Hello Csajok,
Minden ok, élünk, lélegzünk, sőt a bokám kezd egy balerináéhoz hasonlítani. Most estem haza gyógytornáról, gyógytornász csak meresztgette a szemét, hogy nézek ki... szerinte most már elég rajzfilmfejem van.

Sikerült a vérnyomásmérőt beszerezni, megmértem tegnap este óta 5x, és minden alkalommal 120/60 körüli értékek realizálódtak, tuti nincs tehát gond.
Barbi, meg sem köszöntem még a lábfejtorna tippeket, csinálom nagyon szorgosan, gyógytorna-néni is nagyon pushingolt ezirányba. Dani szörcsög is? Óh.
Ildi, a félelmeim hülyeségek. Pl hogy beérünk-e a kórházba, fogom-e bírni (miért ne bírnám), biztos, hogy van-e két szeme Benedeknek és hasonlók. Alapvetően megfoghatatlan dolgoktól tartok, leginkább az ismeretlentől, hisz nem tudom, mire számítsak. Utólag biztos nagyon okos leszek majd, de egyelőre olyan érzésem van, mint mielőtt először ültem repülőre. Értitek.

Ja és kezdettől fogva elutasítottam az EDÁ-nak még a gondolatát is. Egyrészt gyerekkori problémák miatt "alkalmatlan" alany vagyok, másrészt amúgy is parám a gondolat, hogy "lebénítanak". Szóval egyelőre fájdalomcsillapítás terén nem tudom, mire számítsak...
Ancsa, helyes, hogy izgulsz. Így nem találkoztunk, de megbeszéltük, hogy kórházban már amúgy is tuti.

Jól vagy ma?
Jube, nagy-nagy gratula Panni éjszakai átalvásához. Te, trottyos farmeres, jaj de jó neked!
Gabbó, Györgyi, nagyon jó érezni a támogatást.

Már ami az első heteket illeti. Azt hiszem, erre nem is igazán lehet felkészülni, de a tudat, hogy nehéz lesz, azért jó. Meg az, hogy lehet kinek panaszkodni. Györgyi, próbáljátok meg tényleg a pukicsövet, Jubééknek nagyon bevált!
Gabbó, frenetikusan nézel ki. Elővarázsolok egy karácsonyi képet, én akkor lehettem annyi idős, mint te most. A mai állapotomat pedig majd este férj megörökíti, mert én nem találom a gépen az időzítőt. Ja, én fogok inni, mert ha nem teszem, hányingerem lesz... és pénteken megyek randizni.
Most ellövöm, nehogy elvesszen...

Eni pocak 35 vagy nemtom hány hetesen