ma, s dobott egy hátast mi mindent tud Angi. :lol: 70cm a lány és 7,6.
:lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jó reggelt!

Macs:
nagyszerű,hogy minden OK! :D
Kötelező szemészet Babamacsnak :shock: ,ez nekem új.
Fotót kaptatok tegnap uh-n?

Zsan:
vigyázz nagyon magatokra :!:

Den:
hihetetlen,hogy mekkora már Bálintod :shock::D

Manoka:
köszi a gyogyós válaszodat :)
Nem igazán tudtam erről.

Neet:
végre valaki,aki elégedett! :D
Akartam már kérdezni,hogy mennyire jött be az uh-s egérriasztó?
Vettünk mi is,ami elvileg 100nm-es körzetben hatásos?!

Ancsi:
nem semmi Lencséd szókincse :lol:
Idáig nem akartam leírni a legviccesebb beszólását Dorkának,mert politikailag túlfűtött :lol:
Még ünnepek elött voltunk egy könyvesboltban,ahol egy nő GY.F. könyvét nézegette és a hátsó boritóján volt is róla egy kép.
Dorka nézte egy ideig,aztán megszólalt:"etúta" :mrgreen:
Mondanom sem kell óriási röhögés lett belőle :lol:
Szóval nagyon észnél kell már lenni :wink:

petergabi

Gabi!
málunk egy durvább dolgot tanult meg véletlen, de az nem tűr nyomdafestéket. ha nem használja majd előtte az apja, akkor nem fogja mondani, az biztos.

Zuzi!
Lencsémnek nem olyan nagy a szókincse, ne félj, inkább vicces. most pl. lehajított vmit és mondta, hogy EJJJJJJNYE! :)
ancsipancsi

Gabi!
málunk egy durvább dolgot tanult meg véletlen, de az nem tűr nyomdafestéket. ha nem használja majd előtte az apja, akkor nem fogja mondani, az biztos.

Zuzi!
Lencsémnek nem olyan nagy a szókincse, ne félj, inkább vicces. most pl. lehajított vmit és mondta, hogy EJJJJJJNYE! :)
ancsipancsi

GYerköcök szépek! :wink:

Neet, végre vmi jóhír! :lol:

Zsan, vigyázz magadra!
Ööö... elírtad volna? "nem a kicsi fiúK miatt..." :wink: Pillanatra megdöbbentem. :wink:
zanza

Gabi, Borax jó lesz! adhatod sűrűbben is, mondjuk óránként két bogyót, és akkor gyorsabban hat.
"etúta" :lol: nem semmi! :D

Macsek, csak így tovább!! :D :D éljenek a kisoroszlánok :D Fülicsek jó tesóka lesz :D

Tinu, utolsó vizsgához drukk! :D

Ancsi, jaj de bosszantó tud lenni az építkezés :? én most épp azért harcolok a kivitelezővel, mert Isti tetőablakán vastagon áll a penész :evil: tudom, hogy hőhíd meg úgy rossz a fűtésrendszerük, ahogy van, na de akkor is...
a kocsival tényleg tök jó mobil vagyok, de a két gyerekel lehet, hogy el se merek indulni semerre :roll: majd ki kell ezt is tapasztalni, aztán majd megjön a bátorságom.

kismama masszázs csúcs volt, ha lesz valakinek szüli/névnapja, kérje ezt a férjétől! lánykám is egész idő alatt figyelt, élvezkedett, hát még én :D
a masszázs előtt nekem kellett kiválasztanom az olajat, és később elmondta a csajszi, hogy amit választottam, az a gyógyítók ezüstzöldje, ami azt "jelenti", hogy kolléga vagyok/leszek :lol:
és masszírozás közben azt is mondta, hogy nagyon kedves kisbabám van - persze ez nem újság, érzem én is :D

fizikailag és lelkileg is nagyon jót tett ez a két óra, már az is, hogy végre magammal foglalkoztam. az utóbbi időben a zuhanyzás volt a max, amit önmagam ápolásával töltöttem. idejét se tudom, mikor voltam utoljára fodrásznál vagy kozmetikában, vagy mikor tettem fel egy pakolást. persze erről többnyire én tehetek, miért nem vagyok önzőbb, meg miért dolgozom annyit, lassan már csak egy megfáradt, kiégett újságíró és anyarabszolga leszek :( ha nem lennék terhes, még nőnek se érezhetném magam.
főleg hogy a pasimtól sem várhatok semmi jót, se gyöngédséget, se támogatást. tegnap olyan kiabálás meg tányértörés volt, mint még soha, és most megint nem is beszélünk. amit délelőtt töltöttem magamon, estére már mínuszban volt. ráadásul most csordultig vagyok önsajnálattal, úgyhogy el is dugulok, nem rontom tovább a levegőt.

votiv 8)
votiv

Sziasztok Lányok!

Ha valaki tud valalmi infóval szolgálni dr. Tarpai Attiláról ( Szent Imre kórház) , kérem írjon. Babát tervezünk, és orvost keresek a Szent Imre kórházban.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv,

Móni
moni1973

Gabi,
:mrgreen: Dorka csúcsfej!! Rég röhögtem ekkorát!!! :mrgreen:
Uh-csak a doki öreg gépén volt, így nem kaptam képet, de remélem a bártfaiban két hét múlva kapok képet is :)

Votiv,
ne is mondd, mert sárga leszek :D naaagyon finom dolog egy jó masszázs. Bár nekem a Jézuska masszírozógépet hozott és jó az is, de az igazival semmi nem ér fel.... :)

Zanza,
jártok még a játszóba? Jövő héten betársulnánk, ha lehet!

csók

Macsek

u.i: és köszönöm a drukkokat :)
macskanyu

Móni,
sajnos én nem ismerem ezt a dokit, remélem a többiek tudnak majd segíteni..
macskanyu

Votiv,
akartam még mondani:
sok sok sok +++++++++++++++ neked és ha Istipók elmarad nálunk Fülivel, akkor ide is hozhatod, ha épp feltöltődésre vágysz. És tudod, hogy mi itt szeretünk ám téged :)
macskanyu

Zsanci :) MItől véreztél? Mármint nem az előzményeket szeretném tudni :wink: hanem, hgoy ilyenkor mi indítja el a vérzést biológiailag.

Neet :) de jó ezt olvasni! komolyan, én már annak is örülök, hogy léteznek ilyen boldog kapcsolatok :)

Votivia Drága :) Én is szeretlek:) És ha holnap erre járnál - hétágra süt a nap - akkor beszervezzük Katát és Szrekucot a szomszédságból és Istipókot jól megszaladgáltatjuk a Duna-parton lévő jó kis játszón, míg te üldögélsz és pocaksimizel, na mit szólsz? Közben jól kipanaszkodhatja mindenki magát :lol:

Gabi :) Etúta :mrgreen: Fürtösfejő barátném klassz csaj, ezt eddig is tudtam :)

Tinu :) remélem, már túl vagy a vizsgán és minden rendben a pocakkal! Andi :) akkor ti holnapra rendeltétek, ha jól emlékszem, ugye? :wink:

Macs :) remélem, apafej jobban van már! szép kis családod van - és kis oroszlán-cica majd csak még szebbé teszi - és már új házikóban fogtok addigra lakni, ugye? de jó :)

Barbi :) én is mindig eltátom a számat, mikor Angiról írsz :)

Köszönöm a doksikat tegnapról!!!!

indianyo

Votiv,
látom, Téged/Titeket is utolért az éteri terheltség, vagy mi :(
teljesen átérzem a problémád :( én is önsajnálatban vagyok éppen...
és pocakkal még rosszabb veszekedni, az is biztos :( Sok eröt kivánok Neked és kitartást!++++ és szolj, ha segithetünk.

Az hogy kolléga leszel, azt jelenti, hogy gyogyito leszel? dejo Neked, én is szeretnék ilyesmivel foglalkozni...

Macs,
örülök, hogy dokinál minden okés volt.
játszoház van a Sugárban is, anno készültünk oda Zanzáékkal. vagy lehet hogy Te másikra célzol :roll:

KépKép
fibi

Sziasztok!

Kicsit bekukkantokok hozzátok, az utolsó kb. két oldalt sikerült elolvasnom.

Mindenkinek kívánom, hogy minél hamarabb vége legyen ennek a negatív hullámnak az éterben, legalábbis akinél érezteti a hatását! sok sok pozitív enengiát+++++++++++++++++++++

Babák, pocakok csuda helyesek és ne hari, hogy nem tudok mindenkit név szerint felsorolni, de minden kis szülinaposnak, névnaposnak ÓRIÁSI GRATULA!!

Mingjárt szülők pedig harjá! :)

Én annyiból érzem a negatív hatást, hogy a vizsgáimmal még alig haladtam valamire és mindját vége a vizsgaidőszaknak :( :(, úgyhogy kicsit kivagyok és fáradt vagyok meg minden, úgyhogy majd jövök, február második felében, remélem jó hírekkel, addig legyetek jók és taliképes is majd akkor leszek!

Mindenkinek szép és szebb napokat!

ruz
ruzicsky

Votiv, :( :( :(
De remélem, leszel még :) :) :) is soon!
Ami vígasztalhat: össz 4x voltam fodrásznál, 1x szoliban, ezt oszd le 30 évre... és nem bírom, ha macerálnak a hátamon, talpamon, vagy fáj vagy csikiz és röhögőgörcsöt kapok, de amikor apjuknak csinálom és látom rajta milyen jó, már nekem is jó és ennyi. :lol: :lol:

Pgabi,
nem te vagy az én rossz szellemem? :lol: Csak elvétve téved be egy-egy egér, de az is kimenekül az UHs riasztó miatt. Erre pont most, hogy kérded, tegnap éjjel bent igyekezett egy, és most látom, h az élve elkapó csapdából is kizabálta a tökmagot. (2felől égetjük a gyertyát, aki esetleg kibírja az UH visítását, az elkapódik a csapdával.) Ha elég gyors, akkor is el tud menekülni, amikor a csapdát a 3 száját nyaló macsek előtt nyitjuk ki, ha meg nem elég gyors, nem panaszkodhat, kapott elég esélyt... :wink:

Ruz,
kitartás, egyszer minden vizsgaidőszaknak vége lesz! :)
neet
neet

Köszönöm szépen az öszes bemásolt doksit - sikerült elolvasnom, nem ér egy pikulát se.... ezentúől ha a gépem nem tud vanlamit menyitni,a kkor azt Isten ujjának veszem :wink:

CSókolat

Deni :) Bálint óriási nagyfiú lett és huncut :)

indianyo

Egyszerüen nem értem, hogy miért nem sétál SENKI ezen a domboldalon/környéken, amikor ilyen szépen süt a nap???? napok ota egy lélekkel sem találkozunk az utcán, pedig tegnap is 2x voltunk motorozni... és megszakad a szivem, amikor B megáll a kispajtása háza elött, és kiabál befelé, hogy "Csenge, gyere ki!!", és sehol senki..... neki is hiányzik biztos a társaság, és ilyenkor duplán kivagyok :( :( :( tegnap fél orát bögtem a sötét udvaron.
fibi

Fibi,
ne depizz :( ennyire semmi lehetőség a gyerektársaságra?

Képzeljétek, nemrég itt jártak látogatóban Vicáék. :) Máté baba hatalmas és gyönyörű, ő is aktívan részt vett a társalgásban :)
Íme a szépséges Fiatalúr:

Kép

nagyon jól bírta a strapát,meg hogy Füles rajta ugrált, csak a végén tört el a mécses, amikor már nagyon elfáradt ...
Vica is jól van és vidám, nemsokára remélhetőleg ők is beköltöznek és talán többet látjuk itt a topicban is :)
macskanyu

Sziasztok!

Macs!
Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!

Ancsi, Gabi!
Gyermekeitek beszólásai nagyon jók! Én is igyekszem odafigyelni, hogy miket mondunk Emma előtt, mert ha megtanulja, biztos a legcikisebb helyzetben adja elő...

Ancsi!
Burkolatosok :( De ugye még nem kezdték el lerakni?
Én most épp a konyhabútorosokkal küzdök, mert már hetek óta nem képesek megküldeni az árajánlatot, közben meg az építtető küldött egy levelet, hogy ha jan. 18-ig nem fixáljuk le a konyhabútort, nem tudja garantálni, hogy költözésre meglesz. De mit fixáljak, ha árat sem tudok??? Ami viszont jó, hogy állítólag két héttel előrehozták az átadást!

Mi itthon iszonyatosan penészedünk... tegnapelőtt olyan sarokban vettem észre, hogy vastagon áll a penész, ahol nem is gondoltam volna. Amennyire lehet, letakarítjuk, csak nem tudom, ezt hogy fogjuk beadni a vevőnknek, amikor jön átvenni a lakást?

Votiv!
Drukkolok neked, hogy helyrejöjjenek a dolgok! Legutóbb még az volt, hogy a párod házat nézett, most meg veszekedés? Fene se érti ezeket a pasikat :?

Emma ma extra nyűgös, lehet, hogy azért mert taknyos, de ma többször is összevesztem vele. Már kabátban álltunk, indultunk volna sétálni/vásárolni, de nem volt hajlandó felvenni a sapkáját. Mire mondtam, hogy akkor nem megyünk sehova. Még próbálkoztam párszor feladni, de nem volt hajlandó, persze amikor levetkőztettem, és visszaöltöztettem az itthoni ruhájába, halálosan meg volt sértődve és 10 percig bömbölt.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: